سلام دوستان من تازه عضو شدم
میخوام اینت بگیرم بنظر شما از کدوم شرکت و چه نوعشو بگیرم(کرمان)
ممنون:sq_9:
Printable View
سلام دوستان من تازه عضو شدم
میخوام اینت بگیرم بنظر شما از کدوم شرکت و چه نوعشو بگیرم(کرمان)
ممنون:sq_9:
سلام ، خوش اومدید.نقل قول:
بیشتر وبگردی می کنید یا دانلود؟
تا چقدر می خواهید هزینه کنید؟
من اینترنتم از پارس آنلاین نمایندگی نوآوران آی تی تویه خیابان امام جمعه دارم الان یک هفته است سرعت دانلودم 380 شده :sq_15:
ما که دیده بانت داریم این چند روز مالیده قعطی زیاد داره ........دوستان کسی دیده بانت نداره؟؟
من بعد از 4سال از دیده بان بیرون اومدم یک ماه اخری که 512 نامحدود مخابراتشون رو داشتم 50 گیگ دان داشتم روحشون شادنقل قول:
الان مبین نت گرفتم میدونمم بدرد نمیخوره اما دیگه بخاطر کارم مجبور شدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جمعه 30 :2 بعد از ظهر:sq_14:
اینم تست 512 مبین نت
مثل اینکه درست بود دوستم 128 محدود پارس داره میگه سرعت دانش رو 4 مگ و اپلودش رو 700 بستن روزا هم سرعتش 350 هستش ولی شبانش 35
دوستان مثل اینکه آسیاتک توی کرمون نمایندگی آورده !
کسی ازش تا حالا نگرفته ببینیم چجوریاست ؟؟؟
اینم آدرسشه
نشانی کرمان بلوار فارابی کوچه شماره 6 انتهای کوچه پلاک 30 تلفن 0341-2134733 نمابر 0341-2134735 نشانی رایانامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
پارس انلاینی ها سرعت دانلوشون کم نشده؟
اره درسته ولی امروز برا من کند بود برا شماها چطور؟نقل قول:
سلام اینترنت ADSL نا محدود مخابرات بنظرتون چطوره؟
سرعتش و هزینه اون چطوری؟
سلام.یک ماه اومدم پارس انلاین از شاتل توی این یک ماه اینقدر به خودم فحش دادم که تو عمرم ندادم.ترافیکم تموم شه جمش میکنم.دروغ نگم 10دقیقه ای یک بار قطع میشه بعدیه رب وصل میشه دوباره روز ازنو روزی ازنو.....ازامام جمعه هم گرفتم به همون شاتل راضی شدم....بچه هایی که پارس دارن همین مشکلودارن...
من از سال 86 پارس دارمنقل قول:
نه قطعی ندارم
در کل راضیم
سرعتشم که عالیه
128 رو هم روی 1 مگ میبنده
مرسی.بنظرتون مشکل از کجاست.....من شاتل داشتم قطع نداشت خیلی ولی هرنیم یه بارقطع میشد...ولی قطع شدنای این پارس منوکلافه کرده..حالا شما که تو کارشی کدوم طرحش به نظرتون خوبه....اخه اینا یک ماهه هم ندارن....به نظرشما نویزچقدرتاثیرداره....از مخابرات یه نفر اومد چک کردگفت مشکل از شرکته....بازم اگر کسی این مشکلوداشته بیادکمک....یاعلی
شما از کدوم شرکت پارس گرفتین؟نقل قول:
تباشیر؟
نقل قول:جونم بگه منم از همین جا گرفتم با اون خدمه ی چرب زبون و جوونشنقل قول:
فطعی دارم ولی نه اینقد تو داری
فقط به خاطر سرعتش موندم
من 512 نامحدود دیده بان نت با ضریب اشتراک 1 به 10 داشتم...
ایندفعه 256 نامحدود با ضریب اشتراک 1 به 4 گرفتم 11 تومن هم گرونتر بود گفتم شاید سرعت دانلودش بالاتر باشه.
اما سرعت دانلودش همون 30 هست اما سرعت پیج باز کردنش بالاتره.
من از مخابرات گرفتم. خط خونمون فیبر نوری بود، مجبور شدم خط جدید بگیرم (50 هزار تومن) که حدود 2 هفته وصل کردنش طول کشید چون اینجا ظرفیت نداشتن. خدا رو شکر افراد پیگیری هستن توی مرکز صدوقی که کار رو راه انداختن. امروز تازه سرویسم وصل شده و با اینکه 256 کیلوبیت بود سرویسم اما دانلود روی 48 دارم. پینگ هم برای سرور ایران 75 و برای آلمان 180 هست. فقط مشکلی که دارم سیستم بیلینگ افتضاحی دارن و هنوز من نتونستم حتی واردش بشم! البته ترافیک هم محدود هست، فقط ماهی 2 گیگ - تازه گمونم شبانه هم منداریم! حالا ببینم چی میشه، اینجا نتیجه رو میگم. فعلا که این دو ساعت مشکلی نداشته :)
راستی آسیاتک هم سرویسای کرمانش راه افتاده، من منتظرش بودم اما دیر شد و همون مخابرات گرفتم. ظاهرا تخفیف خوبی برای مشترکین اولشون دارن، قیمتشم خوبه - توی سایتش چک کنید
اهالی پارس انلاین سرعت من بدجور کم شده ماله شما چطور؟
128 عصر انتقال داده ها
یک ماهه با 3 گیگ ترافیک 5300 تومان:sq_20:
فدات شم اینا هر وقت ترافیک اضافه یا پهنای باند اضافه داشته باشن می بندن امان از موقعی که یکم دانلود کنینقل قول:
من نامحدود پارس داشتم سرعتم رو 140 تا کم کردن
از دیروز
باور کن دیگه موندم نت رو چیکار کنم
محدود که ترافیک نی سوزونه شباشم که صفر
نامحدودم که هیچی حتی اگر ماهی 100 تومن بدی
زنگ زدم گفت مدت زمان burst شما تموم شدهنقل قول:
با این اوصاف برای کاربران پرمصرف راهی جز همون اینترنت ماگواره ای نمی مونه
عجبا :sq_12:نقل قول:
مگه BurSt هم چیزیه که نموم بشه ؟؟؟ ما رو باش دلمون رو خوش کرده بودیم که دفعه بعد بیایم از پارس آنلاین بگیریم چون شنیده بودم تنها شرکتیه که جدیدا داره سرعت بالای 300 تو روز تو کرمون میده !!!
حالا علی تو که همه رو امتحان کردی آسیا تک رو هم که جدید اومده یه امتحان بزن
خدا رو چه دید شاید چون اولاشه تخفیفه خوبی بده !:sq_4:
این دیدبانت یه سرویس گذاشته 1 ماهه با سرعت 512 و ضریب اشتراک 1 به 4 به قیمت 60 تومن (نامحدود)
ایا میصرفه؟؟همین سرعت ولی ضریب 1 به 2 96 تومن و ضریب 1 به 10 (22 تومن)
با سلام:
مدت چهار سال از سرویس ای دی اس ال2 شاتل با سرعت 128 با حجم ترافیک سه گیک رایگان ماهیانه استفاده میکنم و
- مبلغ پرداختی: 145,950 ریال
ماهیانه میپر دازم تا کنون مشکل خاصی نداشته ام ولی جدیدا گاهی سرعت کمی کاهش دارد. در مجموع راضی هستم.
حمید
مرسی ولی شما حسابی کاربر کم مصرف هستیدنقل قول:
اره دیکه چکار می شه کردنقل قول:
نامحدودش اینطوریه بقیشون سرعتاشون بالاس جز شبا
اسیا تک کچا بود تو کرمون؟
عجب پس اون 96 تومنی ضریب 2 ؟نقل قول:
اقا من 96 تومنی داشتم چطور ضریب 2 ای که سرعتش شبا می رسه یه 30؟
سرعتش fix 100 بود حالا این ضریب 1 به 4 دیگه بدتر از این هست
512 مخابرات کرمان پیش شماره 245
شرایط اینترنت مخابرات چجوریه ؟ عوض شده یا هنوز هر گیگ 2500 تومان است ؟
این دیدبانت اعصاب برامون نذاشته دوستان الان سرویس دهنده ی خوبی کسی سراغ داره؟؟؟
حداقل شبانه بشه 1 گیگ دان کرد......
نه نیستنقل قول:
این پارس شبا سرعتش رو 100 ولی نمی دونم همه جا همینطور هست یا نه
یک مبین نتم تست کن قدیما خوب بود شبا
نقل قول:
تاپیک وایمکس کو؟؟هر چی گشتم ندیدمش....
دوستان درباره ی سرویس 512 مخابرات یک سری اطلاعات می خواستم.قیمت،میزان ترافیک و . . .
من هم همین سوال رو دارم اگر کسی داره لطفاً اطلاع رسانی کنه مخصوصاً این طرح جشنواره مخابرات رونقل قول:
دوستان چطوری میشه اینترنت مخابرات رو فهمید چقد حجم مصرف کردیمو و چقد حجم دیگه داریم ؟ از مخابرات منطقمون سوال کردم گفتن برو سایت کرمان تل تو قسمت ای دی اس ال میتونی ببینی حجمتو ولی واسه من صفحشو باز نمیکنه، ادرسش اینه ببینید واسه شما باز میشه یا نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:دوستان با مرکز مخابراتی منطقه تون تماس بگیرید زودتر به جواب می رسید ها !نقل قول:
باز می شود ...نقل قول:
کسی از آسیاتک اینترنت گرفته ؟ سرعتش چطوره ؟ سرویس دهیشون خوبه ؟
من میخواستم بگیرم اما چون دیدم سرویسایی که شبانه رایگان داره فقط باید ماهیانه بالای 5 گیگ ترافیک داشته باشی و من در روزاصلا استفاده ای ندارم،کلا بیخیش شدم !:sq_22:نقل قول:
الان شبا با چی و چه اینترنتی دانلود میکنی که دانلود شبانش خوب باشه ؟