اون سکانس های حذفی سکانس های آخر نیستننقل قول:
Printable View
اون سکانس های حذفی سکانس های آخر نیستننقل قول:
درود
من سکانس نهم هستم و الان در شهر ونیز ششمین قفل زره مجسمه التییر رو بدست آوردم و زمانی که میخوام از در خروجی که مثل یک چاه که میپره داخلش و بعد صفحه سفید میشه ...
سعی کردم راه دیگه ای پیدا کنم اما راه دیگه ای نیست ...
وقتی هم که اون لحظه خودم میام بیرون میبینم سرور این ارور رو داده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیشه سکانسارو دوباره بازی کرد ؟ یعنی replay کردشون
به من گدا هم کمک کنید :31:نقل قول:
دوستان یه فکری هم به حال بکنید. همش ارور اینترنت میده.
فایلی که wordship گذاشته بود رو هم گرفتم ولی همچنان ارور میده
خیر بهتره از سیو قبل هر سکانس بکاپ بگیرید پوشه ی سیو توی آموزش هستنقل قول:
دوباره اعلام کردن شما بر خلاف قوانین هست گفتم رمتون پایینه یا ارتقا یا xp رفیقتونم راستشو نگفتن با اون سیستم 2 فریم در دقیقه میره شما هم رزولیشن و تنظیمات رو پایین بیارید شاید درست بشهنقل قول:
پروفسور اگه تو میخوای قوانین را به من یاد بدی من الان باید مدیر میشدم چون حدود 18 تا اکانت با 100 ها پست ازم بن شده من گفتم که روی رزلوشن کم میزارم حرکت اهسته میاره ویندوز هم اکس پی کردم مشکل حل نشد رم هم از رم های کروشال هست که اندازه ی 4 گیگ قدرتشه !! سی پی هم که اندازه ی پلی سه و ایکس باکسم قیمتشه راستی این بایز برای پورت ایکس باکس 360 کجا یافت میشه من هر جایی میرم میگه تموم کردم !!
بازم سلامنقل قول:
خب ممنون من 30 تا رو جمع کردم رفتم پیش یک یارو یی بعد با اون صحبت کرد بعد کودکس ها رو زدم به دیوار حالا همش باهاش حرف می کزنم هیچی نمیشه و باید این کودکس ها رو یک کاریشون بکنم
اینجا باید چیکار کنم؟
سپاس :11:
دوست عزیز مثله اینکه شما هم دسته کمی از دوستتون نداریننقل قول:
اخه با این CPUمیشه GTA IVرو با بهترین تنظیمان اجرا کرد
منم یه مدت سون نصب کردم یا دو گیگ رم و CPU Q 6600
خیلی روون میشد بازی کنی تازه شما CORI7داری البته چشمم اب نمیخوره.
اگر نه افت فریم نداشتی.
نقل قول:
چرا اینقدر بی ادبی؟؟؟
مطمئن باش که اگر این CPU تو بود < رمت هم 1 گیگ میتونستی رویه سون راحت بازی کنی
نمیدونستی بدون
در ضمن فقط جنابعالی هم نیستی که 18 تا اکانت بن شده داره.
اینقدر هم که ادعا داری باید بدونی 80 درصد روون بودن بازی مالهCPU ]ست نه چیزه دیگه ای
چون گرافیک های جی تی هم حکم دکور رو اجرا میکنن
من خودمم جی تی دارم نه که جیتکس .
سلام
بازی خیل جالب شده به نظر من بر خلاف نظر بعضی از دوستان که میگفتن یک بهتره. تو این بازی علاوه بر ماموریت های قبلی که بوده حالا کلی ماموریت جدید داره و همچنین مراحلی مثل درشکه رانی یا کایت سواری و کلی سلاح جدید هم اضافه شده از دو تیغ مخفی گرفته تا اینکه سلاح دشمن رو هم میشه ورداشت که اونا چکش دارن و گرز و تبرو ... . در کل این همه انتظار برای اومدن و بعد برای کرک شدن ارزش داشت. یه چیزه دیگه هم که هست اینه که بازی به این زودی ها تموم نمیشه مثل خیلی از بازی های جدید. شما علاوه بر ماموریت های اصلی کلی کار دیگه میتونی انجام بدی که هم میتونه در حین همون ماموریت اصلی باشه هم میشه بعد از تموم کردن سیر داستانی بازی انجام داد. من یکی برای لذت بردن بیشتر هرچی ماموریت تو یه شهر هست انجام میدم و بعد میرم سرغ کار اصلیم.
خوب باید اونو به این شکل درست کنی eagle vision رو هم فعال کننقل قول:
با تشکر از havas عزیز برای این عکس
دوست عزیز من قصد یاد دادن قوانین نداشتم فقط میخوام تاپیک به وضعیت قبلی نیفته در ضمن اگه منم مثل شما پست بدم الان pro بودم پیشنهاد میدم یه دفرگمنت بکنید درایور هم نصب کنید بعدشم نوار cpu و رم رو از task manager حین اجرای بازی چک کنید ببینید چقدر از حافظشون پر شده startup هم با msconfig خلوت تر کنید مفیده یه جیز دیگه هاردت چیه و مهمتر پاورت من هفته پیش یه pc بستم بارم 8 گرافیک r4890 و cpu i7 4.2 quad ولی تو san andreas لگ میزد:18: واسه همین پاور عوض کردیم iv رو با آخرین تنظیمات روون اجرا کردیمنقل قول:
افرین با ادب جون خوب عزیزم اگه من میتونستم بازی را اجرا کنم که این جا نمیگفتم اخه من همین مشکل را با فرار از زندان هم داشتم اونو با یه پچ حل کردم ولی من میگم شاید یه مهندس کامپیوتری مثل اونی که گفتی بلد باشه چرا بازی روون اجرا نمیشه با این سیستم خوب اگه نمیدونستم نصف بازی مال سی پی یو نیست که این را نمیخریدم :27: حالا چشمت میخواد اب بخوره میخواد اب نخوره :31: راستی این مشکلو با جی تی ای ای وی هم داشتم اون هم با یه پچ حل شد !!:2:نقل قول:
به نظر من علت اين كه قسمت اول بهتر هستش اينه كه اصالت قاتل بودن در اين قسمت كمي زير سوال ميره.
بازي بيشتر سبك GTA به خودش گرفته. تو نقدي قرار خواهم داد دقيق به اين موضوع خواهم پرداخت.
Hard Disk: Samsung spinepoint F3 500 gbنقل قول:
power :green gp 535a
گرافیک هم میخوام عوض کنم چون یکی داشتم خوب کار نمیکرد فرستادم گارانتی موقتا با این بازی میکنم :13:
آقا من سرور رو باز می کنم وقتی رو آیکون بازی کلیک کنم ای ارور رو می ده
واسه دوستم این مشکل رو نداشته
چون میگید با همه ی بازی ها مشکل دارین سخت افزاریه و چون سیستمتون بالاست حتما شما واقعا از اون سیستمی که دارین نمیتونید اونطور که باید کار بکشین پس حتما پاور رو عوض کنید مثلا green 1230 watt این پاور جواب سیستمتون رو میدهنقل قول:
سلام اساتید محترم من چندتا ترینر برای این بازی گرفتم ولی هیچ کدوم کار نمیکنه ایراد از کجاست؟ لطفا راهنمایی کنید
تا دوسه روز دیگه پاورو عوض میکنم
هرطور میخای فکر کن من یه فایل اپلود کرده بودم برای تمامه کسانی که هر گونه اروری در بازی دارننقل قول:
فقط نیازمند یه کپی پیست ساده بود حتی برای کسانی که افت فریم داشتن.
ولی خب بیشتر از 10 بار دانلود شد
و دیگه اگه اکانت نداشته باشی نمیتونی دانلودش کنی
اگه هم میتونستی با پچ حلش کنی اینجا دنبال حله مشکلت نبودی
اینجا میتونی جدید ترین پچ بازیو بگیری:کد:WWW.UBISOFT.COM
شما فایل های اجرایی رو بگیر exe های ac2 و ac2game رو بریز توی محل نصب و ubigame launcher رو همنقل قول:
C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher
اگه بازم بود
رو بریز توی C:\Program Filesکد:http://www.multiupload.com/NIZSHP7QG0
من دوباره مال خودم رو آپلود کردم
نقل قول:
دوسته عزیز اگه از رپید شر اکانت داری این فایلو بگیر
بعد تویه C/PROGRAM FILES/
کپی کن کاملا مشکلت حل میشه:http://rapidshare.com/files/373148699/Ubisoft.rar.html
سلام...
تو قسمت the truth اون معما اولیه...اونو چجوری باید حل کرد؟؟؟
اینو میگم:
ممنون
هر تصویری که توش سیب هست رو پیدا کن و پایین بچین 2 یا 3 تاش اعصاب خورد کنه ولی یکم سعی کنی حل میشه
نه ندارم اگه میشه یه جا دیگه بذارنقل قول:
---------- Post added at 10:23 PM ---------- Previous post was at 10:21 PM ----------
بازم همون رو می دهنقل قول:
سلام بچه ها یه مشکل با صدای بازی دارم صدا و میوزیک خوبه ولی صدای کارکتر ها نمی یاد !!! باید چی کار کنم ؟!
چطوری؟نقل قول:
خوب باید اونو به این شکل درست کنی eagle vision رو هم فعال کن
با سپاس
تو PC با نگه داشتن دکمه E فعال میشه.نقل قول:
منظور من این بود که چطوری باید همه رو بزارم و مرتب کنمنقل قول:
کلا باید چیکار کنم
با سپاس
:40:
اقا شما با shift تمام codex هارو میزاری رو صفحه و زوم میشی روی اوننقل قول:
حالا با جهت های کیبورد روی اونا میتونی جابجا بشی
E را فشار بده تا روی eagle vision بری
وقتی اینکار را کردی یکسری خطوط قرمز می بینی مثل عکسی که دوستمان زحمتش را کشیده
حالا دونه دونه روی کاغذها برو و با کلیک راست موس انها را بچرخان تا در جهت مناسب قرار بگیرن (دقیقا مثل پازل)
بهتره از حاشیه شروع کنی
موفق باشی
:11:
باعرض سلام.
من Assassins Creed II رو نصب کردم ولی یه فایل به اسم server.exe توی پوشه کرک هست که متاسفانه کار نمیکنه و خرابه.کسی فایل سالمشو نداره؟
وقتی فایل server.exe رو اجرا میکنم این ارور رو میده:
C:\Documents and settings\saee\Desktop\AC2+Emulator+V0.4+by+dormine \Server.exe
This Application has faild to start because the application configuration is incorrect.Reinstalling the application may fix this problem.
فایل server.exe که توی همین سایت واسه دانلود گذاشته بود رو امتحان کردم ولی بازم همین ارورر رو داد .
من همجتان نمیتونم بازی رو save کنم کمکم کنید!
اقا من 6 مین مرحله اساسین تامب رو انجام میدم دارم خارج میشم صفحه سفید میشه. کی تموم کرده ولوش رو بده اگه سالمه
تو این سایت میگه با این ولو تمومش کرده.امتحان کن:نقل قول:
منبع:کد:http://hotfile.com/dl/36611776/9bddf90/Seq_12_Values_By_Soheil_%28DeluxePC.Mihanblog.Com%29.rar.html
کد:http://deluxepc.mihanblog.com/post/301
نقل قول:
حل نشد:41::41:
میتونی بگی سرور آموزش رو امتحان کردی یا نه اگه نکردی تست کن تا حالا اینطور اروری ندیدم و فکر کنم اگه اینو امتحان کنی مشکلت برطرف بشهنقل قول:
---------- Post added at 12:29 AM ---------- Previous post was at 12:24 AM ----------
اینم اضافه کنم که وقتی همشونو درست چیدی صفحه یه فلش میخوره و میفهمی کارت کامل شدهنقل قول:
ممنون با f درستش کردمنقل قول:
حالا مرحله بعدش مرحله ی آخره فک کنم باید چیکار کنم؟
یک جا هست که یکی داره صحبت می کنه و نشون میده که من باید بکشمش اما منو ببینن می سوزمم اگر بکشم همم همین طور پس چیکار کنم؟ (مثل روحانی هستند)
با سپاس :11:
از ترینر آموزش استفاده کن ترینر های این بازی مخصوصن پول بعد از دزدیدن پول یه نفر یا برداشتن گنجینه کار میکنن ترینر 1 فقط گزینه ی پول کار میکنه dll ترینر رو محل نصب بریز ولی 1.01 کامل کار میکنهنقل قول:
شما اول فایل های اجرایی رو بگیر بعد اگه نشد از پوشه ی آپلودی استفاده کن این ارور به 2 دلیله 1 فایل های اجرایی با ورژن سرورت نمیخونه که بعد دانلود ac2 و ac2game رو محل نصب و ubigamelauncher رو C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher بریز 2 سرورت مشکل داره که این یکی تست شدهنقل قول:
اگه بازم نشد به نظرم بازی رو پاک کن و طبق آموزش عمل کنی جواب میگیری ضمنا تو آموزش طریقه ی پاک کردن کامل رو بخونکد:http://www.multiupload.com/D79NO81RTJ
value رو از خط پنجم آموزش بگیر بعدم حتما از منوی pause و abort memory رو بزن یه ماموریت جانبی برو بعد دوباره برو tomb اینکار باعث میشه save بازی اگه آسیب دیده درست بشه یکم هم با دره بیشتر امتحان کننقل قول:
---------- Post added at 12:48 AM ---------- Previous post was at 12:44 AM ----------
اگه همون تالاری هستی که پاپ داره به ایتالیایی دعا میکنه باید بری روی تخته های دیوار و روی دیوار سمت راست پاپ یه تخته هست بتونی بری روی تخته با hidden blade میتونی بپری رو سر پاپ و بکشیش البته این یارو هفت تا جون داره:31:نقل قول:
شما برو منو توی general صدای موزیک و sfx رو کم کن و کاراکتر رو حداکثر بذار و بعد ولوم رو بچرخون بازم اگه بد بود sfx و موزیک رو پایین تر بیارنقل قول:
من همین که میپرم پایین میسوزم یک ضربه بهش زدم اما باز مسوختمنقل قول:
اگه همون تالاری هستی که پاپ داره به ایتالیایی دعا میکنه باید بری روی تخته های دیوار و روی دیوار سمت راست پاپ یه تخته هست بتونی بری روی تخته با hidden blade میتونی بپری رو سر پاپ و بکشیش البته این یارو هفت تا جون داره
چیکار کنم؟
با سپاس
نه ضربه باید کار ساز باشه وقتی رفتی روی تخته نباید کلید پرش رو بزنی فقط روش lock کن و بعد انتخاب blade با زدن چپ کلیک خود ایزیو باید بپره رو سرشنقل قول:
ممنون تمومش کردمنقل قول:
واقعا قشنگ بود و رفت جز بهترین بازی های که کرده بودم و کلا با ورژن یکش فرق می کرد یعنی اصلا مرحله ی تکراری هم داخلش نبود
با سپاس :11: