این هشت پا واسه بازی آلمان و صربستان هم پیشگویی کرده بوده ؟نقل قول:
Printable View
این هشت پا واسه بازی آلمان و صربستان هم پیشگویی کرده بوده ؟نقل قول:
هوووووووووووووووووووورااا اااا
تاپیک باز شد, پست های اسپم هم حذف .بیاین تو!!!
قابل توجه اسپمر ها!! هرکسی بخواد تاپیک ارژانتین رو خراب کنه سریع گزارش می دییم.
من مدیر این تایپیک هستم لازمه چندتا تذکر بدم:
1-به قرآن ببینم دارین بازی درمیارین کری میخونین دونه دونه میام گزارش تخلف میدم وسلام!
2-چندین بار طبق تذکر خواهش داد وهوار گفتم فقط درباره تیم ملی آرژانتین کبیر ولاغیراز اونهایی که بن شدن هم میخوام که دیگه از این کارانکنن.
3-مسخره کردن تیم آلمان وبعد اسپانیا وبعد درفینال برزیل هرکی بکنه به قرآن گزارش تخلف میدم.
4- هرچیزی که با قوانین که من نوشتم مغایرت کنه بازم گزارش تخلف میدم.
5- این دفعه اگه تایپیک بسته بشه واسه همه اونایی که باعث بسته شدن تایپیک میشن گزارش تخلف میدم.
مدیر تایپیک رسمی تیم ملی آرژانتین=علی.:11:
آرهنقل قول:
باخت آلمانو تا جایی که من میدونم پیشبینی کرده بود
نقل قول:
من مدیر این تایپیک هستم لازمه چندتا تذکر بدم:
نقل قول:
4- هرچیزی که با قوانین که من نوشتم مغایرت کنه بازم گزارش تخلف میدم.
نقل قول:
5- این دفعه اگه تایپیک بسته بشه واسه همه اونایی که باعث بسته شدن تایپیک میشن گزارش تخلف میدم.
دوست من فک میکنم بار اولتونه که تو یه فروم عضو میشین ...نقل قول:
مدیر تایپیک رسمی تیم ملی آرژانتین=علی.
ما همه اینجا جمعیم تا در مورد تیم محبوبمون بگیم ، اگه شما این تاپیک رو نمی زدی قطعا فرد دیگری زحمت ایجادشو میکشید و واقعا بنظرتون این کار خیلی ویژه هستش که از همون اول تاپیک یکی در میون پستات اشاره میکنی که مدیر تاپیکم ، رییس تاپیکم و ...
وا الله چنین کلماتی تو فرهنگ فروم نویسی معنا ندارن ، فقط ایجاد کننده تاپیک وجود داره و ماهم به خاطر اون ازتون ممنونیم اما تکرار این جملات از اعتبار این تاپیک کم میکنه ، به خدا تو هیش کدوم دیگه از این تاپیکا ، موسس تاپیک از همچین کلماتی استفاده نمیکنه !!!
خودت رئیس بودی نمیگفتی؟:د ی
هزار بار گفتم که مسئولیت تایپیک با منه......
ورداشتن چیا نوشت خب هی بگم زبونم مو دراورد مجبور شدم این کارو بکنم که پستاشونو حزف کنن وگرنه مگه من آنتنم؟؟؟؟؟؟؟
نه اینجورای نیست که من خودمو مغرور بدونم یابالاترازکسی.
من مخلص همتونم هستم اون پایینا جادارم.:11:
مشکل همینه که ریاستی در کار نیسنقل قول:
خودت رئیس بودی نمیگفتی؟:د ی
به هر حال ممنون و موفق باشین
ما مخلط شماییم
نقل قول:
علی جان منم تو چند تا پسته می خواستم اینو بگم.درسته شما تاپیک رو زدی ولی تو فرهنگ فروم که به اون انجمن ازاد میگن کسی رییس کسی نیست و کسی مسول کسی هم نیست.سایت خودش مدیر داره برای نظارت.
اکثر افرادی هم که دارن تو تاپیک پست میدن بالای 3 سال هست که تو سایت هستن سن وسال کمی هم ندارن و این نوعی بی احترامی به اونهاست.
