میلستون 2 تو علائدین !نقل قول:
چند قیمت میگفتن ؟
Printable View
میلستون 2 تو علائدین !نقل قول:
چند قیمت میگفتن ؟
من پرسیدم هیچکس نداشت ! می گفتن هنوز ایران نیومده !!!نقل قول:
نقل قول:علاعدین از در اصلی که وارد میشه یه چندتا مغازه اول بود که مایلستون زیاد داشتن!نقل قول:
یکیشون دو هم داشت!
من چون تو نخش نبودم قیمت نگرفتم!
سلام
نیاز شدید به کمک پیدا کردم امیدوارم که بهم کمک کنین
من یه خورده کنجکاویم گل کرد و یه 1 ساعت پیش گفتم که یه فونت فارسی بریزم رو گوشیم و یه کیبرد فارسی ( پرشین کیبرد) نصب کنم که اینکارم کردم همه چیز خوب پیش میرفت حتی یه اس ام اس فارسی هم فرستادم بد یه چند دقیقه ای که تو منوی اس ام اس بودم از اونجایی که قفل گوشین به صورت پسورد فعال هست بعد از 5 دقیقه گوشیم قفل شد ( تا اینجا همه چیز طبیعی هست) اما وقتی خواستم دوباره به گوشیم مراجعه کنم وقت دکمه پاور و زدم دیدم که پسورد میخواد بازم تا اینجا طبیعی هست اما دیگه کیبرد خود آندروید رو صفحه نمیاد و همون کیبرد فارسی ظاهر میشه که نمیتونم پسوردم و وارد کنم تا گوشی باز فعال بشه :41: خوب منتطقیش اینه که دستم و رو کادری که باید پسورد وارد بشه نگه دارم تا input metod ظاهر بشه و کیبرد آندروید و انتخاب کنم اما اما اما ظاهر نمیشه:18::20:
ممنون میشم که کمکم کنین:10:
در ضمن از هیچ چیز backup نگرفتم:41:
گوشیم موتورولا مایلستون xt720 هست
دوستان مشکل گوشی من برطرف شد
ازمنوی ریکاوری تونستم ریست کارخونه ای انجام بدم و گوشیم به صفحه اصلی وارد شد.:8:
من فهمیدم چرا تالار این گوشی اینقدر کم رونقه!
آخه لامصب این موتورلا هیچ نوع عیبی پیدا نمی کنه و به هیچ برنامه ای نه نمی گه و...
فروم اجنبی هم واسش زیاد هست!
رام كاستوم فارسي واسه اين گوشي پيدا ميشه؟
مشکلت اینه که منو ها و همه چیز کلا فارسی باشه یا فقط ساپورت فارسی میخوای داشته باشه؟نقل قول:
:46:
ورژن : Android 2.2 FroYo
برنامه روی مموری
پشتیبانی فارسی
توجه : این رم به صورت Service version می باشد
در این رم می توانید برنامه ها را از مموری گوشی به مموری کارت جابجا کنید
لینک های دانلود
کد:http://www.megaupload.com/?d=NK4RSC8E
کد:http://hotfile.com/dl/114542407/4b2ed17/SHOLS_U2_05.27.2_SIGNED_UCASHLSMR2EMEAB1B806E.0R_PDS003_USAMS1FRYORTARAB_P013_A011_HWp2a_WIG146134_Service1FF.sbf.gz.html
کد:http://depositfiles.com/en/files/bxhqajcof
کد:https://rs535cg.rapidshare.com/#!download|535tl|457576243|SHOLS_U2_05.27.2_SIGNED_UCASHLSMR2EMEAB1B806E.0R_PDS003_USAMS1FRYORTARAB_P013_A011_HWp2a_WIG146134_S|128114|R~2778E9CAD24ABBC965F2A3DDEE7EFEFC
---------- Post added at 01:51 PM ---------- Previous post was at 01:49 PM ----------
این رام قبلی کیبورد فارسی خودش داره، با گچ پژ هم مشکل نداره!:46:نقل قول:
ولی رامی که کامل فارسی باشه کاستوم که من ندیدم! ارجینالش بی خیال!
---------- Post added at 01:52 PM ---------- Previous post was at 01:51 PM ----------
راستی شرمنده ها من خودم رو انداختم وسط!
از بس این فروم کسی نمیاد، گفتم ما یه چیزی گفته باشیم در حضور اساتید!
رام كامل فارسينقل قول:
در ضمن واسه xt720 ميخواستم اشتباهي اينجا نوشتم ....
اگه هست بهم بگين
این حرفم قبلا واسم یه نظریه بود!
ولی الان دیگه به اثبات رسید!نقل قول:
چررررررررررررررا اینجا هیچکی هیچی نمی گه!:19::19::19::19::19::19:
خوب کسی مشکلی نداره !نقل قول:
اگر شما با گوشی مشکلی داری بگو تا راه حلش رو بگیم .
Download: Stock Rooted Gingerbread For The “OG” Droid – GPA15
کد:http://www.droid-life.com/2011/05/16/download-stock-rooted-gingerbread-for-the-og-droid-gpa15/
سلام دوستان
آخرين قيمت مايلستون 1 تو بازار چنده؟؟؟
تو سايت هاي اينترنتي تا 440 داره
فکر کنم 400 گیر بیاری .
سلام،
چطور میشه یه تصویر رو فقط بک گراند یه صفحه قرار داد؟!
wallpaper که میزاری یه عکس رو کلی قرار میگیره و هر دسکتاپ فقط یه قسم از عکس رو نشون میده!
در مایلستون 2.
برای میلستون 2 یا میلستون 1 ؟؟نقل قول:
مایلستون 2.
در تنظیمات آندروید همچین چیزی من ندیدم .نقل قول:
ولی یک لایو وال پیپر هست که این تمکان رو داره که شما هر صفحه رو یک عکس انتخاب کنی .
یک راه دیگه هم این هست که منو رو بزنی و در قسمت add --- widget ---- picture frame یک عکس دلخواه از گالری انتخاب کنی و با سایز دلخواه بزاری رو هر صفحه ای که میخوای
در ضمن گوشی نو مبارک .
یک بررسی هم از گوشیتون بزارید برای دوستان ممنون میشیم
بررسی کامل:---کد:http://gsm.ir/review.php?phoneid=2257
چند مورد که بهش برخوردم:
واسه روت کردن گوشی... z4root،universal&root و با RSDlite نشد! 2تای اول هنگ و از برنامه خارج میشن و روش RSDlite که تو سایت ها بود واسه بوت لودر گوشی که 70.13 هست نبود،و فایل مناسب رو هم نیافتم که ... .
با superoneclick (روت کردن از طریق کامپیوتر) به راحتی روت شده و بعد با Droid2bootstrap میشه بک آپ کامل و نصب رام های جدید و .. داشت.
---
با این که مجهز به motoblur یه مزیت عنوان شده! ولی خیلی گیره! مجموعه ای از سرویس ها و یکپارچه سازی ها و آپشن ها رو در اختیار میزاره ،ولی خب فکر کنم کارایی اش رو بیشتر تو ممالک فرنگی کفار نشین نشون میده :) به خاطر سرعت بالای دسترسی به نت و ارزون بودن اش.
---
مشکل جدا نشون دادن حروف رو تو فارسی داره هنوز ،چند تا فارسی ساز که تو سایت ها بود رو نصب کردم و کپی فونت و ...ولی هنوز مشکل داره،فرصت هم نشده که راه های دیگه رو تست کنم.
---
باطری اش اون طور که میگفتن نیست،شاید هم ما استاندارد استفاده نمی کنیم ازش! تو حالت معمول کار 1.5-2روز،اگه زنگ خور داشته باشی زیاد و کمی کار 1روز.
---
بررسی لینک بالا هم که کامله...
سلام دوستان من اینجا یه مشاوره گرفتم که برم defy بخرم اما پیدا نکردم تو ایران مثل اینکه فقط سونی و سامسونگ و این چرت و پرتا رو بورسه واسه همین milestone گرفتم اما الان یه مشکلی دارم یه فارسی ساز خوب میخوام در حدی ام باشه که فقط بشه باهاش فارسی خوند کافیه
مرسی دوستان :11:
مبارک باشه گلم!!!!!!نقل قول:
من این رام رو ریحتم!
دیگه نیازی به فارسی ساز و کیبورد فارسی هم ندارم!کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6071505&postcount=1009
2.2 هم هستش!
ارجینال هم هست!
با این برنامه میتونید پردازنده موتورولا مایلستون رو تا 1.3 Ghz اوور کنید!
باید دستگاه روت باشه!
آخرین ورژن برنامه هست!
من خودم تست کردم رو مایلستونم!
رامم 2.2 عربیک!
روت کردم!
تغییراتش کاملا مشهوده!
کافیه بازی PES رو اجرا کنید! روون اجرا میشه!
من رو 1000 Mhz گذاشتم!
ضمنا من هیچ مسئولیتی ندارم اگه گوشیتون مشکلی واسش پیش بیاد!
ولی میارزه نصبش!
اگه موتورولاتون هم روت نیست، با برنامه Universial root این کار رو کنید که تو ضمیمه هم میزارمش! با این برنامه به راحتی یه کلیک میشه روت کرد دستگاه رو!!!!!!!!:46:
دانلود برنامه:
کد:http://www.4shared.com/file/XNyxOaq_/MilestoneOverclock148.html
دانلود برنامه روت کردن:
کد:http://www.4shared.com/file/hmUL-LZu/UniversalAndroot_v1_6_2_beta6.html
خیلی مرسی عزیزم اما چند تا سوال دیگه دارم
این که میگی مسئولیت ندارم و اگه گوشی خراب شد مگه قراره چه اتفاقی بیافته !!!!:31:
و این که احساس میکنم عمر باطریش نسبت به گوشیای دیگه خیلی کمه ؟؟؟؟ درست میگم با این مسئله چیکار کنم ؟
خیلی ممنون میشم کمک کنی:20:
هیچ اتفاقی قرار نیست بیفته!نقل قول:
اینو همه جا میگن، گفتم منم بگم کلاس داره!:31:
ولی خوب اگه همش بزاری رو کلاک 1200 Mhz استهلاک گوشیت زیاد میشه! داغ میکنه! باطری مشکل پدا میکنه!
من عادی رو 600 گذاشتم! واسه بازیها هم میارم رو 800 بعد دوباره میارم رو 600 !
....
باطری تمام گوشهای آندروییدی این جوریه!
اگه هنوز رامت 2.1 هست، یکی از دلیلاش همونه! 2.1 باطری زیاد میخوره!
ولی خوب عادت میکنی به شارژ کردن زیاد!
واسه منم اولش سخت بود!:10:
خیلی مرسی
:46:
فقط یه کم واضح توضیح بده این که گفتی کلاک رو بزارم رو 600 یعنی چی ؟ چیکار کنم ؟
و یه مشکل دیگه واسه gprs چیکار کنم ؟ ایرانسل دارم الان میخوام تنظیماتش بگیرم #6*3*140* رو میگیرم گوشی رو شناسایی نمیکنه اس ام اسم میدم فایده نداره چیکار کنم ؟
واسه همراه اولم بگو :31:
بستن برنامه های اضافی با تسک کیلر و گذاشتن جستجوی شبکه بروی 2g و نور ال سی دی تاثیر زیادی روی عمر باطری داره . اما فکر کنم میلستون با استفاده عادی 1.5 روز جواب بده .
خیلی واضح هستش!:46:نقل قول:
برنامه رو که بریزی متوجه میشی یعنی چی! البته الان لازم نیست! اول یه چندتا برنامه بریز! یکم کار کن باهاش! بعد متوجه میشی کارایی این برنامه رو!
.....
برای اینترنت هم من اصلا چک نکردم که اس بدم واسم بفرستن!
خودم دستی درست کردم!
من همراه اول دارم!
واسه همراه اول برو تو
Settings/Wireless & Network/Mobile Networks/Access point names
تو اینجا بزن آپشین رو تا New apn رو ببینی!
اونو که زدی Name و APN رو بنویس!
نام که دلبخواهی هست! ولی تو APN یکی از mci , mcinet , mciwap رو بزن! یه کدوم از این ها رو بزن!
دوباره آپشین رو بزن و save رو بزن!!!!!!
برو تو اینجا Settings/Wireless & Network/Mobile Networks
تو اینجا چک کن تیک Data enabaled خورده باشه!
تـــــــــــــــــمام!
ایرانسل هم باید این جوری باشه! فقط تو اسمه APN ها مهم نیست چیزی بنویسی! همون فقط کانکشین رو بسازی بسه انگار!:10:
:8::11:
thank u very much
کدوم برنامه رو میگی منظورت روت کردن هستش ؟ راستش من میخوام بدم بیرون واسم فارسیش کنن
ما اخر نفهمیدیم جریان این کلاک چی بود قشنگ بگو چیکار باید بکنم تا یه برنامه ای رو باز میکنم باطریش خیلی داغ می کنه:41:
یه سوال دیگه این short cut های روی صفحه رو چه طوری پاک کنم .میان ولی نمیرن:31:
بعدم من هرچی دنبال گزینه های دیگه مثل note یا چیزای کاربردی اینطوری که گوشی های دیگه دارن میگردم پیدا نمیکنم این چیزاش کجاس ؟:5:
اون لینک دومی که universial Androot هست اسمش!نقل قول:
با اون میتونی راحت روت کنی!
میخوای منو فارسی هم داشته باشی یعنی که میخوای بدی بیرون!!؟
اگه فقط میخوای فارسی رو راحت ساپورت کنه اون رامی که گفتم بریز!
واسه شورتکات هم روشون tap & hold کن(واسه این کار یه معادل فارسی چی میشه؟ مثلا میشه گفت انگشتت رو رو آیکون برنامه نگه دار) بعد همون جور که انگشتت رو نگه داشتی پایین صفحه عکس یه سطل آشغال میاد! ایکون رو ببر رو اون سطل آشغال تا شورتکات پاک شه!
اون برنامه ها هم خیلی هست نمونه اش! بگرد تو نت خیلی پیدا میشه! خودش نداره! خودش یه فایل اکسپلورر نداره پیش فرض! ولی میشه روش ریخت!
یکم وقت بزاری و دقت کنی خودت هم میتونی فارسی سازی کنی. چند تا تایپیک تو موبیلستان در موردش هست . اونجا هم از مدیر بخش میلستون شهاب (acmilan308) سوال کنی کمکت میکنه .نقل قول:
کد:http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=101752
خیلی ممنون از کمک هاتون
:20:
فقط این که اخر کسی نگفت درباره باطری چه کار کنم که کمتر مصرف شه ؟ ؟ ؟
و این که دیشب که داشتم باهاش ور می رفتم دیدم یه دفه دیگه خاصیت rotate رو از دست داد یعنی کجش که می کردم
عکس العملی نشون نمیداد بعد ریستش که کردم درست شد !!! این یعنی چی ؟:13:
گفتیم که برنامه ها رو ببند!نقل قول:
نور زمینه رو کم کن!
و . . .
اونم نمیدونم چکارش کردی که اینجوری شده! ولی حالا درست شده دیگه!:31:
منو دعوا کردی :41:
خوب من وقتی از برنامه ای خارج میشم اون برنامه هنوز بازه یعنی home رو که نگه میدارم میبینم برنامش بازه نمیدونم چطور کامل ببندم هر کار میکنم باز اونجا هست خوب:19::19:
منننننن!!!!؟!:18::18::18::18:نقل قول:
دعوا!؟!؟!
کی!؟!:18::18:
کجا!!؟:18::18:
.........
وقتی home رو میزنی نگه میداری برنامه های باز رو نشون نمیده!
برنامه هایی که به تازگی باز شده رو نشون میده!
advance task killer ویا advance task manager رو بریز، با اون ها میتونی تنظیم کنی که برنامه هات خودکار بسته شه!
شما کلید home رو که نگه میداری آخرین 6 برنامه ای که اجرا کردی رو نشون میده و ربطی به باز بودن اون برنامه نداره .نقل قول:
برای بستن اتوماتیک برنامه ها و ... برنامه advance task killer رو نصب کن و بزارش رو حالت اتوماتیک .
برای مصرف باطری هم همین برنامه خیلی موثر هست و سرعت گوشی رو هم بهتر میکنه.
برای باطری همونطور که گفتم تو mobile network گزینه use only 2g network رو انتخاب کن .
و نور ال سی دی رو هم بزار رو اتوماتیک .
اون چرخش اتوماتیک صفحه هم توی تنظیمات ال سی دی هست . احتمالا" تیکش رو برداشتی که کار نداده . dispaly setting --- auto rotate screen
البته فعال نباشه هم بهتره . چون همین هم تو مصرف باطری تاثیر داره .
چشم:21::13:
مرسی fire توضیحاتت خیلی کامل بود از جریان rotate هم خیالم راحت شد .فقط اینکه اگه اون برنامه advance task killer رو بریزم همه چی حله؟ اخه وقتی conect میشم به اینترنت اون علامت اینترنت که اون بالاست همش همونجاست نمیره، مشکل نداره ؟
Settings/Wireless & Network/Mobile Networks/Data enabledنقل قول:
هر وقت کار داری تیک Data enabled رو بزن تا نت وصل شی کارت که تموم میشه تیکش رو ور دار تا به نت وصل نشه!
بابا من تیک همه رو برداشتم کلا یه کانکشن الکی هم ساختم اونو انتخاب کردم اما بازم به اینترنت وصل میشه:18:
یعنی چی اخه ؟؟؟؟:31:
شما تیک رو ور داری Data enabled وصل نمیشه دیگه!نقل قول:
اگه وصل شد گوشیت خرابهههه!:41::31::27::18::21: