در حال حاضر بنده کرمانم چیزی از این اینترنت ملی نمی ببینم.
Printable View
در حال حاضر بنده کرمانم چیزی از این اینترنت ملی نمی ببینم.
شما از کی سرعتاتون اینجوریه؟نقل قول:
مطمئنا وقتی سرعت رو بیارن پایین ترافیک رو نامحدود میکنن اینم قانون مشتری مداری :8:
این دوست اصفهانی خیلی هم خوش بحالش نیست چون 4 گیگ در ماه جیره داره.
من از وقتی دیدم رانژه شد واینترنتم رو وصل کردم ،دو سه روزی با این سرعت کار کردم تا اینکه یه روز یه خانمی از مخابرات زنگ زد و گفت اینترنت شما وصل شده خواستیم اطلاع بدیم(بعد سه روز استفاده زنگ زده اینو میگه)!نقل قول:
هنوز 2 ساعت نگذشته بود که به باد رفت سرعت.ناکسا بعد اینکه خانمه زنگ زد مال منو بردن زیر تیغ.اون دو روز رو یادشون رفته بود من جزء آمارم!
---------- Post added at 06:24 PM ---------- Previous post was at 06:22 PM ----------
نقل قول:
هی داش ربی.امضات که دوباره خفن شده.ببینم حالا سرعتت چطوریه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بابا خفن تر اون رو توی تاپیک داتک گذاشتم ولی سرعتم کم شده فکر کنم تو چشم زدی :31:کد:http://www.kimag.es/share/30571340.jpg
بعضی از دوستان نسبت به مخابرات بی انصافی می کنن ببینید تعرفه 10000 تومان برای 128 برای ضریب اشتراک 10 نفر هستش پس اگر سرعت دانلود روی 14 کیلوبایت باشه چیز قابل هضمیه ما نباید همه مسائل رو با هم قاطی کنیم. شما راحت می تونید چند گیگ در ماه مصرف داشته باشید و برای کسی که اهل دانلود فیلم نیست قابل تحمله . خوب بدونید من اکثر آپدیتهای ویندوز رو با همین سرعت اعمال می کنم .بله باید پذیرفت که سرعت آپلود 32 واقعا افتضاحه. و یک سری مشکلات به سازمان تنظیم مقررات برمی گرده . خوبه بدونید این سازمانه که تعرفه ها و خیلی چیزهای دیگه رو تعریف می کنند.
در ضمن اگه می خواهید سرعت واقعی خودتون رو همیشن ببینید من نرم افزار du meter رو پیشنهاد می کنم.
بعضی از دوستان هم فکر میکنند که دیگران خدای ناکرده چشمشون ضعیفه که با فونت درشت مینویسن ایضا مخابرات که ارث پدرش رو داره بذل وبخشش میکنه وشما خیلی بسیار زیاد راضی هستید که 24 ساعته کامپیوتر روشن بمونه و برای آپدیت آنتی ویروس 11 ساعت معطل بشه به من اگه دستی ماهی 20 تومن هم بدا عمرا ازش نمیگیرم ضمنا ده به یک توی قرقیزستان هم غیر استانداره و مصداق بارز کم فروشیه از این گذشته سرعت ثابت نیست عمرا سرعت رو 14 بره نهایت سرعت 13.5 کیلو بایته تازه اگه میانگین بگیرید سرعت واقعی 9 هست.
برادر سپاه صحابه شما به بزمت مشغول باش.
برادر صحابه چه صیغه ای . احتمالا شما آپدیت کردن رو بلد نیستید و الا می دانستید برنامه ای که هر چند روز یکبار آپدیت می شه در عرض چند دقیقه آپدیت می شه . ضمنا من نگفتم مملکت ما از نظر اینترنت گل و بلبل . لطفا مسائل رو قاطی نکن و کلمه صحابه رو در مورد دیگران به کار نبر و الا اهانت کردن از آب خوردن هم آسانتره.
چرا من بلتم سواتش رو هم دارم یعنی سیلک دارم خواستم عضو المی بشم گفتن بهتره عضو عملی بشی منم قبول کردم 2تا یه مگ دادن دادم به رفیقم ولی هنوز وقت نکرده بریچ کنه.نقل قول:
ببینآقای aK133
آخه ظلمه .مگه مردم ما آدم نیستن که اینتر نت خوب استفاد کنن؟
مگه اینترنت فقط برای دیدن وبه؟ پس یعنی دانلود نکنیم؟ حالا فیلم به کنار شما یه فایل 100 مگی که بخوای دانلود کنی ، فرض کن یه نرم افزار یا گیم کوچولو این کار با اینترنت من نزدیک به 120 دقیقه طول می کشه!!
باور کن نمی شه پای سیستم نشست تا این دانلود بشه .اعصاب آدم خراب میشه
حالا فرض کن در همین حین بخوای وبگردی هم بکنی.دیگه اصلا نمی شه.سرعت خیلی کمه.پس مشکل شد دوتا.یا باید فقط وب ببینی یا فقط دانلود تازه دانلودش هم که صبر ایوب رو می طلبه!!
---------- Post added at 08:47 PM ---------- Previous post was at 08:43 PM ----------
برادر REB الان تعداد پستات به عدد شیطانی رسیده.برو توبه کن وگرنه زود دستگیر و به جرم شیطان پرستی محاکمه میشی :31:
ak13 شما تازه خطت رانژه شده ما 4 ماهه از رانزه در اوردیم رفتیم توی مخابرت!
والا هیچ جا به این افتضاحی ندیدیم.
من تا یه حدی از نیازهایسیستمم براورده میشه دانلود میکنه وبگردی میکنه ولی بحث سر به روز بودن همون طوری که جساب کن یه نفر پولدار باشه بهترین امکانات رو داشته باشه ولی با ژیان بره سر کار
بحث اینه که توی دنیا متوس ترانسفریتشون روی 256 کیلو هست و برای ما شده 14 !
اصلا بحث دانلود نیست . موضوع اینه که قبلا 40 تا سایت رو باز میکردی چک میل میکردی 10 تا سایت دیگه هم باز میکردی همین بی ن ا بین هم میشستی بازی نلاین میکردی
و ایا دانلود میکردی یا تلوزیون نگاه میکردی ولی الان با این اپلود مزخرف ادم یه چیز دیگه ای به ذهنش میفته و اون هم احتمال زیاد دولت بودجه برای پهنای باند کنار گذاشته( مثل شیر یارانه ای ) ولی متاسفانه صاحبان جدید کتمان میکنند ؟ اینجوری نیست دوستان ؟ :41: به ما هم حق بده توی این مملکتی که همه چی روز به روز گرون میشه ( بلیط متروی از 150 تومن یه شبه رفت روی 250 تومن !) اونوقت دولت کجا دلش به حال مردم میسوزه که بخواد پهنای باند نذری بده 1
یا این وسط تخلفی صورت گرفته ( با توجه به این که طبق فرمایشات مدیریت مخابرات که فرمودند تا 2 مگ هم میدیم ولی توی این سایت برو بگرد چشم هم داری یه نفر ادعا نکرده که خط 256 گرفته چه برسه به 2 مگ )
یا این که واقعا این بردارن زحمتکشمون فی سبیل الله دارند کار میکننند.
اره برادر . انصاف هم خوب چیزیه .
یارو میگه مرگ خوبه ولی برای همسایه یه خورده شما انصاف داشته باش :13:
بد نیست اسم این دوست اصفهانی رو بدونی:نقل قول:
امیر حسین.:20:
بله ترافیک 4 گیگی دارم زیادمم هست دو هفته هست راه افناده و 49000 از 102000 یونیت دارم....
خواستی بگو کارت به کارت کنم:31:
2 ساعت اینترنت قطع شد.
بهتره برم امضامو پاک کنم.
1-آقای king desinger من از دی ماه گذشته ای دی اس ال مخابرات رو گرفتم و تازه نیست
2-من به کرات گفتم سرعت آپلود افتضاحه و آبروی مخابرات با همین بر باده و به خاطر همین من مدتها قبل یه تاپیک درست کردم به عناون : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اعتراض به سرعت بسیار پایین ارسال اطلاعات برای مشترکین adsl مخابرات استان تهران
اما متاسفانه به خاطر برخی الفاظ کاربران ، مسئولین تاپیک رو منتقل به trash کردن من حاضرم همه جمع شیم و در یک روز این مشکل رو به مدیر عامل مخابرات فکس کنیم شاید حل بشه.
3- اینترنت ایران مزخرفترین اینترنتها ست. اینو خودمم می دونم. اما من گفتم در اظهاراتمون به شکل نسبی انصاف رو رعایت کنیم. شاید باورتون نشه من adsl رو توی مرکز بعثت گرفتم که به بنی بشری adsl نمی ده فقط با پیگیری حتی به وزیر هم نامه نوشتم و من خودم به اوضاع نابسمان اینترنت ایران آگاهم.امیدوارم روزی برسه که 512 رو ماهی 5 هزار تومان به هر ایرانی بدن.
4- من خودم اهل دانلود نرم افزار و آپدیتم و حتی بعضا 500 مگ هم دانلود می کنم اما فعلا چاره ای نیست.
من یه نشونه میدم از جناب اجل اکرم: اون 32 آپلود که گفت معناش اینه که ایها الناس من بیطرفم در حالی که الان دیگه خواجه حافظ هم خبر داره که 32 شده 60 ایضا صفحه قبل چند جا بهش اشاره شده ولی خوب خودش رو زده به اون راه.
داستان اینه که این جماعت قیاس بنفس میکنن و بعدش استنتاج میکنن اگه خودشون کار خاصی با اینترنت ندارن غیر از چت و تبلیغ و امثال ذلک پس هیچ کسی هم نیست که بیشتر بدردش بخوره مگه برای فسق و فجور که البته خداوند قادر متعال اینا رو مستقیما مامور کرده که نذارن جماعت از حدود الهی خارج بشن.
خودشون رو هم خیلی استاد میدونن اونجا که گفت بلد نیستی آپدیت کنی آنتی ویروس رو واقعا اینطور فکر میکنه فکر میکنه حالا که بلده آپدیت ویندوز رو تغییر بده پس خیلی وارده دیگران بلد نیستن پس کسی نیازی به آنچه که در مخیلشون میگذره نداره مگر این که ریگی بکفش داشته باشه البته اینم بگم خودشون سرعتهای نوری دارن نه این که مثل بقیه باشن.
یه قضیه خیلی عادی رو میگم یه دوستی دارم دارم طبیبه داره تخصص میخونه تو منطقشون تمام شرکتها پورتشون پر بود نتونست بگیره مجبور شد از مخابرات بگیره چند روز پیش زنگ زد که من چند تا ایبوک میخوام برام دانلود کن گفتم مگه خودت اینترنت نداری گفت بابا با این سرعت امکانپذیر نیت گفتم خوب حالا چی هست اولیش رو که گفت دیدم حق داره اسمش هست UpToDate چهار گیگه بعدیاش هم در مورد Laser Hair Removal بود که 10-12 تا از 50 مگ تا 400 مگ با یه دی ویدی آموزشی.
شما تصور کنید که این رفیق من حرفای صدتا یه غاز چند پست بالا رو بخونه چه حالی میشه.
درود..
من دیروز رفتم مرکز مخابراتیمون گفتن بهم که سرعت های مخابرات بین 2 نفر share هستش ! گفتن که 128 بین 2نفر شیر هستش که هر نفر با 8 دانلود می کنه و نهایت با 13 ! کلاً گفتن همه سرعتامون بین 2نفر شیر هستش !
کاملا تایید میکنمنقل قول:
من خودم الان آسیاتکی هستم ولی اینم تنش خورده به تنه رقیباش گرون کرده
قیمتهاشو ببینید شاخ در میارید
موندم چیکار کنم
سمت کدوم isp برم
تف باین سیاست گذاریهاشون بیاد
این مخابراتی ها نامرد به 100 نفر شیر کردن نت رو من هر وقت می خوام ا رپید دانلود کنم میگه ip شما داره دانلود میکنه :27: حرومش نمیذاره من دانلود کنم :31:
به نظر من چون الان ساليان سال هست كه ايران تو تحريم به سر مي بره اينا براي ارائه پهناي باند تو مضيقه هستن فقط جاهايي كه خيلي ضرورريه پهناي باند بالا ارائه مي دن. مثلا همين دانشگاه ما با اون عظمت با داشتن اونهمه دانشجو پهناي باندش 256 كيلوبيت هست.:13:
تو آينده ي نزديك هم اميدي به بهبود اوضاع نيست.يه نمونه هم اون اراجيف چند هفته پيش قطع شدن كابل تو سواحل ايتاليا بود كه بعد خودشون گفتن پهناي باند از طرف آذربايجان مسدود شده.
آقا يه سوال کلي:
اين اينترنت مخابرات کيفيتش در چه حده؟
ممنون.
بستگي داره....
به اين كه از اينترت چي مي خواي؟
سرعت يا نامحدود بودن يا قيمت ؟
تست اينترنت مخابرات با IDM تو پست اول هست ظاهر و باطن:31:
پهنای باند چه ربطی به تحریم داره دکترنقل قول:
در ضمن تحریم ها تا حالا باعث پیشرفت ما بوده(اینو جدی نگیر:31:)
خيلي ربط داره پروفسور. پهناي باندي كه وارد كشور ميشه قابل تحريم شدن هست. يكي شم همون جريان كابل ايتالياست كه بعدا آب پاكي رو رودست مردم ريختن گفتن از طرف آذربايجان (باكو) مسدود شده .نقل قول:
ربطی نداره حضرت افغانستان مگه تحریمه که اینترنت پرسرعت درست حسابی نداره؟نقل قول:
مشکل از اون فردی هست که میگه سرعت 64 هم زیاده ok?
اگر حداقل سرعت 256 رو به راحتی میداد کار باهاش قابل تحمل بود ولی واقعا ثانیه ای 12 کیلوبایت خیلی کمه ؟
همینقدره یا بیشتره؟
بله وقتي وزير ارتباطات مي فرمايند 128 براي دانلود مقاله و مطالب علمي كافي ست ، وقتي فایروال مرکزی بر روی پهنای باند کلی کشور قرار مي گيره خوب اينا مشكلن ولي حتي اگر اين سياست غلط هم كنار گذاشته بشه و بخوان واقعا به تمامي كاربري ها (اعم از بخش خانگي و اداري) پهناي باند بالا بدن غير ممكنه لااقل در آينده نزديك مگر اينكه شرايط تغيير كنه.نقل قول:
وشرايط زماني تغيير مي كنه كه درگاه ورودي باند پهن ايران آزاد بشه.
مشکل پهنای باند وجود نداره اینا هرچقدر هزینه کنن میتونن پهنای باند بخرن همین الانم نمیبینی هرچند وقت یبار وزیر ارتباطات میگه پهنای باند چندین درصد اضافه شد.
سلام دوستان من دیروز رفتم مرکز مخابراتیمون ( حکمت شعار) ADSL بگیرم گفت پورت نداریم 15 روز دیگه به نظرتون حرفشون حرفه صبر بکنم یا اینکه برم سراغ شرکت دیگه ای؟
سلام دوستان من دیروز رفتم مخابرات گفت بری گرفتن ADSL گفت پورت نداریم 15 روز دیگه اضافه میکنن به نظرتون صبر کنم حرفشون حرفه یا برم سراغ شرکتای دیگه؟
همون قدره كه تو تست پست اول هست. 12 تا 15 كيلو بيتنقل قول:
---------- Post added at 05:38 PM ---------- Previous post was at 05:35 PM ----------
بله اضافه مي شه اگر نمي شد كه ديگه هيچي همين اينترنت زغالي هم نداشتيم. همون طور كه چند درصدي به پهناي باند كل اضافه مي شه نيازه به پهناي باند بيشتر از اون رشد پيدا مي كنه و پهناي باند جوابگوي همه نيست.نقل قول:
چرا ظريب شيرينك اين همه زياده تا هر كسي يه گوشه اي از سفره اينترنت يه لقمه بهش برسه. بهترين راه اين مشكل اينترنت دوربرد هست كه از پهناي باند ماهواره اي هست كه پستش هم كينگ ديزاينر تو همين فروم به عهده داره.
حالا از اين بحث بگذريم خيلي كش پيدا كرده از من و تو هم كاري بر نمياد بايد مسئولش به فكر باشه ما چكار كنيم:13:
خب اگه اون سیاست ها رو بذارن کنار کمتر پرچم بسوزونن 1 مگ رو هم راحت میتونن بگیرننقل قول:
این وزیر ارتباطات ما اگه تو امریکا وزیر بود چی میشد:31::27:
پرچم و اينترت !؟
اونوقت از اين تست تو آمريكا خبري نبود
تا جایی که من می دونم ایران به کابل فلاگ وصله (به مدت15 سال استفادش رو خریده) و یه پهنای کت و کلفت ازش میگیره.وحتی به بعضی کشورهای شمالی و شرقی ایران هم قراره ترافیک بفروشه(یا می فروشه الان)!!!نقل قول:
شک نکنید که الان پهنا دارن و به بعضی کشورهای دوست و برادر هم می دن ولی ما چون منحرف می شیم باس با همین سرعتها کار بکنیم(جدی)
سلام
من میخوام 512 برای منزل بگیرم قبلش چند تا سوال از دوستان با تجربه دارم
1) ایا این اینترنت از نظر کیفیت مثل اینترنت شرکت های خصوصی هست و به طور کل محدودیت های دسترسی بیشتری نداره؟
2)ایا قطعی نداره و ضمنا پینگ بهتر شده یا خیر؟
از چي منحرف مي شيم؟:18:نقل قول:
واگذاری اینترنت پر سرعت مخابرات در کرج آغاز شد
3 خرداد 1389 - مدیر کل مخابرات استان تهران از آغاز واگذاری اینترنت پر سرعت(ADSL) در شهرستان کرج خبر داد و گفت: متقاضیان اینترنت پر سرعت در کرج می توانند به مراکز مخابراتی این منطقه مراجعه کنند.
خب کدومشو بمن ميده؟ يا کدوماشو؟نقل قول:
شنيدهام ظاهرا مشکل قطع و وصل شدن داره و سرعتشم کمه. مثلا براي 128، سرعتش حدود 13-12 هست. درحاليکه خودم با 128 آسياتک تا 40 هم ميرم و دوستي که 256 شاتل داشت حرف از 90 تا ميزد.
ممنون ميشم راهنمايي کنيد.
ضمنا از بابت پاسختون هم متشکرم مهرداد جان.
خوب از همين اول بگم كه 512 مخابرات فعلا ارائه نمي ده فقط 128 داره.نقل قول:
1- محدوديت و ف ي ل ت ر ها مثل شركت هاي خصوصيه. از نظر كيفيت مركز با مركز فرق داره من به شخصه با اين 128 مشكلي به اون صورت نداشتم.
2- پينگ همونيه كه توي امضام هست ولي متغييره.
مصوبه مهم دولت براي توسعه فناوري اطلاعات و ارتباطات
بر اساس این مصوبه تا 5 سال آینده باید 50 درصد خانوارها اینترنت 512kbps داشته باشند.
امیدوارم!!!!!
اينترنت مخابرات تماما نامحدود هستن و فقط 128 فعلا ارائه ميشه. بله دوست عزيز سرعتش 14 تا نهايتا 15 هست چون نامحدوده اگر مي بيني براي شما 40 هست چون سرويس شما محدوده و سياست شركتها براي سرويس هاي محدود اينكه سرعتشون رو از اون چيزي كه بايد باشن بيشتر مي كنن تا ترافيك زودتر مصرف بشه.نقل قول:
سرعتش هم من بارها گفتم همونيه كه تست IDM پست اول قرار دادم.
قعطي هم براي من تا حالا پيش نيومده ولي چندتا از دوستان قعطي زياد داشتن.
خوبه خودم بگم قرار بود تا انتهای برنامه 4 ، بیش از یک میلیون پرت داده بشه و فعلا پرتهای فعال خیلی کمتره . خوب این نشد ، چی شد که اگه طرح جدیدم هم نشه چی بشه( چی گفتم)نقل قول: