دوستان من آدرس و مشخصات نمایندگی های فروش لپ تاپ های سونی و ایسوس و اچ پی در دبی رو میخواستم از دو ستانی که اطلاع دارن یا خریدی انجام دادن ممنون میشم منو کمک کنن
اگه مرکز خرید معتبری هم میشناسید به جز لپ تاپ پلازا لطفا بگی
دوستان من آدرس و مشخصات نمایندگی های فروش لپ تاپ های سونی و ایسوس و اچ پی در دبی رو میخواستم از دو ستانی که اطلاع دارن یا خریدی انجام دادن ممنون میشم منو کمک کنن
اگه مرکز خرید معتبری هم میشناسید به جز لپ تاپ پلازا لطفا بگی
دوستان از راهنماييهاتون متشكرم .خلاصه چين و آمريكا رو بي خيال شدم و با توجه به اينكه قبلا يه VAIO-AR850E واسه دادشم گرفته بودم و اونم چيني بود و بسيار ازش راضيه رفتم VAIO-F115FM رو خريدم و دارم حالشو ميبرم . خدايييش معركه است .
باز هم متشكرم.
دوستان اگر کسی اطلاع از تاریخ ورود F11EGX داره لطفا بگه . من خیلی منتظرشم.خیلی لپ تاپه کاملیه
چرا عزیز کاملا درست نوشته بود. یه سری به سایت سونی بزن مدل رو بدی بهت مشخصات رو می دهنقل قول:
البته خيلي شبيه همن ولي كم و كاستيهاي F11EGX نسبت به F115 شامل :نقل قول:
1- هارد اون 7200rpm، 320GB ولي F115 ، هاردش 500GB و 5400rpm هست
2- RAM اون 4GB هست ولي F115 ، رامش 6GB هستش
3- Total Available Graphics Memory براي F11EGX دقيقا 2807 MB هستش ولي براي F115 دقيقا 3831 MB هستش
4- متاسفانه F11EGX فاقد Blue Ray Drive هستش ولي F115 داره.
ولي تنها برتري F11GGX نسبت به F115 همون CPU 820QM هستش كه قدرت Turbo اون تا3GHZ هست ولي F115 داراي 720QM هستش و قدرت Turbo اون تا 2.8GHZ هست .
بنابراين احساس ميكنم براي انتخاب يه سيستم قوي تر باز بايد F115 رو مد نظر قرار داد.
متشكرم.
مبارک باشه.امیدوارم که لحظات خوشی رو باهاش سپری کنی.:46:نقل قول:
با سلامنقل قول:
اولا مبارک باشه.دوست عزیز چه قیمتی خریدی و از کجا؟
با تشکر:11:
سلام
دوستان از سونی ، مانیتور حداقل 15 ، حد اکثر یک و ششصد چی پیشنهاد می کنین؟
یه سایت هم اگه معرفی کنید تا بتونم عکس های مربوط به سونی رو با کیفیت بالا توش ببینم ،ممنون میشم.
مدل پیشنهادی:نقل قول:
Sony VAIO F116FG/B
Core i7-720QM 6m
4G ddr3
500GB 7200
Geforce GT 330M 1GB
bluray
windows 7
"16.4
1.620.000 تومان
اینم لینک عکس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون، این تقریبا همون چیزی بود که من می خواستم،فقط :نقل قول:
1- قیمت چرا اینقد بالا میره؟1100 دلار کجا و یک و ششصد کجا؟!
2- این یک و ششصد هم با گارانتی ایران رهجو دیگه ،نه؟
3- کجا رو برا خرید پیشنهاد می کنی؟پایتخت یا ...؟
4- کسی از دوستان داره این لبتاپ رو؟
5- چیزی که من از عکس ها فهمیدم،قسمت داخلی (کیبورد و دور Lcd )یه ذره ازبیرونش روشنتره؟!
مشکی اش هم اینه:
بله دوست عزیز گارانتی ایران رهجو هستش.برای خرید فرقی نمیکنه از کجا فقط با گارانتی اصلی(رهجو) بگیرید.اتفاقآ یکی از دیگر دوستان(جناب Kissyou )از همین مدل و با همین گارانتی داره و خیلی هم ازش تعریف میکنه.:46:نقل قول:
بر تمامی اهل فن سلام
من کلا آدم ناشی هستم:31: و شدیدا نیاز به کمک دارم
تو محدوده 1600 /1800لب تاپ خوب چی سراغ دارید...
(من معماری خوندم و نرم افزارای 3d maxو revitو... می خوام نصب کنم طبق تحقیقات ناچیزم رم 4 و کش 6 خوبه...)
(خودم اپل دوست داشتم-MB991- ... اما راستش می ترسم از اینکه مشکل باهاش پیدا کنم حالا از شما می خوام :31: بهم پیشنهاد بدید (فقط از دل متنفرم) )
راستی ترجیحا 14" باشه... نشدم نشد...
تا مهر هم می تونم صبر کنم...
خیلی ممنون:11:
آقا من VAIO F116FG/B و VAIO F11 DGX \ B رو دیدم،همه چیزش عالیه،رنگش هم همونی که دوس دارم(از مشکی خسته شدم)،فقط یه ذره گنده به نظر میرسه ،با این مشخصات جمع و جورترش رو سراغ ندارین؟(البته واضحه که LCD باید کوچیکتر بشه!)
نقل قول:
کاملا مشابه رو که نمی شه پیدا کرد ، بستگی داره چه نوت بوک می خواهید ؟ از چه کلاسی؟
نوت بوک برای حمل و نقل ؟ نوت بوک مولتی مدیا؟ و......................
از سونی و 14 اینچ میشه این مدل را پیشنهاد داد:
SONY CW 27 FX
CORE I5-2.4-520M
4GB DDR3
500 HDD
NVIDIA 330M 512
14"LED
BLUE-R
WIN7P
2.4Kg
1,450,000
دوستان مدلي با مشخصات dv6-2300t وجود داره كه blue ray داشته باشه و كيفت مانيتورش بهتر باشه؟
core i7 1.6
8g ddr3
gt320m
modem-fp-wifi ..
اولویت برام مولتی مدیا است و اینترنت؛گیم و برنامه نویسی و ... کارای سنگین نمخوام ازش بکشم.هر روز تقریبا 10 ساعت روشن خواهد بود و دائما هم وصل به اینترنت با وایرلس و وصل کارت تی وی و کارت DDR (مدار بسته).نقل قول:
منظورم هم از جمع و جور ،عرض لب تاپه.سری f معمولا عرضشون 15 اینچ به بالاس.
رنگ هم غیر مشکی(سفید باشه،عالیه؛با محیط ست میشه)مانیتور هم از 15 کمتر نباشه.USAساخت باشه(فقط برا کلاسش!).قیمت هم نهایت یک و ششصد.(پیدا میشه یا باید سفارش بدم بسازن؟!)
(ممنون که سریع جواب میدین ،فردا باید حتما لب تاپ دستم باشه):11::40::10::46::20:(می تونستم، خودم هم میومدم کنار این گوگولی مقولی ها!!! فقط جواب بدین!)
سلام دوستان
من خیلی دو به شک هستم که منتظر VPC-F11EGX بمونم یا اینکه Sony VAIO F116FG/B v رو بگیرم.
از یک طرف میگم EGX آمریکاییه احتمالا کیفیت قطعاتش فرق داره
از طرف دیگه خیلی جا ها شنیدم که چینی و آمریکایی فرقی نداره.
اگر دوستان منو راهنمایی کنند ممنون می شم.
به نظرتون با توجه به بازار لپ تاپ EGX وارد بازار ایران میشه؟
قیمتش به نظرتون چقدره؟
بر تمامی اهل فن سلام
من کلا آدم ناشی هستم:31: و شدیدا نیاز به کمک دارم
تو محدوده 1600 /1800لب تاپ خوب چی سراغ دارید...
(من معماری خوندم و نرم افزارای 3d maxو revitو... می خوام نصب کنم طبق تحقیقات ناچیزم رم 4 و کش 6 خوبه...)
(خودم اپل دوست داشتم-MB991- ... اما راستش می ترسم از اینکه مشکل باهاش پیدا کنم حالا از شما می خوام :31: بهم پیشنهاد بدید (فقط از دل متنفرم) )
راستی ترجیحا 14" باشه... نشدم نشد...
تا مهر هم می تونم صبر کنم...
خیلی ممنون:11:
biostar جان من مشخصات دقیق برا این مدل پیدا نکردم،یه کمکی می کنی؟(یا هر کدوم از دوستان لطف کنه)نقل قول:
1- رنگ سفید داره یا نه؟
2-ساخت چینه یا آمریکا؟(می دونم توفیری تو کیفیت نداره ها)
3-رایت رو بلورای هم هست یا فقط رو سی دی و DVD رایت می کنه؟
4-خروجی LCD هم که داره حتما؟
5-ایران رهجو براش گارانتی سه ساله میده یا یک ساله؟
ممنون از وقتی که میذاری:46:
فقط بلوری می خونه ! رایت نمی کنه. برای DVD و CD هم هر کاری بخوای می کنه.نقل قول:
رنگ بندی: سفید ، آبی ، قرمز ، صورتی ، مشکی.
همه نوت بوک های ایران هجو گارانتی 3 ساله دارند.
ساخت چین هست.
مشخصات کامل:
کد:http://www.sony-mea.com/product/vpccw26fa
کد:http://www.sony-mea.com/product/vpccw28fg
SONY CW 27 FXنقل قول:
CORE I5-2.4-520M
4 DDR3
500
NVIDIA 330M 512 GDDR3
14 LED
BLUE-R
win7P
2.4Kg
1,420,000
LENOVO THINKPAD SL410
T9600@2.8GHz,6MB,1066MHz
DDR3 4GB
14"
500GB SATA HDD
ATI Radeon HD 4570
1,210,000T
ASUS U80V
T9600@2.8GHz,6MB,1066MHz
DDR2 4GB
14 "
500GB SATA HDD
ATi Radeon HD4570 512MB
1,465,000T
سلام.نقل قول:
ممنون از توجه و جوابتون.
هرکسی نظری داره و نظرش محترمه نظر شما هم برای من قابل احترام.
درباره هارد باید بگم برای من سرعت مهمتر از حجمه شاید برای شما حجم مهمتر باشه.
درباره رم حق با شماست F11=4GB و F115=6GB ولی رم گرافیک هر دو سیستم 1گیگا بایت هستش و بیشتر از اون به رم سیستم مربوط میشی که 115 چون 6گیگ رم داره طبیعتا رم گرافیک بالا تری هم داره که با افزایش رم F11 این موضوع قابل حله.
درباره بلو ری باید بگم به نظرم فعلا کارایی نداره.
و در آخر شما راجب ویندوز چیزی نگفتید,
باید بگم 7پرو سر تر از 7خانگی هستش چون قابلیت run as XP رو داره و این به نظر من مهمه.
درباره چینی یا آمریکایی بودنشم بحث نمیکنم.
بازم ممنون از جوابتون.
راستی مبارک باشه,از لپ تاپت لذت ببر.
کاش آمریکا بود؛حاضرم بیشتر بدم ولی آمریکا باشه!(نه که پول اضافی زیاد دارم!)ولی ظاهرا چاره نیس،دوستان آخرین قیمت ایران رهجو رو هم می تونن بگن (CW 27 FX )نقل قول:
آقا من این مدل F11EGX رو میخوام سفارش بدم واسم بیارن.
کانفیگ:
cpu:1.6 turbo 2.8
ram:4GB
VGA 1GB G330
قیمتشو گفت حدود 1400 تا 1500 در میاد.
هر کی می خواد بگه تا معرفی کنم بهش جایی رو که سفارش می خوام بدم. شاید بخواد چند تا بیاره ارزونترم میوفته
گفت چون فرقش نسبت به دل های قبلیش f11dgx فقط کارت گرافیکش قویتره ولی قیمتش 140 هزار تومان گرونتره.
بخاطر همین کسی نمی یارش.
ممنونم دوست عزیزنقل قول:
دقیقا چون من کارهای گرافیکی زیاد میکنم و هر از گاهی هم یاد بچه گیهام میوفتم و میرم سراغ game پارامترهای F115FM برام ارجح تر بود
ضمنا من حالت پایه دو لپ تاپ رو مقایسه کردم ! اگرنه هردو رو میشه تا 8GB هم افزایش RAM داد
قابلیت RUN AS XP هم چون دیوونه نرم افزار به روزم برام کارایی نداره.ضمنا با توجه به اینکه کل مجموعه درایورهای این لپ تاپ 840Mb هست و به راحتی با sony taxi داتلود کردم , مشکلی در تعویض windowsش ندارم .هرچند نیازی به تعویض نیست.
ضمنا بهتون پیشنهاد میکنم از BLUE RAY غافل نشید , فعلا سخت گیر میاد ولی کیفیت فیلم هاش عادم رو مبهوت میکنه:18:.دیری نمیگذره که فرا گیر میشه و .............
موفق باشید.
سلامنقل قول:
منم 1دونه میخوام:31: اگه معرفی کنی ممنون میشم(البته مشکی باشه)
اگه میشه راجع به گارانتیشم بگو(معتبر هست یا نه)
راستی میشه بپرسی مدل F11nfx/b رو هم میارن یا نه؟
ممنون
ببخشید میشه مدل های
sony QGX2
ZGXU1
FX27
Aplle MB991
را مقایسه کنید؟؟؟؟
شماره و سایت مورد نظر در پیغام خصوصی داده شده.نقل قول:
به من گفت حدود قیمت 1450 الی 1500 در میاد.
سلامنقل قول:
ممکنه به بنده هم معرفی کنید
تو این سایت یکی از دوستان گفتند تولید این مدل (F11EGX ) و F11FGX موقف شده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TAKMAN جان ميشه به من هم معرفي كني؟ممنونتم داداش پ-خ بزن مرسي
نخیر دوست عزیزنقل قول:
مگه میشه هنوز نیومده متوقف بشه؟
میگن به علت اینکه قیمتش نسبت به مدل F11dgx خیلی فرق داره بهخاطر این خریدارای ایرانی وارد نمی کنن
شماره و نشانی سایت فرستاده شد برایتان:20:
شماره و آدرس سایت برایتان ارسال شد. موفق باشید:20:نقل قول:
Sony VAIO F115FM/B
سلامی دوباره
یه لب تابی می خوام از Sony VAIO VPC-F115FM/B مانیتورش کوچیکتر باشه ولی قطعاتش بالاتر باشه
یکی از دوستان مدل apple 11 MC026LL/A رو پیشنهاد داد ولی به نظرم اگه cpu 4 هسته ای بخرم بهتر باشه
در ضصمن قیمتش زیاد برام مهم نیست
ولی اگه میشد یه لب تاب بالاتر از اینها با مانیتور 14 گیر بیاد خیلی عالی می شد
در ضمن Msi نباشه چون هنوز بهش اعتماد کامل ندارم
ممنون از راهنمایی سریعتون
امروز یکی (فروشنده بود)می گفت سونی های USA قاچاقی میاد و ایران رهجو نمیاره.دوستان گارانتی ایران رهجو سراغ دارن که USA باشه ؟
بعد یه سوال دیگه : سونی با رنگ سفید و بلورای (سایر مشخصات هر چی میخواد باشه)ساخت USA دیدین تا حالا؟(باز همون فروشنده می گفت که نمی تونی پیدا کنی؟
(راستی تاخیر من تو خرید-که گفته بودم یکشنبه باید بخرم-به خاطر احتمال افزایش بودجه بود ها که اینطورم شد ، تا یک و هشتصد حله! از همه دوستانی که کمک کردن و می کنن دوباره تشکر می کنم)
نقل قول:
خوب خیلی راحت می تونم بگم که همچین موردی نداریم ، نوت بوک های 14 اینچ نه برای گیم و نه کار های مولتی مدیا ، طراحی میشوند ، و بهترین مورد های 14 اینچ همون مدل CW سونی هست.
که مدل هایی که با کارت گرافیک 330 عرضه میشه ، با سی پی یو core i 5 هستند.
مدل N82JV از ایسوس هم مشخصات خیلی خوبی داره ، اما نمی دونم وارد ایران شده یا خیر
سلام دوست عزیزنقل قول:
اولا اینکه با این شیاطین سرخ نگرد که زیر سوال میری
ثانیا N82JQ ظاهرا بهتر از مدل پیشنهادی شماست
ثالثا حالا اگه 15" هم شد عیبی نداره و من بیشتر بخاطر وزنش و قدرت جابجایی اینقدر روی این موضوع حساسیت بخرج می دم
ولی خواهشا مدلی رو پیشنهاد کن که بعدا از گرفتنش پشیمون نشم
در ضمن بیشتر از اینم اگه پول نیاز داشته باشه هزینه میکنم
با تشکر از راهنماییت
:11::11:Barcelona is the best team in the world:11::11:
از قيمت N82JV خبري داريدكه حدودا چقدر هست؟نقل قول:
نقل قول:
سلام دوست من... این مدل رو منم می خوام ، البته نمیتونم ، پیغام خصوصی بدم:41:
چگونه آدرس رو برام میفرستید؟
آیا این شخص مطمئن هست؟
راستی این مدل اگه با این رنج قیمت باشه عالیه ، چون من شدیدا کار گرافیک یک گیگ لازمم خواهد شد..
با سلام خدمت اهالی محل.
راسیتش دیدم بحث داغ گفتم اگه بشه واسه منم بچسبونیدش.(خیلی چاکریم)
اصل مطلب:
راستش من دانشجوی رشته it هستم .چند وقتی تو کار قطعات بودم . ولی به دلایلی یه کمی وا موندم .
یعنی در مورد لپ تاپ در حد عالی اطلاعات ندارم. یعنی از مدلهای جدید که اومده بسته به مشخصاتشون .نمیتونم بشناسم.
واضح تر بگم. مثلا نمیدونم فرق core i3 & corei5 & core2 due چیه!
البطه نه تا این حدم ولی خوب.
خواهشی که از دوستان گلم داشتم اینه که اگه زحمت بکشند و یک سری اطلاعات دسته بندی شده .با تمام مشخصات و مزایا و معایب و... در اختیار امثال بنده قرار بدهند خیلی خوب میشه.
اخه میدونید درد اصلی من چیه؟ مسئله اینه که اینجا فقط میگند اینو بخر ..اونو نخر. ولی اگه مثلا یه چارت کامل از انواع cpu و کلیه مشخصات رده بندی شده قرار بدید چندتا حسن داره مثلا:
1- با این جور اطلاعات خیلی از سوالات جواب داده میشه.
2- با این کار اول یه سیستم خوب و !!! مناسب کارشون!!! پیدا میکنند .در ثانی حد اقل میفهمند به چه دلیل این سیستمی که انتخاب میکنند خوب.
3-سطح علمی سایت از یک نواختی رو به صعودی بودن کشیده میشه . در نهایت امثال من با انواع تکنولوژیهای روز اشنا میشند.
4-درج سوالای تکراری کم میشه ! با این کار از بیت المال بهینه تر استفاده میشه .درسته که شما زحمت میکشید واطلاعات رایگان در اختیار امثال من قرار میدید ولی حد اقل زحمات مدیران ارجمند هم .البته نه بطور کامل ولی تا حدودی پایمال نمیشه.
5-شخصی که به فرض میخواد سیستم بگیره مجبور میشه که سیستمو با اطلاعات کامل بگیره.
و...
دوستان باید ببخشند که زیاد حرف زدم ولی من شخصا 85 صفحه از این 104 صفحه که در رابطه با این موضوع بحث شده خوندم و با عرض پوزش به جز اینو بگیر .. اونو نگیر چیز دیگه ای نفهمیدم.
خلاصه کلام اینجانب خیلی نیاز مند اطلاعات دوستان و بزرگواران علم و صنعتم. پس خوا هش میکنم که دست بده حقیر رو هم بگیرید.
وسلام...:11:
من برای خرید VPCF11DGX/B به دلیل گرافیکش تردید داشتم ، تا اینکه متوجه شدم مدل VPCF11FGX/B و یا VPCF11EGX/B همون کانفیگیه که من می خوام ، کسی می دونه اینارو از کجا میشه تهیه کردد؟ قیمتش اگه بگین که خیلی لطف کردین.
نقل قول:
من به یکی از این شرکت ها زنگ زدم ، گفت تا اواسط هفته دیگه میاره ... البته اگه بیاره .. حتما به شما دوستان اطلاع میدم
این دوستمون takman_236 هم که نگفت از کجا میشه تهیه کرد...!!!:41: