دوستان DNS این وایمکس ایرانسل چیه ؟
Printable View
دوستان DNS این وایمکس ایرانسل چیه ؟
خودم باهاشون تماس گرفتم و جواب سوالا رو گرفتم :نقل قول:
١. ميگن نا محدود هم محدوديت حجمى داره ولى فعلا چيزى به ما ابلاغ نشده و شما هر چقدر ميتونى دانلود كن! هنوز هم كسى از سقف ما عبور نكرده!
٢. فقط يه معرفى نامه از يه شركت گير بيارين تمومه! اصلا به چيزه ديگه اى كار ندارن. اينكه شما كى هستى و با شركت چه نسبتى دارى!
DNS هایی که روی وایمکس ایرانسل به طور خودکار ست می شه:نقل قول:
92.42.49.3
8.8.8.8
البته همون طور که می دونید دومی همون DNS گوگل هست.
این یک نکته رو مواظب باش فردا میگیری یهو میگن تو همین 1 هفته به ما ابلاغ شد.نقل قول:
بهتره به فکر مبین نت باشی البته اگر تحت پوشش او هستی چون مبین نت این سیاست رو نداره.
سلام خدمت همه . میخواستم بدونم سرویس 128 و 256 وایمکس هرکدوم چقدر سرعت دانلود میدن ؟
دوست عزیز سلام!نقل قول:
بنظر من هر شرکتی توی این مملکت اینترنت ارائه بده از قوانین مملکت تبعیت میکنه و این قانون هم من درآوردی ایرانسل نیست!( اینو بگم که من طرفدار ایرانسل نیستم.حتی یک هفته هم نمیشه که سیم کارت اعتباری ایرانسل گرفتم و هیچوقت با ایرانسل سرو کار نداشتم!!!) اون شرکت هم مطمئن باش چنین قانونی خواهد داشت!
حالا من بگم که با دو تا از اپراتور های ایرانسل صحبت کردم که میگفتن آقا اصلا شما هیچوقت به سقف تعیین شده هم نمیرسی.یکیشون میگفت شما مگه میتونی 200 گیگ در ماه دانلود کنی؟ پس نگران نباش! یکی دیگشون هم وقتی بهش گفتم مثلا در ماه میخوام 130 گیگ دانلود کنم ، گفت شما بهترین شرایط رو در نظر گرفتی و ما هم تا حالا موردی نداشتیم که سقف دانلود رو رد کرده باشه!
مبین نت توی تهران پوشش مثل ایرانسل نیست! بعد قیمت نامحدودشون برابره فقط ایرانسل تا حدودی کیفیتش معلومه ولی مبین نت معلوم نیست کیفیتش چجوریه و فقط حدس و گمان میشه زد!
1. حالا مشکل من چیه؟ به من هم طبق معمول گفتن باید مودم فضای باز استفاده کنی! حالا با توجه به وضعیت خونه ما بنظرتون حرفشون درسته؟
ایرانسل موبایلش توی خونه ما خیلی بد آنتن میده ولی وقتی میری روی پشت بوم عالی آنتن میده! من میگم میشه مودم وای فای بگیرم و توی خونه بگردم ببینم کجا خوب آنتن میده یا مثلا بذارمش توی تراس؟ (کسی تجربه مشابهی داشته؟)
2. اگر مودم فضای باز بگیرم میشه با سیم تلفن وصلش کنم به مودم ADSL خودم که وایرلس هست؟ و اینترنت بصورت وایرلس بشه برای سایر وسایل؟
3. کد امنیتی رو قرار هست بردارن؟ کی؟
4.اصلا به هیچ وجه راه نداره که مودم رو روشن کردی خودش اتومات به اینترنت وصل بشه؟
5. از همه مهمتر اینکه وایمکس ایرانسل قطعی داره؟ اگه داره در چه حده؟ نرم نامحدود بگیرم بعد همش قطع باشه!!!
ممنون میشم راهنمایی کنید...
سلام.سرعتا همه واقعیه یعنی 128 حداکثر تا 16 و 256 هم حداکثر تا 32 سرعت دانلود دارن.نقل قول:
1. آنتن دهی موبایل با وایفای لزوما شبیه هم نیست، حتی اگه فرستنده ها یک جا باشند با توجه به فرق داشتن فرکانس، موانع طبیعی تاثیر متفاوت روی امواج می گذارن.نقل قول:
2. با تجربه من، آنتن دهی مودم در طبقات بالا با طبقات پائین خیلی فرق می کنه، شما اگه حتی مودم داخلی رو روی پشت بام وصل کنی (کنار کولر مثلا:20:) و با سیم شبکه با طول کافی وصل کنی به کامپیوتر احتمالا جواب می گیری
3. ؟
4. فکر نکنم بشه، من که مودم رو خاموش نمی کنم با این وجود گهگاه قطع می شه و باوجود روشن بودن کامپیوتر و مودم کد رو دوباره باید وارد کرد
5. هفته اخیر قطعی زیاد بود و سرعتش هم کم بود، 2-3 هفته قبلش اینجور نبود
سرعت ها که در همون حد ADSl ه
سلام .
اول اینکه با لپ تاپ میشه از وایمکس ایرانسل استفاده کرد ( بدون مودم از طریق WiFi و اگر نمیشه مودم کوچیک واسه وایمکس هم گیر میاد ؟
مخلصیم .
[QUOTE=tetis;5280244]من هيچ مشكلي با تمام آن چيزها ندارم.
QUOTE]
سلام
میشه بیشتر توضیح بدید
من که با U 9.... هم نتونستم باز کنم
---------- Post added at 09:22 AM ---------- Previous post was at 09:20 AM ----------
والا تا ونجا که من می دونم چون به جز ایرانسل و یکی دیگه هنوز شرکتی فعال نشدهنقل قول:
پس فقط همون مودم بزرگو میتونید داشته باشید به لپتاپ هم همونو باید وصل کنید
وایمکس با
کدوم قانون تو این مملکت گفته سرویس واسه سرویس نامحدود سقف دانلود بگذارید؟ این قانون برای اولین بار تو Adsl توسط شاتل برای سرویسهای نامحدود به نام Fair Use Policy باب شد.نقل قول:
اپراتورها زبون چربی دارند. زیاد به حرف اونها گوش نکنید حتی حجم واقعی سرویسهای به اصلاح نامحدود Gprs رو هم نمی گن. اتفاقا 130 گیگ برای سرویس نامحدود 512 چیزی نیست .
اگر شما سرعت متوسط رو با تمام قطعی ها 48 کیلوبایت در ثانیه در نظر بگیرید (( در صورتی که ماکسیمم سرعت حدود 60 هستش )) شما توی یکماه با 24 ساعت مداوم دانلود کردن به حجم 120 گیگ میرسید امیدوارم بتونی این مقدار رو دانلود کنی چون برای من که کاری نداره. تازه من ماه رو 30 روز در نظر گرفتم. حجم 130 گیگ که گفتید یعنی اینکه شما تو کل 1 ماه با سرعت ثابت 52 دانلود کنید به نظر شما این نشدنی هست؟
1. اگر این فرض رو بگیریم که ایرانسل آنتنهای وایمکس رو روی دکلهای Bts نصب کرده شما حتما باید از مودم خارجی استفاده کنید مودم Wi FI از گیرندگی کمتری برخورداره و ضد آب هم نیست که بخواهید تو ترس بگذارید
2. سیم تلفن؟؟؟؟؟؟؟ نه خیر با کابل شبکه می تونید وصلش کنید به مودمتون اگر مودمتون قابلیت روتر شدن رو داشته باشه در غیر اینصورت باید روتر وایرلس بگری که از 50 تومن شروع میشه به بالا.
3. اطلاعی ندارم
4. اطلاعی ندارم
5. 100 درصد حتی بهترین شرکتهای دنیا هم قطعی دارند منتها یک SLA تعریف کردند که امیدوارم اون رو رعایت کنند
ممنون از شما!نقل قول:
براى من همون ١١٠ تا ١٢٠ گيگ هم اگه بشه دانلود كرد خوبه!
١. پس يعنى من بايد به خريد مودم فضاى باز تن بدم؟!!
٢ . من مودم ADSL وايرلس دارم.پس يعنى راحت ميتونم با كابل شبكه اين دو مودم رو به هم وصل كنم و توى خونه وايرلس كنم؟ اخه نميدونستم كه ميشه اينترنت رو از طريق كابل شبكه به مودم ADSL وايرلسم برسونم!!!؟
٣. ميدونم همه شركت ها قطعى دارن ولى ميخوام ببينم قطعى هاش از حد مجاز بيشتر نباشه!؟
والله منم تقریبا یه کاری شبیه کار شما کردم، توی خونه ما که اصلا آنتن نمی داد، توی حیاط بسته به شرایط یک چراغش روشن میشد، به همین خاطر مجبور شدم ببرمش طبقه دوم مثل لوستر از سقف بالکن طبقه دوم آویزونش کنم تا بلاخره یه 60 درصدی سیگنال گرفت.نقل قول:
اما درباره قطعیش الان حدود 10 روزه شب ها از ساعت 12 کلا شبکه اش قطع میشه، ظهرها هم از ساعت 2 تا تقریبا 4 همین طور، این مدلیش را دیگه ندیده بودم
جدا؟!!!!:18:نقل قول:
شب ها ساعت ١٢ به چه مدت قطع ميشه؟
خب الان من ADSL 128 دارم و 60-95 سرعت دانلود میده. پس چرا اینقدر تفاوت دارن ؟نقل قول:
قانونی (در کشور) وجود نداره که محدودیت حجم دانلود رو برای سرویس های نامحدود تعیین کنه. بعضی شرکت ها خودشون چنین قانونی برای خدماتشون گذاشته اند. اگر سایت شاتل رو بخونید توضیح داده که محدودیت در واقع روی مقدار دانلود نیست... روی ساعات دانلود هست. مضمون کلی چیزی که توی سایت شاتل برای Fair Use Policy نوشته اینه که توی ساعات پیک مصرف شما نباید به طور دائمی دانلود داشته باشی (یعنی به طور غیر معمول نباید باشه... مثلا اگر یک روز فایل 200 مگی توی ساعات پیک دانلود کنی مشکلی نیست ولی اگر این روند هر روز تکرار بشه و مثلا روزی 500 مگ دانلود توی ساعات پیک داشته باشی... به این گیر می دن.) در ساعات دیگه (غیر پیک) هم هر چقدر خواستی می تونی دانلود کنی.نقل قول:
این که بهتون گفتن تا به حال موردی نداشتیم که سقف دانلود رو رد کرده باشه... من توی همین تاپیک دیدم یک نفر نوشته بود به خاطر دانلود 30-40 گیگ (یادم نیست سرعتش چند بود یه سرچ کنی پیداش می کنی) مشمول این قانون شده بود و بهش گفته بودن شما رفتی تو لیست سیاه و دیگه هیچ وقت نمی تونی اینترنت نامحدود از ما بگیری... فقط محدود...
من هم مودم رو گذاشته ام توی بالکن. فعلا که تابستانه و مشکلی نیست، (امیدوارم تا چند ماه دیگه آنتن دهی بهتر بشه و بیارمش داخل) ولی مودمش ضدآب نیست و توی دفترچه مودم هم نوشته باید در دمای 0 تا 40 درجه سانتی گراد کار کنه... یعنی با این اوضاع توی زمستان دیگه نمی شه گذاشتش بیرون... خلاصه قرار دادن مودم در فضای آزاد نمی تونه به عنوان یک راه حل بلندمدت مطرح باشه.
در مورد قطعی:
توی 2 ماه اول که من استفاده کردم حداکثر یک بار در ماه (به مدت 6-7 ساعت) اینترنت قطع بود که به نظر من قابل قبوله، ولی توی ماه اخیر همون طور که یکی از دوستان هم اشاره کرد تقریبا یک هفته ای هست که همش اینترنتش نصفه نیمه وصله. یعنی سرعت دانلود که زیر 9 شده (به جای 14) و هر صفحه رو باید 10 بار Refresh بزنی تا بالاخره بازش کنه... البته توی ساعات مختلف روز هم این موضوع فرق داره. (قابل ذکر است که مودم آنتنش پر پر هست و این اشکالات مربوط به فرستنده ایرانسل می شه.
ضمنا مال من این طوری نیست که دقیقا سر ساعت 12 قطع بشه... در ساعات مختلف قطعه. مثلا همین الان که ساعت 11:30 شب هست سه بار صفحه اصلی Hotmail رو رفرش زدم تا باز شد بعد که نام کاربری و رمز عبورم رو زدم دوباره صفحه Inbox باز نشد و Error داد... حالا اگر 2-3 بار رفرش کنم احتمالا بیاد ولی اعصاب خورد کنه و عملا مثل اینه که اینترنت نداری!
نقل قول:
خيلى ممنون دوست عزيز!
كل حرفات رو قبول دارم.واقعا راهنمايى هات همون چيزى بود كه ميخواستم!:11:
این مطلب رو هم بخونید جالبه:
کد:http://hamshahrimags.com/NSite/FullStory/News/?Id=2976
من هم دعا می کنم تو این یکی دو ماه پوشش شبکه اش به حدی برسه که بشه مودم را داخل خونه استفاده کردنقل قول:
درباره قطعی هم در کل صحبت شما را تایید می کنم، اما برای من شب ها تقریبا از ساعا 11 اینترنت کند میشه حدود 11:30 همین طور میشه که شما می گید هی باید صفحه را Refresh کرد تا بیاد ولی از ساعت 12 شب به بعد کلا قطع میشه، یعنی حتی پرتال ایرانسل هم باز نمیشه و نمی دونم هم کی وصل میشه، دلیلش هم معلوم نیست چیه؟ اما تا اونجا که من دقت کردم از وقتی که سیستم محاسبه صورتحسابش مشکل پیدا کرد این طوری شد.
آره ، به نظر منم قانون اشتباهیه ! باید اصلاحش کنن
شما داخل اون تاپیک گفتید مودمتون Wag54 هست من هم پاسخ دادم باید برید تو فرومشون درخواست بدید که این موضوع شدنی هست یا خیر در غیر اینصورت یک روتر وایرلس باید بگیرید.نقل قول:
کسی تا حالا از وایمکس ایرانسل تو اهواز استفاده کرده ؟
وایمکس ایرانسل وضعیتش چطوره ؟ راضی هستید ؟ منم بگیرم یا نه ؟
سلام دوستان
من يه سري به سايت ايرانسل زدم توي جدول تعرفه هاشون نوشته بود قيمت جديد 128 كيلو ماهي 12000 تومان و اگر كسي پول 6 ماه را يكجا بده تخفيف ميدند و كلا ميشه 54000 تومان يعني ماهي 9000 تومان
خوب اگه اينجوري باشه كه قيمتهاش بد نيست يه چيز ديگه هم اين كه من تبليغات ايرانسل رو توي تلويزيون ديدم كه ميگفت هر كسي كه پول 6 ماه وايمكس رو يكجا پرداخت كنه يك مودم مجاني بهش ميدن اگه اين هم درست باشه براي اونايكه تازه ميخوان اينترنت پر سرعت بگيرند كه خيلي خوبه
خوب دوستان تا حالا كسي در مورد چيزايي كه گفتم تجربه يا اطلاعاتي داره يا نه؟به خصوص اون مودم مجاني
به نظر شما كلا وايمكس ايرانسل چه جوريه؟خوبه يا نه؟بگيرم يا نه؟
مودمهاي داخليشون دو مدله كه يكيشون 70000 تومانه كه مبين نت 80000 تومان ميده و اون يكي ديگه اش كه وايرلس داره 100000 تومانه كه اينو هم مبين نت 110000 تومان ميده مدل بيرونيشو هر دوشون 200000 تومان ميده
آدرس تعرفه وايمكس ايرانسل:
اينم آدرس مودم هاشون:کد:http://wimax.irancell.ir/Layer3/?id=199
کد:http://wimax.irancell.ir/Layer3/?id=149
فقط اگر اینترنت نامحدود 6 ماهه بگیری (سرعت 128 یا 256 یا 512) مودم رایگان می شه:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستانی که از سرویس وایمکس ایرانسل استفاده می کنند میشه به من یک Pm موضوعی هست که می خوام بپرسم.
سلام
من می خواستم وایمکس 128 بگیرم اگه میشه راهنمایی کنید
مراحل ثبت نام اینه:نقل قول:
باید بری توی سایت ایرانسل و محدوده پوشش آنتن، تعرفه ها، انواع و قیمت مودم ها و آدرس نمایندگی هاشو ببینی.
بعد می ری یکی از اون نمایندگی ها یه فرم می گیری پر می کنی (کپی کارت ملی رو هم باید ببری).
توی فرم یه شماره موبایل هم باید بدی. وقتی مسئول مربوطه اطلاعات فرم شما رو وارد سیستم کنه 2-3 تا SMS برات میاد که هم شناسه و رمز عبورت هست و هم نوشته باید فلان مبلغ رو به فلان حساب واریز کنی.
بعد می ری بانک پول رو واریز می کنی (روی فیش پرداخت هم باید حتما شناسه وایمکس رو ذکر کنی)
بعد منتظر می شی (از 1 روز تا 1 هفته) تا باهات تماس بگیرن و برای نصب مودم قرار بذارن.
بعد مسئول نصب میاد مودم رو تحویل می ده و قرارداد رو امضا می کنی. ضمنا یه کپی قبض تلفن هم لازمه. در این مرحله می تونی با مودم به شبکه وصل بشی ولی فقط خود سایت ایرانسل برات فعاله...
1-2 روز بعد هم که آقای نصاب اطلاعات شما رو توی سیستم وارد کنه و مدارکت رو تحویل شرکت بده، اینترنت کاملا فعال می شه.
- توصیه می شه که حتما از نوع اعتباری ثبت نام کنید. دلیلش رو توی صفحه 97 همین تاپیک توضیح داده ام. کلا اگر 20-30 صفحه آخر این تاپیک رو بخونی اطلاعات خوبی در مورد کیفیت و سرعت و انواع مودم های ایرانسل به دست میاری.
دوستان من چطوری باید شارژ کنم ؟
الان توی ecare نوشته 3 روز دیگه منقضی میشه
چه کنم ؟
بعد این که از کجا بفهمم چقدر از ترافیکم مونده ؟ البته از bandwidth monitor استفاده می کنم ولی می خوام بدونم کجای سایت ایرانسل حجم باقی مونده رو می زنه ؟
باید بروید بانک تجارت و به حساب ایرانسل 13000 تومن واریز کنید و شناسه پرداخت را هم باید بنویسد و کپی پرداخترا هم نگه دارید.باید به حساب کاربری بروید و جزئیات حساب را ببینید. 10000 تومن یک گیگ است .دیگه خودتون حساب کنید فقط اضافه مصرف نکن که نرخ آزاد حساب میشه.نقل قول:
شماره حساب ایرانسل چنده خب ؟نقل قول:
باید بروید بانک تجارت و به حساب ایرانسل 13000 تومن واریز کنید و شناسه پرداخت را هم باید بنویسد و کپی پرداخترا هم نگه دارید.باید به حساب کاربری بروید و جزئیات حساب را ببینید. 10000 تومن یک گیگ است .دیگه خودتون حساب کنید فقط اضافه مصرف نکن که نرخ آزاد حساب میشه.
من 512 دارم باید 20 تومن بریزم
بعد یه چیزی این مانده حسابی که زده یعنی چی ؟ الان زده 32259 مانده حساب
مجموع کل استفاده رو هم به بیت می زنه ؟ چون الان زده 954661888 !!
بی خیال بابا بانک برا چی؟ دائمی ها رو نمی دونم ولی اعتباری ها اینجوریه:
می ری بقالی سر کوچه دو تا کارت شارژ 10 هزار تومانی می خری. میای توی Ecare می ری توی قسمت شارژ مجدد... کد کارت رو وارد می کنی، پول به حسابت اضافه می شه. (البته هر کارت 10000 تومانی، 9700 تومان پول توشه... دیگه خودت حساب کن که کم نباشه) راه دیگرش هم اینه که اگر کارت بانک عضو شتاب داری و رمز دوم براش تعریف کردی می تونی کارت شارژ ایرانسل رو هم اینترنتی بخری. برای اینکه تبلیغ نشه اسم سایت های فروش آنلاین کارت شارژ رو نمی نویسم ولی اگر توی گوگل سرچ کنید خرید کارت شارژ ایرانسل پیدا می کنید.
مانده حساب یعنی شما 3000 تومان توی حسابت پول داری و برای ماه بعد باید 17000 تومان دیگه بهش اضافه کنی تا بتونی تمدید کنی.
برای اطلاع از میزان پهنای باند باقی مانده در این ماه، برو به قسمت اطلاعات حساب وايمكس بعد اونجا که نوشته:
"برای مشاهده جزئیات حساب های ویژه خود اینجا کلیک کنید" و بعد جلوی عبارت اينترنت همراه یه عدد نوشته که این بهترین مرجع هست برای اینکه بدونی چقدر اعتبار داری... (بقیه نوشته ها رو ول کن... مثلا مقدار کل استفاده یا جزئیات تماس ها یا صورتحساب اینترنتی و... به درد نمی خورن)
این عددی که به عنوان اینترنت همراه نوشته، تقسیم بر 100 که بکنی می شه میران مگابایت پهنای باند باقی مانده شما. (چون هر مگ مصرف آزاد 10 تومانه یا 100 ریال) در واقع روش محاسبه این طوریه که اول ماه ایرانسل 20000 تومان از حسابت بر می داره (برای سرعت 512) و بعد به اندازه 4 گیگ مصرف آزاد (یعنی 4000x100 ریال) پول توی قسمت اینترنت همراه ثبت می کنه. یعنی شما به اندازه 40 هزار تومان اعتبار داری و هر مگابایت مصرف هم 10 تومانه...
میزان کل استفاده هم به بایت هست. (برای تبدیل به مگابایت اون عدد رو 2 بار بر 1024 تقسیم کن) الان میزان کل استفاده شما 910 مگابایت هست.
میدونید هزینش چقدر میشه؟نقل قول:
دوست عزیز هزینه ها که توی لیست زده شده!نقل قول:
مثلا سرویس 128 نامحدود 6 ماهه رو باید با قیمت 264 هزار تومان بگیرید تا به شما مودم داخلی رایگان بدن!
سلام آیا شما آنتن اضافی قابل نصب به مودم داخلی رو سراغ دارید یا اینکه روش ساختشو بلده کسی ؟؟؟؟
من مشکل آنتن دهی زیادی دارم و فقط پشت پنجره طبقه بالا اونم 2 تا چراغ آنتن میده ممکنه ایجوری کمک بشه؟
ممنون از دوستان
چند تا سوال
وایمکس ایرانسل کیفیت و پشتیبانیش چطوره ؟
نسبت به adsl کیفیتش چطوره ؟
میشه مودم رو وقتی به جای دیگه رفتیم مثلا مهمونی یا مسافرت با خود ببریم و از اونجا کانکت بشیم ؟ یا فقط داخل تهرانه ؟ اصلا جابجایی میشه داشت ؟
قیمت هاش نسبت به adsl چطوره ؟
بله می تونید تو اون هفت شهری که ایرانسل پوشش دارید مودم رو ببرید و کانکت شید ولی مبین نت این مشکل رو نداره چون تو کل ایران پوشش داره. ولی جابجایی به این منظور که توی ماشین بتونید وصل شید خیر چون هنوز مجوزش صادر نشده. قیمت ایرانسل بد نیست به شرطی که دنبال دانلود شبانه نباشید.نقل قول:
سلام به همهدوستان من با وايمكسم تو ياهو مشكل دارم زيادمشكلم هم اينه كه نميدونم چرا تو رووم وويس نميگيرم اگر هم بگيرم فقط كافيه يه رفرش بدم تا وويسم بپرهلطفا راهنماييم كنين پيشاپيش ممنون
من وایمکس رو برای طبقه همکفی میخام که دور ساختمان هم پر از ساختمان های بلنده میخواستم بدونم روی کیفیت سیگنال تاپیر میزاره ؟ چه نوع مودمی برای منزل پیشنهاد میدید ؟