بازم دم علی خفن گرم که سریع جواب میده :20:
Printable View
بازم دم علی خفن گرم که سریع جواب میده :20:
چند تا سوال دیگه :
1- پس اگر کسی مودم معمولی هم داشته باشه اگر واسه PC خودش یک دونه کارت شبکه وایرلس بخره می تونه اینترنتش رو به صورت بیسیم با بقیه دستگاه ها به اشتراک بزاره ؟
2- یعنی مودم معمولی رو ( اگر بخوایم به صورت بی سیم به اشتراک بزاریم ) باید با کابل شبکه به کارت شبکه وایرلس وصل کنیم ؟
3- لپ تاپ هم چون خودش کارت شبکه وایرلس داره ، دیگه نیازی به خرید کارت شبکه نداریم ؟
4 - برای به اشتراک گذاری اینترنت در PC به صورت وایرلس فرقی نداره مودم ( وایرلس یا کابلی ) باشه برای هر دو مورد نیاز به کارت شبکه وایرلس داریم ؟ ( توجه : در کامپیوتر شخصی ، لپ تاپ نه )
راستی ویندوز من XP SP3 هستش واسه ساخت کانکشن وایرلس گفتم .:27:
1-بهتره یه مودم واسرلس بگیرید که چند تا دستگاه به صورت همزمان بتونن بهش وصل بشن و مشکلی پیش نیلونقل قول:
2-باید به کابل شبکه وصل کنید به کارت شبکه سیمی که روی سیستمی هست که کارت شبکه وایرلس داره.
3-نه دیگه وقتی کارت شبکه وایرلس داره دیگه واسه چی بخرید.
4-همینطور که گفتم بهتره یک مودم وایرلس بگیرید تا کارتون راحت بشه و نیاز به این کارا نباشه.مودم وایرلس که بگیرید چند تا دستگاه به صورت هم زمان بهش وصل میشن .اینجوری که بخواین با استفاده از کازت شبکه وایرلس اینترنتا شیر کنید من تا حالا امتحان نکردم ببخشید نمیتونم راهنمایی کنم.
گفتم که نیازی به ساختن کانکشن وایرلس نیست ولی اگه بخواین کانکشن اینترنت بسازید (کانکشنی که یوزر و پسووردا توش وارد کنید و به اینترنت وصل بشید در صورتی که مودم حالت Bridge باشه) به مسیر زیر برید و ویزارد را دنبال کنید:نقل قول:
Start>>All programs>>accessories>>comunication>>New Connection wizard
پنجره اول Next
پنجره دوم روی همون Connetc to the Internet باشه و Next کن
پنجره سوم گزینه Setup my connection manually را انتخاب کن و Next
پنجره چهارم Connect using a broadband connection that requires a user name and password را انتخاب کن و next
در پنجره بعدی یک نام برای کانکشن بذار.فرقی نمیکنه چی بذاری
پنجره بعدی میتونی User وpassword را بنویسی ولی اگه ننوشتی هم اشکال نداره وقتی کانکشن ساخته شد میتونی توش وارد کنی
در مرحله اخر هم تیک add a shortcut to this ..... را بزن تا میانبر کانکشن را برات روی صفحه بیاره.
حالا وقتی روی کانکشن کلید کنی یک صفحه میاد که یوزر و پسووردا باید توش وارد کنی و Connect را بزنی تا وصل اینترنت بشی.
سلام.من adsl دارم و مودمم وایرلس هست.میخوام فقط لب تاپ برادرم بتونه به مودم من وصل بشه و بقیه افراد که رمز منو دارند و گاهی با اجازه ی من کانکت میشن نتونند به مودمم وصل بشن.کاری به جز عوض کردم مداوم رمز وایرلس میشه انجام داد؟....
فکر میکنم از طریق مک آدرس میشه ولی ای پی وصایل دیگه رو چجوری پیدا کنم و تنظیمات مک آدرس چجوریه.....ممنون میشم کمک کنید....
مدل مودمت چیه؟نقل قول:
میتونی MAC Address سیستم خودت و برادت را بزنی تو تنظیمات مودم و فقط به این سیستما اجازه بدی که وصل بشن
برای پیدا کردن MAC Address برو تو CMD و بزن Ipconfig/all
علی خفن ممنون کارت درسته :27:
راستی در مورد سوال این دوستمون که بهش گفتی MAC address سیستم خودش و برادرش . . .
1 - من تو cmd کانفیگ کردم تو اینهمه اطلاعاتی که میاد کدومش MAC address هستش ؟
2 - تو تنظیمات مودم کجاش باید وارد کنیم ؟
قسمت Physical Address همون مك آدرس كارت شبكه شما هست.نقل قول:
در قسمت Mac Filtering بخش وايرلس وارد كنيد.
شاد باشيد:40:
دروووووووووووووود به همه ي دوستان گلم
دوستان من ي مودم d-link 2600 u دارم
تمامي تنظيمات مربوطه رو انجام دادم.تنها ي مشكلي دارم كه همزمان نميتونم وقتي كه با pc به اينترنت وصل شدم با لب تاپ هم وصل بشم.اين تاپيك رو خوندم و ي حدثايي زدم.مي خواستم ببينم درسته يا ن؟!
الان براي اينكه لب تاپ هم بتونه از وايرلس استفاده كنه، بايد برم در قسمت تنظيمات MAC و آي پي مورد نظر رو بهش بدم؟درسته؟
بعد آي پي كه در قسمت cdm به واسطه ي دسترو ipcongi/all ميگيريم كدومش مربوط به آي پي mac هستش؟
ممنون ميشم كه راهنماييم كنين كه شديدا ب كمكتون نياز دارم
بازم ممنون از همه ي دوستان گل
نه دوست عزیز شما به MAC Filtering نیاز ندارید این برای وقتی هست که شما بخواین مشخص کنید که مثلا فقط یک سیستم خاص بتونه به مودم وصل بشهنقل قول:
شما فقط باید تنظیمات مودما بذاری رو حالت اتوماتیک.یعنی وقتی دارید کانکشن میسازید تو مودم بذارید رو حالت PPPOE وهمونجا یوزر و پسووردا ست کنید.
سلام دوستان عزیز
میخواستم بپرسم توی تنظیمات مودم tp-link بخشهای تخصصی تر رو چطور باید تنظیم کنیم البته بعد از وصل شدن به اینترنت؟
مثلا تو قسمت Annex کدوم رو باید انتخاب کرد یا مثلا DHCP Server چیه و باید فعال باشه یا غیر فعال؟ و الان که من فقط از یک سیستم وصل هستم nat
رو میشه غیرفعال کرد؟ چون تو حالت pppoe وصل هستم, توضیحات تنظیمات تخصصی رو توی نت پیدا نمیکنم. یا تنظیمات مربوط به وایرلس.
فقط لطفا به سه سوال اول من جواب بدید ممنون میشم.
Annex دقیق نمیدونم چیه ولی اصطلاحی هست که تو استانداردهای ADSL استفاده میشه و نیاز به تنظیم خاصی ندارهنقل قول:
DHCP برای تنظیمات خودکار IP هست یعنی اگه فعال باشه مودم به تمام سیستمایی که وصل میشه به صورت اتوماتیک از رنجی که مشخص شده IP میده و دیگه نیازی به ست کردن IP به صورت دستی نیست.
NAT هم مخفف Network Address Traslation هست و حتما باید در حات PPPOE فعا باشه وگرنه اینترنت وصل نمیشه.NAT کارش اینه که Private IP را به Public IP که در شبکه اینترنت کاربرد داره تبدیل میکنه
خیلی ممنون از جوابنقل قول:
فقط متوجه نشدم من که الان کاربر خانگی هستم, dhcp باید روشن باشه یا خاموش؟ چون غیرفعال کردم و اینترنت همچنان وصل بود و تو قسمت
Wireless MAC Address Filter , آی پی کامپیوتر رو نشون نمیده که مثلا فقط اجازه دسترسی به کامپیوتر خودم رو بدم, البته از طریق ipconfig /all
پیدا کردم و دستی وارد کردم ولی چرا خودش نشون نمیده؟
و چطور میشه آی پی موبایل رو هم وارد این قسمت کنم چون نمیدونم چنده؟ و آموزش استفاده از اینترنت روی موبایل رو هم لطفا میخواستم, یه جا دیدم
نوشته برای این کار باید به قسمت wireless connection باید بریم که اصلا توی xp توی connections اینجور آیکونی نیست و فقط local area conections هست
انشاءالله سربلند باشید
DHCP فعال باشه بهتره چون دیگه خودش به صورت اتوماتیک به هر وسیله ای که بهش وصل بشه چه با سیم و چه به صورت وایرلس IP میده.
در قسمت MAC Address Filtering هم برای محدود کردن دسترسی به مودم از طریق وایرلس هست
به این صورت که شما MAC Address سیستمی که میخواهید بتونه به مودم وصل بشه(Allow) یا نتونه به مودم وصل بشه(Deny) را وارد میکنی
در حالت عادی اگه چیزی وارد نکنی مشکلی نداره و همه دستگاها میتونن بهش وصل بشن.
