سلام دوستان
پاناسونيك 42 s10 دارم و ويدئو فيليپس
مي خواستم بدونم باند تك (منظورم بدون دستگاه اصليش ) بازار گيرمياد بخرم وصلش كنم به ويدئو و يا tv??
Printable View
سلام دوستان
پاناسونيك 42 s10 دارم و ويدئو فيليپس
مي خواستم بدونم باند تك (منظورم بدون دستگاه اصليش ) بازار گيرمياد بخرم وصلش كنم به ويدئو و يا tv??
بله باند که همه جورش گیر میاد منتهی باید ببینید آیا پلیرتون قابلیت ساپورت اسپیکر هم داره یا نه و اگه داره آیا آمپلی هم داره یا نه و اگه داره اونوقت یه ست اسپیکر تهیه کنید که اسپیکرهای تنها معمولا قیمت بالایی داره.نقل قول:
در کل معمولا پلیر سینماها قیمتی نداره و بیشتر قیمت بخاطر اسپیکرهاست.بجای اینکه خیلی دردسر بکشی یه سینما بگیری راحت تری.
نقل قول:
نوشته شده توسط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورتون از اقتصادی یعنی تا سقف چقدر ؟ و انتظاراتت از سینمایی که میخوای تهیه کنی چیه؟بیشتز چه چیزای واست مهمه؟
منظورتون از اقتصادی یعنی تا سقف چقدر ؟ و انتظاراتت از سینمایی که میخوای تهیه کنی چیه؟بیشتز چه چیزای واست مهمه؟
سقف هزینه: حدود 500
کیفیت:
- برای تماشای فیلم،
- ساپورت همه فرمتها،
- ساپورت همه کانکتورها - پورتها،
- قابلیت خوندن تمامی سی دی ها و دی وی دی های قراضه موجود در بازار،
- صدای دالبی (برای فضای 45 متر مربع)
و هرچی بزرگترها می گن!:31:
ممنونم از راهنماييتون بله قابليت ساپورت اسپيكرداره اشتباه نكنم 6 خروجي اسپيكر داره هم پورت hdmi مي خوره،منتها آمپلي شو متوجه نشدم يعني غير از ويدئو كه دارم و اسپيكر كه بخوام جدا بگيرم آمپلي هم ميخواد؟؟؟ همونطور كه فرموديداينطوري كه همون سينماي خانگي جدا بگيرم بهتره كه؟نقل قول:
منظورم از آمپلی اینه که شما اسپیکراتون رو وصل می کنید ولی اگه رو پلیرتون آمپای نباشه هیچگونه تنظیمات صدایی ندارید بنابراین از صدا اصلا نمیتونید لذت ببرید.نقل قول:
در کل شما با بودجه 300 هزار تومن به بالا می تونید یه سینما با امکانات خوب و دیزاین مناسب تهیه کنید.
مدل pt870 شرکت panasonicنقل قول:
مدل LH-780HTZ از شرکت LG
مدل 3378 از شرکت philips و اگر تهران باشید مدل 3569 هم با این قیمت گیرتون میاد
مدل HTZ-787 از شرکت pioneer
در کل دو تا مورد اول و مخصوصا ال جی توی ساپورت فرمت ها بنظرم مناسب ترند.
قاعدتا باید داشته باشهنقل قول:
پشت دستگاه رو نگاه کنید، ورودی با in و خروجی با out مشخص شده. روی کنترل یا توی منو یا هرجا اگر AUX به چشمتون خورد یعنی ورودی داره
سلام من یه سوال داشتم
سینما خونگیه من خروجی hdmi نداره ، ایا میتونم بهش اضافه کنم؟
سامسونگ مدل HT-TZ 215
سلام
من سینمای فیلیپس دارم. قبلا یه چیزی در مورد اینکه زیرنویس های جدا که هم اسم فیلم ها می کنیم چه طوری باید باشه (از نظر مکان روی فیلم و ...) تا دستگاه (چه سینما و چه دی وی دی پلیر) هنگ نکنه بود ولی الان پیداش نمی کنم. می خواستم بدونم چه طوری باید باشه این قضیه زیرنویس ها
مرسی
سلام نه دوست من نميتوني اين كارو انجام بدي خروجي اين پورت فقط در كارخانه سازنده روي برد تعبيه ميشهنقل قول:
دوستان عزیز الان تو سایت آمازون به یه چیز جالب برخوردم و اون اینکه دی وی دی 420 پایونیر upscaling داره و 1080 رو ساپورت میکنه اگه اینطور باشه که خیلی خوبه . چون من اطلاعات زیای ندارم از اساتید خواهشمندم اگه اطلا عاتی تو این زمینه دارن منو هم راهنمایی کنن. چون یکی از دوستان نوشته بود که آمپ 1019 پایونیر upscaling داره ومزیت خیلی خوبیه و خیلی برتر از 819 . لطفا نظر بدین. پاینده باشید
پلیر 420 upscaling داره و مثل خیلی از پلیرهای دیگه است.آمپ 819 upscaling نداره و آمپ 1019 داره.نقل قول:
کلا کسانی که از سری های rs استفاده می کنن مشکلی با upscaling تصاویر پلیرشون ندارند.این موضوع زمانی به صورت مشکل میشه که شما بخواید مثلا تصاویر ریسیورتون رو با استفاده از آمپ 819 که دارید upscaling بکنید که این امر میسر نیست ولی آمپ 1019 این کار رو برای شما انجام میده.
توی یسری از ریویوها یا به عبارتی تو بیشترشون من خوندم که آمپ های مدل 319 . 519. 819 . 919 upscaling انجام نمیده ولی چنتا از فروم ها دیدم که کاربرای خارجی گفتند انجام میده.برای خودم هنوز کامل شفاف سازی نشده،آدم نمیدونه بایدحرف کی رو قبول کرد.از دوستان اگه کسی رفت نمایندگی پایونیر محبت کنه این موضوع رو به طور دقیق و با جزئیات از آقای محمدی بپرسه.
سلام mraya عزيز
امروز اينجا (زاهدان) قيمت گرفتم پاناسونيك مدل 570 320000 يه مدل هم سوني داشت 430000 كه روي فلش ركورد هم ميكرد حالا با توجه به اينكه فيليپس داشتم (ويدئوش منطورمه ) و واقعا ازش راضيم مي خوام سينماي خانگي فيليپس بگيرم كه ركورد هم بكنه با كيفيت خوب واسه اتاق 20 متري و tvپاناسونيك 42 چه سيستمي رو پيشنهاد ميكنيد.
تشكر
قابلیت رکورد برای چی؟مثلا چه چیزی روی فلش رکورد کنه؟مدل های پایونیر هست که cd صوتی روی فلش رکورد می کنه.شما منظورتون دقیقا چیه؟نقل قول:
نقل قول:
آره راست میگی منم با این تناقض روبرو هستم . چون ریویوهارو خوندم ولی تو راهنماش تا مدل 819 این ویژگی رو نداره . تو مدل 919 فقط upcovert میکنه یعنی فرمتهای i رو به p کانورت میکنه مثلا 576i به 576p . ولی تو 919 و پایینتر از اون شما نمیتونی مثلا ورودی رو از کامپوننت بدی و از hdmi خروجی بگیری تو دفترچشون که من اینطوری حالیم شد بازم اوناییکه rs70 30 50 دارن خواهشا یه تستس کنید جواب بدید تا تکلیف ما هم روشن شه . ممنون از محبت دوستانی که کمک و راهنمایی میکنن . امیدوارم روزی بشه که این جو پی سی ورلد تو همه جامعه نهادینه بشه :11:
نقل قول:
دوست عزيز ،
تا اونجايي كه من متوجه شدم پلير 420 و سينماي 787 هر دو upscaling داره اما به اين معنا است كه وقتي يه dvd رو باهاشون play مي كني اين قابليت رو دارند كه تصوير رو با كيفيت 1080p و يا 1080i پخش كنند . تنظيمات لازم براي تغيير رزوليشن تصوير خروجي در HOME MENU هر دو دستگاه وجود داره . ولي اين دستگاه ها ورودي تصوير براي دستگاه هاي ديگه رو ندارند كه مثلا بتونيد تصوير رو از رسيور به اين دستگاها بديد و با كيفيت FULL HD تحويل بگيريد.
من خودم فقط تونستم كه ((صداي)) رسيور رو به 787 بدم و از اسپيكرهاش دريافت كنم و ورودي تصوير در پشت 787 پيدا نكردم .
علاوه بر اين اگه واقعا آمپلي فاير 1019 اين قابليت رو داشته باشه كه تصاوير دريافتي رسيور رو با كيفيت HD پخش كنه (UPSCALE كنه) پرداخت تفاوت قيمت با 819 ارزش داره . البته به شرطي كه كيفيت تصاوير همه كانال ها حتي اونايي كه HD نيستند در عمل HD بشه!!!
علیرضا جان زحمت می کشی تنظیمات upscal مدل 787 رو بنویسی؟منظورم طریقه فعال کردنشه.نقل قول:
نقل قول:
روي كنترل 787 ، كليد HOME MENU رو مي زنيم . بعد از منوي باز شده گزينه INITIAL SETTING و بعد از اون ، گزينه DISPLAY SETTING رو انتخاب مي كنيم . در اونجا مي شه رزوليشن مورد نظر رو انتخاب كرد. البته اين گزينه زماني فعال مي شه كه دستگاه در حال پخش DVD نباشه و يعني اول بايد STOP رو بزنيد و بعد وارد منو شويد.
پس کلا کسی نمی دونه موقعیت زیرنویس sub\idx باید روی دی وی دی پلیر یا سینماهای فیلیپس چه طوری باشه نه؟ بابا من خودم خوندم توی این فرومنقل قول:
توی سایت پایونیر انگلستان ( کلا محصولات زمانی که میخوان توی انگلیس معرفی بشن خیلی باید شفاف و صریح و خالی از دروغ باشن) در مورد مشخصات هر کدوم از این پلیرها و آمپ ها نوشته. تنها 1019 از بین بقیه آمپ ها این امکان رو داره.
pioneer.co.uk/
نقل قول:
پس کلا کسی نمی دونه موقعیت زیرنویس sub\idx باید روی دی وی دی پلیر یا سینماهای فیلیپس چه طوری باشه نه؟ بابا من خودم خوندم توی این فروم
من 3378 فیلیپس دارم و زیرنویس رو راحت پخش میکنه. البته من روی فلش تست کردم و dvd رو نمیدونم. قبلا هم تو همین تاپیک خیلی در این مورد بحث شد. حالا منظور شما از موقعیت زیرنویس چیه؟!
دوستان عزیزی که rs30 خریدن لطفا اگر عکس واقعی در کنار تلویزیونشون دارند ترجیحا 46 اینچ بذارند تا خیال ما از نظر دیزاین و ... راحت بشه چون تقریبا متقاعد شدم که این مدل رو بخرم . مرسی
دوستان آیا نمیشه ----- ماهواره رو از طریق دی وی د ی پلیر به آمپ و از اونجا به تلویز یون داد؟ البته شاید سوال بی ربطی باشه و لی فکر کردم اگه به طریقی بشه این کار رو کرد اونوقت این مشکل upscaling حل بشه . یا اگه دی وی دی پلیری باشه که این قدرت رو داشته باشه لطفا معرفی کنید.
پاینده باشید
اگه زیرنویس خیلی پایین باشه طوری که بیاد روی نوار سیاهی که بالا و پایین فیلم هست، دستگاه هنگ می کنه. خودم قبلا یه جا توی همین تاپیک خوندم که برای حلش چه کارم باید کرد، منتها چون برام پیش نیومده بود جدی نگرفته بودم. ولی حالا برام پیش اومده و در خدمت شماییم خلاصه :31:نقل قول:
چنین پلیری نیست.اولا اینکه پلیرتون باید ورودی کامپوننت و یا hdmi داشته باشه و در درجه دوم قابلت upscaling برای ورودیهاش هم داشته باشه.که تا اونجایی که من میدونم چنین پلیری ندیدم.باز اگه دوستان پلیری با این مشصات دیدن لطف کنن معرفی کنن.نقل قول:
سلام رايان عزيز
منظورم ضبط فيلم بخصوص از ماهواره ست.
ضبط فیلم از ماهواره توسط سینما خانگی؟این مدلی که شما مد نظرت هست اولا باید ورودی کامپوننت و یا hdmi داشته باشه و در درجه دوم قبلیت ضبط روی فلش داشته باشه.محصولات شرکت فیلیپس همچین قابلیتی ندارند.محصولات شرکت سونی بیشترشون قابلیت ضبط روی فلش از روی dvd رو دارند ولی در مورد ضبط تصاویر ماهواره نمیدونم.نقل قول:
یه مدل از شرکت ال جی هست که به نظرم واقعا مناسب شماست از این لحاظ،مدل LH-RH1260 .
قیمتش توی تهران در حدود 730 تومن هستش.اگر با قیمتش مشکلی نداری(البته سمت شما فکر کنم ارزون تر هستش)هم صدای خوب و قوی ای داره و هم امکانات بالایی.
- قدرت خروجی صدا1000 وات،حافظه داخلی 250 گیگابایت
- پخش کلیه فرمتهاDivX ،DVD ،,VCD,SVCD+-R/+-RW :DVD WMA, MP3, JPEG
- اسکن پیشرفته تصویر (Progressive Scan),با ضمانتنامه گلدیران
<LI dir=rtl>قدرت خروجی صدا1000 وات (RMS ) :(Woofer)وات 155*5+225وات<LI dir=rtl>آمپلی فایر دیجیتال XTS Pro<LI dir=rtl>تبدیل به صدای 5/1 کانال به 10/1 کانال مجازی (V.S.M)<LI dir=rtl>ضبط و پخش همزمان<LI dir=rtl>نگه داشتن برنامه تلویزیون (Time Shift)<LI dir=rtl>قابلیت ضبط با فرمت MPEG4 روی حافظه داخلی<LI dir=rtl>دارایکابل 1080 HDMI (رایگان)جهت پخش تصاویر با کیفیت FULLHD<LI dir=rtl>اسکن پیشرفته تصویر (Progressive Scan)<LI dir=rtl>دارای قابلیت SIMPLINK(HDMI_CEC)<LI dir=rtl>پخش کلیه فرمتهاDivX ،DVD ،,VCD,SVCDDVD+-R/+-RW , WMA, MP3, JPEG<LI dir=rtl>سیستم صوتیE.X مجازی (استریو سه بعدی)<LI dir=rtl>سوپر USB (ورودی USB Plus +قابلیتRipping )<LI dir=rtl>ورودی سیستم های صوتی قابل حمل<LI dir=rtl>حافظه داخلی 250 گیگابایت جهت ذخیره 170 فیلم سینمایی یا 230 مسابقه فوتبال تا345 ساعت<LI dir=rtl>قابلیت کپی از حافظه داخلی به DVD با سرعت بالا<LI dir=rtl>قابلیت ضبط برروی انواع فرمتهای دی وی دی:R DL،DVD ، DVD+-R/+-RW , RAM
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم دوست عزيز از وقت گذاريتون.
حقيقتش وقتي خواستم ويدئو بگيرم بيشتر بچه هاي انجمن فيليپس رو پيشنهاد دادند.الانم راضيم ازش درايو لپتاپم هم فيليپسه 5 ساله ازش استفاده ميكنم هر سي دي و دي وي دي خشداري رو هم گذاشتم طفلكي هنوز آخ نگفته؟؟!1
اينجا با توجه به معروفيت سوني و پاناسونيك هنوز فيليپس متداول نيست واسه همين هم گير نمياد.
حالا اگه بي خيال ضبط بشم و بخوام فيليپس بگيرم كدوم مدل رو پيشنهاد ميكينيد؟توي رنج 400000
البته توي پستهاي قبلي چند مدل فيليپس به يكي از بچه ها پيشنهاد داده بودي مدل 3378 طراحي شيك و زيبايي داشت اگه ممكنه از امكاناتش بگو ؟
پاناسونيك pt170 قيمت گرفتم 300 اونجا چنده؟
تشكرفراوان
مدل 175 panasonic اینجا هم همین حدوداست.نقل قول:
سینماهای متداول فیلیپس کلا به سه مدل ختم میشه.3378 و 3578 و 3569
مشخصات هر سه مدل تقریبا یکی هستش.
قیمت نمایندگی فیلیپس اینه: 3378=450 و 3578=530 و 3569=535
البته از این پایین تر هم گیر میاد.توی تهران توی فروشگاه هایپر استار تقریبا 50 تومن ارزونتر میشه تهیه کرد.
من ویژگی هاش رو بصورت کامل برات میزارم.
DoubleBASS for an extended, deep bass experience
DoubleBASS ensures you hear even the deepest bass tones from compact-sized subwoofers. It captures low frequencies and recreates them in the audible range of the subwoofer - delivering sound with more boom and panache, and ensuring you a full, uncompromised listening experience.
FullSound™ to bring CD listening experience to MP3
Philips' innovative FullSound technology faithfully restores sonic details to compressed MP3 music, dramatically enriching and enhancing it, so you can experience CD music without any distortion. Based on an audio post-processing algorithm, FullSound combines Philips' renowned expertise in music reproduction with the power of the latest generation Digital Signal Processor (DSP). The result is fuller bass with more depth and impact, boosted voice and instrument clarity, and rich detail. Rediscover your compressed MP3 music in true-to-life sound that will touch your soul and move your feet.
Clear Voice for more audible vocals in movies and music
Critical moments in a conversation or inspiring lyrics to a song are too often missed. Rewinding the DVD disrupts the entertainment, whilst simply ignoring what was missed diminishes the enjoyment. Clear Voice is an innovative audio technology that significantly increases the intelligibility of vocalizations, whether spoken or sang. It ensures you hear every word - so you can enjoy what you're watching to the fullest.
HDMI 1080p upscales to high definition for sharper pictures
HDMI 1080p upscaling delivers images that are crystal clear. Movies in standard definition can now be enjoyed in true high definition resolution - ensuring more details and more true-to-life pictures. Progressive Scan (represented by "p" in "1080p') eliminates the line structure prevalent on TV screens, again ensuring relentlessly sharp images. To top it off, HDMI makes a direct digital connection that can carry uncompressed digital HD video as well as digital multichannel audio, without conversions to analog - delivering perfect picture and sound quality, completely free from noise.
Advanced Class D Amplifier for compact, powerful sound
Karaoke Scoring for fun and exciting song contests at home
Add a dash of fun to your Karaoke sessions with Karaoke Scoring. Allow your performance to be judged for further improvement, or for friendly competitions. Karaoke Scoring automatically rates your singing and gives you a humorous picture that is tied to how well you did. The fun never ends.
Hi-Speed USB 2.0 Link plays video/music from USB flash drive
The Universal Serial Bus or USB is a protocol standard that is conveniently used to link PCs, peripherals and consumer electronic equipment. Hi-Speed USB devices have a data transfer rate of up to 480 Mbps - up from the 12 Mbps in original USB ones. With Hi-Speed USB 2.0 Link, all you have to do is plug in your USB device, select the movie, music or photo and play away.
EasyLink controls all EasyLink products with a single remote
EasyLink lets you control multiple devices with one remote. It uses HDMI CEC industry-standard protocol to share functionality between devices through the HDMI cable. With one touch of a button, you can operate all your connected HDMI CEC enabled equipment simultaneously. Functions like standby and play can now be carried out with absolute ease.
Plays WMV, DivX, WMA, MP3 and JPEG digital camera photos
Play virtually any media format you want - whether they be WMV, DivX, MP3s or JPEGs. Experience the unbeatable convenience of great playability, and the luxury of sharing media files on your TV or home theater system - in the comfort of your living room.
Plays CD, (S)VCD, DVD, DVD+R/RW, DVD-R/RW, DVD+R DL
Play virtually any disc you want - whether they be CDs, (S)VCDs, DVDs, DVD+R, DVD-R, DVD+RW, DVD-RW or DVD+R DL. Experience unbeatable flexibility and the convenience of playing all your discs on the one device.
DivX Ultra Certified for enhanced playback of DivX videos
With DivX support, you are able to enjoy DivX encoded videos in the comfort of your living room. The DivX media format is an MPEG4-based video compression technology that enables you to save large files like movies, trailers and music videos on media like CD-R/RW, and DVD recordable discs. DivX Ultra combines DivX playback with great features like integrated subtitles, multiple audio languages, multiple tracks and menus into one convenient file format.
Spesifications:
Picture/Display
D/A converter: 12 bit, 108 MHz
Picture enhancement: High Def (720p, 1080i, 1080p), Progressive Scan
Sound
Total Power (RMS): 1000 W
Output power (RMS): 6x167W
D/A converter: 24 bit, 192 kHz
Frequency response: 40-20000 Hz
Signal to noise ratio: >60 dB
Sound System: DTS, Dolby Digital, Dolby Prologic II, Stereo
Sound Enhancement: Class "D" Digital Amplifier, Night Mode
Equalizer settings: Rock, Action, Classic, Concert, Drama, Lounge, Gaming, Sports
Video Playback
Compression formats: DivX 3.11, DivX 4.x, DivX 5.x, DivX 6.0, DivX Ultra, MPEG1, MPEG2, WMV
Playback Media: DVD-Video, CD-R/CD-RW, DVD+R/+RW, DVD-R/-RW, Video CD/SVCD
Video disc playback system: NTSC, PAL
Audio Playback
Compression format MP3, WMA
Playback Media DVD+R/+RW, DVD-R/-RW
MP3 bit rates 32-256 kbps and VBR
Still Picture Playback
Picture Compression Format: JPEG
Playback Media: DVD+R/+RW, CD-R/RW, DVD-R/-RW, USB flash drive
Picture Enhancement: Rotate, Zoom, Slideshow with music playback
Tuner/Reception/Transmission
Tuner Bands: FM
Connectivity
Front / Side connections: Microphone input 3.5mm jack, Hi-Speed USB, MP3 Line-in
Rear Connections: HDMI output, Component Video output, Composite video (CVBS) output, AUX in, FM Antenna, Easy-Fit speaker connectors, Digital coaxial in, Digital optical in
Power
Power supply: 120/230VAC, 50/60Hz
Standby power consumption: < 1 W
Power consumption: 180 W
Loudspeakers
Satellite Speaker: 4 Floor standing pillars
Satellite speaker drivers: 3" full range woofer
Satellite speaker impedance: 4 ohm
Satellite speaker freq range: 150-20000 Hz
Center speaker drivers: 3" full range woofer
Center freq range: 150-20000 Hz
Center speaker impedance: 4 ohm
Subwoofer driver: 6.5" high efficiency woofer
Subwoofer freq range: 40-150 Hz
Subwoofer impedance: 4 ohm
Subwoofer type: Passive
Accessories
Included Accessories: Remote Control, 2 x AAA Batteries, CVBS video cable, FM antenna, Power cord, Quick start guide, User Manual, World Wide Warranty leaflet
Dimensions
Set Width: 435 mm
Set Height: 58 mm
Set Depth: 360 mm
Set weight: 4.04 kg
Surround Speaker Width: 262 mm
Surround Speaker Height: 1199 mm
Surround Speaker Depth: 264 mm
Surround speaker Weight: 3.55 kg
Center Speaker Width: 244 mm
Center Speaker Height: 100 mm
Center Speaker Depth: 74 mm
Center Speaker Weight: 0.849 kg
Subwoofer Width: 242 mm
Subwoofer Height: 352 mm
Subwoofer Depth: 360 mm
Subwoofer Weight: 5.61 kg
Packaging Width: 1030 mm
Packaging Height: 307 mm
Packaging Depth: 425 mm
Weight incl. Packaging: 21 kg
من خودم 3378 دارم که گرفتم 460. خیلی سینمای خوبیه. بر خلاف سینماهای دیگه کیفیت صدای توپی هم داره . امکانات اصلی رو توی پست بالا اشاره شد، من عیب هاشو می گم:نقل قول:
شاید عیب اولش نخوندن کدک x264 و h264 هست. یعنی کلا فایل mkv نمی خونه. اگرم فایل avi داشته باشی ولی کدکش همون 2 تا باشه بازم نمی خونه
عیب دیگش نخوندن زیرنویس srt فارسی هست. باید زیرنویس ها به sub\idx تبدیل بشه.
عیب دیگش هم نداشتن اکیولایزر دستی و مدهای صدای زیاد هست. یعنی من که چند ماهه دارم تاحالا اکیولایزر پیدا نکردم. فقط میشه db هر باند رو دستی درست کرد.مدهای صدا هم به چند گزینه بیشتر نیستن.
یه کمی هم توی loading و opening و این جور چیزها کنده. البته سینماهای دیگه رو تا حالا ندیدم که چقدر این زمان طبیعیه
ولی با همه این ها سینمای توپیه. اگه خیلی اجرای mkv مهمه براتون باید برین سراغ hd player خوب.
اگرم 200 تومن بزاری روش و مدل wireless شو بگیری هم که چه بهتر. چون سیم های بلندش یه کم روی اعصابه.
1- هیچ سینمای خانگی که قابلیت پخش دی وی دی خالی رو داره نمی تونه فرمت mkv و کدینگ اچ دی x264 و h264 رو پخش بکنه این از اینشنقل قول:
2- هیچ سینما خانگی زیر نویس فارسی srt رو درست پخش نمی کنه یعنی عجق وجق پخش می کنه
3-اکولایزر دستی رو معمولا مدل های حرفه ای و یا نیمه حرفه ای دارن و شامل این مدل ها نمیشه
4- آره زمان روشن شدن دستگاه و کلا عملکرد دستگاه کنده
5-درکل بدک نیست :13:
ممنونم دوستان از راهنماييتون.
عذر ميخوام متوجه زيرنويس فارسي srt نشدم يعني دي وي دي هاي موجود در بازار كه ساب تايتلشون فارسي هست رو ساپورت نميكنه؟؟
1. درسته نداره ولی دلیل نمیشه جز عیب هاشون به شمار نیاد. مثلا تی وی های سامسونگ سری 6 پلیر داخلیشون می تونه بخونه. یه موقعی این قابلیت رو نداشتن چون احتیاج نبود، حالا که احتیاجه طبیعتا یه نمره منفی به حساب میاد دیگهنقل قول:
2. چرا. شنیدم همین پلیر هایی که اینجا هست توی کشور های عربی معتبر مثل مصر، امارات و ... می تونن srt عربی و بنابراین فارسی بخونن. یعنی شرکت برای شرکت های گارانتی کننده عربی اونجا فریمور های اختصاصی زده. در ضمن بازم تی وی های سامسونگ سری 6 پلیر داخلیشون می تونه srt فارسی بخونه
3. خب اینم عیبه دیگه. منم داشتم عیباشو می گفتم :5:
4. بله
5. به نظرم بدک که نه، یکی از بهترین پلیر های دی وی دی توی بازاره
به من که باشه پیشنهاد می کنم به همه
چرا دوست عزیز.نقل قول:
زیرنویس srt نوع دیگه زیرنویس هست که برای فایل های جدا مثل avi , mkv , wmv , mov و کلا فیلم های تک فایلی مورد استفاده قرار می گیره. که اگه قرار باشه این فیلم ها توی usb ریخته بشه و به دستگاه زده بشه برای پخش، فایل srt نقش زیرنویس رو بازی می کنه
سینماهای موجود در بازار ایران به علت اینکه هیچ یک از مدل ها زیرنویس srt ساپورت نمیکنه پس جزو عیب محسوب نمیشه چون در مرد همه پلیرهای توی ایران صادق هستش.
اکولایزر دستی هم معمولا روی بعضی از سیستم های مینی های فای و های فای ها موجود هست و این مدل از سینماه نه مینی های فای هستش و نه های فای،بنابراین بازم عیب محسوب نمیشه.
پخش فرمت mkv هم برای dvd player اصلا عیب محسوب نمیشه چون همچین قدرتی نداره و این قابلیت دستگاه قوی تری مثل بلوری پلیر نیاز داره.
شما نمی تونید تلویزیون سامسونگ را با سینمای خانگی مقایسه کنید این مقایسه زمانی انجام میگیرد که مثلا تلویزیون سامسونگ با wd hd medi player اونهم از نظر پخش فایلها و امکانات پخش مقایسه بشند چون همانطور که مستر رایان عزیز گفتند سرعت پردازش سینماهای خانگی خیلی پایینتر از پخش فرمت mkv و اچ دی هستنقل قول:
و در ضمن این دستگاه در کل خاور میانه با یک فریم پخش میشه چطور امکان داره تو کشور های عربستان و یا مصر زیر نویس اس آر تی عربی رو پخش کنه ولی اینجا نه؟
دوستانی که می خواهند فیلم های دایویکس رو با زیر نویس فارسی در این سینما خانگی ها ببینند می توانند از زیر نویس sub idx استفاده کنند
سلام ما هم فیلیپس 3378 گرفتیم.400 تومن.یک ریال هم تخفیف نداد.عالیه.ممنون از همه.
---------- Post added at 12:19 PM ---------- Previous post was at 12:18 PM ----------
راستی کابل اچ دی ام آی روش نیست؟باید چه کابلی بگیرم؟چنده؟مرسی
دوست عزیز مبارکت باشه.اگه کابل hdmi روش نیست بایدجداگانه تهیه کنید که معمولا یه کابل hdmi استاندارد قیمتی بین 20 تا 30 تومن داره.نقل قول:
اگه دوست داشتی بعد از کار کردن باهاش یه تحیلیل کوچیک هم از دید خودت از دستگاهت بنویس.
سلام خدمت همه دوستان
ما از فروشگاه الهام 400 خریدیم.
ببخشید من مثل شما حرفه ای نیستم.
مختصر میگم:
از لحاظ ظاهر و زیبایی که واقعا عالیه.صدای دالبی آن عالیه.واقعا لذت بردم.یه آهنگ گروه ساش با کیفیت (160)گذاشتم(سالن 50 متری)صدا رو از 30 بیشتر نمیشد باز کرد(تا 40 صدا داره).صدا کاملا واضح است.من که خیلی لذت بردم.کاش ال سی دی هم فیلیپس خریده بودم(سامسونگه:31:)از همه ممنون
حرف شما منطقی هست. قاعدتا هم بایدم همین طور باشه ولی تجارت شرکت های بزرگ خیلی پیچیده تر از این حرف هاست.نقل قول:
همون طور که htc یا apple یا خیلی شرکت های موبایل سازی دیگه موبایل های مخصوص یه اپراتور خاص رو (مثلا AT&T) به صورت جدا تولید می کنه اونم با ویژگی های نرم افزاری و سخت افزاری خاصتر، شرکت های دیگه هم همین کارو برای از دست ندادن بازار های یه کشور دیگه می کنن.
یا همین سام سرویس بقل گوشمون، برای این که بشه تلتکست فارسی روی تی وی هاش درست اجرا بشه یه فریمور خاص خودش رو روی تی وی نصب می کنه که خودشونم میگن شرکت سامسونگ این فریمور رو اختصاصی برای ما زده که مشکل تلتکست فارسی رو حل کنه.راست و دروغشون با خودشون ولی همچین فریموری بالاخره هست.
پس این کار اصلا بعید نیست
اگه این شرکت ها یه کمی هم به ایران مثل یه غول اقتصادی مثل امارات اهمیت می دادن و بحث تحریم ها هم نبود مطمئن باشین همچین اتفاقی برای ما هم می افته.
در ضمن اون بحث که چه پلیری باید با چه پلیری باید مقایسه بشه رو من تا حدی قبول ندارم. نظر شما محترمه ولی به نظر من تمام پلیر ها که قابلیت پخش از روی usb رو دارن میتونن با هم مقایسه بشن.
mkv هم همچین چیز شاخی نیست که بگیم برای اجرا اون پلیر باید قدرت پردازش بالایی داشته باشه که دی وی دی پلیر های معمولی ندارن. همین دی وی دی پلیر ها و سینماهای معمولی هم با یه اپگرید فریمور ساده می تونن mkv رو اجرا کنن، منتها شرکت همچین فریموری رو براشون نمی زنه. چون در این صورت یه دلیلی به خریدار ها میده که خرید محصولات جدیدترشون که قابلیت پخش mkv داره، بی دلیله
امیدوارم منظورم رو گرفته باشین