ایول! پس رتبه مهم، رتبه زیرگروه اوله؟ مال من تو زیر گروه اول ۴۵۳۳ شده! پس ایشاالله روزانه شهرای اطراف امیدوار بشم؟ :)
منطقه ۲ زنجانم.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Beta
Printable View
ایول! پس رتبه مهم، رتبه زیرگروه اوله؟ مال من تو زیر گروه اول ۴۵۳۳ شده! پس ایشاالله روزانه شهرای اطراف امیدوار بشم؟ :)
منطقه ۲ زنجانم.
حذف شود........
حذف....
حذف
به همون خود زنجان هم امیدوار باش...نقل قول:
این پست حذف شود
790 منطقه 2 با رتبه ی 480 تو زیرگروه 1، علامه رو میارم ؟
بعد یه سوال، توی این دفرچه ی راهنمای انتخاب رشته که دادن 90درصد زده " زبان و ادبیات انگلیسی " . پس رشته های آموزش ( teaching ) و مترجمی چرا انقد کمه ؟
سلام،توی رشته ی مترجمی و آموزش زبان انگلیسی تو هر کدوم چه واحد هایی را باید بگذرونیم؟؟تمرکز درس ها روی چیه؟؟یکم توضیح میخوام.
بله شانس قبولی بالایی دارید ...نقل قول:
در شهر خودتون هم شانس دارید ولی بیشتر شبانه
موفق باشید
من بین مترجمی زبان و آموزش زبان موندم..به نظرتون کدومش از لحاظر در آمد بهتره؟؟کدوم رشته ی آسون تریه؟؟
بچه ها شماهایی که رتبتون خوب شده میشه بگین چند ساعت در روز درس می خوندین و برای عمومیا از چه کتابایی استفاده کردین؟
اگه میشه لطفا معدل نهاییتونم بگین.....:n29:
من جای شما بودم ریاضی رو میرفتم . با رتبه ی 3900 میتونید رشته های خیلی خوبی رو بیارید . حیفه شما برید زبان . من که جای شما بودم ریاضی رو میزدم ...نقل قول:
گرایش های زبان به ترتیب کدام ها بهترن؟ اول ادبیات بعد مترجمی؟
من رتبه کل در سهمیه م (منطقه ۱) شده ۳۲۸۹. رتبه زیرگروه یک هم 2525. اصفهان روزانه میارم؟ خود نرم افزار راهنمای سنجش تو انتخاب چهارم مترجمی روزانه اصفهان را زده بود ولی از ادبیات خبری نبود. شیراز هم که به کل نه روزانه نه شبانه هیچی نبود.
رشته های فرانسه و اینا هم روزانه اصلا فقط یه ادبیات ارمنی بود اونم روزانه اصفهان. چه جوریاس بقیه رشته های نیستن؟ :n13:
درمورد رشته، ادبیات انگلیسی از لحاظ علمی بهتره. چون هم ادبیاتش هست و هم در برگیرنده ی مترجمی ـه. کمی سخت تر و فنی تر هم هست.
اما متاسفانه تو ایران بازار کار مترجمی بهتره! اما پیشنهاد خود من اینه که کارشناسی رو مترجمی بخونی و بعد ایشاالله واسه ارشد و مراتب بالاتر بری سراغ ادبیات انگلیسی. به شخصه اگه مسائل مالی برام مهم نبود، ادبیات رو میخوندم.
در ضمن، قبول شدن توی مترجمی سخت تر از ادبیات هستش. چون خواهان مترجمی بیشتره.
به راهنمای انتخاب رشته ی سنجش اصن توجه نکنین، ضد حاله فقط
دوست عزیز کل گرایش های زبان دوترم اول فقط دروس پایه خواندن - گرامر و گفت و شنود هستنقل قول:
ترم سه و چهارم دروس اصلی هستش که معمولا مشترکه بین سه گرایش درسایی مثل زبانشناسی ...
از ترم 6 وارد میشی به درسای تخصصی مختص همون گرایش ( از این به بعد درسا سخت میشه :n02:
ولی در کل اگه میخوای تا مقطع لیسانس بخونی به ترتیب اولویتت باید اینا باشه 1- مترجمی 2- آموزش 3- ادبیات
ولی اگه هدفت مقاطع بالاتره همون ادبیات بهتره واسه دوره لیسانس
اکثر کسایی که من دیدم تو لیسانس رو ادبیات خوندن و ارشد رو پیچیدن به سمت آموزش
مترجمی قبول شدن تو ارشد از هفت خان رستم هم سخت تر ه حدود 70 نفر کل ایران بر می دارن ( شاید بیشتر کنن الان )
با رتبه 5993 در سهمیه و 4533 در زیر گروه اول گروه زبان، دانشگاه دولتی زنجان شبانه قبول شدم. مترجمی زبان. خداروشکر راضی ام...
بچه ها بیاین بگین کجا قبول شدین
منم با هفت هزار منطقه یک و پنج هزار و هفتصد زیرگروه یک جهرم روزانه قبول شدم.خدا رو شکر!!
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2
منم با 6000 زیرگروه یک ادبیات زبان روزانه سبزوار قبول شدم.همینم میخواستم خدا رو شکر
با رتبه کل در سهمیه 3289 و رتبه 2525 در سهمیه ۱ (کدومشه بالاخره؟ :n02:) زبان فرانسه روزانه دانشگاه اصفهان قبول شدم. انتخاب ششمم بود بعد از انگلیسی های اصفهان و تهران.
ولی فک کنم نمیتونم برم :( الان دانشجوی مجازی هستم ورودی ۸۸ و البته یه سال و نیم دو سال دیگه هم دارم هنوز٬ نمیدونم از نظر معافیت تحصیلی میتونم ثبت نام کنم روزانه و همزمان ادامه بدم؟ چون مجازی نوبت دوم محسوب میشه. کسی اطلاع داشت واقعا ممنون میشم بگه :n16:
قوانین نظام وظیفه هی عوض میشه! بهتره بری از خودشون بپرسی. اما اگه انصراف بدی 1 بار بهت فرصت میدن رشته دیگه بخونی. اما تاکید میکنم بری از نظام وظیفه سوال کنی. انشاالله موفق باشی...نقل قول:
خیلی ممنون.نقل قول:
این رشته فعلی مهندسی رو نمیخوام انصراف بدم. حتما میرم ازشون میپرسم. یه تلفن گویای ۰۹۶۸۰ هم گذاشتن با مشاوره و مشاوره غیر حضوری از روی سایت که ماشالله هیچکدوم کار نمیکنه!
این که کدوم رتبه اصلی بود و تاثیر داشت تو گزینش چی؟ رتبه کل در سهمیه بود یا رتبه منطقه ۱ چون دانشگاه محل تحصیل هم از منطقه ۱ انتخاب کرده بودم؟
رتبه اصلیت همون رتبه کل در سهمیه س. اما رتبه در زیرگروه اول مهم تر و دخیل تر برای انتخاب رشته سنقل قول:
پست حذف شود
دانشگاه تهران کسی هست اینجا ؟ (اسپانیایی ) یا هر زبانی ؟
دوستان من امسال میخوام بخونم برای کنکور زبان ...
سراسری هم میدم اما تمرکزم رو میخوام بذارم روی زبان به خاطر علاقه ...
فقط خواستم برم کلاس اما دقیقا نمیدونم کجا برم ... کلاس کنکوری واسه زبان هست ؟ در مورد کنکورش توضیح میدید ؟
ممنون میشم کلا رهنمایم کنید ...
~~~
من پیش دانشگاهیم تموم شده ( تجربی ) و تا سال دیگه گواهی اشتغال به تحصیل دارم ...
ببین دوست عزیز، کنکور زبان توی ایران منبع و کتاب خاصی نداره... باید سطح زبانتون کمی بالا باشه. کتاب خاصی واقعا نیس ک بهتون معرفی کنم..اما سعی کن دایره لغاتتو ببر بالا. خیلی مهمه. کتابهای ۵۰۴ و لغات تافل و... بخون. کتاب gramer in use رو بخون.نقل قول:
و یه نکته بسیار بسیار مهم اینکه دروس عمومی رو خوب بزن. خیلی مهمن عمومیا. ادبیات و عربی و دین و زندگی.
موفق باشی...
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4
مرسی یعنی کلاسی به عنوان کلاس زبان برای کنکور وجود نداره ؟ کتابای انگلیسی دبیرستان و پیش رو مطالعه نکنم ؟
من خودم خواستم عمومی هارو توی خونه بخونم و برای خود زبان برم یه کلاس در کنار مطالعه خودم ...
کتاب 504 رو هم دارم ... کلا لغات فکر نکنم مشکل خاصی داشته باشم ...
بعد دوستانی که رفتن دانشگاه راضی هستن ؟
بخون.. کتابای زبان دبیرستان هم بخون. لغت هرچی میتونی بخون.
کلاس هم اگه واقعا مفید و خوبش بیرون هست برو..
من خودم دانشجوی ترم ۱ زبانم. ورودی امسالم. دانشگاه دولتی زنجان. خیلی خوبه ولی سطح بالاس...همه شاخن ماشاالله :))
امروز با مشاورمون صحبت کردم ... خیلی بد گفت از زبان !
طوری که بیخیالش شم ... میگفت آینده آنچنانی نداره ...
آلان دو دل شدم ... نمیدونم تمرکز رو زبان که علاقه دارم بکنم یا تجربیه بدون علاقه ...
منم مثل شما بودم،دو ترم عمران آزاد خوندم،مترجمی دولتی قبول شدم...الان از خوابگاه جهرم دارم پست می دم..خیلی خیلی خیلی بیشتر از عمران راضی هستم.تازه اگر درس خون باشی و ارشد به بالا بگیری چرا که کار نباشه؟(مترجمی)نقل قول:
داداش من خودم هم مثل این دوستمون دانشجو انصرافی دانشگاه آزادم. مدیریت میخوندم.
الان دولتی زنجان زبان میخونم.
فقط اینو میتونم بگم علاقه تو که بچسبی، موفقی. اینم یادت باشه واسه آدم زرنگ همیشه کار هست. مهم نیس رشته ت چیه.
شما اگه چیزی غیر از علاقه تو بخونی وسطاش پشیمون میشی. اینم بدون الان متاسفانه وضعیت کشور طوریه که هر رشته ای بخونی ممکنه بیکار باشی.
خدا شاهده رفیقم لیسانس برق از دانشگاه دولتی زنجان داره الان سوپر مارکت وا کرده... نا امیدت نمیکنم..خواستم با حقایق روبرو بشی..
برو دنبال علاقه ت... مشاور نشسته اونجا و نفسش از جای گرم درمیاد..
سلام
كسي ميتونه اينجا به من كمك كنه؟
من رشتم تجربيه و دبي زندگي ميكنم ولي متاسفانه اينجا هيچ امكاناتي مثل كتاب و كلاس كنكور نداريم و من هنوز شروع به خوندن نكردم.
عاشق زبانم مخصوصا مترجمي ولي هيچ اطلاعاتي درباره كنكور ندارم . معلم ها و مشاورامونم كه ماشاالله هيچي بارشون نيست:n14:
نوشته بودين براي كنكور زبان يه زبان تخصصي هست كه بايد خوند اگه ميشه راهنمايي كنيد چه كتابايي رو بايد بخونم ممنون ميشم.
يعني از الان من ميرسم كتابا رو تموم كنم؟
اينجا منطقه ٣ حساب ميشه مزيتش چيه؟
ازادم قبول بشم مهم نيست فقط دوست دارم مترجمي اونم تو ايران بخونم.
سلامنقل قول:
بله در صورتی که 2 سال ساکن کشوری جز ایران بوده باشد منطقه 3 محسوب میشوید ....
بیشترین تاثیر مثبت را منطقه 3 دارد ....
کتابهای تخصصی منحصرا زبان-مبتکران و گاج کتابهای خوبی هستند ...
ضمن اینکه حتما سوالات کنکورهای قبل را برای فهمیدن سبک سوالات مطالعه کنید ...
ممنون از راهنماييتون:n16:نقل قول:
سلام دوستان.
رتبه کنکور زبان تاثیری روی قبولی رشتههای دیگه (ریاضی-تجربی) نداره؟
خير - به هيچ وجه . كاملا جدا از هم هستند و هيچ ربطي به هم ندارندنقل قول:
سلام
برا تربیت معلم از هر درس حدودا چندتا سوال رو باید درست زد؟ممنون
سلام.ببخشید برای قبولی زبان اسپانیایی دانشگاه علامه چه درصد هایی لازم هست؟
زبان تخصصی که نداره ؟ چون توی دفترچه گفته فقط برای آلمانی و فرانسه و انگلیسی تخصصی هست...
سلام
دوستان میخوام امسال زبان سراسری شرکت کنم لیسانس غیر مرتبط دارم .نظرتون جیه؟