ممنون اگه دیگه این بحث های حاشیه ای و بچگانه رو راه نندازی.:11:
شبکه tyc sports داشت با پاستوره همین الان مصاحبه میکرد پخش زنده :10:
گفتم عکس این امید تیممونو بگذارم بچه ها حضشو ببرن :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به شخصه خیلی از تیپش خوشم میاد ایشالا برسه به اونجایی که هدف کرده
به امید قهرمانی تیم دوست داشتنی خودمون آرژانتین :40:
این موردو خوب اومدینقل قول:
3-مسخره کردن تیم آلمان وبعد اسپانیا وبعد درفینال برزیل هرکی بکنه به قرآن گزارش تخلف میدم.
فکر کنم ایشون منظورشون اینه که دارن زحمتشونو میکشن تا تاپیک به انحراف نره و اینکه گزارش پستهای اسپم و خارج از بحث رو میدن خیلیم خوبه حالا چه فرقی داره بهشون بگیم مدیر که البته محترمانه ترم هست یا بگیم مسئول زحمتکشنقل قول:
بعدم انصافاً کسانی که تاپیکی رو شروع میکنن مشخص میکنن تو چه زمینه ای باید بحث کرد و از پست اول تاپیک یا همون شروع بحثه که رشته کلامو شروع میکنیم به هرحال باهم دوست باشیم فضای این تاپیک خیلی خوبه و بایدم اینطور باشه به عشق آرژانتینه همش :40:
دوستمون dizgah به نکته ی خوبی اشاره کرد.اگه علی جان تاپیک طرفدارای ارژانتین رو نمی زد,خیلیا بودن که این تاپیکو بزنن.
نمونش هم اینکه دوستانی مثل xerxes again و cheguevara و sakura بالای نصف پست های تاپیک رو زدن.
خودم هم چند مین بعد از زدن تاپیک تا حالا نزدیک 60 تا پست دادم و واقعا قفط از محیط دوستانه ی تاپیک تا حالا لذت بردم.اما نباید بعضی بحث ها جو رو خراب کنه.
------------------------------------------------------------------------------------------------
مثلا این پست رو بخون متوجه میشی دیدگاه دیگران نسبت به تاپیک رو:
------------------------------------------------------------------------------------------------کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5129131&postcount=76
حالا چی می گفت این پاستوره؟!!
فقط عکسشو گرفتم دیگه بحثاشون که زبون اصلیه ما اسپانول بلد نیستیم :31:نقل قول:
بابا پس کجان بچه های ارژانتین؟؟!! خوابن همه؟؟!!
عیب نداره ,من جور بقیه رو میکشم!!!
امروز دوستای فعال اصلا نبودنا!!
نکنه خبری باشه اونوقت منو تو نشستیم اینجا؟نقل قول:
فیلمی فوتبالی چی tvپخش نمیکنه؟
نکنه امریکا حمله کرده وجنگ شده.بچه ها هم فرار کردن...:31:
نمی دونم احتمالا!!!
اخه اکثرا از صبح کم پیدان,نگو پس خبریه امروز! اقا ما هم بریم پس تا دیر نشده!!
به خودمون دلداری می دم!:نه بابا دارن انرژی جمع میکنن واسه روز بازی!!!
باز اون اسپمرای ظهر بودن یه صفایی میدادن به تاپیک!!!
نکنه فردا کنکوره؟:31:نقل قول:
اااااااااااااااااااا!!! اره منم احتمال میدم فردا کنکورباشه !!!!!! پس نگو چه سوت و کوره,می خوان 5 صبح پاشن!! با مداد تراشیده و پاککن تمییز!
اخی!! چه اسپرسی دارن!
ما که اردمون و بیختیم,الکمونم ابیختیم!!
ولی کنکوری نداشتیما! کسی چیزی نگفت!
خوشبختانه من کنکور ندارم فعلا با PES رفته بودم با آرژانتین آلمان رو خوردم
امید وارم همچین اتفاقی بیفته
اخ جون یه ارژانتینی میبینم وسط اب!!!(A.M.D.D.E.V.I.L)
عمرا اگه دیگه بزارم بری!!!
اخ جوون شدن دوتا!! (CATALONIA)
---------- Post added at 12:09 AM ---------- Previous post was at 12:06 AM ----------
اهههه :18:!! جدا باخت المانو پیش بینی کرده بوده!! دمش گرم چه اختاپوس بفهمی!!
اختاپوس که سهله اگه گودزیلام برد المان رو پیش بینی کنه بازم آرژانتین بازی رو میبره
درووووووووووود !!نقل قول:
میخوان با این جک و جونورا روحیه ی ارژانتینو بیارن پایین,می بینی تو رو خد!!
درود بر دوستان آرژانتيني:11:.
من از آلمان خوشم نمياد.ايشالا كه آرژانتين ميبره آلمان رو.1 گل هم عمو ورون بزنه شوت از راه دور.چه حالي بده
دارم یه عکس هیولا از مارادونا و یواخیم لو درست می کنم که فردا می ذارمش هم تو
تاپیک ارژانتین هم تو تاپیک المان!!
گیره عجب هشت پایی افتادیما :31:
مربی آلمان در حال دماغ خوری :2:
اه اه حالم بد شد:2:کد:http://www.youtube.com/watch?v=SlmPPXIb3us
ایستگاه آخر ، شکوه و افتخار تا ابد
آلمان رو له می کنیم .
viva argentina
سلام به همگی
خداییش نگاه کن چه اوضاعی شده چیزی تو چمبه(اگه درست نوشته باشم) ندارن دست به دامن یه هشت پا شدن.خداییش خدا رو شکر میکنم که یه ارژانتنی ام چون مارادونا رو داریم که به کل این جام می ارزه .حالا مسی و توز هیگواین و میلیتو که بماند هر کدومشون یه غولی اند.این المان که چیزی ندارند باید هم از اختاپوس و امثال اینا حرف بزنند.
اگه اینا تو اکواریومشون به جای هشت پا یه دونه دایناسور ابی هم بیارند و بره جعبه المان رو برداره باز هم من میگم چرته چون تکلیف یه تیم توی بازی مشخص می شه نه توی اکواریوم.اگه ما جام رو می خواییم باید از المان بگذریم . هیچ عذر و بهونه ای هم قبول نیست.
من تو تایپیک پیش بینی نتیجه رو با اختلاف برد 2 گل ارژانتین پیش بینی کردم نمیدونم چرا به دلم افتاده که ما با این اختلاف می بریم.
در کل چه ارژانتین ببره یا .... باز هم من می گم :
زنده باد مارادونا
عوض تشكرته؟؟؟نقل قول:
تو چقد لوسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آبرو آرژانتینیا رم بردی
به من چه اون شاعر آلمانيه گفته ديگه
اگه مسی تو این دوره خیلی فعال نبود دلیلش این بود که میخواست آلمانی ها رو گیج کنه
حالا اونا فکر میکنن که مسی قرار نیست مثل غول بازی کنه ولی وقتی برن میدان، فاتحه!!
اینو با یکم دخل و تصرف از تایپیک بغلی کش رفتم
وای اگر دیگو حکم جهادم دهد لشگر لو هم نتواند که جوابم دهد
ولی اینو از خودم ساختم
البی از عشق امدید پدید مارادونای 86 به دادم رسید
ارژانتین کزین دهه جامی نداشت دیگو روح امیدی به سازش دمید
اینم تقدیم به همه ارژانتینی های گل .امیدوارم دیگه از این حرف های مدیریتی تو تایپیک نباشه و تا بازی فینال
همه همدل باشیم.
افرین انریکو جان حرف نداشت!!نقل قول:
بیا ! ما تو تاپیکمون شاعر حماسی سرا هم داریم.
منم امیدوارم که ایجاد کننده ی تاپیک دیگه ازین پستای رییس بازی نده تا این روزای اخر جو خراب نشه!!
اقا ادامه بدین , 2 روز تا بازی نمونده!! یه عکس درست کردم هیولا.
مارادونا و لو!! شاید تا بعد از ظهر گذاشتم.
salarhivجان داشتیم؟:13:
آقا این سوالای کنکور چقد سخت بوووووووووووووووووووووود :18:
ولی دیگه راحت شدیم و میتونیم با خیال راحت بازیا رو نگاه کنیم :31:
چی yuseph جان؟؟نقل قول:
سلام دوستان گلم ,اقا اگه دوست ندارین المانیا بیان تو تاپیک و مارادونای بزرگ رو به سخره بگرین
دست از سر مسخره کردن لو بردارین! خب اونم مربیشونه دوسشون دارن دیگه.
موفق باشی sakura جان!! دیدم دیروز کم پیدای ,نگو کنکور داشتی.
خدایی استرس بازی ارژانتین - المان بیشتر بود یا کنکور؟؟؟!!!!
معلومه بازی آرژانتین آلمان :31: کنکور کیلویی چنده (با روش ده بیس سی چل همرو جواب دادم :31: )نقل قول: