من چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟ دلتون میاد تو کف بمونم ؟
Printable View
من چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟ دلتون میاد تو کف بمونم ؟
:27::27::27:آره دلمون میاد تو کف بمونینقل قول:
دیدی محمد گفتم بازیت ران نمیشه:27::27::27:
.
.
.
.
.
.
.
.
حالا اینو بگیر ببین درست میشه:
کد:http://gf.wiretarget.com/call_of_duty_blackops.htm
اه تو اینجا چه غلطی می کنی ؟ :دینقل قول:
نگفتی ران نمیشه گفتی به باگ می خوری :دی مرسی :10:
--------------------
نشد . بره من نسخه غیر استیم هست . مولتی پلیر هم نداره . گندش بزنن .
راهی برای مولتی با کرک نیومده ؟
دوست عزیز میتونستی بهتر صحبت کنی:13::13:این چه طرز صحبت کردنهنقل قول:
درستش کن جملتو
محتوای مخفی: .
نه همین خوبه . تازه زیادیتم هست . من چکار کنم پس ؟ یعنی این مشکلو نداشته کسی ؟نقل قول:
لطفا پستهای 1002-1003-1005-1006 پاک شوند
ممنون:11:
اینقدر بدم میاد خودتو ... می کنی :دینقل قول:
به پستای من چیکار داری ؟ در مورد پستای خودت حرف بزن . شرمنده از اساتید بزرگ گیم که تاپیک به این قشنگی به اسپم سرا تبدیل شده ولی واقعا اعصابم خورده که نمی تونم رانش کنم بازیو .
نقل قول:
این یعنی با سیستم من نمیشه؟؟؟!چرا واضح نمیگید؟
واضح هست دیگه , پس میخوای چجوری بگن؟!نقل قول:
بعدشم ما از کجا بدونیم سیستم شما چیه که بگیم میشه یا نمیشه!! @-)
نقل قول:
آخه اصل سوال من این بوده:
نقل قول:
سلام.
دوستان من میخواستم این بازی رو دانلود کنم.
ولی قبل باید بدونم سیستمم جواب میده یا نه.
این مشخصات سیستم منه.
Pentium(R) Dual-Core CPU E5300 @ 2.60GHz 2.59 GHz
Memory: 3072MB RAM
windows XP sp2
NVIDIA GeForce 8400 GS Total Memory:512.0 MB
DirectX Version: DirectX 9.0c
حالا امیدی هست؟
میشه بازی رو اجرا کرد یانه؟
هر کس هر مشکلی داره این کرک منو دانلود کنه ببینه درست میشه یا نه اگه شد خبر بده
اینم کرکم :
کد:http://dgc89.persiangig.com/other/COD-Bo%20Crack.rar
من با صدا مشکل دارم با direx هم نصب کردم درست نشد چی کار کنم ؟؟
من مشکل سیاه شدن تصویر تو مرحله 6 رو دارم ! با این هم حل نشد !نقل قول:
اره اجرا میشه فقط باید کیفیت گرافیک بازی را بیاری پایین.چون گرافیک و سی پیو کمی ضعیفهنقل قول:
این مشکل از ورژن بازی که دست شماست ماله منم وضعیتش خرابهنقل قول:
4 تا مرحله رو نتونستم بازی نکم :13:
ولی این نسخه میشه گفت افتضاحه ، MW2 و Medal of Honor خیلی بهترن ، این ورژن بودن، هیجانم نداره :41:
واسه من هی تیک داره..حتی گرافیکشم پایین میارم دوربین رو میچرخونم فریم پایین میادش..با اینکه مشکلی نداره..چون تو گرافیک LOW هم همینجوریه..باید چی کار کنم؟
سلام. خسته نباشید.
دیروز CoD 7 رو خریدم نصبیدم. اما اصلا ازش خوشم نیومد. مخصوصا داستانش. اما چون عادت دارم داستانو تمام کنم دارم تمامش میکنم...
اما دیروز یه سوتی باحال تو CoD 7 پیدا کردم! یه مرحله که تو سال 1968 انجام میشه، جلوتر که میرم رو زمین یه اسلحه به اسم AK-74u پیدا میکنم!!!
یعنی اسلحه ای که مال 6سال جلوتر از زمان داستان هست...!
واقعا عجیبه که چطور فکر اینجاشو نکردن!!! نه؟
اینم عکساش:
ابتدای مرحله، به سال دقت کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم وسطا، به اسم اسلحه دقت کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی شما میکی MOH بهتر از این نسخه هستش؟؟؟نقل قول:
چون شما نتونستی درست بازی کنی و مشکل داشتی دلیل نمیشه بگی افتضاحه!!!:13:
کمی هم انصاف داشته باشید:11:
سلام
بچه ها من تازه بازی رو تهیه کردم ونصب کردم
مشکلم اینه که وقتی بازی شروع میشه کیبورد اصلا کار نمیکنه؟!
یعنی تمامی حروف روی کیبورد کار نمیکنه ولی اعداد و... کار میکنند
لطفا یکی راهنماییم کنه
موفق باشید
یا حق
نقل قول:
بی نظیره
من نیمی از بازی رو رفتم، واقعا محشر بوده
مدال افتخار یه اکشن کاملا متوسط بود
سلام
من یک چیزی رو متوجه نشدم :
بازی نسخه های مختلف دارد ؟؟ نسخه Skidrow نسخه نهایی بازی است ؟؟ Skidrow نسخه نهایی بازی است نسخه نهایی کرک بازی ؟؟
منم الان وسای بازی هستم خیلی چنگی به دل نمیزنه قسمت زامبی هم که واقعا مضخرفه:41:
درود دوست گرامی.نقل قول:
نه بازی چندین نسخه نداره، ولی Skidrow ، کسی که بازی رو کرک کرده یه نسخه مخصوص خودش رو منتشر کرده که هیچ مشکلی نداره، نه لگ، نه Error و نه مشکلات دیگه!
موفق باشید.
این مشکل رو منم داشتم بار اول و با یک ریستارت مرحله درست شد.الان هم که دارم واسه بار دوم تمومش می کنم حتی یک باگ هم ندیدمنقل قول:
+چقدر نظرات متناقض هست...یکی میگه بازی خوبه یکی میگه افتضاح!!!خیلی جالبه..فکر نکنم جایی اینهمه تناقض دیده باشم!
من veteran انتخاب کردم بعضی جاهاش خیلی سخته ... تا سرتو میبری بالا 300 نفر head shot میکنن
در ضمن یه گروه از ایرانی ها اورجینالش رو خریدن اگه شما هم خواستید بخرید انلاین بازی کنیم .
اخرین کرک های که من ریختم و تا الان مشکلی نداشتم :
کد:http://www.4shared.com/get/XgCGQJr0/sr-cod71-Mbb.html
کد:http://dgc89.persiangig.com/other/COD-Bo%20Crack.rar
می گم سران آکتیویژن یه پولی از سود بازی رو به این دوستان کرک ساز بدن که حد اقل نسخه های دزدی و کرکی مشکل لگ در بازی رو ندارن ....من که هر جا سر زدم دوستان PC باز برای همین لگ ها کلی مشکل داشتند..............حالا نسخه PS3 بماند که حتی باهاش نمی شد آن لاین زد و دارن یه پچ براش می دن بیرون ............... بهترین نسخه گویا همون 360 بوده که فهمیدن و قبل از انتشار یه چند نفری سارق لطفی بزرگ رو به جماعت 360 داره ا کردند و حدود 100 نسخه اصلی و کلی هم نسخه آماده برای پک شدند رو دزدیدند...................نقل قول:
ولی Skidrow ، کسی که بازی رو کرک کرده یه نسخه مخصوص خودش رو منتشر کرده که هیچ مشکلی نداره، نه لگ، نه Error و نه مشکلات دیگه!
ما که هنوز این بازی رو نگرفتیم و فکر هم نکنم بگیرمش...........فعلا با PC همون آن لاین MW2 رو می زنیم تا ببینیم که چی میشه..........
سلام دوست عزیز پسورد اشتباه!نقل قول:
---------- Post added at 12:41 AM ---------- Previous post was at 12:39 AM ----------
کسی تا حلا به این مشکل بر خورده که بازی هنگ کنه؟ چه باید کرد؟
من خودم یکی از طرفداران COD هستم ولی رفته رفته داره گندش در میادنقل قول:
Black Ops فکر کنم بیشتر داره پول تبلیغاتشو میخوره ، ولی Modern Warfare 2 به نظر من از Black Ops خیلی سرتره مخصوصا اون مرحله هواپیما و مخفی کاری تو برف :31:
Call of Duty Black Ops و Medal of Honor هر کدوم یه برتریهایی دارن
الانم که شایعه شده قسمت بعدی توو فضا ست ، ای کاش یه چیز درست و حسابی از آب در بیاد :19:
شاید پسووردو باید بینش space بزنی.زدی؟نقل قول:
آره من یه بار وسط بازی،سیستمم هنگ کرد و مجبور شدم crtl+alt+deleteکنم و از بازی بیام بیرون
مرحله ی برف هم بود
نقل قول:
اگر زیاد اهل آنلاینی اینو بازی نکردی چیزی از دست نمیدی...گیم پلی فوتوکپی MW2 هست.تنها چیز جدیدی که تو این بازی دیده میشه اکشنهای بیشتر و داستان متفاوتش هست.البته بعضی سلاحهای جدید هم اضافه شده که lol...من یکی از اون وینچستره که آتیش میزد دشمن رو و یکی هم همون زوبینه خیلی خوشم اومد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره ... چه عجب یکی از سختی بازی گفت!:31:بسیار شدید سخت میشه..طوری که انگار دشمن فقط شما رو میبینه و 10 نفری شما رو حدف میگیرن!نقل قول:
من veteran انتخاب کردم بعضی جاهاش خیلی سخته ... تا سرتو میبری بالا 300 نفر head shot میکنن
سلام
ببخشید یک سوال برام پیش آمد اگر بخوام این بازی رو بخرم یا دانلودش کنم فرق داره از چه شرکتی باشه یا از چه سایتی باشه ؟؟ اخه مثل اینکه بعضی از این نسخه ها از اول انگلیسی نبودند .
ممنون
بله کاملا موافقمنقل قول:
بلک اوپس اصلا نظر منو به خودش جلب نکرد
مخصوصا در زمینه صدا که بطرز قابلت توجهی پسرفت داشت نسبت به وافر 2
به نظر
مدرن وافر 2 خیلی بهتر بود
کلا سری کال همین جوری شدن یکی خوب یکی بد
مثل
وافر 1 بعد ورلد ات وار بعد وار فر 2 بعد بلک اوپس
اگه این همه هم این بازی فروش کرد جدا از اسم سری کال
مربوط میشد به وافر 2
Black ops بازی خیلی قشنگی بود فراموش نکنیم که ترای تک این بازی رو ساخت و مسلما به پای اینفینیتی وارد نمیرسه ولی بازی محشر بود.....
دوستان یکی راهنمایم کنه ، بازی رو گرفتم خودش کرک اسکیدرو داخلش بود با همون کرک کردم و بازی کردم نه لگ داره و نه مشکل خاصی فقط بازی رو که سیو میکنم و میام بیرون و برمیگرم ادامه بدم وقتی میرم تو منو بازی فقط گزینه New Game هست ولی اگر یه بار از اون منو بیام بیرون و برگردم داخل ، ادامه بازی به گزینه ها اضافه میشه ولی تا هر جای بازی که پیش برم و سیو کنم و برم بیرون و بخاوم ادامه بدم مثلآ مرحله 4 وقتی ادامه رو میزنم از مرحله اول میاد :41:
از کرکی که دوستان گزاشته بودن و تست شده بود هم استفاده کردم بازم همون جوره ، قبلا این مشل رو با Dirt 1 داشتم LAN رو که غیر فعال میکردی مشکل حل میشد ولی رو این یکی جواب نمیده حالا باید چی کنم ؟
تا حالا بچه ها اينو 50 بار پرسيدن دوست عزيزنقل قول:
شما توي منو يه بار برو توي ستينگ دوباره برگرد resume game پيداش ميشه :)
منم بازی رو گرفتم.
3 تا DVD . البته DVD شماره 3 بازی خیلی حجمش کم بود.
خلاصه کلام اینکه بعد از نصب 3 تا DVD اومد و فایل های نصب بازی رو روی هارد کپی کرد. ولی وقتی میام روی هارد و حجم بازی رو میبینم به 8 گیگ نمیرسه.!!! یعنی الان میتونم به راحتی فایل های نصبی بازی رو روی 2 تا DVD رایت کنم.
خب
میدونم این کلاه برداریه بچه های فروشنده س.
ولی مگه حجم بازی اصلی 12 گیگ نیست؟؟؟؟
مگه نسخه اصلی بازی 3 تا DVD درسته و حسابی نیست.
حالا این نسخه ای که ما دارین ناقصه؟؟؟ فیلم های توی بازی رو حذف کردن؟؟؟؟
.......
همیشه از نسخه های Steam بازی متنفرم. همیشه مشکل دارن. بازی Silent Hill 5 هم همین مشکلات رو داشت و یا لگ داشت و یا مشکل صدا داشت.
نسخه های 4 - 5 - 6 کال اف دیوتی رو که دارم همشون وقتی نصب میشن با Setup ارجینال هستن و قبل از نصب شماره سریال میگیرن ولی این نسخه خیلی مسخره ست.
تا اینجای کار که توی SP3 دارن بازی میکنم مشکلی نداشته.
اگه نسخه اي كه شما داري Steam هست . برو يكي ديگه از يه جاي ديگه بگير كه نسخه استيم مفت نمي ارزه چون قبل از ريليز نهايي بازي اومده و پر از لگ و ايراده.نقل قول:
متاسفانه فروشنده ها براي اينكه جزو اولينا باشن هر نسخه اي كه اول ميادو دانلود مي كنن و تا كرك هاي اوليه كه معمولا پر از اشكاله مياد ميريزن توي بازار.
شما نسخه اصلي بازي رو كه بگيري Setup اورجينال داره. نصب كن و بعدش هم آپديت شماره 1 بازي رو كه آخرين كرك اسكيدرو رو هم داره و چند صفحه قبل بچه ها گذاشتن دانلود كن و بنصب. حتي كرك اولي اسكيدرو هم كه توي دي وي دي بازي هست براي بعضيا مشكل داره
آقا شما چقد باحالی . چه چیزایی پیدا میکنی! :31:نقل قول:
اون احتمالا اشتباه تایپیه . شاید منظورش KA47 بوده :27:
سلام( جون من یکی راهنمایی کنه!)
بچه ها من تازه بازی رو تهیه کردم ونصب کردم
مشکلم اینه که وقتی بازی شروع میشه کیبورد اصلا کار نمیکنه؟!
یعنی تمامی حروف روی کیبورد کار نمیکنه ولی اعداد و... کار میکنند
لطفا یکی راهنماییم کنه
موفق باشید
یا حق