آن هایی که سریال مسافر زمان 2 را دیدند میشه نظرشون رو در مورد این 2 تا سریال بگویند ؟
Printable View
آن هایی که سریال مسافر زمان 2 را دیدند میشه نظرشون رو در مورد این 2 تا سریال بگویند ؟
غیر قابل مقایسه است اصلا!!
اون کجا واین کجا..:18:
متوجه نشدم منظورتون را واضح تر بگویید !نقل قول:
طی این دو سری قرعه کشی که 10000 نفر به قید قرعه انتخاب شدند کسی را میشناسید که برنده شده باشه؟!:31::27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره . خواهر زن داداشه من 50 هزار تومن برنده شده
شما اگه به اون آدرسی که اون دوستمون داده بودن میرفتین متوجه میشدین...)خب اگه باانگلیسی مشکل دارین ترجمه فارسی که همون بقل سمچ چپ نوشته فارسی...بزنین همشو واستون فارسی میکنه...)نقل قول:
سلام. من هنوز نفهمیدم چرا اون دوستمون گفتن بیشتر کارای آقای مدیری توهین به شعور بینندس، چون انگلیسیم خوب نیست و از این سایت هیچی متوجه نشدم. میشه 1 نفر به منم توضیح بده؟؟
اون توضیحات دقیقا شرح حال اون بزرگوار بود که بدون هیچ دلیلی اون حرفو زده بود...
دیگه بیشتر نمیشه توضیح داد:31:
عجب سریال مسخره ای می باشد ....
خیلی مسخره است..اینقدر مسخره است که خیلی هارو مسخره کرده:27:نقل قول:
خوشحالمون میکنی اگه نبینی دیگه این سریال مسخره رو!نقل قول:
واقعا چرا وقت به این با ارزشی ت رو هدر میدی و میشینی این سریال رو می بینی:41:
+
چه جوری میخوان دوباره هر شنبه پخش کنن؟
الان که 3شنبه پخش بشه فصل 4 ش تا شنبه 1هفته نمیشه که!
یه بار باید زودتر از 1 هفته فاصله بین فصل قبلی پخش بشه تا به هر شنبه برسه دیگه!(چی گفتم!: دی)
جالبه :31: هر جا کسی انتقادی به این سریال میکنه بعضی مثل شما سریع میرن سراغ تحلیلهای خودشون از سریال که آره فلان حرف رو برای این زد که ..نقل قول:
فلان شخص در واقع فلان شخص است در دنیای واقعیت
فلان کار فلان معنی رو میده
اونوقت اگر کسی این برداشتهای شما رو از سریال نداشت که هیچ . بر عکس گفت خیلی توش آب بستن احتمالا آیکیوش پایین بوده! درسته؟
:2:
انتقاد؟نقل قول:
هم خوبه که شما دارید میگین انتقاد..من که ندیدم کسی انتقادی از این سریال داشته باشه..
چندنفر میان میگن :مسخره است..بدم میاد...خندم نمیگیره..فلانی جوات شده..و.............اسمش میشه انتقاد؟
نمردیم ومعنای انتقاد کردن رو هم فهمیدیم.
من نميدونم شايد براي خيليا اين سريال جذابيت نداشته باشه و به نظرشون مسخره باشه اما عزيزان من ديگه براي چي مياين اينجا اينو علني ميكنين ؟:31:
اين كه اسمش نقد نيست اخه....!
اين يعني كه شما ميخواي يه مشاجره اي چيزي را بندازي ديگه!:31:
به ندرت اتفاقی در بیرون سریال رخ میده در کل فضای سریال خیلی بسته هست. نکته حالبی هم که در اول فیلم بهش اشاره میشه واقعی بودن تمامی نقل قول هایی هست که در فیلم میشه !
چه ربطی داره ؟!!! من هم مثل شما این فیلم را دیدم و دارم نظرم را میگم . نکنه اینحا محل تجمع کسانی هست که از این فیلم خوششان می آیدنقل قول:
من نميدونم شايد براي خيليا اين سريال جذابيت نداشته باشه و به نظرشون مسخره باشه اما عزيزان من ديگه براي چي مياين اينجا اينو علني ميكنين ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين كه اسمش نقد نيست اخه....!
اين يعني كه شما ميخواي يه مشاجره اي چيزي را بندازي ديگه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
"تعدادی از شرکت کنندگان پیامک خود را به طور صحیح وارد نکرده بودند" برای این شماره ها (قرعه کشی) که نباید "فاصله" بین بعضی از اعداد رو نوشت؟ (بخصوص اون دوستی که گفتند یکی از بستگانشون برده, حتمآ جواب بدند) آخه دوتا عدد زدن که دیگه اشتباه نداره!
دوستانی که میگن سریال مسخرست من حرفشون رو قبول ندارم چون واقعاً مسخره نیست، ولی حقیقتاً منم خیلی با طنزهاش حال نمیکنم و برام خیلی خنده دار نیست تا اون جا که یادمه برره حداقل خنده دار تر بود؛ با این حال بازم مجموعه ی جالبیه من دنبال میکنم.
به نظر من طنزهای مدیری بیشتر از اینکه اجتماعی باشه سیاسی هست برا همینه که بعضیها خوششون نمیاد یعنی توش طنزهای اجتماعی هم وجود داره ولی سیاس-یش می چربه مثل طنزهای عطاران نیست که کلا اجتماعی باشه . مسلما اکثرا با طنزهای عطاران بیشتر حال میکنن ولی طنزهای مدیری یجورایی زیرپوستیه باید متوجه بشی داره به چه چیزی اشاره میکنه تا بخندی . مدیری بیشتر مشکلات مردم رو به طنز تبدیل میکنه (حالا هرمشکلی) در صورتی که اکثر سریالهای طنز اینطوری نیستن یه سوژه من دراوردی و بعد هم شروع میکنن به سرگرم کردن مردم .
اقا همسایه ی ما 20 تومن برد :دی
تبریک به شما:دینقل قول:
اما من نفهمیدم باید اعداد رو با فاصله بزنیم، یا بی فاصله! به هرحال من که بدون فاصله زدم!
فوقش دوبار بفرستین، یه بار با فاصله، یه بار بی فاصله
یه نکته ای که من الان فهمیدم اینه که فاصله ها متغییر هست! یعنی یه پک درام که اصلا فاصله نداره، یه پک که 2تا 2تا فاصله داره و پک آخری هم 4تا 4تا!!!
واقعا تو همین چند قسمتش، اونقدر کنایه و نقد از شرایط این مملکت توش بوده که اگه بخوایم همه رو ریز به ریز بگیم، شاید 100 صفحه یهو بریم جلو!!!
من با فاصله زدم پیام داد بدون فاصله بفرستین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
منم با فاصله زدم گفتش شما از قرعه کشی حذف شدین:18:
اما یه بار دیگه همونو بدونه فاصله زدم تشکر کرد:27:
من بدون فاصله هی میزدم هی برام مسیج میزد که اعدادو بدون فاصله بفرستید
آخرش نزدیک بود دیگه فحش بدم بهشون
عجیبه...فقط شماره سریال رو وارد کردین؟ (شماره ی زیریش نباید بزنین)نقل قول:
جدی جون بردیا،یعنی ندادی؟:31:(فحش)نقل قول:
گناه دارن بی خیال تو که اینقدر خشن نبودی...:27:
آرهنقل قول:
البته خواهرم هم زده بود ازون ایراد نگرفت خوشبختانه
ولی برای من 3بار مسیج داد بدون فاصله وارد کنید
اینا نمی خوان قسمت بعدو بدن ؟
فردا میاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینا نمی خوان قسمت بعدو بدن ؟
منم بدون فاصله زدم پیام داد :31::31::31:نقل قول:
---------- Post added at 09:06 PM ---------- Previous post was at 09:03 PM ----------
مشکل از خودته بردیا :دینقل قول:
---------- Post added at 09:06 PM ---------- Previous post was at 09:06 PM ----------
مشکل از خودته بردیا :دینقل قول:
بابا خودتون رو درگیر کردین؟
این بنده خدا چقدر سود میبرده بابت ساخت این فیلم که بخاد خونه و ماشین به من و شما بده
درضمن
اس ام اس رو که درست وارد کنین جوابش میاد که شما در قرعه کشی شرکت داده شدید و این حرفاا!
حالا 20 تومن و 50 تومن که این حرفا رو نداره.
من خودم ، قول میدم ، جایزه خودم رو بهتون بدم!!
حتی اگه یه خونه با تمام وسایل در سواحل هونولولو بود!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من سه بار شرکت کردم هرسه بار هم بدون فاصله زدم.و هر سه بار هم ازم تشکر کرد.
فقط بار سوم یکی از اعداد رو ننوشتم بعد که فرستادم گفت اعداد رو بدون فاصله وارد کنید!:18:این بار دیگه درست نوشتم و فرستادم و ازم تشکر کرد:دی
قسمت 9 خیلی قشنگ بود واقعا جالب بود:دی
نقل قول:نقل قول:
......نقل قول:
منم با فاصله زدم گفتش شما از قرعه کشی حذف شدین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما یه بار دیگه همونو بدونه فاصله زدم تشکر کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من میگم اصلا تاپیک رو تبدیل کنیم به نقد جوایز قهوه ی تلخ:31:
مجموعـه 4 کی میاد !؟
فردا دیگهنقل قول:
100بار پرسیدین
سایت داره روزشمار هم داره:46:
حذف مهران مدیری از جشنواره طنز تهران
در حالی که پیش از این عنوان شده بود که از مهران مدیری در جشنواره طنز طهران تقدیر می شود خبری از تقدیر مهران مدیری نیست!
به گزارش جهان، رضا رفیع دبیر جشنواره طنزتهران در نشست خبری این جشنواره در سوم آذرماه گفته بود :تجلیل از هشت طنزآور ایرانی به برکت نام علی ابن موسی الرضا (ع)یکی دیگر از بخشهای این جشنواره است که از میان طنز پردازان برای نمونه از مهران مدیری، مرضیه برومند و سیدمسعود شجاعی طباطبایی تقدیر خواهد شد.
این در حالیست که در این برنامه "محمد حسن حسامی محولاتی" ، "رضا عبدی"، مرتضی احمدی ، فرهاد آئیش ، علیرضا خمسه ، مرضیه برومند و سید مسعود شجاعی طباطبایی از جمله کسانی بودند که از آنها با اهدا لوح یادبود ، جایزه و سفر سه روزه به کیش تجلیل به عمل آمد.
سومین جشنواره طنز تهران که با حضور "محمدباقر قالیباف" شهردار تهران و سید "محمدجواد شوشتری" سرپرست سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران و جمعی از مسئولان فرهنگی کشور برگزار شد ،در برگیرنده موضوعات شهری ( مدیریت شهری و اخلاق شهروندی ، تجهیزات و امکانات ، محیط زیست شهری و...) ، اخلاقی (تملق و چاپلوسی ، دروغگویی و...)، ملی و عمومی ( شورای شهر و روستا ، سهمیه بندی بنزین و...) و بخش ویژه مسابقه " مترو " در قالب طنز بود.
پس چرا از من تشکر نکرد؟ حتی فوحش هم نداد:دینقل قول:
قول دادیا!!! نزنی زیرش... :27:نقل قول:
البته جایزه اینا اصلا مهم نیست، برای جذابیت قضیه هست. آدم وقتی میبینه یکی برده، میفهمه مهران مدیری مثل بقیه دزد و دروغگو نیست!!! خودش یه دلگرمی هست و باعث میشه تا 90مین قسمتش رو پول بدم و بخرم!!!
پک4 فردا میاد
با من رفیق بود هم فحش داد هم تشکر کرد:21:نقل قول:
پس چرا از من تشکر نکرد؟ حتی فوحش هم نداد
اقاجون چرا کسی از قسمت هاش تعریف نمیکنه؟!
من هر وقت قسمت هاش رو میبینم و با ذوق میام که حرف بزنم و ببینم کیا زود تر از من خریدن،میبینم همه دارن میگن پک بعد کی میاد؟! اون یکی میگه جایزش چیه....هر کسی یه چی میگه!!!ای کاش واسه قهوه تلخ دو تا تاپیک داشتیم! و یکی مخصوص انتقاد و تعریف از سریال میبود.....
واسه من که دو دلیل داره: یکم از اون جوونی و تب و تاب افتادم:دی دوم اینکه واقعا اونقدر بارش زیاده که آدم میمونه از کجاش بگه! از تکه کلاماش؟ از خرجی که کرده؟ از سکانس های خنده دارش؟ و یا از همه مهمتر مفاهیمی که پشت طنزش هست!نقل قول:
من اینو فقط تعریف میکنم :دی :
کیهههههههه ؟ کی بووووووووووود ؟ چیهههههههههههههه ؟
========
من برم نقاشی بکشی ام :39::39::39::39::39:
درستش اینه!دی:
کیییییه کیییییه کیییییه کیییییه
کی بود هااااااااااااا کیییییه
کییییییییییییییییه
امروز نقاشی کشیدیم یک خانه کوچللو با دودکشی بر آسمان که دودش بر هوا میپراکنیه!!