موقعی اینترنت رو می خوام share کنم یک wirless internet conection داره و یکی wirless internet conection2 نمی دونم کدوم رو باید share کنم.
گر چه هر کدوم هم share می کنم نمیشه اما در هر حال احتمالا این دو با هم فرق دارند
Printable View
موقعی اینترنت رو می خوام share کنم یک wirless internet conection داره و یکی wirless internet conection2 نمی دونم کدوم رو باید share کنم.
گر چه هر کدوم هم share می کنم نمیشه اما در هر حال احتمالا این دو با هم فرق دارند
سلام دوستان
من هر بار که به usb3 فلش میزنم بعد چند دقیقه ویندوز هنگ میکنه ، به نظرتون مشکل از کجاست؟
مدل لپتاپ n61jv
احتمالا با درایور اون فلشت مشکل داره! یکبار از دیوایس منیجر درایورهای فلشت رو پاک کن بعد ویندوز رو ریست کن. حالا با یک فلش دیگه امتحان کن ببین باز همینطور میشه؟؟
احتمال زیاد نرم افزاریه
اگر دیگه هنگ نکرد حالا همون فلش قبلی رو وصل کن و کامل صبر کن تا درایورش درست نصب بشه. به اینترنتم وصل باشی بهتره...
ببین چی میشه بعدا اگه نشد مجبوری ویندوزت رو ری استور کنی و در آخر هم ریکاوری... و دیگه نشد مشکل سخت افزاریه...
نقل قول:
برو سایت بایوس جدید را دانلود کن
ایراد نرم افزاری نیست سخت افزاری هست با بایوس حل میشه برای این مدل،اسوس شاهکار کرده:41:!!!
آخرین قیمت این لپ تاپ چنده ؟؟؟ در تهران
1320 پاساژ ایراننقل قول:
اولا لطفا تزز ندید واسه خودتوننقل قول:
ایشون اول باید با یه فلش دیگه امتحان کنه چون ممکنه مشکل از فلش باشه
2اینکه چشه این مدل اسوس ؟؟؟
برای چی گمراهی ایجاد میکنین :13:
---------- Post added at 01:54 AM ---------- Previous post was at 01:52 AM ----------
1400 با گارانتی امرتاتنقل قول:
---------- Post added at 01:56 AM ---------- Previous post was at 01:54 AM ----------
1400 با گارانتی امرتاتنقل قول:
سلام..
من چند روز دارم تو انجمن دنبال یه لپ تاپ خوب میگردم...الانم به طرز وحشتناکی گیج شدم
بین چند تا لپ تاپ بد جوری گیر کردم
اگه ممکنه کمکم کنید
HP-DV7T-3300
Asus N61JQ-JX014V
HP DV6-2190
VPC F115
FW 590 CTO
من لپ تاپو برای بازی و کارای دانشگاه میخوام...یعنی گرافیک و رم و cpu
با اینکه بشه طولانی مدت باهاش کار کرد و نسبت به بقیه کمتر داغ بکنه برام خیلی مهمه
لطفا کمکم کنید تشکر
طنز: بدون شرح.
من IDM رو روی N61j نصب کردم اما هر کاری میکنم لپ تاپ هنگ میکنه؟ چیکار کنم... این لپ تاپ چرا اینجوریه؟
من هر وقت میرم تو اینترنت عکس های عجیبی برام باز میشند. بعضی وقتها هم موقع باز شدن این عکس ها اینترنت هنگ میکنه. این لپ تاپ چرا اینجوریه؟
فلش مموریم ویروس داشت, وصل کردم به لپ تاپ, لپ تاپ هم ویروسی شد. مگه نباید لپ تاپ جلوش رو میگرفت؟ :13:
برنامه PC Suite و Windows Mobile Device Center رو میدونم که برای سینک کردن موبایل با لپ تاپ میشه استفاده کرد اما من نمیخوام ازشون استفاده کنم و همینطوری گوشی رو به لپ تاپ وصل کنم. چرا این لپ تاپ امکاناتشو برام نزاشته؟
یک سوال دیگه.. من وقتی مثلا برنامه فتوشاپ یا بازی رو باز میکنم.فن لپ تاپ دورش بیشتر میشه ,شما هم این مشکلو با لپ تاپ دارید؟.
