من وقتی شارژم چک می کردم بعدش کامپیوترو خاموش کردم که مطمئن بشم هیچ سندو ریسیوی انجام نمی شده ولی بازم اعتبارم کم می شه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
دوستان می شه یه کم دقت کنید ببینین همچین مشکلی واستون پیش میاد یا نه!:19:
Printable View
من وقتی شارژم چک می کردم بعدش کامپیوترو خاموش کردم که مطمئن بشم هیچ سندو ریسیوی انجام نمی شده ولی بازم اعتبارم کم می شه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
دوستان می شه یه کم دقت کنید ببینین همچین مشکلی واستون پیش میاد یا نه!:19:
من و یکی از دوستام هم چند ماه پیش همین مشکلو داشتیم .یادمه یه بار 1 گیگ ترافیک برام مونده بود 600 مگ دانلود کردم بعد دیدم اعتبارم صقر شد. البته خوشبختانه الان همه چیز روبراهه
دوستان یه اتفاقی دیشب افتاد بگم جیگرتون حال بیاد .
دیشب از ساعت 1 شب تا 6 صبح 3.2 گیگ دانلود داشتم :31:
یادتونه گفتم وصل شدم به یه سرور تو پرن روسیه ؟ روزانم افتضاح بود شبانه سرعتم زده بود بالا از 120 کیلوبایت کمتر نشد :21:
ساعت 3 شب دیشب :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست سرعت دیشب ( البته دانلود داشتم همزمان یه تست هم گرفتم ) :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه منم عملیه اینکار ؟ میشه بیشتر توضیح بدی ؟!
آخه دست ما نیست فکر کنم بعضی وقتا یه باگی تو سیستمشون میفته که سرعت شبانه محدود نمیشه البته برای بعضی ها اونم برای 1 شب .
همون آوایل که شبانه رایگان شده بود یکی از دوستان ساکن بهارستان ساعت 2 شب زنگ زد گفت من دانلود دارم سرعتمم وحشتناک بالاست اومدم تست کردیم دیدم سرعت من به زور به 9 کیلوبایت میرسه و خلاصه فکر کردم داره چاخان میکنه تا اینکه دیشب مشغول آفلاین بازی بودیم همینجوری وصل شدیم چند تا آهنگ دانلود کنیم دیدم سرعت رو 150 کیلوبایته خیلی افت کنه میاد رو 120 و دیگه بی خیال خواب شدیم و تا صبح نشستیم آرشیو موزیک یه سایت رو خالی کردیم رو هارد :31:
فقط بد شد یکم دیر جریانو فهمیدم اگرنه 4 گیگ رو حتما دانلود میکردم .
اگر امشب همینجور بود چند تا لینک آماده کردم بترکونم ( البته به احتمالا 99% امشب دیگه از این خبرا نیست :41: )
سلام دوستان
میگم من با کابل لن مودم رو به PC وصل کردم آخه یو اس بی مودمم خرابه!:31:
حالا چطوری باید از شبانه استفاده کنم!!؟
یوزر و پسورد که نمیتونم بزنم!
چیکار باید کنم؟
ممنون
یوزر و پسورد شبانه عوض نشده برادر .
ممنون
یعنی شما میگید از 1 شب به بعد خودش اتوماتیک میره روی شبانه رایگان ؟
اما توی سایت مخابرات اطلاعیه زده که ازین به بعد برای استفاده از شبانه از یوزر و پسوورد زیر استفاده کنید :
یوزر : TCE.ir
پس : ADSL
به به شهاب خان از این ورا؟نقل قول:
میبینم کهadsl مخابرات فخیم رو زدی به بدن:10:
والا بعضی ها میگن اتوماتیک عوض میشه ....اما به نظر من با توجه به کانفینگ مودمت اگه رو بریج باشه باید یوزر پس برنی....
بله تو سایت زدن ولی تا الان که خودش خودکار عوض میشه ، نمیدونم رو حالت Bridge چطور میشه ولی الان هر کاری کردم درست نشد ببینم رو Bridge میخواد یا نه .نقل قول:
دوستان من رو Bridge میذارم و کانکشن هم درست میسازم ولی بازم ارور میده تنظیم Bridge نکته خاصی داره ؟
سلام داش امیرنقل قول:
مخلصیم
این بریج که الان وگفتی یعنی چه!!؟:31:
من با کابل لن وصل کردم و قبلا چون با USB وصل میکردم راحت یوزر و پسورد میدادم اما الان اینجوری خودش مستقیم وصل میشه!!! ( چقدر مسخرس!!):31:
یعنی هیچ راهی وجود نداره که بشه از طریق کابل لن یوزر و پسورد داد!!؟
ممنون
چه خوب کردی که یو اس بی حذف کردی به جز دردسر هیچی نداره....نقل قول:
چرا دیگه شما مودم رو کانفینگ کن رو bridg وبعدش مثل زمانی که کانکشن میساختی یه تنکشن بساز و باقی کارها....اگه اطلاعات بیشتر میخوای بگو تو پ.خ راهنماییت کتم....
ای بابا! خاموش شدیم رفت. اصلا با این سرعت شبانه یه فیلم هم نمیشه کامل دان کرد!
بازم اگه شبانه رو بجای 128 روی 256 گذاشته بودند میشد یه کارای کرد اما با این سرعت 128 اصلا به صرفه نیست که برای 250 مگ شب تا صبح کامپیوتر روشن باشه.
مارو باش که چقدر اون اوایل خوشحال شدیم، گفتیم هر شب 1 گیگ دانلود می کنیم :41:
سلام دوستان
من یه مودم ایسوس دارم که بریج هست و برای PC استفاده میکنم و یه مودم دیگه هم (ZTE) ازینا که مخابرات خودش مفتی میداد هم دارم ( مال مفته دیگه!:31:) که میخوام برای لپ تاپ استفاده کنم و میخوام روی PPPOE ببندمش حالا این تنظیماتش چطوریه؟ مثلا VPI و VCI رو چند باید بدیم و کلا باقیه تنظیمات برای حالت PPPOE این مودم چگونه هست؟
اگر کسی ازین نوع مودم داره لطفا راهنمایی کنه.
ممنون
سلام شهاب جان:نقل قول:
vpi:0
vci:35
user: شماره تلفن خونه pass هم که خودت میدونی....
بعد از اعمال اینا باید چراغ اینترنت یا dsl روی مودمت روشن بشه.
من یه مشکل خیلی گنده دارم با اینترنتم
هیچ فرومی (اعم از همین پی سی ورلد) باز نمی شه
خیلی از سایت ها مثل وتن دانلود، سافت گذر و ... هم باز نمی شه(رو لودینگ میمونه)
الانم v p n ام رو روی auto connect گذاشتم که همیشه وصل باشه
چون فقط با v p n مشکلم حل می شه
کسی پیشنهادی داره؟
دوستان سلام من 20 روز پیش adsl مخابرات رو گرفتم 3روزه رانژه شد مودم d-link داشتم راه اندازی کردم خیلی عالی بود دان رو154 بود 5روزه خیلی قطعی داره مخابرات میگه عیب مودمه باید tp-link بگیری تو بحثهای قبلی بعضی می گفتند اونم قطعی داره لطفا کمکم کنید چی بخرم ؟
گاهی اوقات برا من هم همین مشکل پیش میاد .منم وقتی از V p n استفاده می کنم مشکلم حل میشهنقل قول:
هیچ ربطی به مودم نداره یه بار که قطع می شه بذار یه ربع خاموش باشه درست می شهنقل قول:
مشکل حل شد!!!نقل قول:
کافیه توی تنظیمات مودم (192.168.1.1) توی قسمت WAN که اطلاعات کانکشنو بهش می دید
قسمت MTU رو که پیش فرض روی 1492 هست رو بذارید روی 1392
هرکس کارت --- داره بیاد تک آفلاین در طول یک ماه 320 گیگ فایل دانلود میکنن فقط 12تومن ، با فایلهای متنوع
آدرس سایتش رو سرچ کنید هست، از امشب استارت دوره چهاردهم
adslفقط 3گیگ درماه با تک آفلاین 320گیگ درماه
شما مودم رو ریست کن یه بار دیگه کانفینگ کن ببین چطور میشه.نقل قول:
پیشنهاد میشه IP ADDRESS مودمتون رو عوض کنید چون مثلانقل قول:
نفر با میان بالا و ممکنه مودم یکی دیگه رو واستون باز کنه .IP 192.168.1.1
---------- Post added at 04:02 PM ---------- Previous post was at 03:59 PM ----------
خب برادر شما هزینه راه اندازیش هم بگو حدود 230 تومن در میاد...یه PC هم در بست باید بزاری در اختیار دانلود آفلاین....حالا فایلت بسوزه و این چیزا رو هم در نظر نمیگیریم.نقل قول:
سرعت شبانه 128 چقدر است؟
ماکسیمم 16نقل قول:
آقا من با تغییر MTU تونستم درستش کنم اما یه مشکلی هست
هیچ کدام از سایت های گوگل باز نمی شه چی کار کنم؟
کد:www.google.com
کد:www.gmail.com
...کد:www.google.de
شما چک کن ببین dns server چنده؟نقل قول:
از من 4.2.2.4 هست.....
یه بار 192.168.1.1 بزار ببین چطوریه؟
217.218.127.105
ظهر به مخابرات زنگ زدم گفت دی ان اس باید همین باشه
---------- Post added at 07:08 PM ---------- Previous post was at 07:06 PM ----------
هر کاریش می کنم همینطوره فقط با V P N درست می شه
---------- Post added at 07:09 PM ---------- Previous post was at 07:08 PM ----------
این پشتیبانی در پیت هم که تا 5 بیشتر نیست الکی نوشتن تا 10
شما فردا یه مکاتبه ای باشون بکن.نقل قول:
اما پینگ 192.168.1.1 بهتره...
من توی تنظیمات کانکشنم که DNS رو عوض میکنم توی تنظیمات مودمم بازم همون DNS رو نوشتهنقل قول:
جریان چیه؟
عجب شما سیو میکنی؟؟نقل قول:
مستقیم dns مودمو عوض کردم حتی با دی ان اس های عمومی خود گوگل هم امتحان کردم اما گوگل بازم باز نمی شه
3387274
شماره 4. پشتیبانی فنی
سلام
دوستان پینگ من یه چند روزه شده 650 !!:18:
پدرمون رو درآورده ! خبرمون خواستیم بعد عمری بریم یه دست live بزنیم که دیدیم پینگ همچینه!!
این پشتیبانی به قول یکی از دوستان درپیتشون هم فقط گفت شنبه!!
آخرم نفهمیدیم شنبه درست میشه یا باید دوباره شنبه زنگ بزنیم!!
اصلا درست و حسابی به آدم جواب نمیدن!!
پینگ منم از 300 شده 570 تا 600
با تشکر از راهنمایی شما کلیه پیشنهادها رو انجام دادم ولی هیچ فرقی نکرد سرعتم افتضاهه اگه کسی فکری داره یا مشکل اینجوری داشته منو راهنمایی کنه .................................. فکر کنم باید برم tp-link رو بخرم
الان سرعتم با dial up تو یه رنجه دارم دیووووووووووووونه میشم
چند روزه کیفیت سرویس داغونه :|
پینگ که بالا بره همه چی خراب میشه
سرعت قسمتی از داستان است و پینگ قسمت دیگر
چند روزه که وضعیت حسابی خرااااااابه..پینگ من که بعضی وقتا روی 100 و خورده ایه اما گاهی شدید میره بالا حتی شاید تا 700 یا 800 :18:
قطع و وصلی هم زیاد شده :13:
اینقدر باید زنگ بزنیم بهشون تا یه کاری بکنن، گفتنش اینجا فایده نداره ، هر نفر روزی 5بار یا بیشتر زنگ بزنه، درست میشه، من توی تهران هم adsl دارم پینگش همیشه 300 و سرعتش هم 220 اما اصفهان اونهم مخابرات...!