سلامنقل قول:
این برنامه چیزه جالبیه.منم رو گوشیم تستش کردم چیزه خیلی خوبیه.:46:
سلامنقل قول:
این برنامه چیزه جالبیه.منم رو گوشیم تستش کردم چیزه خیلی خوبیه.:46:
خب يه خبر باحال دارم ..
اما چندتا شرط داره گفتنش ...1.از اين پست 100تا تشكر كنيد
2.سروش اسم منم بزنه توي امضاش:31:
بگم؟؟؟؟
باشه ...
اين گوشي 16 گيگش در شيراز اگه گفتيد چقدره ؟؟؟؟
760
سلام دوستان:3:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع:کد:http://shop.o2.co.uk/mobile_phone/Samsung/Galaxy%20S
کد:http://www.mobileburn.com/news.jsp?Id=10059
سلام رفقا:rambo:
!کد:http://www.youtube.com/watch?v=nPJUJKx45vs&feature=player_embedded#
Samsung Vibrant Software Tour:
کد:http://www.youtube.com/watch?v=4xCkke9Jrf4&feature=player_embedded
سلام:king:
این فیلمو ببینید:
کد:http://www.youtube.com/watch?v=0CTxzj1Kx8c&feature=player_embedded
من توی عکسهایی که از این گوشی منتشر شده برای هر اپراتور یه شکل خاص هستش ،یعنی گوشی از لحاظ ظاهری با هم فرق دارن با نوعی که رسما اعلام شده مثلا گوشی که برای T-Mobile یا at&t
من میخوام بدونم فرقشون توی چیه و چرا با هم فرق دارن؟فقط از لحاظ فرق میکنن؟ و ایا میشه نوعی T-Mobile توی ایران گیر اورد؟
سلام
تفاوت vibrant با galaxy s در ظاهره یا تفاوت دیگه ای هم دارن؟
عجب گوشییه حرف نداره نمرش19عالیه من530تومن خریدم خوبه؟عالیه با یه خورده خرج ومرجو خرسیدن وسایل جانبی شد550تومن خداییش جیگره!:31:
دوربینش بزرگترین نقصشه ولی بچسب به بلوتوث3!
ایول ایول حاج سامسونگ رو ایول که این تایپیکو زد!
موفق باشید.:11:
یکم عکس از گوشی و پکش بذارید سروش تو خماریه :31:
کلا یه توضیحی بدید دیگه در مورد همه چیش......
به قول سروش : دست دست :31:
چند گیگه و کجا گرفتی؟؟؟خیلی خوب گرفتی.آدرسشو برام پیغام خصوصی کن.نقل قول:
سلام
هفته پیش گفتم قراره یکی بیاره برام
دیروز واسم اورد پام در اومد ۵۸۰ با جهبه البته بدون گارانتی همون موقع یه نفر وارد مغازه شد و گوشی رو دید اون هم از این تشنه لبان گوشی بود خوبم گوشی رو میشناخت
هی سریش شد هی روزه خوند که میخواد منم اومدم یه قیمت بدم که ردش کنم بره گفتم ۸۵۰
بعد چند ثانیه گفت قبوله منم فاکتور کردم
همونجا گوشی رو براش باز کردم
عجب گوشی بود
یه جورایی i8000 من رو غورت {درست نوشتم} داد خوداوکیلی غورت داد
تو سرعت عالیه بود حداقل واسه من که ۸۰۰۰ داشتم اگه بخوام همینجوری بگم میشه گفت ۳ برابر بود
از نظر کیفیت صفحه فرق خیلی زیادی نداره با ۸۰۰۰
صداش تو هنصفیری خیلی بلند و با کیفیت بود
فقط یه ربع تونستم یارو نگهش دارم الان دیگه دسترسی بهش ندارم ولی بهش گفتم اگه نرم افزار خواست بیاد براش بریزم
الان هر کاری میکنم عکساشو نمیتونم تو سایت آپ کنم اگه دوستمون ALI HONDA که این گوشی رو خریده واستون عکس نتونست بذاره خودم یه کاریش میکنم
راستی کسی قیمت جدید نداره
چه یه دفعه ارزون شد.تا دیروز که همه میگفتن 700 و پایینم نمیاد.....
اینجا ایران دیگه......پس فردا دوباره گرون میشه یهو :31:نقل قول:
ولی ALI HONDA اگه 16 گیگ گرفته خیلی خوب گرفته.......
سروش یاد بگیر :31:
ميشه دقيقا بگيد كجاي شيراز؟نقل قول:
کجای شیراز؟
سلام دوستان:5:
لطفا تا کامل شدن عکسا و فیلمها کمی صبر کنید
The Camera on the Samsung Galaxy S does a good enough job And when I say ‘good’, i mean decent In daylight When there’s good enough lighting:
تعداد عکسا خیلی زیاده
من همشو نمیذارم.
Close-Up Images:-
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mid Range Images:-
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Far-away Images:-
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Night and Low-Light:-
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینید دوستان.
اینجا هدف اینه که در کنار محاسن ,معایب گوشی هم گفته بشه دیگه راست و دروغشم پای خود این سایت:
Video quality is pretty good, although frames do start to drop sometimes when recording at 720p High Definition. The audio recording during video mode is quite bad to be honest. For some reason it seems to amplify any high pitched noises, which results in very irritating audio.
برای دیدن فیلمها به سایت زیر مراجعه کنید:
برای دیدن همه عکسها هم به سایت زیر مراجعه کنید:کد:http://zomgitscj.com/2010/07/19/samsung-galaxy-s-review-camera-samples-ui/
کد:http://www.flickr.com/photos/clintonjeff/sets/72157624346154935/with/4803018824/
سلام دوستان
همونطور که میدونید نسخه مخصوص کره این گوشی در ماه اگوست مجهز به Android 2.2 میشه و هم اکنون برای کاربران فرانسوی اعلام شده که در ماه سپتامبر میتونند این اپدیت رو انجام بدهند:
منبع:
کد:http://www.unwiredview.com/2010/07/20/france-samsung-galaxy-s-to-get-froyo-in-september/
سلام
منبع:
کد:http://www.engadget.com/2010/07/20/samsungs-epic-4g-for-sprint-looks-to-score-fcc-approval/
به نظر من واقعا گوشیه خوبیه ...........ولی قیافش واقعا زشته............منم واسم قیافه خیلی مهمه
کجاش زشته؟
به این خوشگلی.
2 تا گوشی نام ببر که از این خوشگلتر باشن.
تازه تو مو میبینی و من پیچش مو
iphone4 که خیلی خوشگل تره.نقل قول:
جدا پشتش نوشته google !!! چقدر ضایع.:16::16::16:
خوشگلی که فقط مهم نیست امکانات هم مهمه :31:نقل قول:
دوستان لطفا تایپیکو خراب نکنید.:5:
وگرنه به مدیر انجمن گزارش میدم.
اخه به دیگران چه ارتباطی داره که شما از شکل گوشی خوشتون اومده یا نه؟
قصد خرید دارید یا نه؟
ضمن اینکه ضایع یعنی ادم بره 1میلیون پول بابت گوشی بده که وقتی با دست چپ بگیری انتن نده که اصلا کل بحث گوشی بودن یا نبودن اونو ببره زیر سوال!!!!!!!!!!!!!:16::16::16:
دیگه ملت میمونم به چی گیر بدن میان به قیافه گیر میدن :31:
این یه امر سلیقه ایه.....به نظر من شیک و سادست.....
همین آیفون 4 که میگید خوشگله....خیلی ها میگن مدل قبلیش بهتر بوده....و آیفون 4 یه جورایی زشته.......نقل قول:
iphone4 که خیلی خوشگل تره.
پس کاملا سلیقه ایه........
البته واقعا حرف درستی زد این دوستمون که زیبایی یک موضوع کاملا نسبی هست و حداقل من به خودم اجازه نمیدم که به سلیقه ی دیگران توهین کنم. تو این دنیا چیز مطلق نداریم کلا!نقل قول:
ولی انصافا دیگه اینجور که شما گفتی هم خوشگل نیست این گوشی! بیاید نه تعریف الکی کنیم نه بزنیم تو سرش.:10:
هرکسی هم از قیافه اش خوشش نمیاد میتونه نخره! :27: اجباری که نیست:11:
سلام
کیفیت دوربین این گوشی در چه حد هستش؟
یعنی تفاوت کیفیتش توی عکس برداری وفیلم برداری با گوشیهای 5مگاپیکسلی دیگه در چه حده ؟
در مورد برندهای مختلف این گوشی توی کشورهای مختلف کسی از تفاوتهاشون اطلاعاتی داره ؟
دقیقا درسته شاید سامسونگ تو طراحی خیلی حرفه ای نباشه ولی انصافا تو سخت افزار کم نزاشته یه نمونه سلیقه ای بودن اینه که من واقعا از قیافه ویو بدم مید و iphone 4 واقعا زشت تر از 3gs شده ولی بعضی ها نظرشون فرق میکنه
ولی خدایی اونقدر هم که میگن زشت نیست این گوشی .........
iphone 4 تقلیدی از n78
galaxy s تقلیدی از 3gs
واقعا بین خرید این گوشی و آیفون 4 یا 3gs موندم !
هرچی باشه بهتر از این چرت و پرت هائی هستش که جابز میچسبونه پشت گوشیش :دی دیدی ؟ ندیدی ؟ پس ببین :دینقل قول:
در ضمن یادت باشی وقتی خریدی به سمت چپ گوشی دست نزنی چون اونوقت میسوزی 1.5 پول اسباب بازی دادی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخلصیم .
سلام ...
دوستان براي اينكه اين گوشي رو به كامپيوتر وصل كنيم چكار بايد كرد ؟؟؟
درايور داره ؟؟؟
ميشه بزاريد برام ...
نقل قول:سلام دوستان.:5:نقل قول:
ببینید اینا 4تا گوشیند که توسط 4تا اپراتور امریکایی در امریکا عرضه میشن:
Samsung Galaxy S U.S. Cellular
AT&T Captivate
T-Mobile Vibrant
Verizon Fascinate
اول اینکه از لحاظ سخت افزاری تفاوتی با هم ندارند ولی شکلهاشون باهم فرق داره.
دوم اینکه بنابر اینکه توسط کدوم اپراتور امریکایی عرضه بشن برنامه های پیشفرضشون متفاوته.
و سوم اینکه
Verizon Fascinate برخلاف بقیه دارای فلش هست .
اگر تفاوت دیگه ایی پیدا کردم براتون میذارم.
نه دیگه صفحه 7 یا 8 بود در مورد خوشگلی یا زشتی گوشی بحث کردیم هنوز هم ادامه داره ..!
101 بار
طراحی کلاسیک چه خودرو چه گوشی چه .. چیزی نیست که از تو عکس زیبا به نظر بیاد چون خط های ظریف و ساده داره و جلب توجه نمیکنه , بر عکسه طراحی های خشن تر و با خط های خشن تر ! ... که خط های کمون بیشتری داره ...
باید حتما از جلو دید ..
اما طراحی های کلاسیک ماندگاری بیشتری داره و دل رو نمیزنه و به روز میمونه .. بر عکس طراحی های خشن تر زودتر جذابیتشون رو از دست میدن و ملندگاریش کمتره //
چند تا عکس دیگه هم بزارم !
----------
دوستانی که هنوز تو مزمه تقلید هستن ! .. اولا این مدل بیشتر از اون شبیه ایفون باشه شبیه i900 هستش .. مخصوصا نحوه قرار گیری کلید های سخت افزاری ... دوما بعد از امنیا 900 .. امنیا 8000 هم به همین منوال بوده و این هم میتونه ادامه همون باشه ! ...
اگر هنوز تو بحث تقلید مقلد نمیدونم هر چی موندید ! بهتره تو همون بحث بمونید ! چون دیگه واقعا با این همه گوشی تو جهان میشه گفت همه گوشیهای جهان تقلید از رو هم هست ! اندروید از رو اپل سیستم عامل رو کپی زده .. سیمبین 4 هم که از روی اندروید 1.6 کپی زده اینترفیس رو .. ال جی هم که اینترفیس ایفون رو رو جاوا اجرا میکنه .. اچ تی سی هم که چیزی از خودش نداره فقط یک سنس داره ! سیستم عامل دیگران و سخت افزار دیگران ... نمیخواید دست از این بحث های بچه گانه دیگه بردارید ؟ !
سلام علی اقا.نقل قول:
من درست منظورتو متوجه نشدم
ببین این بدردت میخوره:
کد:http://www.appscout.com/2010/07/samsung_kies_syncs_captivate_v.php
واقعا بین خرید این گوشی و آیفون 4 یا 3gs موندم !
سلام دوست عزیز.:5:نقل قول:
جواب سوال اولتون درباره عکس و فیلم رو میتونید تو صفحه 102 همین تایپیک پیدا کنید.
جواب سوال دومتونم توی همین صفحه دادم.
سلام دوستان.:5:
راجع به این PMP قبلا صحبت کرده بودیم:
امکانات:
Android 2.1 OS
1GHz CPU
4-inch Super AMOLED display
digital compass
GPS
DMB
Wi-Fi
Bluetooth 3.0
3MP camera
Android market access.
قیمت: $250
من یه چیزو متوجه نمیشم جریان چیه؟؟؟؟
تو عکسای i9000 بعضیهاشون مثل
روی اون پد لمسی یل اون home هیچ خط سقیدی نیست مثل فلش برگشت و...
ولی تو بعضیهاش مثل
روش عکس فلش برگشت هست؟؟؟؟؟؟؟
نسخه ی 32 بیتی :نقل قول:
سلام ...
دوستان براي اينكه اين گوشي رو به كامپيوتر وصل كنيم چكار بايد كرد ؟؟؟
درايور داره ؟؟؟
ميشه بزاريد برام ...
نسخه ی 64 بیتی :کد:http://download2us.softpedia.com/dl/3dd560f12893bfc4828a38af3b442025/4c46e8d6/300096692/drivers/others/SAMSUNG_USB_Driver_for_Mobile_Phones_x86.exe
اینا درایور های گوشی هستن,نمیدونم adb driver رو میخواین یا همیناروکد:http://download2us.softpedia.com/dl/8614358415d766488503bf71e6a5ecdf/4c46e8d2/300096693/drivers/others/usb_drivers_GalaxyS_x64.zip
درایورها برای ویستا و سون :
نسخه 64 بیتی :
کد:http://www.2shared.com/file/y_XR2tT9/usb_drivers_GalaxyS_x64.html
نسخه 32 بیتی :
کد:http://www.2shared.com/file/SLHEW_j8/SAMSUNG_USB_Driver_for_Mobile_.html
سلام دوستان
من بین این گوشی و آیفون 4 موندم ممنون میشم جواب بدین تاثیر داره تو انتخابم
1 - مثل آیفون میشه هر وقت میخوایم gprs رو غیر فعال کنیم و بریم اینترنت و هر وقت نمیخوایم خاموش کنیم؟ (مثل sbsetting)
2- sms واسه من خیلی مهمه و ومثل آیفون برنامه ای داره که تو هر قسمت گوشی که بودیم اس ام اس جدید رو سریع بخونیم و سریع از همونجا جواب بدیم؟
3- باطری رو بصورت درصد نشون میده؟ و چطور میاد پایین یعنی یهو 10 در صد میاد پایین یا مثل آیفون دقیقه؟
4- وضع برنامه هاش چطوره؟ مثل کیبرد های مختلف، برنامه های اس ام اس و ...
5-واسه این گوشی برچسب lcd و کیس های مختلف پیدا میشه یا نه؟!
ممنون