ادامه سوالات در صفحات قبل... :20:
اینا که جدی نیست :دی ؟نقل قول:
والا تا اونجایی که میدونم f series سونی مشکل گرمایی دارن،تو این مدلایی که دادی از نظر گرافیک اسوس از همه قویترهنقل قول:
رم سونی بیشتره اما ک نمیکنم الان 6 گیگ قابل استفاده باشه
HP Pavilion DV6-2190 اینم دستگاه خوبیه البته یمتش رو نمیدونم
ولی خوب hp جدیدا خرابی زیاد داشته
به نظرم بین N61 و Sony FW 590 CTO با توجه به نیاز و بودجتون یکی رو انتخاب گنید
:31: پستم اسپمهنقل قول:
اومدم بگم تو که طرفدار hp هستی چرا خالی میبندی
بعد دیدم نوشتی طنز
---------- Post added at 06:25 PM ---------- Previous post was at 06:24 PM ----------
بازی میخوای بکنی n61 بگیرنقل قول:
یا علی
ای وووول...:31:نقل قول:
خوب بین این دوتا هم از روی keyboard...usb3...bluray ...graphic...cpu
فک کنم دیگه ادمیزاد بره n61 بگیره...
چه برسه به من :21:
راستی....قیمت hp 2190 حدودای 1280000 تومن...
بازم ممنونم از راهنماییتون
در مورد رم هم فک کنم بشه تا 8 گیگ بزنی به بدن سیستم....دعدا
ازین بابتم خیالم راحته...
بازم از برو بچه های انجمن ممنونم...واقعا دارین زحمت میکشین...
فداااااتون:11:
والا تا اونجایی که میدونم f series سونی مشکل گرمایی دارن،تو این مدلایی که دادی از نظر گرافیک اسوس از همه قویتره
رم سونی بیشتره اما ک نمیکنم الان 6 گیگ قابل استفاده باشه
HP Pavilion DV6-2190 اینم دستگاه خوبیه البته یمتش رو نمیدونم
ولی خوب hp جدیدا خرابی زیاد داشته
به نظرم بین N61 و Sony FW 590 CTO با توجه به نیاز و بودجتون یکی رو انتخاب گنید[/QUOTE]
ای وووول...:31:
خوب بین این دوتا هم از روی keyboard...usb3...bluray ...graphic...cpu
فک کنم دیگه ادمیزاد بره n61 بگیره...
چه برسه به من :21:
راستی....قیمت hp 2190 حدودای 1280000 تومن...
بازم ممنونم از راهنماییتون
در مورد رم هم فک کنم بشه تا 8 گیگ بزنی به بدن سیستم....دعدا
ازین بابتم خیالم راحته...
بازم از برو بچه های انجمن ممنونم...واقعا دارین زحمت میکشین...
فداااااتون:11:
سلام
من هم بایوس رو آپدیت کردم هم درایور usb3 رو
ولی باز هم وقتی فلش رو به usb3 میزنم بعد چند دقیقه هنگ میکنه!!!
چندین فلش مختلف و هارد اکسترنال رو هم امتحان کردم، با همشون مشکل داره
مدل لپتاپ n61jv
فکر کنم مشکل سخت افزاری داره و باید ببرم نمایندگی
با سلام به دوستان عزیز منم تا ۲ هفته دیگه به جمع n61jq دارها میپیوندم!!!!
میشه هرکسی که تو این کلوپ این لپ تاپ رو داره نظرش رو در موردش بگه؟؟؟
کاربرد من همه چی هست...
اصلا نگران نباشنقل قول:
گارانتیت چیه ؟
اگه امرتات هستش و زیر 1 ماهه که خریدی ببر گارانتی پیله کن عوض کنن یه دونه نو بهت بدن :46:
سلام ! بچه ها اين مدل asus رو چين ميزنه يا تايوان!؟ از كجا ميشه فهميد؟
گارانتی ویستانقل قول:
2 ماهه که خریدم
نمیدونم گارانتی ویستا پشتیبانیش در چه حدیه؟
مدل دقیق لپ تاپتون چیه ؟ 014 یا 010 یا 061 ?نقل قول:
میتونید با ویستا تماس بگیرید و راهنمایی بگیرید :
ویستا ، امرتات ، سازگار ، دیجیتال ، همه از نمایندگان رسمی اسوس هستند :کد:http://www.vistaitd.com/fcontact.asp
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:46:
HP ...؟ :13: فوش میدی :31:نقل قول:
تا ایسوس باشه کی میره طرف HP.
به دوستان بر نخوره اما بعضی از سوالات واقعا به برند و مدل هیچ لپ تاپی مربوط نمیشه و فقط به برنامه, ویندوز و یا آپدیتی که انجام نمیدند مربوط میشه.
هر سیستمی چه لپ تاپ و چه پی سی مشکلات خودش رو داره اما این دلیل نمیشه که هر مشکلی بوجود اومد سریع ربطش بدیم به یک مدل خاص. :10:
دلیل این طنز هم همین بود :46:
کلا الآن بجز یه تعدادی از سونی ها باقی همه چینن. کلا asus همه ی لپتاپ هاش چینننقل قول:
یعنی ممکنه که 1% هم امکان بدین که جدی باشه؟؟؟!؟ :31:نقل قول:
خب تايوانيش رو چه جوري ميشه گير آورد؟نقل قول:
به نظرتون اين كه ميگن اگر يوني آمريكاييش رو بخري خيلي كيفيتش از اسوس بالاتره درسته؟
من از یه منبع خیلی معتبر شنیدم که سونی فقط توی امریکا اسمبل میشه ولی قطعاتش همون چینی هست و خیلی هم فرق نداره.
به نظر من که مهم نیست ساخت کجا باشه ، مهم اینه که کیفیت ساخت خوب داشته باشه.
دوست عزیز شما قبل از اینکه بدی گارنتی یکبار سیستم رو ریکاوری کنید. restor نه هاااا اون فرق داره. با استفاده از دی وی دی هایی که بک آپ گرفتین یا از طریق پارتیشن بک آپ سیستم رو کلا ریکاوری کنید. بعد از فلشی که برای اولین بار زدید و هنگ کرد استفاده نکنید و با یک فلش دیگه امتحان کنید.نقل قول:
80 درصد مشکلتون حل میشه. بدید گارنتی هم اول همینکار رو میکنند! بعد اگه نشد ممکنه مشکل سخت افزاری باشه!
اصلا اینطور نیست!!!نقل قول:
سونی که فعلا بیشترش تو چین هم تولید میشه هم منتاژ. حالا ممکنه چهارتا قطعش از کشورهای دیگه باشه اما به طور کل تولید چین هست.
ولی تولید آمریکا هم داریم که تو ایران خیلی کم هست و مدلهای سفارش کشورهای خودشون بیشتر هست یعنی اینطور نیست که همین مدلی که چین میزنه شما بتونید دقیقا با همون نام و مشخصات آمریکاییش رو گیر بیارید! یک زمانی آمریکایی تو بازار بیشتر بود و البته یک سیستم ساده رو چون آمریکایی بود سه برابر قیمت میدادند اما حالا که دیگه یا اصلا گیر نمیاد یا گیرم بیاد باز قیمت بی جهت بالاست.
سلام دوستان
من می خوام این لپ تاپ رو بخرم . می خوام بدونم که در هنگام خرید به چه نکاتی باید توجه کنم وباید داخل جعبه اش چه چیز هایی باشد واصلا باید جعبه اش پلمپ شده باشد یا اگر باز شده باشد هم مشکلی ندارد .
یه درخواست دیگه دارم آیا سفید قشنگ تره یا مشکی ؟ لطفا چند تا عکس باکیفیت بالا از این لپ تاپ برام می زارید!
لطفا منو راهنمایی کنید چون اولین لپ تاپ که می خوام بگیرم
لازم دونستم بگم که لپتاپ های hp مشکلی ندارن و مشکل از لپتاپ های compaq هست.نقل قول:
---------- Post added at 02:08 PM ---------- Previous post was at 02:07 PM ----------
کیفیت سونی آریکا توی ایران خیلی بده چون قاچاقی از بانه میارننقل قول:
---------- Post added at 02:10 PM ---------- Previous post was at 02:08 PM ----------
به چسب آبی ایسوس روی کارتن اصلی دقت کنین که بسته باشه. و زیر لپتاپ نوشته waranty 24m اگه نوشته بود waranty 3m هم نخریدنقل قول:
لطفا چند تا عکس باکیفیت بالا از این لپ تاپ برام می زارید!
یه سری من گذاشتم سرچ کن پیدا میکنینقل قول:
اره دقیقانقل قول:
مهران hp:31:
البته من منظورم رو بد رسوندم !نقل قول:
اصلا اینطور نیست!!!
سونی که فعلا بیشترش تو چین هم تولید میشه هم منتاژ. حالا ممکنه چهارتا قطعش از کشورهای دیگه باشه اما به طور کل تولید چین هست.
ولی تولید آمریکا هم داریم که تو ایران خیلی کم هست و مدلهای سفارش کشورهای خودشون بیشتر هست یعنی اینطور نیست که همین مدلی که چین میزنه شما بتونید دقیقا با همون نام و مشخصات آمریکاییش رو گیر بیارید! یک زمانی آمریکایی تو بازار بیشتر بود و البته یک سیستم ساده رو چون آمریکایی بود سه برابر قیمت میدادند اما حالا که دیگه یا اصلا گیر نمیاد یا گیرم بیاد باز قیمت بی جهت بالاست.
منظورم این بود که این سونی هایی که میگن واسه امریکاست ، قطعاتش چینی هست.فقط اونجا سوار میشه.
،
اینم عکسها :
کد:http://www.forum.p30world.ir/showpost.php?p=5137712&postcount=631
يعني سري f آمريكاييش با چينيش فرقي ندارن از نظر كيفي؟
آخه منطقي به نظر نمي ياد كه بي تفاوت باشن!
الان من f12 رو قيمت گرفتم 1800 تقريبان با كانفيگ f115 ! ولي ميگن خب آمريكاييه فرق داره و از اين حرفا!
من كه به كل گيج شدم! از طرفي ميگن asus و toshiba توو جهان كمترين خرابي رو دارن! از طرفي ميگن asus هايي كه تو ايران ميان چينين! نبايد بازار ايران و با جهان قياس كرد! بعدم ميگن سوني level 1 هستش و asus ميره رو level 3 و level 4 ما مونديم چه كنيم هر كي يه چيز ميگه! 2 هفتس دارم تحقيق مي كنم كله پايتخت رو زير و رو كردم همه انجمنارم خوندم فقط گيج شدم!
آره راس میگن :دینقل قول:
اسوس LEVEL 3-4 هستش :27:
اسوسی که بهترین مادربردها رو تولید میکنه بدرد نمیخوره،انوقت سونی که لوازم خانگی و تلویزیون و ضبط و سیستم صوتی ماشین و اینارو میده تو نوت بوک کیفیتش بهتر از اسوس هستش ....
من قصد ندارم برندي رو ببرم زير سوال فقط ميگم اين اطلاعات رو از اين ور اونور گرفتم نمي دونم درسته يا غلط!نقل قول:
ولي ميدونم ئاقعا بازار ايران با جاهاي ديگه فرق داره چون همه مي دونيم اكثر لپ تاپ ها الان چيني هستن و اين رو كيفيت بي تاثير نيست! به نظر شخصيه خودمم سو ني كيفيتش خوبه نه اينكه اسوس بده!
الانم مشكلم اينه بين n61 با سري F سوني اين چند مدل جديد مثل f123 , f127 , مدلا آمريكاييش با توشيبا satelite a665 موندم! واقعا نمي تونم تصميم بگيرم! قصدم هم از مطرح كردن اين قضيه اين بود كه از دوستان كمك بگيرم! ولي نه كمك از روي تعصب روي يه برند خاص!
با سلام خدمت دوستان عزیز می خواستم ببینم n61 چند مدل داره و فرقش چی هست و جدید ترین مدل کدوم هست ؟( ممنون میشم اگه قیمت هاشون رو هم دارید بگید ) امکانات زیر کدوم رو نداره ( منظورم رو مدل ها هست )
1- usb 3 . ddr3
2- بلو ری
3-فول اچ دی
4- وب کم
5-FINGERPRINT
از نظر گرم شدن مشکلی نداره ؟ رم 6 gb هم داره ؟ یا تا 4 gb بیشتر نیست ؟
در کل بین 2 تا انتخاب سری f و asus موندم اما به دلیل قیمت بهتر نظرم روی asus هست و نظر شما بهترین راهنما ( در کل کارم کمی گیم و دانلود 9 ساعته و استفاده عادی و بودجه هم تا 1.400.000 )
ببخشید سوالات طولانی شد .
ایسوس فقط تو چین تولی میشه!!!!!!!نقل قول:
و با اطمینان میگم سونی های آمریکایی تو ایران کیفیتشون از چینی ها هم کمتره چون معلوم نیست از عراق تا یان چقدر ضربه خوردن.
حرف پوریا هم در مورد لول درست. آخه مگه میشه ایسوس با این همه سابقه و کیفیت کار لپ تاپ هش ضعیف باشه.
لول 3-4 ماله msi هست نه ایسوس
1- همه ی مدل ها دارننقل قول:
2- بچز یک مدل که اسمش یادم نیست دارن(میخوای بگی باید بگی بدون بلو ری میخوام یارو خودش هم مدلش رو بلد نیست)
3- هیچ کدوم فول اچ دی نیستن ولی ال ای دی هستن.
4- همه وبکم دو مگابیکسل دارن
5- هیچ کدوم ندارن ولی بجاش تکنولوژی تشخیض چهره به وسیله ی وب کم رو دارن
مزیت این مدل هم گرم نشدنشه. رمش هم 4 گیگه میتونی به 6 یت 8 خودت ارتقا بدی.
مدلش هاش هم اینجوریه:
با بلو ری و هارد 640 5400 rpm میشه 1370
با بلوری و هارد 500 7200 rpm میشه 1360 تا 1350
بدون بلو ری و هارد 500 7200 rpm میشه 1350 تا 1340
با سلام خدمت همه دوستان :11:
میبینم که اینجا شده تاپیک کل کل طرفداران سونی و ایسوس:31:
بهرحال آقایون یه سوال از خدمتتون داشتم . دوستانی که این مدل رو خریدن خیلی درباره اینکه برای بازی هم خوبه صحبت کردن. حالا میخواستم بدونم با توجه به اینکه من یه لپ تاپ میخوام که هم خوشگل باشه و هم از نظر امکانات قابل قبول باشه و هم گرافیک قوی داشته باشه برای بازیهای جدید و هم حتما ایسوس باشه:31: کدوم مدل رو انتخاب کنم ؟
این مدل الان قیمتش چنده؟ تا 1800 هم جدا داره برای خرج کردن.لطفا راهنمایی بفرمایید.
ممنون از همه ایسوسی های عزیز.
کارتون خیلی درسته چون اگر نبود ایسوس رو انتخاب نمیکردین :5:
سلام
لپ تاپ های ایسوس یکی از بهترین لپ تاپ ها هستند و خود ایسوس هم سعی میکنه با سونی رقابت کنه!
واقعا اگه کسی نخواد سونی بخره،ایسوس بهترین انتخابه!
ایسوس تقریبا مثل سامسونگ میمونه،که در قسمت LCD داره خودش رو به سونی می رسونه و رقابت خوبی دارن با هم!