حسین جان یه توضیحی در مورد نقل و انتقالات می دی که مثلا چند تا بازیکن می تونیم بگیریم.یا مثلا الان من چه قدر پول دارم مگه تو لیگ بازی کردن هم پول بهت می ده مثل تو ئمستر لیگ.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
حسین جان یه توضیحی در مورد نقل و انتقالات می دی که مثلا چند تا بازیکن می تونیم بگیریم.یا مثلا الان من چه قدر پول دارم مگه تو لیگ بازی کردن هم پول بهت می ده مثل تو ئمستر لیگ.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه کسی مشکل دانلود نداره من تا فردا اون آپشن فایلو درست میکنم .
ببین ما باید توی همین نیم فصل تمام کارها رو روی آپشن فایل بچه ها انجام بدیم و یک آپشن فایل نهایی برای ادامه مسابقات بسازیم و با یک بار آپلود و دانلود کار تموم بشه .
من باید این کارها رو روی آپشن فایل اختصاصی هر نفر انجام بدم :
1- قراردادن ترکیب و تاکتیکهای مورد نظر هر کاربر برروی آپشن فایل بقیه برای مسابقات رو در رو .
2- تعدیل قدرت سایر تیمهای خارج از لیگ انگلیس
3- انجام نقل و انتقالات و اعمال اونها در آپشن فایل بچه ها
4- و یکی دو مورد دیگه
---------- Post added 16-02-2010 at 12:01 AM ---------- Previous post was 15-02-2010 at 11:59 PM ----------
نه عادل جان ما باید با فروش بعضی از بازیکنان تیممون پول تهیه کنیم تا از این طریق بتونیم بازیکنان مورد نظر رو جذب کنیم .نقل قول:
هر تیم حداکثر تا 32 بازیکن میتونه توی تیمش داشته باشه .
حسین جان من بهت چند تا تیم معرفی کنم میتونی بهم بگی که چه در جه ای دارن . منظورم رو که گرفتی درجه 1 و 2 و 3 برا نقل وانتقالات .
بچه ها یک سوالی برای من پیش اومده شماها چرا اینقدر با تاخیر پست میدین ؟ صفحه براتون دیر باز میشه ؟
---------- Post added at 12:03 AM ---------- Previous post was at 12:03 AM ----------
آره بفرمایین . شما اینو هم در نظر بگیر که من قدرت تیمها رو تعدیل نکردما . بعنوان مثال اگه attack رونالدو 97 هستش با تعدیل میشه 93 و با کاهش 10 واحد میشه 83نقل قول:
بازی 0-0 شد.لعنتی نیم ساعت تو زمین خودش هی پاسکاری میکرد.خودش هم نمیدونست داره چکار میکنه.
سیو لیگ:
آمار:کد:http://www.multiupload.com/7PC1YS3JV1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------------------
نقل قول:
محمد جان پست 1001 رو نگاه کن .
---------- Post added at 12:13 AM ---------- Previous post was at 12:09 AM ----------
من دقیقا میدونم کدوم تواناییهای یک بازیکن توی عملکردش خیلی تاثیر داره ( البته به انضمام هوش هر بازیکن که نمیشه توش دست برد ) به نظرتون چطوره بر اساس این تواناییهای کلیدی و هوش هر بازیکن من بازیکنان مختلف رو قیمت گذاری کنم ؟
بالاخره یک نظری در مورد قیمت گذاری بدین دیگه ؟
---------- Post added at 12:18 AM ---------- Previous post was at 12:13 AM ----------
از حسین به آرمین همگی 3 . تکرار میکنم همگی 3
:biggrin: ای ول . حالا با این حرفی که تو زدی پس درجه بندی تیمها منتفی شد دیگه نه ؟ منظورم باعثش اون هوش موش و از این جور چیزاستنقل قول:
ای بابا منظورم از اون 10 تا بود دیگه . 1 و 2 هم داریم .نقل قول:
نه بابا اونو که فهمیدم . منظورم اون اساس قیمت گذاری بازیکنا بود که زمانی قرار بود بر اساس درجه بندی تیمها باشه . . .نقل قول:
من اگه بتونم یکی از این سه تا بازیکن رو بگیرم مطمئنا نتایج خیلی بهتری میگیرم یکی مسی دومی نصری و یکی دیگه که الان نباید اسمی ازش ببرم لو میره .:31:
من چه جوری باید بازیکنام رو بفروشم کسی این بازیکنا رو نمیخره.یعنی باید realse کنم بازیکنام رو.
از الان هم می تونم بازیکن رزرو کنم.؟؟؟
منم چند تا میخوام
نه منظور من این بود که شما قبل از آغاز نقل و انتقالات این آپشن فایل رو درست کن.یعنی یک عدد آپشن فایل که در اون تمامی بازیکنان تعدیل و کاهش شده باشن تا مثلا من الان پنج بازیکن مورد نظرمه برم راحت از تو سیستم خودم ببینم که قدرت تعدیل شدش چقدره تا بعد بیام اینجا قیمت گذاری کنیم.متوجه منظورم شدی؟اینجوری راحت تره که دیگه خود گیمر ببینه که چه بازیکنی مدنظرشه مثل این پست:نقل قول:
------------------------------------------------------------------نقل قول:
کلا باید این مراحل رو پیش بریم:
1. ساخت آپشن فایل مخصوص نقل و انتقالات،و آپلود اون قبل از نقل و انتقالات
2.اتمام نیم فصل
3.نقل و انتقالات
4.ساخت آپشن فایل مخصوص هر گیمر همراه با تعدیل تیم گیمر و ترکیب کلیه گیمرها که بعد از نقل و انتقالات انجام خواهند داد.(که برای ساخت راحتتر این آپشن فایلها در آخر نقل و انتقالات بحث میکنیم)
آره بر اساس درجه بندی تیمها نخواهد بود من امروز متوجه مساله ای شدم توی مستر لیگ ارزش بازیکنان توی تیمهای مختلف خیلی متفاوته .نقل قول:
راستی آرمین جان این قیمت حدودیه بعضی از بازیکنان تیمته :
بنتنر 22.5 میلیون دلار
ولا 16 م
سیمسون 2.7 م
ادوارد 23.5 م
آرشاوین 22 م
ابوئه 19 م
راندال 3 م
ساینا 13 م
سانگ 8 م
ورمالن 6.5 م
سیلوستر 16 م
فابیا 5.5 م
اماندا 4 م
همشو روی هم بریزی شاید بتونی مسیو بخری :31:
مطمئن باشید این آرشاوین رو با رونالدو و مسی هم عوض نمیکنم .نقل قول:
دقیقانقل قول:
پس من تغییرات رو اعمال میکنم و آپشن فایلو برای بچه ها میفرستم تا هر کسی سر فرصت بازیکنان مورد نظرشو انتخاب کنه و به مرور توی تاپیک اعلام کنه تا من قیمت هر بازیکن رو مشخص کنم .
در ضمن من باید قیمت تک تک بازیکنان تیمهای بچه ها رو هم توی تاپیک بذارم تا بدونن چقدر سرمایه دارن .
خیلی ممنونم حسین.امشب میتونی بذاریش!:20:یا نهایتا تا فردا غروب همراه با قیمت بازیکنان....مرسی.........نقل قول:
راستی برای خرید باید بازیکن رزرو کنیم؟من هنوز نرفتم ببینم واقعا چی نیاز دارم.و درنظر داشته باشید که حداقل بازیکن برای هرتیم 16 بازیکن هست و کاریش نمیشه کرد چون دست ما نیست.
علاوه بر مساله هوش هر بازیکن که خیلی مهمه این موارد توی عملکرد هر بازیکن در هر پستی خیلی مهمه من ضریب هر کدو رو جلوش نوشتم .
stat --------------------------- پست دفاع--------------پست هافبک ----------پست مهاجم
agility---------------------------- ده-------------------------10------------------------10
سرعت دریبل--------------------3---------------------------8--------------------------8
سرعت پاس کوتاه---------------2---------------------------5--------------------------2
قدرت و دقت شوت--------------1---------------------------3--------------------------5
هد و پرش-----------------------5---------------------------3--------------------------5
انواع دقت پاسها----------------1----------------------------1--------------------------1
سرعت--------------------------6----------------------------5-------------------------4
قدرت----------------------------6----------------------------6-------------------------6
حمله ---------------------------1----------------------------3-------------------------5
دفاع-----------------------------5----------------------------3-------------------------1
تکنیک --------------------------2----------------------------2-------------------------2
دقت دریبل----------------------1----------------------------2-------------------------3
شتاب---------------------------4----------------------------5-------------------------6
علاوه بر موارد بالا کارتهای هر بازیکن , تخصص های مخفی و یکی دو مورد دیگه هم در عملکرد بازیکنان موثره .
---------- Post added at 12:55 AM ---------- Previous post was at 12:54 AM ----------
قیمت گذاری رو چیکار کنیم میخوای بر اساس جدول بالا قیمت گذاری کنیم ؟نقل قول:
اینجوری که سخته.راستی منظورت از هوش چیه که میگفتی نمیشه تغییرش داد؟مگه به نوعی همون agility نمیشه؟این امتیازدهی سرعت چرا اینجوریه؟مثلا یک هافبک کناری از یک مدافع وسط سرعت بیشتری نیاز داره و براش مهمتره.بقیه موارد خوبه.نقل قول:
راستی در برنامه pes-editor یه رنج قیمت برای بازیکنان کنار مشخصاتشون نوشته که از 1 یعنی ضعیفترین شروع میشه و تا 8 قویترین رده بندی کرده.من بالای 8 هنوز ندیدم.این رو دیده بودی؟
اگیلیتی چالاکی بازیکنانه در حرکات مختلفی که دارن بعبارتی فرز بودنشون مثل حرکات سریع مسی با دویدن اشتباه نشه .نقل قول:
سرعت یا همون تاپ اسپید سرعت بدون توپ یک بازیکنه و دریبل اسپید سرعت با توپ خب اینجام همونه دیگه .
آره خیلی وقته دیدم من روزی صد بار وارد اینجور برنامه ها میشم فقط اگه کمی برنامه نویسیم قوی بشه خودم بتونم برم توی دیتا بیس خیلی عالی میشه ایشالا برای نسخه های بعدی .
آره اینجوری خیلی سخته اما اگه شما یک راه حل مناسب تری برای قیمت گذاری بگی خیلی خوب میشه منم از دست این مسائل خلاص میشم .
البته میشه ارزش بازار بازیکنان رو در 10 ضرب کرد و بطور فرضی به هر بازیکن یک ضریب هوشی داد و قال قضیه رو کند .
بابا...پس باید سال بعد منتظر Hossein-2011 باشیم!:31:نقل قول:
آره خیلی وقته دیدم من روزی صد بار وارد اینجور برنامه ها میشم فقط اگه کمی برنامه نویسیم قوی بشه خودم بتونم برم توی دیتا بیس خیلی عالی میشه ایشالا برای نسخه های بعدی .
کارتهای تخصصی بازیکنان و مهارتهای پنهان در تعدیل و اینها تغییر نمیکنه که نه؟
اینو یکی از بچه ها امروز بهم داد دیگه میترسم اخبار pes جدید رو توی تاپیک بزارم چون پارسال تمام اخبار رو ترجمه میکردم و همش وعده های بسیار جذابی بود که کونامی به خیلیاش عمل نکرد بچه ها آخرش که بازی اومد خیلی سرخورده شدن و شاید تقصیر من بوده که تمام اخبار رو توی تاپیک میذاشتم .
به نظرت اگه خبر جدیدی از نسخه بعد بزارم بچه ها چه عکس العملی نشون میدن ؟
In an interview in the recent issue of Famitsu, series producer (and originally programmer) Shingo "Seabass" Takatsuka cited the criticisms Pro Evolution Soccer / Winning Eleven has taken over the years, particularly in Europe, and promised for this year a PES that's been powered up many levels. The updates will come in both graphics and gameplay areas. Winning Eleven games until now, he said, have been just extensions of the Famicom era. Players were fine with this through the PlayStation 2 , but the development staff now need to change their concepts and ideas to something more appropriate for the new generation machines like Xbox 360 and PS3.
He wouldn't give share specifics about what kind of changes to expect, but he did say that the area of the game that most clearly shows the changes is the relationship between AI and player motions.
The changes will have an effect on how the game controls, said Takatsuka. Until now, they've had a "Famicom-like" belief that good controls means fast movement. But it isn't this simple. Particularly on the new hardware, this type of thinking will lead to players being too fast. Some players in Europe have actually complained that the game's tempo is too fast. On the other hand, some players do seem to like faster speeds. The staff will be taking balance into account during the tuning process.
Despite all the changes, Takatsuka said to expect the new PES between November and December. The game is currently 30% complete.
---------- Post added at 01:19 AM ---------- Previous post was at 01:17 AM ----------
نه نمیکنه .نقل قول:
---------- Post added at 01:22 AM ---------- Previous post was at 01:19 AM ----------
نمیدونم چم شده که تمام تفریحم شده همین بازی . تازه بازیم کم میکنم بیشتر توی ادیت و این حرفا هستم . الان دارم از توی موتور بازی میام بیرون دستام هنوز روغنیه :31:نقل قول:
طبق قوانین انجمن ، عبارت غیر فارسی بدون زیر نویس!! ممنوع.گزارش بدم که ترجمه نکردی منو داری زجر میدی:31:
میگم این Famicom-like منظورش چیه؟
راستی چجوری توی دوماه 30 درصدشو رفتن؟اینجوری که به تغییرات دیگه نباید امیدوار بود.نسخه 2010 دوماه قبل از انتشار 60 درصد ساخته شده بود.
حسین درباره موارد مختلف AI یه توضیح بدی بد نیستها.مثل اینکه داریم بهش نزدیک میشیم.
منظورش نینتندو هستش .30 درصد اول مهم نیست خیلی از چیزها توی نسخه های مختلف یکسانه .نقل قول:
به چی نزدیک میشیم ؟
اینا از سیستمهای پیشرفته هوش مصنوعی استفاده نمیکنن .
مثلا توی یک نوع از ai خود موتور هوش مصنوعی اقدام به کسب تجربه میکنه مثلا اگه یک بار از طریقی بهش گل بزنی دیگه از اون راه گل نمیخوره . اینا که نمیان از این سیستمها استفاده کنن .
من شاخه های مختلف هوش مصنوعی رو نمیشناسم.فکر میکردم به تکامل AI در pes داریم نزدیک مشیم.یعنی همونطور که قبلا گفته بودی که الان از منطق فازی استفاده میشه فکر میکردم در نسخه های بعدی روشهای دیگری از AI استفاده بشه و کم کم به یک تکامل برسه.منظورم این بود.نقل قول:
راستی محمد جان الان چیکار میکنی درس میخونی ؟ چندمی ؟
من تا 5-6 دقیقه دیگه باید برم .
محمد جان فردا توی مسنجر درمورد این لیگ بشینیم صحبت کنیم چطوره ؟ تو کی هستی ؟
الان داشتم یه متن بلند بالا درباره هوش مصنوعی میخوندم.واقعا چیز جالبیه.میگم خدا پدر این جان مک کارتی رو با این اختراعش بیامرزه.نقل قول:
عزیزم من تا مدارک شما هنوز خیلی راه دارم:20:معماری میخونم.
به زبان خیلی علاقه دارم ولی وقتشو ندارم.عید اینترچینج رو شروع کردم ولی اردیبهشت رهاش کردم.چون وقت نمیکردم بخونم.الان وقت بشه کم کم پیش میرم.(یکی بیاد اینجا میگه اینا چه ربطی به لیگ داره):31:
شبت بخیر باشه.منم میرم این مقاله هوش مصنوعی رو کامل بخونم...
تا فردا خدانگهدارت:11:
---------------
منظورت یاهو منسنجره؟فردا میرم سر کار بعد هم یه بازی تو لیگ دارم.همینجا قرار میذاریم خوبه؟حدود 8 شب.کد:محمد جان فردا توی مسنجر درمورد این لیگ بشینیم صحبت کنیم چطوره ؟ تو کی هستی ؟
نقل قول:
خوبه شبت بخیر
برنامه هفته نوزدهم ( هفته پایانی نیم فصل )
بلکبرن ----------------------------------- آرسنال---------------------------------- تا ساعت 1 بعد از ظهر
تاتنهام ----------------------------------- چلسی---------------------------------ساعت 1 تا 2 بعد از ظهر
ولورهمپتون ----------------------------- منچستر سیتی------------------------ساعت 2 تا 6 بعد از ظهر
منچستر -------------------------------- وستهام--------------------------------ساعت 6 تا 9.30 شب
هال سیتی ----------------------------- لیورپول---------------------------------ساعت 9.30 تا 10.15 شب
فولهام ---------------------------------- اورتون----------------------------------ساعت 10.15 تا 10.45 شب
آخرین سیو بازی :
کد:http://www.multiupload.com/7PC1YS3JV1
آرسنــال 2 - 1 بلک بــرناز من خداحافظ تــــا ساعت 11:30 شب
- اینم سیو بازی
کد:http://www.multiupload.com/6RSBCBALE2
تاتنهام 1- چلسی 1
سیو بازی :
کد:http://www.multiupload.com/35P6U9ZJBL
سلام بازي من 0-0 تمام شد
امار بازي
اينم سيو بازي
منم احتمالا تا ساعت نميتونم بيام پس فعلا خداحافظکد:http://www.multiupload.com/OGLT8F5I0I
---------- Post added at 04:59 PM ---------- Previous post was at 04:58 PM ----------
تا ساعت ده
برنامه هفته نوزدهم ( هفته پایانی نیم فصل )
بلکبرن ----------------------------------- آرسنال---------------------------------- برگزارشد
تاتنهام ----------------------------------- چلسی--------------------------------- برگزارشد
ولورهمپتون ----------------------------- منچستر سیتی------------------------ برگزارشد
منچستر -------------------------------- وستهام--------------------------------ساعت 6 تا 9.30 شب
هال سیتی ----------------------------- لیورپول---------------------------------ساعت 9.30 تا 10.15 شب
فولهام ---------------------------------- اورتون----------------------------------ساعت 10.15 تا 10.45 شب
امشب نیم فصل بازیها به اتمام میرسه و پنجره نقل و انتقالات باز میشه . بچه ها از الان میتونین لیست خریدهاتونو با توجه به آپشن فایل پایین توی تاپیک قرار بدین تا من قیمت بازیکنان مورد نظرتون در بیارم .
توی آپشن فایل زیر تمام تغییرات اعمال شده بنابراین با دانلود این فایل میتونید از قدرت و تواناییهای بازیکنان مورد نظرتون آگاه بشید و تصمیم خودتونو برای خرید هر بازیکنی اعلام کنید . در ضمن من سعی میکنم امشب قیمت تمام بازیکنان تیمهای خودمون رو هم توی تاپیک بذارم تا با آگاهی از قیمت بازیکنان نسبت به فروش بعضی از اونها جهت خرید بازیکنان جدید تصمیم گیری کنید .
آپشن فایلی که قدرت بازیکنان تمام لیگها تعدیل شده اند :
کد:http://www.multiupload.com/IZBEGN8YHT
سلام بر همه دوستان.من یه 30 ساعتی حدودا نبودم چه قدر این تاپیک صفحات زیاد شدش:20:
من از همه معذرت می خوام . من بعد از چند وقت که تصمیم داشتم سیستم خودمو ارتقا بدم که دیروز یه دفعه جور شد و سیستم جدید گرفتم اگه شیرینی اون هم خواستین بهتون میدم.
شانس بد من هاردم کلا فرمت شد و الان دیگه هیچ آپشن فایلی ندارم نیمدونم الان چی کار کنم. حسین جان آپشن اولیه که هیچ تغییری نداشت رو میشه بگی توی کجای این تاپیک هستش تا من دانلود کنم.
بعد من به خاطر که سیستم جدید گرفتم دیگه شاید کمتر توی سایت تا قبل از عید بیام.حلا یه چیزی میگم که فقط نخندید:31: من الان هر چی پول داشتم برای سیستم دادم و یه چند بازی هم گرفتم دیگه هیچی پول توی جیبم ندارم یعنی یه دسته فکر کنم نتونم بخرم:31: میدونم شاید خیلی دسته گرون نباشه ولی الان یه جوری هست وضعیت من که فعلا دستم تنگ هستش. حالا حسین جان نمیشه من تیمم رو به یه نفر دیگه واگذار کنم؟ مسابقات دوره بعدی شاید بتونم بیشتر راحتر بیام.حیف شد که اینترنت پر سرعت نتونستم بخرم وگرنه حتی شاید یه لیگ دیگه هم زمان با این لیگ درست میشد. بعد از عید اگه adsl بگیرم قول میدم هر کمکی از من بخواید انجام بدم:46:
سلام وحید.سیستمت مبارک باشه.چرا نمیتونی بیای؟تا میتونی حتما بیا چون جات واقعا خالی میشه.مطمئن باش در ادامه روند بازیها بهتر هم خواهد شد.تازه رسیدیم به فصل خوب نقل و انتقالات....نقل قول:
-------------------
منچستر 3 ------- 2 وستهام
در این بازی چندتا رکورد زدم:
1.بالاخره تونستم در یک بازی 3 تا گل بزنم(البته به تیم هجدهم جدول)
2.در یک بازی دوبار با شوت(البته توی محموطه)گل زدم.
3.رونی دوتا گل زد!
4.اولین گل به خودی رو به لطف جناب فردیناند دریات کردم!
سیو لیگ:
آمار:کد:http://www.multiupload.com/IDKJD3YKLO
سلام به همه دو ستان
محمد جان ایرادی نداره ما فعلا کار خاصی نداریم فقط لیست خریداتو با توجه به آپشن فایل بالا بده تا من قیمت بازیکناتو پیدا کنم .
راستی امشب لیگ قهرمانانه فکر میکنم منچستر نتونه از پس میلان بر بیاد .
نقل قول:
مبارکه شیرینشو حتما باید بدی از این بابت خیالتو راحت کنم .
اما درمورد ادامه حضورت توی لیگ میدونم الان بخاطر گرفتن سیستم جدید خیلی ذوق زده هستی و میگی شاید نتونی مسابقاتو ادامه بدی . 2-3 روزی لیگمون بخاطر نقل و انتقالات تعطیله این چند روزه فکراتو بکن بعد نتیجشو بگو . محمد راست میگه واقعا حیفه که ادامه ندی تازه داشت تنور مسابقات گرم میشد به هر حال هر جور دوست داری .
حسین جان باشه فکر می کنم ولی نتایج این چند بازی که نبودم خیلی بد بوده.بازی امشب هم احتمالا نمی تونم بازی کنم.حداقل یه کاری کن این بازیو نبازم:46:
راستی شیرینی چی جوری بهتون بدم از طریق اینترنت که نمیشه:31: محمد که تقریبا خونشون نزدیک به من هست و بهش یه شیرینی میتونم بدم ولی اگه ذرت هم خواست میتونم بهش بدم:31:
راستی من الان حس می کنم بازی با این سیستم خیلی سریعتر شده من قبلا که می رفت بازی کمی کند میشد و به اون عادت کرده بودم ولی الان فعلا عادت نکردم.
سلام به همه دوستان گل
حسين جان ضمن زحمت در اوردن قيمت بازيكنان تيمم قيمت پاتو -ادريانو-لوچو گونزالس-كاكا و اگوئرو را براي من در بيار
حالا يكسره قيمت بنزما-كريس رونالدو و ابراهيموويچ را هم در بيار
نقل قول:
سلام
منظورت از لوچو گونزالز هافبک آرژانتینی مارسی هستش ؟ اگه منظور لوچوی مارسی هستش ( که پارسال پورتو بازی میکرد) قیمتش 3 میلیون دلاره .
کاکا 71.2 میلیون دلار
پاتو 64 میلیون دلار
رونالدو 108.8 میلیون دلار
اگوئرو 66.8 میلیون دلار
بنزما 43.4 میلیون دلار
ابراهیموویچ 74.6 میلیون دلار