از دوستان کسی می تونه تنظیمات مودم Linksys WAG120N رو برای من بذاره . اگر لطف کنید از تنظیماتتون یک عکس بندازید خیلی خیلی ممنون میشم.
Printable View
از دوستان کسی می تونه تنظیمات مودم Linksys WAG120N رو برای من بذاره . اگر لطف کنید از تنظیماتتون یک عکس بندازید خیلی خیلی ممنون میشم.
vpi 0نقل قول:
vci 59
غیر از این که چیزی نداره . یا بذار روی PPPoE و یوزر و پسورد رو داخل مودم بذار یا بذار روی Bridge Only و توی ویندوز کانکشن بساز.
بچه ها نظرتون در مورد ابن چیه :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم مال شهرستانها فرق کنه و 0 و 35 باشه.نقل قول:
نه . همه جا همینه . 0 و 35 مال مخابراته.نقل قول:
هر کی کارمند شرافتمند پارس رو چشم رده خودش خودشو معرفی کنه وگرنه جیرش باطل میشه.
ایضا vci 59
مال شهرستانه تهران 35 هست.
والا ما مودم های پارس آنلاینی ها رو -- کردیم ، همشون 59 بود :Dنقل قول:
بی تربیت:13:نقل قول:
خودم گفتم کمش کنند صحابه باید اینترنتش خوب باشه بتونه فعالیت کنه:نقل قول:
کد:http://www.speedtest.net/result/747183259.png
بچه ها یه چند وقته من شدیدا افت سرعت پیدا کردم زیاد دیسکانکت میشم پینگ خیلی بالا هست شبانه کلا قطع هست میخواستم بینم بقیه هم همین مشکل رو دارند ؟ به نظرتون زنگ بزنم پشتیبانی جواب درستی میدن ؟
نه. غیر عادیه . پیگیری کن .نقل قول:
آقا سرعت من هم از 140 اومده رو 80 :18: زنگ بزنم اون هم پیگیری می کنند یا میگن سرویست 128 هست حرف اضافه نزن تازه باید با 16 دانلود کنی:19: یا اینکه درستش می کنند.نقل قول:
این پارس انلاین سرویسی داره که سرعت رو روی 2 مگ ببنده؟؟؟االان منطقه ما میدونم 128 رو روی 1 مگ میبندن
نه دیگه ، اگه زنگ بزنی یارو میگه شماره اشتراکتو بگو که همونم بذارم روی 20 بری حالشو ببری :27:نقل قول:
تا جایی که من میدونم همه رو روی 2مگ می بندن.نقل قول:
این همه رفتی تو مودم ها سیر و سیاحت کردی :18: ندیدی روی 1024/256 بسته باشن؟نقل قول:
البته اینها که اینجورین دقت کنی نویز خطتشون بالاست:31: واسه اینکه قطعی هاشون بالا نره سرعتشون رو میارن پایین در غیر ینصورت کل خطها رو روی 2048/512 می بندن.:27:
حد اقل 2 منطقه رو من خبر دارم که 1 مگه : حکمت شعار و جماران. جماران قبل از 2 مگ کردن که 128 بود.
ایضا باستحضار دوستانی که در امور غیر شرعیه فعالیت سازنده دارن میرساند که اگه روزی روزگاری شانسمون بزنه و گیر بیفتین همه چی بستگی داره به شاکی خصوصی و اگه شاکی خصوصی راضی نشه بدانید و آگاه باشید که در عنفوان شیخوارگی زندان رو تجربه خواهید نمود.
انا نذیر و بشیر لقوم لایؤمنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یادش بخیر یه زمانی با سرعت 200 دانلود میکردم پینگم از 100 بیشتر بالا نمیرفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شب تا صبح 4 گیگ دانلود میکردم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی الان سرعتم شده 20 با پینگ 500 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شبانه هم کلا قطعه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زنگ زدم پشتیبانی میگه همینه که هست
یه موقع تو همین تاپیک به من تهمت کارمند پارس آنلاین بودن زدن
صفحه 24 همینجا
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=398751&page=24
تنها کارمند زنده و موجود در این فروم من هستم هر کسی هم به شما گفته درجا اشتباه کرده.نقل قول:
شبانه قطع میشه یعنی چی؟ دستی کانکت میشی یا اتوماتیک؟ اکانتت 512 هست؟
واقعا شما کارمند پارس آفلاین هستید ؟!نقل قول:
دستی کانکت میشم . اکانت 128 هست ...
شبها سر ساعت 1 اینترنت من از بیخ قطع میشه مودم رو عوض میکنم همه خاکی تو سرش میریزم وصل نمیشه !
بعد صبح ساعت 7 که میشه لطف میکنند تشریفشون رو میارن !
دیروز 2 تا مدرک محکم رو کردم اونهم وقتی که سرعت همتون افت کرده پس ثابت شد که کارمندم.
128 چطوری با 200 دانلود میکرده؟ نکنه دستکاری کرده بودی حالا فهمیدن !!! قبل از ساعت 1 وصل هستی یعنی سر ساعت دیسکانکت میشی یا سرعتت خیلی پایینه؟
آره پارس آنلاین به کارمنداش سرویس داتک هم میده :27:نقل قول:
به نظر شما ارزش داره نمايندگي اينترنت ADSL پارس ان لاين رو براي شهر خودمون بگيرم ( البته اگر نمايندگي بدن)
آره . دزدی خوبیه :31:نقل قول:
من امروز رفتم قرار داد رو بستم همون سرویس ویژه 5/4 گیگ فرقشم پرسیدم گفت مزیتش اینه که وقتی حجم کاربرا زیاد بشن اولویت دانود اول با سرویس ویژس بعد 256 معمولی بعد 128 دیگه راست یا دروغشو نمیدو نم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باید ببینی رقیب داری یا مثلا مردمتون پول خرج این چیزها میکنند که کشش داشته باشه در آخر هم می تونی زنگ بزنی پارس آلاین شرایط رو بپرسی ولی هزینه هاش بالاست.نقل قول:
دقیقا سر ساعت 1 اینترنت فرت میشه کلا قطع !
من که سر از کارای پارس آنلاین در نیاوردم !!! باورتون نمیشه ؟! خودتون ببینید ...
هر دفعه که تست میگیرم یه چیزی نشون میده !
این 2 تا تست رو به فاصله چند دقیقه گرفتم !
حالا که ما داریم adsl ی میشیم فرتش در اومد؟؟ من فقط به عشق دان شبونه adsl گرفتم:41:نقل قول:
پارس انلاین شبا افلاینه میره لالا...:31:نقل قول:
ای بابا ما که باهم همکار بودیم :31:نقل قول:
تو ارشد تر از منی.
نقل قول:در شهر ما 4 ISPهست كه يكي از اونا تو كار وايرلسه و اصلا تو كار ADSLنيست سه تاي ديگه نمايندگي هاي فن آوا، آسياتك ، پيشتازان كوير يزد رو دارند از لحاظ بازار كشش داره ولي من ميخام بدونم چقدر هزينه بر مي داره ؟ يعني هم از اول چقدر بايد خرج كني؟ وبعدش معمولا ماهيانه چقدر خرج داره؟نقل قول:
از دوستان معذرت ميخام اينجا پست زدم
دوستان اینجا کسی با اکانت رپیدشیر دانلود داره؟؟ شبانه سرعتش چطوره مثل شاتل محدوده؟
شبانه که دوستان دارن میگن فرته و پارس انلاین,افلاین میشه.:31:نقل قول:
متاسفم :41:نقل قول:
امیدوارم برای شما اینجوری نباشه :11:
ای بابا .
یاد قدیما بخیر . اون اوایل که از پارس آنلاین سرویس 1 مگ گرفتم .
شبا سرعتم تا 150 هم می رسید و روزا هم از 200 پایین تر نمیومد .
اما حالا چی ...
شبا که به قول دوستان پارس آنلاین ، آفلاین میشه و روزا هم در بهترین شرایط ، سرعتم 120 ـه . :13:
به نظر من نباید ساکت بنشینیم .من از تبریز هستم و منم همین مشکل پایین اومدن سرعت شبانه تا زیر 10 رو دارم بیایید یک کاری بکنیم ! یا حقمون رو می گیریم یا اونقدر شکایت می کنیم که هیچکس طرف پارس آنلاین دیگه نیاد !!!
اگر موافقید از همین امروز شروع کنیم ؟؟؟
برادران ناراضی اینجا اگه کسی خواست از سرویس مزخرف پارس توی منطقه مخابراتی شهید کلانتری انصراف بده یه ندا بمن بده چون واسه یکی میخوام که این حرفا حالیش نیست.
شما که خودت سرویس داری یکبار از حالت فری فایل دانلود کن ببین چه وضعیه من که ندیدم پارس سروری رو محدود کنه.نقل قول:
معمولا این کار جز وقت تلف کردن چیزی نیست خودم من تو شاتل حقایق رو میگفتم ولی یکی میامد پشتش یک تست الکی از speedtest میگذاشت کلی جنگ و جدال راه میافتاد. کار خوبی می کنید که وضعیت دقیق رو میگید ولی اینترنت ندیده ها رو هم در نظر بگیرید. به نظر من شما از همارا سیستم که یک ISP محلی هست تو تبریز استفاده کن که من ترافیک شبانه یک کاربر رو دارم بررسی میکنم تو مرکز ولیعصر خیلی خوب دانلود میکنه.نقل قول:
فری فایده نداره چون خود رپیدشیر برای دانلود فری محدودیت داره...نقل قول:
شما که خودت سرویس داری یکبار از حالت فری فایل دانلود کن ببین چه وضعیه من که ندیدم پارس سروری رو محدود کنه.
محدویتش 120 کیلو بایته. وقتی شما بتونی با فایرفاکس در حالت فری بالای 60 دانلود کنی دیگه مشخص میشه که سرعت رو محدود نکردن. این مثل شاستل نیست که سرورها رو محدود کنه کل سرعت رو محدود میکنه خیال آدم راحت میشه:31: دانلود دیشبت بالای 1500 مگ بود یا نه؟نقل قول:
بچه های پارس آنلاین فکر میکنم همه مشکل افت سرعت رو دارند ! یه کاری کنید لطفا ...