سلام دیشب سرعت خیلی خوب نبود.
الان هم که سرعت کل کشور پایین اومده چون پرسیدم، یعنی به گرد دایل آپ هم نمیرسه ، دزدهای بیشرف.:19:
Printable View
سلام دیشب سرعت خیلی خوب نبود.
الان هم که سرعت کل کشور پایین اومده چون پرسیدم، یعنی به گرد دایل آپ هم نمیرسه ، دزدهای بیشرف.:19:
ای بابا تمام ذهنیاتم بهم ریخت :31:
پس چکار کنیم؟ 2مگ که نمیدن بهمون :19:
شرکت بزن :دینقل قول:
........
چرا ؟ چی ازت خواستن؟نقل قول:
چند تا بزنم؟ :31: بیا یه دونه با هم بزنیم :46:نقل قول:
گفتیم از دست شاتل راحت میشیم میایم مخابرات خوبه. ولی میگن مخابراتم سرعتش اومده پایین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نرفتم ولی صفحه قبل یکی از بچه ها گفتن جواز شرکت میخواد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهشا دوستانی که از مخابرات سرویس 512کیلوبیت دارند لطف کنن سرعت دانلود روز و شب را بیان کنند . چون چند روزیه سرعت من نصف شده اما یکی از بچه ها که 256 داره گفت سرعت اون تغییری نکرده ..مثل سابق هست.....
سلام.
همونطوری که گفتم این کاهش سرعت ها که پیش میاد ( و معمولا چند ساعت بیشتر طول نمیکشه ! )
کلی هست در کل کشور ، سرعت به حدی پایین میاد که آدم به Dial up قبطه میخوره.
اما سوای اینکه این کاهش سرعت پیش بیاد و در وقتای معمولی، من که 512 دارم شب و روز هیچ تفاوتی
نداره برام کلا بطور ثابت سرعتم 100 تا 110 متغیر هستش.
من صفحه قبل هم گفتم، سرعت منم کم شده ، سرعت یکی دیگه هم کم شده بود.نقل قول:
وحشتناک افت کرده، دیشب 500 مگ بیشتر دانلود نکردم:31: یوهو ، به سوی کره شمالی شدن:19:
برا منم دیقاً مثل شما بود ...نقل قول:
ولی یه 2 هفته ای هست که سرعت عادیم به 40 تا 50 تغییر کرده (شب و روز)
برای منم شده حدودا 50 تا60
ســــــــــــــــــلام
دوستان مخابراتی وقتی نتتون قطع میشه این IP براتون میاد!؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی میدونه چیه و چرا جدیدن اینطوری شده؟
شما 512 دارید؟نقل قول:
سرویس 256 تغییری نکرده؟ همسایه ما 256 داره سرعتش مثل مال منه که 512 است.
دوستانی که 256 دارند هم لطف کنند سرعتشون تو روز و شب بیان کنند....
اره- دقیقانقل قول:
256 دارم، سرعت 65 تا 70 هست، روز و شب هم هیچ تفاوتی نداره...نقل قول:
فقط یه چند وقتی هست سرعت گاهی حدود یک ساعت افت میکنه و یا قطعی های دقیقه ای داره!
منم تقریبا همین وضعیت و دارمنقل قول:
سرعتم 256 سرعت دانلودم هم حدود 50 60 ولی نزدیک ظهر و دم غروب افت سرعت دارم
یعتی از نظر سرعت 256 شش گیگ با 512 سه گیگ فرقی نداره >؟
از ما که همش قطع و و صله اینم مدرک: مال امروزه 7/5/91 تا ساعت 12ظهر--- تو 6 ساعت حدود 42 بار قطع و وصل شده - دیشبم همینجوری بود .....:19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
512 من الان یه ماهی هست سرعت اومده زیر 50 - ساعت نمیشه یبار قطع نشه کلا مضخرف شده.قبلا شبانه تا دو گیگ دانلود میکرد الان 900 مگ بزور دانلود میکنه |:
دوست عزيز اين كه ميگي ماهي 41 گيگ شبانه روز بايد كامبيوترت روشن باشه مد نظر ما يك شب تا 7 صبحه داداش
دوستان خواهشا جواب بدید مصرف و پ ن تاثیری تو ترافیک حجمی داره؟ مصرف ترافیکو بیشتر میکنه؟
دوستان خواهشا جواب بدید
مصرف و پ ن تاثیری تو ترافیک حجمی داره؟ مصرف ترافیکو بیشتر میکنه؟
نخیر ربطی نداره
وی پی ان فقط یه تغییر مسیره
اره- به نظر من بیشتر میکنه- من چند بار تست کردم دیدم بیشتر شده-نقل قول:
شاید روی سرعت تاثیر گذار باشه اما روی ترافیک مصرفی شما هیچ تاثیری نداره.نقل قول:
مصرف و پ ن تاثیری تو ترافیک حجمی داره؟ مصرف ترافیکو بیشتر میکنه؟
یک سوال:
پریشب اینترنت کسی قطع نشده بود؟ واسه من کلا قطع شده بود و شب ساعت 1 هم وصل نشد:19:
پرسیدم گفتن که اینترنت 1 مگ رو 17 تومن میدن با 4 گیگ اضافه ، کسی میدونه 2 مگ چنده؟پارتی داشته باشی میشه ترافیکش رو زیاد کرد؟این 512 دهنم رو سرویس کرده و درست هم نمیشه!
لعنت به مخابرات ماله من 256 الان یه هفتس سرعت دانلود شبانم زیر 10 قبلا شبی یک گیگ دانلود داشتم الان شبی 200 مگ
البته شنیدم میگن بخاطر المپیک اینجوری شده
سلام.
جریان این سرعت ها چیه ؟ سرعت هارو شکستن ، و به نصف کاهش دادن ، شایدم کمتر از نصف ،تقریبا دو هفته میشه سرعت دانلود روزا 50 الی 60 تا و شبا هم که 50 تا بالاتر نمیره
سرویس 512... اگه اینطوری میخواد بمونه برم پس بدم اینو بکوبونم توی صورتشون ؟
دوستان سلام
در راستای عدم نظارت کامل و درست سازمان تنظیم مقررات رادیویی بر شرکت ها، مراتب شکایت رو به سایت خبری 20:30 اعلام کنید.
محض اطلاعتون باید بگم که پهنای باندی که سازمان تنظیم مقررات رادیویی در اختیار شرکت ها قرار داده به شکلیه که کل سرعت مورد تقاضای مشترک رو به شکل 1/1 و کاملا ثابت در روز و شب و با حجم دانلود نامحدود در اختیارش قرار بدن؛ این در حالیه که شرکت های به ظاهر معتبر نه سرعت واقعی رو بهمون می دن نه حجم درست و حسابی... بهانشون برای سرعت کمبود پهنای باند و اشتراک 1/4 و 1/10 هست و برای حجم هم که هر کدومشون یه حرف بی سر و ته می زنن!
من که خودم شکایت کردم و ازونجایی که از مبین نت سرویس دارم، مسائل مبین نت رو گفتم؛ اما در عین حال هم از شرکتای دیگه مثل دزدی شاتل و کم فروشی آسیاتک هم گفتم.
از شما دوستان تقاضا دارم که شما هم علاوه بر گفتن بدی ها و مسائل شرکتتون به طور کلی از همه شرکت ها به خاطر این کم فروشی و دزدی شکایت کنید.
اینترنت با سرعت طی شده در قرارداد به شکل ثابت و بدون محدودیت حق مسلم همه ماست
این هم لینک سایت خبری:
این هم لینک سازمان تنظیم مقررات رادیویی:
خلاصه این که دوستان در این یه مورد با هم متحد باشیم پشت این دله دزدا به خاک مالیده می شه
شاد باشید
یعنی جواب میده؟نقل قول:
یه هو دیدی لج کردن و وضع بدتر شد و در نتیجه امین جان رفت کوبوند تو صورتشون؟!!
این ها از سکوت ما هر روز بیشتر سو استفاده می کنن. باید یه حرکتی جنبشی چیزی به وجود بیاد که کمی به خودشون بیاد
البته این نکته رو هم بگم که شرکت ها مثل ... از سازمان تنظیم مقررات رادیویی می ترسن. چند تن از دوستان شکایت کرده بودن از همین شرکت ها وقتی رسیدگی شده بود زنگ زده بودن برای عذرخواهی و پیگیری مشکل !
شما ها رو به خدا فقط در این یه مورد اتحاد داشته باشیم!
:45:
دیگه تو اراک هیچ شرکت خولی نیست!!!!
ما از دست شرکت های خصوصی به دست مخابرات فرار کردیم که تونم ریده!!!
من 256 ماهی 10 گیگ از مخابرات داشتم؛شب و روز سرعتم 50-60 بود ولی یک ماهیه سرعتم بالاتر از 25 نمیاد:41:زنگ زدم:پهنای بند رو محدود کردن,آخه آدم چی بگه از این اینترنت کوفتی تو ایران
فیلم زیرو دانلود کنید,تا سرعت دانلود اینرنت کره جنوبی رو ببینید و داغ تر شید!!!
سلام..
آقا یه جای کا میلنگه ، من با سرویس 512 مخابرات که همیشه سرعتم 110 بود الان دارم از بهترین سرورهای دانلود مث مدیافایر با 70 تا دانلود میکنم.
اونوقت دوست من هم سرویس 256 مخابرات داره میگه من با تورنت !!! و IDM هم سرعت دانلودم 70 تا هستش... ، جریان چیه ؟؟
یعنی هم دارم پول بیشتری میدم هم سرویسم با 256 فرقی نداره ؟ :44:
اگه اشتباه نکنم این واسه قدیماست و کل ایران هم شکایت کردن اما دیدید که چیزی نشد، انگار شما یادتون رفته اینجا ایرانه و شکایت هیچوقت به جایی نمیرسه!نقل قول:
این هم لینک سایت خبری:
این هم لینک سازمان تنظیم مقررات رادیویی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از کسانی بودم که اول از همه اینترنتم پوکید اما انگار واگیردار بوده و کل اراک اینترنتش مریض شده:31:نقل قول:
سلام..
آقا یه جای کا میلنگه ، من با سرویس 512 مخابرات که همیشه سرعتم 110 بود الان دارم از بهترین سرورهای دانلود مث مدیافایر با 70 تا دانلود میکنم.
اونوقت دوست من هم سرویس 256 مخابرات داره میگه من با تورنت !!! و IDM هم سرعت دانلودم 70 تا هستش... ، جریان چیه ؟؟
یعنی هم دارم پول بیشتری میدم هم سرویسم با 256 فرقی نداره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی یادتونه که من قطعی داشتم(هنوزم دارم!)زنگ زدم و بالاخره یکی از پشتیبانی ها گفت که عیب از مرکز مخابراتیه!باورتون میشه؟ میگفت که دستگاه هاشون داغ میکنن و تا خنک نشن شما نمیتوانید وصل بشید:39:
ســـــــــــــلام
انگار واگیرش داره سراسری میشه! رفیقم تو هپکو 512 داره میگه سرعت نتش خیلی خیلی خوبه! در حد دایال آپ:دی
فعلا خدا رو شکر تغییری تو سرویس 256 ما بوجود نیومده!(همچنان با 65 70 میتازه)
دوستانی که سرویس یه مگ از مخابرات دارن سرعت دانلودشون با نرم افزار دانلود چنده؟
لطفا اعلام کنید................
من هم به 256 دسترسی دارم هم 512
جفتشون یه خط در میون خوبن بعضی روزا خوب و بعضی روزا افتضاح
ضمن اینکه سرعت سرویس 512 نسبت به قبل تقریبا نصف شده (و این تغییر سرعت از یک ماه قبل بوده و هیچوقت مثل سابق نشده) بعضی وقتا مخصوصا دانلود رایگان، واقعا سرعت در حد 10 کیلوبایت و کمتر میشه و عملا بیشتر از 200مگ نمیشه دانلود کرد. (که قبلا حداقل شبی یه گیگ میشد گرفت)
اما سرویس 256 سرعتش مثل سابقه یعنی بین 50 تا 60 (به استثنای روزایی که داغون میشه و میاد پایین)
سلامنقل قول:
512 من هم سرعتش نصف شده دقیقا..60 الی 70 ، ولی دوستم که 256 داره میگه اون هم 60 الی 70 تاست.
شانسه ما داریم آخه ؟؟
سرعت من که 256 بدنیست
سلام
من 512 مخابرات دارم سرعت دانلودم خیلی داغون شده حدوده 50 60 تو شبم که اصلا دانلود نمیکنه!!!! مصرف ترافیکم خیلی بالا میزنه در حالیکه اصلا تو روز دانلود ندارم ممکن کسی دیگه ای استفاده کنههههههههههههههه؟؟؟!!! باید چه کار کنم؟؟؟؟
نقل قول:
سلام رفیق.
نه کسی استفاده نمیکنه ، سرعتهای 512 کلا وضعشون خراب شده، من که فردا میرم مخابرات ببینم موضوع چیه.
سرعت 120 تاییمون شده 60 تا ، ای بابا.. دوست من که 256 داره ، منو مسخره میکنه میگه پس تو چه فرقی با من داری !!
آخه از ساعت 7 صبح به مدت 6ساعت زده 50مگابایت در صورتی که اصلا pc من خاموش بوده فقط این نیست اشتباه زیاد میزنه !!!! چه کار کنم؟؟!
کجا زده 50 مگابایت دریافت داشته ، داخل اکانت ؟ 50مگابایت حتی با وبگردی به راحتی در طول یکروز تموم میشه.
از طرفی اگه داخل اکانت زده ، اینم بدون که اکانت اینا کلا کمی قاطی داره ، کم و زیاد میشه ولی آخرش معمولا
درست میشه..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توی اینجا خیلی زیاد نشون میده میگم اصلا کامپیوترم خاموش بوده !