خودش مستقیمه.......نقل قول:
شما باید همین طمع (:39:) رو با PES 2011 بچشید و طعم واقعی فوتبال رو با FIFa 11...............:31::31:نقل قول:
Printable View
خودش مستقیمه.......نقل قول:
شما باید همین طمع (:39:) رو با PES 2011 بچشید و طعم واقعی فوتبال رو با FIFa 11...............:31::31:نقل قول:
من ویدئو رو کامل دیدم
به نظر من که یه PES بازم ؛گیم پلی عالی بود ولی بیشتر مسائل حاشیه ای بازی رو مصنوعی جلوه میداد
مثلا :
1-اول بازی کمک داور میره تور رو چک می کنه ، ولی توی فیفا پرچم دست داور نبود
2-وقتی گل اول و دوم آرسنال زده میشه دوربین خیلی غیر طبیعی تغییر جهت میده
3-وقتی می خواد تعویض شه چرا باید سقف استادیوم رو ببینیم ؟؟؟!!!
4-اول بازی که داور رو نشون میده ، داور رو ویبره است ! انگار تشنج گرفته.....
5-داور دستش رو برای دروازبان ها بالا میبره در حالی که باید براشون شصت بگیره
6-من کلا با شادی گل هاش مشکل دارم.......خیلی غیر طبیعی هستن.....
خوب این هم قیافه لیونل مسی در فیفا 11 و پس 11. از نظر من که تو هیچ کدوم خوب کار نشده ولی فیفا بازم قابل تحمل تره.
فیفا 11
کد:http://www.fifa-tips.com/wp-content/uploads/2010/07/FIFA-11-Messi-Barcelona.jpg
پس11کد:http://ps3media.ign.com/ps3/image/article/111/1113570/fifa-soccer-11-20100817022304555.jpg
کد:http://editor.pesfan.com/PES2011/screens/messi_run1_hires.jpg
به نظر من اصلا این دو تا عکس نمیشه با هم مقایسه کرد . چون یکیش اسکرین شاته(فیفا). و دیگری نمیدونم چی اسمشو بزارم ولی برای تبلیغات بازی هستش که گرافیکش خیلی فرق داره .نقل قول:
دوست عزیز مطمئنم که اولی که از نزدک هست برای فیفا 10 هستنقل قول:
ولی در کل فیس ها با تمام اینکه شکل خاصی دارن توی فیفا واقعا خیلی میشه برای مدت طولانی اونها رو تحمل کرد یه مثال می زنم
شما فیس ها رو برای کسی که اصلا فوتبال گیم بازی نمی کنه و اکثر بازیکنان حرفه ای فوتبال رو می شناسه نشون بده... خواهی دید که میگه PES بهتر عمل کرده و ادعا می کنه که PES فیس ها رو شبیه تر ساخته حق داره برای اینکه کاملا یک عکس بخصوص از قیافه اون بازیکن گرفته شده ولی توی فیفا جریان متفاوت هست فیس سازی فیفا خیلی سیستم پیشرفته تری داره و همین باعث میشه توی طولانی مدت از جریان بر عکس بشه وقتی شما هر بار قیافه مسی رو توی PES می بینید همون قیافه ثابت و مثل قاب عکسی مات و مبهوتی رو می بینید که مجبورید به همون شکل تحملش کنید. بازیکنان به دلیل اینکه قیاف شون وارث تنها عکسی از قیافه صاحبشون هستند خیلی غیر واقعی به نظر می رسند. گرچه فقط در یک نگاه شما رو یاد صاحبشون می ندازن ولی کلا روی اعصابتون هستند بخصوص اگه زیاد فوتبال تماشا کنید. و ببینید که بازیکنان حتی توی مدت یک بازی هم قیافه شون به همون ترتمیزی ابتدای بازی نیست. من از شباهت فیس گورکاف توی PES 2010 خیلی ذوق زده شده بودم ولی بعد یه مدت که قیافه اش برام عادی شد توی فیفا دقت زیادی کردم و دیدم واقعا توی فیفا خیلی روح و شادابی داره چهره گورکاف در حالیکه توی PES فقط شبیه یکی از حالت های چهره گورکاف بود. به نظرم فیس های فیفا یه مشکل تا الان داشت و اون این بود که یه جورایی تناسب جزئیات نداشت مثلا لبها کمی بزرگ تر به نظر میان یا چشم ها کمی ریز تر هستند و اگه اینها اصلاح بشه که تا حدود زیادی توی فیفا 11 شده فیس ها کپی برابر اصل میشه.
پی نوشت مسی وقتی فریاد میزنه دهنش عین دهن بزغاله نمیشه مثل اون عکسی که توی PES 2011 گذاشته دوستمون دقیقا این شکلی میشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
تمام بحث های مقایسه ای فقط و فقط اینجا:
از این به بعد تمام پست های مقایسه ای از تو تاپیک پاک می شوند!
دمو پمج شنبه ساعت چند ریلیز میشه
1- پدرام جان من متوجه این مورد نشدم بیشتر میشه توضیح بدی ؟نقل قول:
2- کلا توی سری نکست تا الان فیفا در زمینه صحنه های بعد از گل خیلی خوب کار نکرده ( برعکسش که pes خیلی خوب بوده ) اما خوشبختانه امسال برای فیفا 11 کنسولی لحظات بعد از به ثمر رسیدن گل دیگه بصورت سن کات نیست و ریل تایم شده بنابراین زاویه دوربین مثل نسخه های قبل نیست . فکر میکنم شما ویدئوی نسخه پی سی رو دیدی متاسفانه pc دارها باید یکسال صبر کنند تا نسخه بعدی که این مورد هم به نسخه پی سی اضافه بشه .
3- این مورد هم توی نسخه 11 کنسولی تغییر کرده و دیگه آسمون و سقف استادیوم نشون داده نمیشه بازم متاسفانه پی سی دارها باید یکسال صبر کنن .
4- دقیقا چه ثانیه و دقایقی از ویدئو رو میگید ؟
5- من تا الان متوجه این موضوع نبودم یعنی باید رسما توی فوتبال شصتشونو به عنوان علامت اوکی بالا ببرن ؟
6- این هم توی نسخه 11 کنسولی کاملا تغییر کرده منم مثل شما اصلا از شادی بعد از گل این سبکی خوشم نمیاد . همونطوریکه گفتم تا نسخه 11 کنسولی متاسفانه روی این نوع صحنه ها فیفا اصلا خوب کار نکرده بودن اما امسال توی نسخه های کنسولی روی این چیزا کار شده .
حسین جان یعنی در فیفا 11 کنسولی ، خوش حالی پس از گل از اون حالتی که خودمون باید انجام بدیم در اومده؟! اگه اینطوری شده باشه که عالیه چون منم اصلا از این نوع سک خوشم نمیاد. خوشحالی پس از گل در PES خیلی بهترهنقل قول:
6- این هم توی نسخه 11 کنسولی کاملا تغییر کرده منم مثل شما اصلا از شادی بعد از گل این سبکی خوشم نمیاد . همونطوریکه گفتم تا نسخه 11 کنسولی متاسفانه روی این نوع صحنه ها فیفا اصلا خوب کار نکرده بود .
1-دوتا کمک داور میرن تور هارو چک می کنن نه داور البته تا اونجا که من میدونمنقل قول:
4-ثانیه 10 تا 15
5-رسما نیست...ولی شصت یه علامت بین المللی برای تائیده ، داور وقتی دستشو بالا میبره من یاد اجازه گرفتن توی ژیمناستیک میوفتم......:31:
به نظر شما دقیقه 55 بازی ( ویدئوی رسمی ) این صحنه پنالتی نبود ؟
تو FIFA یا PES نمیشه با بازیکن، دنده عقب حرکت کرد؟!!
منظورم اینه که مثلا در نزدیکی های پرچم کرنر، 2 تا بازیکن من رو احاطه کردند. من میخوام در حالی توپ رو در اختیارمه و صورت و بدنم به سمت جلوئه، به سمت عقب حرکت کنم بدون اینکه صورت و بدنم به سمت عقب تغییر جهت بده.
مگه تو واقعيت همچين حركتي تو فوتبال ديدي كه اينجا ببيني؟نقل قول:
اینجا تاپیک فیفا 11 هست بهتر بود توی تاپیک های 2010 مطرح میشد این سوال... ولی توی هر دو این امکان هست
توی پس کافیه به جهت عقب فقط تپ بزنید و توی فیفا L2 رو بگیرید و جهت رو عقب ببرید
دمو حتما 15 ام میاد ؟
فکر کنم 16 سپتامبر (4 روز دیگه) میاد
سلامنقل قول:
واسه XBOX 360 و PS3 15 سپتامبر میاد (دقیقا 3 روز دیگه روز چهارشنبه)
واسه PC روز 16 سپتامبر میاد( روز پنجشنبه 4 روز دیگه )نقل قول:
راستی اینو یادم رفت بگم:
به همه دوستانی که توسط دانشگاه های دولتی پذیرفته شدن آرزوی موفقیت دارم
من که دیگه کلا بیخیال کامپیوتر شدم باید برم شدید سراغ درسو بگیرم ببخشید از اینکه اینجا اینو مطرح میکنم ولی امیدوارم دوستان بجای من لذت وافر ببرن انشا الله
نه بابا من آزاد قبول شدم !
فیفا رو عشقه ، ولی درسم به موقش.....
سلام
این ویدئو رو نمی دونم حسین عزیز گذاشته یا نه من تازه دارم دانلودش می کنم 1 دقیقه و 15 ثانیه است مال FIFA 11 PC هستش ارزش دانلود رو داره با فرمت FLV تقریبا 7 مگ شده
این هم مال FIFA11 PC هست دیگه اینو دانلود نکردم نظری دربارش ندارمکد:http://www.youtube-nocookie.com/watch?v=dRDkBHfiJxA&feature=related
دوستان هرکس این ویدئو دوم رو دانلود کرد جزئیاتش رو بگه تا مام بهره ببریمکد:http://www.youtube-nocookie.com/watch?v=s0lbhkQdutU
من روزانه بابلسر قبول شدم واسه گرفتن انتقالی باید این ترم معدلمو بالای 17 ببرم تا بیام مشهدنقل قول:
مشهد راحت ترم
از دوستان خواهش میکنم بحث قبولی دانشگاه رو به تاپیک وارد نکنن که دردسر بزرگی برام میشه
من فقط به دوستان پذیرفته شده تبریک گفتم
ویدئو اولی جدید بود...یا این که من تا حالا ندیده بودمش
ولی دومی رو حسین عزیز زحمتش رو کشیده و گذاشته بود
در کل ممنون
ما که از سال سوم FIFA بازی نکردیم که شاید دانشگاه قبول شیم
آخرشم کامپیوتر روزانه همدان قبول شدیم
امسال می خوام فیفا رو بترکونم
دوستان بهتره مسئله دانشگاه همین جا ختم شه چون برای دوستمون اقا عباس بد میشه...
آقایون ، گزارشگر نسخه xbox کیه ؟ Clive Tyldesley یا Martin Tyler ؟ من خیلی دوست دارم اولیه باشه ؟؟؟!!!
کاشکی گزارشگر WC تو بازی بود (andy townsend) گزارشش فوق العاده بودنقل قول:
گزارشگر همون مارتین جونه !
من که میگم نه،درسته خطا بود ولی اونقدر خطا نبود !!!!نقل قول:
---------- Post added at 03:28 PM ---------- Previous post was at 03:26 PM ----------
فکر میکنم تو PES میشه،حداقل اون موقع ها که ما PES باز بودیم،میشد!نقل قول:
به استاد مارتین تایلر بزرگترین مفسر فوتبال توهین کردی ؟!؟ :دینقل قول:
استاد تایلر این کلایو رو می خوره ، البته کلایو هم کارش درسته ، کاشکی میشد هر دوباشن که یکم از یک نواختی گزارشگر در بیاد بازی
به نظر شما میشه با گرافیک آنبرد ati 785g /128 mb dedicate روی رزولوشن 1280 *800 فیفا 11 رو روون بازی کرد؟
یا دنبال خرید یه کارت باشیم واسه این بازی؟
سلامنقل قول:
فکر کنم کمی بد اجرا بشه یا حداقل اذیتت کنه ولی توصیه اینه که حداقل از آنبرد بیاریش بیرون برویه کارت خوب بگیر حداقل تا دو سال بتونی بازیای جدید رو راحت بازی کنی
من فقط میخوام فیفا بازی کنم و 4 گیگ هم رم با باس 1333 دارم .نقل قول:
اگر به جز 128 خودش 512 هم شیر کنم بهتر میشه؟ اگه روون باشه کفایت میکنه برام
سلامنقل قول:
آره تابلوست که 512 راحت ساپورت میکنه
همچین تابلو هم نیست !نقل قول:
آره تابلوست که 512 راحت ساپورت میکنه
دوست من گرافیک آنبرد واسه ی بازی نیست.......
بدبختی هیچ بنچی هم از فبفا رو وب نیست آدم بتونه قضاوت کنه باید فیفا 10 نصب کنم ببینم چی جواب میده.
آیا گرافیک 11 بالاتره؟
بلهنقل قول:
آیا گرافیک 11 بالاتره؟
موتورش کلا عوض شده..........
دوست عزیز گرافیک شما Radeon 4200 هست یه سرچ کوچیک تو نت بزنی .. نتایج جالبی واسش میبینی قدرت مناسبی داره ... حداقل تو نت COD رو حالت medium در رزولشن 720-1280 حدود 30 fps اجرا کرده ...نقل قول:
اینم چند تا تست دیگه از بازی های دیگه :
لازم به ذکر هست تست پایینی واسه یه بازیه کاملا کامپلکس هست :
البته با وجود این نمودارها دوستانی که گرافیک آنبرد داشته باشن هم می تونن تقریبا قدرت آنبردشون (که تو نمودارهای بالا باشه) رو حدس بزنن ...
به نظر نباید رو گرافیک Low در فیفا 11 مشکلی خاصی باشه .. البته تو رزلوشن های پایین ...
اونایی که اکانت آسیایی x 360 دارن امروز بعد از ظهر نهایتا شب هم میتونن این دمو رو بگیرن ( یک روز زودتر از اروپا ) .
اینم روش ایجادش :
کد:http://microsoft-import.blogspot.com/2007/11/create-japan-usa-xbox-live-accounts.html
یک اکانت هاتمیل ژاپنی و یک اکانت 360 live جدید .
توی games for windows هم میاد؟pes چطور؟اونم اون تو میاد؟نقل قول:
گزارشگر wc کلایو بود . نه اندی . اندی کارشناسه .نقل قول:
تا fifa10 گزارشگر pc کلایو و برا کنسول مارتین بود . wc که برا کنسول شد کلایو ، من گفتم شاید fifa11 هم بشه کلایو . من کلا با کلایو بیشتر حال میکنم !
منظورم همون بود :31:صحبت هایی که می کرد و نکاتی که می گفت واقعا جالب بودنقل قول:
سلام
پس این دمو کی قرار بیاد
مال pes فردا میاد
کسی خبری داره؟
بی صبرانه منتظریم که بالاخره فیفا رو روی pc تست کنیم و ما هم از فوتبال واقعی لذت ببریم