بهتره با یک رمزگذاری قوی محدودیت ایجاد کنید تا کسی نتونه وصل بشه .بهترین نوع رمز گذاری هم WPA2 هستش.
شما اگه مودم وایرلس داری فقط کافیه تنظیمات مودم را بذاری روی حالت PPPOE و با موبایل به مودم وصل بشی و اینترنت استفاده کنی.
ممنون من رمز به WPA2-PSK داده بودم فقط فعال بودن DHCP از لحاظ امنیتی فکر کنم خوب نباشه چون من نمیخوام به هر وسیله ای که بهش وصل میشهنقل قول:
IP بده و ممکنه بدون اجازه من IP بده
خوب تا رمز عبورا ندونه که نمیتونه به مودم وصل بشهنقل قول:
بعدشم کسی که یکم از IP و اینا سر دربیاره میتونه به راحتی یک IP دستی ست کنه و وصل بشه به مودم
ممنون نحوه استفاده از اینترنت کامپیوتر روی موبایل از طریق وایرلس رو هم لطفا راهنمایی کنید و اینکه از کجا بفهمیمنقل قول:
تنظیمات مودم روی بهترین حالت خودشون هستن که سرعت ماکزیمم بشه؟ مثلا چطوری میشه خودم آی پی دستی
وارد کنم کنم که سرعت بهتر بشه یا اصلا از کجا باید آی پی دستی که بشه استفاده کرد رو پیدا میشه کرد؟ و
سوال آخرم این بود که غیرفعال کردن dhcp چه ضرری داره؟ توی قسمت DHCP Table یه قسمت داره که میشه
mac address رو به صورت دستی وارد کرد ولی پایینش مشخصات ip و mac address کامپیوتر من رو نوشته, یا مثلا
قسمت Starting IP Address یا IP Pool Count یا قسمت Physical Ports که هر چهارتا گزینه پایینش تیک خوردن ,
که 1و2و3و4 هستن اینا چی هستن و چرا 4تا هست.
اینا همشون توی بخش DHCP هستن. و من اگه بخوام ارتباطم رو با اینترنت قطع کنم وقتی روی pppoe کانفیگ
شده, تنها راهش اینه که مودم رو خاموش کنم؟
ببخشید زیاد شد , انشاءالله سربلند باشید
سلام
1- اگر در تنظیمات وایرلس توی قسمت SSID نام مودم TP-LINK_DDEEFFرا پاک کنم و اسم خودم را توش بنویسم اشکالی داره؟
2- رمزی را که برای وایرلسم شرکت ADSL گذاشته میتونم خودم اونو تغییر بدم؟ و نیازی هست که به شرکت ارائه دهنده بگم که رمز وایرلس را تغییر دادم؟
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.
سلا م روش برد وایلس برد بلا درمودم اخرن هد
لطفاً یکی به سوال ما پاسخ بده؟
1- نه مشکلی نداره شما هرچی دلت میخواد میتونی برای SSID بذارینقل قول:
2- بله اونم را میتونی تغییر بدی و هیچ مشکلی نداره نه اصلا هم نیازی نیست به کسی بگی
بهترین نوع رمزگذاری برای وایرلس هم WPA2 هست
سلام میشه یبار دیگه سوالتونا بپرسید من که هیچی نفهمیدمنقل قول:
برای استفاده از اینترنت روی موبایل باید مودم را بذاری روی حالت PPPOE و تو موبایل برید تو قسمت WLAN و اونجا بزنید جستوجو کنه . وقتی مودم شما را پیدا کرد میتونید بهش وصل بشید و از اینترنت استفاده کنید.نقل قول:
IP دستی روی کارت شبکه ست میشه و هیچ ربطی به سرعت اینترنت نداره و این IP باید تو Range مودم باشه مثلا اگه IP مودم شما 192.168.1.1 هست شما میتونید IP کارت شبکه را بذاری 192.168.1.2 .البته به جای 2 میتونید عددی بین 2 تا 254 بذارید.
بهتره DHCP فعال باشه روی مودم تا همه وسیله ها بتونن به مودم به راحتی وصل بشن
مدل مودمتا بگو و یکی عکس هم از تنظیماتش بذار تا بهتر بشه راهنمایی کرد.
خیلی ممنون
مودم طراحی جدید tp-link 8951nd هست , همون کارهایی که شما گفتی رو کردم فقط چطور میشه مودم رو بدون خاموش کردن کامپیوتر , اتصال اینترنت رو قطع کرد؟
چون با نرم افزار idm که تنظیم میکنم خاموش کنه کامپیوتر رو خاموش میکنه ولی ارتباط اینترنت قطع نمیشه. عکس زیر منظورم اون شماره ها و IP Pool Count هست
توی قسمت physical ports هست و آیا راهی هست که بشه با استفاده از تنظیمات سرعت دانلود رو بالا برد
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
و سوال دیگه من این بود که تو قسمت Routing و سپس Routing Table list , مثل اینکه مشخصات یه روت رو
نوشته که نام device رو مثلا enet0 نوشته و بقیه مشخصات مثل Mask , metric , Dest Ip و... داره که
نمیدونم این دیگه چیه؟ و مشخصات چی رو نوشته و اصلا این enet0 چی هست؟
منتظرم انشاءالله سربلند باشید
سلام بچه ها
من قبلا مودم تی پی لینک معمولی داشتم و هیچ مشکلی نداشتم
جدیدا یه 8901 گرفتم یه مشکل دارم که توی یه روز معمولا هفت هشت بار چراغ adsl خاموش میشه و بعد حدود سی ثانیه دوباره وصل میشه- البته این مشکل بیشتر زمانیکه با گوشیم(وایرلس) وصل میشم.
چیکار کنم؟
ریست فکتوری و اپدیت فریم... فایده نداشت
سلامنقل قول:
برای قطع شدن اینترنت باید حتما مودم را خاموش کنید در حات PPPOE البته اگه بعد از ست کردن پسوود به جای گزینه Always On (Recommended) بذاری روی حاالت Connect On-Demand و یک زمانی را مشخص کنید بعد از اون زمان اگه مودم بیکار باشه و نیازی به اینترنت نباشه (مثلا سیستم خاموش باشه) اینترنت هم قطع میشه و به محض اینکه شما مرورگری را براز کنید یا آنتی ویروس بخواد آپدیت بشه یا ..... مودم خودش اتوماتیک دوباره وصل میشه
IP Pool Count تعداد IP هایی هست که DHCP میتونه به وسیله هایی که وصل مودم میشن بده در اینجا 100 تا هست یعنی فقط 100 تا IP میتونه توسط DHCP به سیستما داده بشه . یعنی اگه مثلا 101 تا سیستم به صورت همزمان به مودم وصل باشن(که خیلی بعیده) DHCP فقط میتونه به 100 تا از اونا IP بده و به 1 سیستم آخری IP نمیده.
Physical Ports هم اگه اشتباه نکنم برا اون 4 تا پرت LAN پشت مودم هست که تیک هرکدوما که برداری اگه وسیله ای را با سیم و توسط این پرت به مودم وصل کنید دیگه DHCP بهش IP نمیده و اون وصیله برای اتصال حتما باشد IP دستی وارد کنه اشلا هم ربطی به سرعت اینترنت نداره
قسمت Routing هم برای تنظیم مودم برای استفاده از اون به عنوان Router در شبکه هست که شما اصلا باهاش کار نداری.
مشکل میتونه از نویز باشهنقل قول:
نویز گیر (Splitter) روی همه تلفن ها گذاشتی؟
سلامم من کانفیگم روی pppoe میخوام براش
کانکشن بسازم که خودکار به اینترنت وصل نشه
ممنون
منم این مشکلو دارم... از مخابرات سرویس میگیرید ؟نقل قول:
اگر اره من زنگ زدم گفتن سراسریه !
مودمتون چیه؟نقل قول:
بذارید روی حالت Bridge . در این حالت باید با کانکشن به اینترنت وصل شد
سلام
من مشکل قطع و وصل اینترنت دارم نه نویز دارم نه هیچی تو یکی از تاپیک ها نوشته
نقل قول:
هر چی تو تنظیمات مودم گشتم این قسمت dsl رو ندیدم. میشه بگید کجاست؟
مودمت چیه؟نقل قول:
میتونی یک عکس از صفحه Status مودم بذار
نقل قول:
آقا دمت گرم فعلا که اوکی شد همه چی با این کار !!!!!
من مودمم d-link در قسمت advanced adsl تغییر دادم ....
tplink w8901g مودمو فریم.. رو اپدیت کردم مشکل حل نشد. dsl رو هم عوض کردم بهتر شده ولی بازم قطع و وصل میشهنقل قول:
قبلا tplink معمولی داشتم مشکلی نبود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک عکس خرابهنقل قول:
یعنی چه DSL را عوض کردید؟
یعنی ADSL Modulation را گذاشتید روی حالت G.DMT مشکل حل شد؟نقل قول:
ویرایش شد.نقل قول:
گذاشتم رو حالت G.DMT
منم همین کارو کردم .... هنوز قطع و وصلی دارم !!!!!
شاید مشکل از مخابرات باشه- جواب که نمیدن عوضیا!نقل قول: