سفارش دادم گفتن نداریم
پس ایسر با این مشخصات وجود نداره
باز من رفتم خرید یه پرس و جو میکنم با اینکه میدونم نیست
گزینه ای جز خرید G62-a10 نیست
Printable View
سفارش دادم گفتن نداریم
پس ایسر با این مشخصات وجود نداره
باز من رفتم خرید یه پرس و جو میکنم با اینکه میدونم نیست
گزینه ای جز خرید G62-a10 نیست
چرا این اسمهایی که برای کانفیگهای مختلف نتبوک یا نوتبوک (مخصوصا نتبوک) روی کاتالوگها و سایتهای ایرانی میزنن ، تو اینترنت که سرچ میکنی چیزی پیدا نمیکنی ؟ من دنبال Acer Aspire 5742ZG-P623G50Mncc و sony vpm126ag رو سرچ کردم ولی چیزی پیدا نشد ! اگه قیمت مدل سونی رو دارین لطفا بگید . چون به نظرم زیر 600 تومن میاد ، اینجا مطرح کردم .
کسی نظری نداره ؟نقل قول:
بنظر من ایسر5742z قیمتش 500 هست تو سایت چاره.اما شما ایسر نمی خواید.:10:نقل قول:
سلام
مدل ایسر رو ندارن بهم گفت این مدل رو داریم تو این قیمت
کلا مدل ایسر رو باید بیخیال شدکد:http://www.chare.ir/index.php?target=products&product_id=36958
باز من رفتم خرید یه سراغی ازش میگیرم بهتون خبر میدم
پس با این حساب بریم پرو بوک 4520s-d بگیریم. اخه میگگن بدک نیست بهتر از جی62 هست قیمتشم 620 هست.
اون رو کجا خوندی ؟
لینک بده
سلام به خدمت همه دوستان
اول در مورد خرید اینترنتی بگم که ریسک خیلی سنگین و بزرگیه چون :
ممکن لپ تاپ ریفر به شما بدن و شنا تا بخوای حالیشون کنی 3 هفته طول می کشه
ممکن است یه کانفیگ دیگه رو بفرستن
ممکن است شما پول بریزی و جنس موجود نباشه
امکان کار کردن با لپ تاپ( مثل مغازه ها9 نیست
و خیلی دروغ های دیگه
و دوم این که من نمیخوام تبلیغ سایتی رو بکنم ولی هر چی تو دیجی کالا هست تو بازار هم گیر میاد ولی سایت های دیگه رو نمیدونم
و سوم این که فعلا چون ایسر تو بازار نیست به اچ پی اکتفا کنید و دنبال یه گارانتی خوب باشید
موفق باشید :40:
:31::31::31::31:نقل قول:
یک چیز بگم نخدینا.اونقدر تو این سایت اون سایت گشتم اصلا نمیدونم کجا خودم.:41:
اما میگن دوام پرو بوک از جی62 بیشتر هست.میگن تاچ پد جی62 صفت تر هست.و اون دوستمون که میگفت مدار داخلیش نامنظم قاطی پاتی هست از این حرفا دیگه.
در ضمن سی پی یو پرو بوک یه نمه قویتر هست
اینم یک نگاه بندازین
/digikala .com/default.aspx?Page=Compare&Products=Notebook&Compar e=Notebook-HP-ProBook-4520s-D,Notebook-HP-Pavilion-G62-a11SE
بین دات و دیجی کالا فاصله رو خذف کنید.
پرو بوک فرکانس2.4 1333 داره از جی62 سرتر هست.گرافیکش بهتر هست.وایرلسش سری N هست.پورت لن بالاتر هست.تاچ پد بهتر داره.وبکم قوی تری داره.و از همه مهمتر ویندوز اریجنال داره.ریفرشم با این حساب کم هست.در ضمن پورت E sata هم داره.
تنها رقیب باقی مانده اگه تو بازار باشه پس همینه
چون ممکنه این سایت هم نداشته باشه بعد معلوم شه
راستی G62-a10 مشکل در مورد نشان دادن تصویر HD با --- نداره
---------- Post added at 10:56 PM ---------- Previous post was at 10:52 PM ----------
واقعا چقدر تفاوت میبینید ؟
HP G62-a10= 560
Intel Core i3 2.26 GHz - Cache 3 MB - BUS 1333 MHz
2 GB DDR3
320 GB 7200RPM
Intel GMA HD Graphics - MB UpTo 1740 MB
15.6" - Bright LED
Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
Dos
2.4 KG
HP ProBook 4520s-D=635
Intel Core i3 2.4 GHz - Cache 3 MB - BUS 1333 MHz
2 GB DDR3
320 GB 7200RPM
Intel HD Graphics - MB UpTo 1500 MB
15.6" - Bright LED
Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
Microsoft Windows 7
2.56 KG
---------- Post added at 10:57 PM ---------- Previous post was at 10:56 PM ----------
فقط یه خوبی داره اون هم اینه که اسم پروبوک روش هست
به نظر من 90% قیمتش از اینه که تو سایت دیجی کالا هست کمتره
ولی ارزششو داره سرش فکر کرد
عزیز این مدل پرو بوک که گفتم تهران قیمت بگیر کانفینگشم بگو اخه کانفینگ مختلفی داره .ببین چند میدن؟
اما قیافش بدک نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخه اون دوستمون بود تعمیر کار بود می گفت داخل جی62 سیم هاش قلان هست باعث اتصال میشه این خودش خطر ناک هست ریسکه دیگه.
---------- Post added at 01:03 AM ---------- Previous post was at 01:02 AM ----------
نه قیافش از جی62 خیلی بهتره اما قیمت جی62 بهتر تره
البته مشکی G62 رو من بیشتر میپسندم
اما یه خورده تحقیق کردم سر جمعشو بهتون میگم
اینم چند تا عکس از این مدل
---------- Post added at 11:21 PM ---------- Previous post was at 11:20 PM ----------
به نظر ارزششو داره اگه باشه
---------- Post added at 11:22 PM ---------- Previous post was at 11:21 PM ----------
کد:http://sarzamin.ir/index.php?productID=758
اویسی و الوین عزیز
خودتون رو به خاطر 35 هزار تومن گول نزنید
ببینید مزایا پرو بوک نسبت به جی 62
فرکانس بالاتر
ویندوز 7
کیفیت صدای اچ دی
مالتی تاچ
ظاهر بهتر
پورت ای ساتا
مودم دیال اپ(فکر کنم)
وب کم 2 مگا پیکسل
که شما اگه بخوای ویندوز 7 رو بخری نزدیک 180 هزار فقط پولشه اینو در نظر داشته باش:18:
موفق باشید :40:
حالا قیمت این 2 تا چقدر هست ؟!!!نقل قول:
تو سرزمین که قیمت نداشت :|
و بنظر منم پرو بوکه هم بهتره ...
هر چند بودن ویندوز حتی اورجینال همچین فرق آنچنانی نمیکنه چون نهایت بعد 6 ماه باید یا ریپیر یا تعویض کنیش :13:
Netbook Ideapad S10-3s 59-057720 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Atom N550@1.5GHz,1MB Cache [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DDR3 2GB 1333MHz+250GB SATA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Windows 7 Starter + Quick Start [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Price: 450,000Tدوستان من این مدل رو با گارانتی سازگار دیدم 450 تومن ، ولی Ideapad S10-3s 59-057720 رو هر جوری سرچ کردم ، نتونستم یه specification یا review ازش پیدا کنم . cpu atom n550 دوهسته ای هست و با وجود 2gb رم ddr3 خیلی به نظرم از نت بوکهای دیگه سرتر اومد .
کسی نمیدونه این مدلهایی که هیچ نشونی تو اینترنت ازشون نیست (به جز سایتهای ایرانی) از کجا وارد ایران میشن ؟ من یه خورده مشکوک و سردر گمم ، جون مدلهایی که رم 1gb با سی پی یو n450 که ضعیفتر هست ، دارن ، از این مدلی که گفتم گرونتر هستن . چرا ؟ لطفا راهنمایی کنید .
سلامنقل قول:
فرقش 75 تومن هست
در ضمن درسته ویندوز 7 داره
برای همین برام عجیبه چون خود ویندوز رو شنیدم 100 رو قیمتش بالا میاد حالا حداقل 50 تومن رو در نظر بگیریم
باز خیلی قیمتش عجیبه من فکر کنم زنگ بزنیم بگن نداریم و ... مثل سایت چاره
در غیر اینصورت نکنه ریفر باشه
اگه اینا نبود من به احتمال زیاد همین مدل رو میگیرم با اینکه 75 تومن تفاوت داره منظورم پروبوک هست
طراحیش مثلا لپ تاپهای جدید هست :40:
اقا کسی نیست جواب بده
این لپ تاپ g62 و یا پرو بوک 4520s-d رو میشه
یک کارت --- اکسترنال بخریم و به تلویزیون وصل کنیم
سیستم لپ تاپ میکشه ؟؟؟
داداش گلم اگه فرکانس S1 باشه راحت اجرا میکنه بی مشکل رو فرکانس S2 هم مشکلی نخواهی داشت.چون برای فرکانس اس2 1 گیگ رم لازمه و گرافیک 256 همین.در ضمن کانالهای اچ دی رو ماهواره ها همه پولی هستن که با اکانت سی سی کم باید باز بشه که حدودا ماهی 10 تومن هست.از لحاظ سی پی یو کش رم مشکلی نداری عزیز.نقل قول:
آقا این پرو بوک واقعن عالی هست از لحاظ ظاهر و همه چی ، من هم اتفاقن دنبال یه لپ تاپ تو همین مایه ها میگردم برای کسی
با قیمت ۶۶۶ تومن رو پیدا کردم اما رنگش مسی سوخته هست
البته g62 هم بد نیست اونم ۵۹۰ تومن
اما از ایسر هم دو مدل ۵۷۴۲ و ۵۷۳۶ با قیمت ۶۰۰ و ۵۶۰ هست اونم بد نیست
از دل هم ۴۰۳۰ و ۵۰۳۰ هست اما یکمی ضمخته
فکر کنم در نهایت یکی از همون اچ پی هارو بگیرم
نظرتون چیه؟
سلامنقل قول:
من نگران کارت گرافیک هستم به نظرت از اون لحاظ مشکلی نداره چون انبرد هست
در ضمن تمام کانالهای HD پولی نیستند برخی رایگان هم هستند
برای همین میگم نظرت چی هست
داداش اون کانالهای اچ دی هم به درد نمیخرند.فکر نکنم مشکل ساز بشه.اخه این انبردی هم که میگیم اونقدرم ضعیف نیست دیگه.تو خود مانیتور لپتاپ کم نمیاره اما بخوایی بزنی به ال سی دی مثلا 40 اینچ فکر کنم یکم کم بیاره.اما به نظر من مشکلی نخواهی داشت چون بیشتر سی پی یو کش و رم لازمه تو دی وی بی.حالا دی وی بی چی مخوایی بگیری؟نقل قول:
برای LCD میخام
کارت دی وی بی هم هنوز تصمیم نگرفتم احتمال داره 7500 پروف
فکر نکنم مشکلی باشه نشون میده اخه این ----- های 100 تومنی راحت اچ دی پخش میکنن چه برسه به گرافیک اینتل اچ دی4500 .
این ریویو رو هم از سایت خود HP ببینید
به نظر لپ تاپ خوبی هست
امیدوارم تو بازار ایران موجود باشه
کد:http://h10010.www1.hp.com/wwpc/us/en/sm/WF05a/321957-321957-64295-3929941-3955552-4145198.html
به این پست یه نگاه بنداز بعد تصمیم بگیرنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5852934&postcount=11
دوستان نظرتون راجع به این 2 چیه ؟
محتوای مخفی: Asus Eee PC 1008 HA
محتوای مخفی: ASUS Eee PC 1101HA
کدومشون بهتره ؟ اگه پیشنهاد دیگه ای هم دارین بفرمایین ، فقط در نظر داشته باشین وزن حداکثر 1.3 کیلو
جواب بدین خواهشا
نقل قول:
msi Slim گزینه خوبیه
اگر هم مینی میخوای acer gateway
تو دیجی کالا یه چرخ بزن
این دوتا رو نگاه کردی ؟نقل قول:
MSI Slim چندین مدل مختلف داره ، اگه میگید بهتره ، بفرمایید در مقایسه با اون دوتا که پیدا گفتم ، از چه نظر برتری داره.
4520 خیلی توپه .
منتها توی بازار که زیر 660 ندیدم .
غیر از چاره و رایان صبا منظورم دیجیکالا و کیمیا آنلاین بود .
آقا من امروز رفتم خرید ولی هر کاری کردم نتونستم راضی نشم که probook4520s رو نخرم
با موس توپ و پد و یه کیف کولی در حد متوسط و یک مودم اکسترنال دل و یکسال گارانتی ایران انفورماتیک کلن شد 666 هزار تومان من که خیلی راضیم
از فروشگاه یاس خریدی زیر پاساژ پارسی درسته :31:
نقل قول:
مبارکه بی زحمت هر ایرادی ازش دیدی این جا اطلاع بده تا ما هم بدونیم
راستی مگه ایران انفورماتیک اچ پی رو گارانتی می کنه ؟
نکنه از این شرکتی هاست ؟
هان!!!!!!!!!
مبارکت باشه داداش.من که منتظر 5742z هستم بیاد این خانومه از فروشگاه چاره تماس گرفت گفت این مدل موجودی ندارم لنوو داریم من گفتم این نمی خوام بعد گفت شرکت تامین کننده گفته تا 10 12 روز دیگه وارد میکنه 5742 رو.دوستان کسی جایی سراغ داره 5742z بفروشنه
---------- Post added at 12:46 AM ---------- Previous post was at 12:44 AM ----------
مهران جان اچ پی که گارانتی معتبری نداره به خاطر تحریم همه شرکتی هست.نقل قول:
من هم نفهمیدم کدوم ایران هست فقط نوشته گارانتی ایران
کیفش هم خیلی ضایع هست
بدون کیف و موس و گارانتی هم نمیده قیمت هم مقطوع 666 تومنه
من که تفاوت 133 تومن بین این و اون مدلی Dell 5010 با سی پی یو i5 2.66 دیدم بیخیالش شدم
واقعا ارزش داره پول بزاری یه لپ تاپ بگیری از همه لحاظ خوب
---------- Post added at 10:50 PM ---------- Previous post was at 10:48 PM ----------
گارانتی های اچ پی همه به درد نخورن فقط به درد دلگرمی میخوره
البته الان مد شده 80% فروشگاه گارانتی درست و حسابی نمیارن مثل امرتات و الماس و ...
من که بیین 500 600 میگیرم یک لپتاپ.400هم خرج پی سی میکنم یک سی پی یو و مین خوب میگیرم بعدا 1 ماه دیگه 4 گیگ رم هم روش ردیف میکنم.من لپتاپ برای کار معمولی می خوام ارزش نداره برای لپتاپ بیشتر خرج کنی.این قشنگی 5742 چشم من رو گرفته نسبت به قیمتش خوشگله خیلی.نقل قول:
این هم لیست 5 نت بوک برتر p30world هست گفتم شاید به درد دوستان بخوره:
کد:http://www.pcworld.in/top-products/top-5-small-netbooks