نه متاسفانه نسبتی باهاش نداریم.:31:نقل قول:
البته یکی از اساتید پایه مکعب روبیکه. چند بار هم یه همایش با عنوان تئوری بازیها تو دانشکده ریاضی برگزار کرده.
Printable View
نه متاسفانه نسبتی باهاش نداریم.:31:نقل قول:
البته یکی از اساتید پایه مکعب روبیکه. چند بار هم یه همایش با عنوان تئوری بازیها تو دانشکده ریاضی برگزار کرده.
سلام به همگی.
میخواستم بپرسم کسی میتونه یه تایمر خونگی برام جور کنه؟
منظورت همین تخته هایی هست که باهاش رکورد میزنند؟ شلپ روبیکو می کوبونن روش ؟ :دينقل قول:
روش های پیشنهادی Erik:
2*2 : مخلوطی از Ortega, Guimond, Layer + CLL و یه سری الگوریتم که چیزی در موردش نگفته!
3*3: از روش فردریش ( به نظر میرسه مثه 2*2 از یه سری الگوریتم به قول خودش secret استفاده می کنه!) واسه کراس زدن اگه دید زرد شرایط بهتری داره کراس رو با زرد میزنه.
4*4 : همون روشی که ابتدا وسط رو درست می کنه و...
BLD : برای گوشه ها از روش Pochmann , برای لبه ها از M2 استفاده می کنه.
روبیک های پیشنهادی :
2*2 : مارک eastsheen که از سایت های : cube4you.com - mefferts.com
3*3 : خودش از DIY kit سایت 9puzzles.com استفاده می کنه ، روبیک های cube4you type a - rubiks رو پیشنهاد می کنه.
4*4 : eastsheen- rubiks - cube4you
5*5 : v-cube که به olympic cube معروفه !
megaminx : مارک mefferts
سلامنقل قول:
روبیکو نمی کوبونن روش.
روبیکو ول میکنن رو میز بعد دستشونو میذارن رو تخته تا تایمر وایسه :31:
------------------------------------------
آقا من الان با روش لایه ای 35 ثانیه میرم.
یادگیری F2L چقدر وقت نیاز داره تا کامل یادش بگیریم ؟
موفق باشید :40:
نه دیگه طرف عجله داره تند تند حل می کنه یا روبیک رو تالاپ می کوبونه به زمین که سریع تر دستاش رو بزنه یا همینجوری زرتی پرتش می کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در هر صورت با لطافت برخورد نمی کنه باهاش!
جدی میگی؟:18:نقل قول:
آقا من الان با روش لایه ای 35 ثانیه میرم.
میشه فیلم بگیری از خودت؟
سلامنقل قول:
سعیمو میکنم : دی
:19:سلام
اقا این روبیک من داره زیادی سفت میشه قبلا گفته بودین اسپری سیلیکن بزنم ولی نمیدونم چی هست و از کجا باید خرید؟
از دکتر رامین عزیز... :40: بخر.نقل قول:
:31:نقل قول:
مجید جان
چه طوری ؟
آقا چه خبرا
کلاس ها خوب پیش میره ؟
سیلیکن متاسفانه جزو ممنوعات پستیه :41:
اون ماله شما رو هم قاچاقی دادم اومد !!! :21:
وگرنه گیر می دادن ...
:40:
سلام رامین جوننقل قول:
خوبم شما چطوری؟
خبر خاصی نیست. سلامتی. دارم رو F2L کار میکنم.
کلاس هم خوب پیش میره. 3 روز تو هفته است. روزهای زوج. دیروز رسیدم به OLL . از همون روش فیلم که گذاشتم تو تاپیک دارم بهشون یاد میدم. آخه یاد دادنش خیلی سادست. :دی
احتمالا برای دوشنبه هفته دیگه 3*3 رو تموم کنیم. بعدش شاید دوباره باید مزاحم شما بشیم . بستگی به این داره که تو رای گیری از بچه ها 4*4 رای بیاره یا مگامینکس. اگه مگامینکس رای بیاره حدودا 25 تا میخوام. زود بهت گفتم که پس فردا نگی دیر گفتی :دی
اصلا میخوای بفرست مگامینکس ها رو... فوقش اینه که 4*4 رای میاره. بالاخره بعدش که باید برم سراغ مگامینکس؟
کلاس های تابستونی مدرسه تا اواسط مرداد ادامه داره. اینقدر وقت هست که 4*4 و مگا رو تموم کنیم. شاید بعدش بازم وقت اضافه بیاریم. :دی
کلاس آموزش منو نگاه کنی میمیری از خنده :دی
سیستم بستم در حد المپیک... :دی :8:
یه تلویزیون حدودا 35- 40 اینچی گذاشتم اونجا و با هندی کم از دست خودم فیلم میگیرم. بچه ها از تلویزیون نگاه میکنن. اینجوری دست چپ و راستشون رو هم قاطی نمیکنن. :27:
میگم 4*4 نداری؟ همون حدودا 25 تا میخوام.
موفق باشی.
به به !!!نقل قول:
بابا ایول
پس اونجا حالی می کنیا :8:
آره اون فیلم چینیه 2 تا الگوریتم هاش خیلی عالیه
مجید خان
آقا باید ببخشی
زنگ زده بودی,میس کالش رو بعد دیدم و نتونستم باهات تماس بگیرم
امیر آقای کیوبر عزیز :40: امروز اومد فروشگاه
اندکی صحبت فرمودیم !!!
منم خودم لازم دارم .100 در صد هم گیر میارم. ولی زمانش مشخص نیست....
من دنبال بهترین جنس هستم
اگه بخوای چند مدل هست و می تونم برات بفرستم. ولی خودم زیاد باهاشون حال نمی کنم!
چون واسه شاگرد ها می خوای شاید همینا کارت رو راه بندازه
ولی اون جنسی که قرار بگیرم چیز دیگس
ببینیم چی میشه
دیگه تا هفته ی دیگه خبرش رو بهت می دم :46:
:11::11::11:
سلام به بر و بچه های گل پی سی ،
4 شنبه که آقا رامین گل رو دیدم , 5 شنبه هم جابر خان عزیز زو که اومده بود اصفهان .
بچه ها همه آماده واسه مسابقات شهریورنو می خوان پوووووز بزنن !!
واسه بچه هایی هم که می خوان تو تیم باشن هیچ شرط و شروطی نداریم !!! چون تو هر وضعیتی که باشن با کمک همدیگه تا 2 ماهه دیگه می تونن یه speedcuber باشن .:46:
آقا جابر قراره یه آموزش کامل در رابطه با انگشت گذاری بذاره که فکر می کنم خیلی مفید باشه
زیارت قبول... :دینقل قول:
سلام به بر و بچه های گل پی سی ،
4 شنبه که آقا رامین گل رو دیدم , 5 شنبه هم جابر خان عزیز زو که اومده بود اصفهان .
ایشالا دستت برسه به ضریح آقا... :دی
ایشالا شهریور همه همدیگه رو میبینن.
آقا این دوره های آمادگی چی شد ؟ جدا یه جلسه بزاریم قبل مسابقات و تجربیاتمون رو با هم قسمت کنیم. باور کنید خیلی موثره.
امیر خان اون ایده های شیطانیت چی شد پس؟ :21:کی میخوای در موردش صحبت کنیم. یاهو هم که نمیای؟
شما رو ببینیم زیارتمون کامل میشه مجید جان ! :46: :31:نقل قول:
واسه شهریور که 4-5 روز اردوی آمادگی داریم ، اونم از نوع بین المللی !! اریکو دعوت می کنم پاشه بیاد ایران مهمون ما !! :31:
در مورد میتینگ های 1 روزه ، خواهشن دوستان همکاری کنن ، این به بالا رفتن تجربیات خودتون کمک می کنه و بدون هیچ هزینه ای می تونید از تجربیات بقیه استفاده کنید .
تو اصفهان و شیراز و تهران قراره برگزار بشه ، تو اصفهان تو این 1-2 هفته برگزار میشه ،
بچه هایی که می خوان شرکت کنن حتمن بگن تا برنامشو زودتر بچینیم.
سلامنقل قول:
تو تهران قراره تو چه تاریخی برگزار شه ؟
من تا 2 دوم تهران میتونم بیام و در خدمتتون باشم.
سلاااااااااااااااااام به بروبچ !
آقایون شرمنده ما یه هفته ای نبودیم . همونطور که امیر جان گفت من یه سفر زیبایی به اصفهان و شیراز رفتم . دیگه ببخشید بهتون خبر ندادیم . خدایی همینکه تو مسافرت رفتم کافی نت زدم p30world دیدم ف ی لت ره نتوستم بیام .
باشه حتما . یکی از آشناهامون سه پایه دوربین داره ازش میگیرم واسه فیلم برداری مثل این خارجکیا :31:نقل قول:
ولی ای کاش بیشتر میدیدیم همدیگه رو . خیلی حرف داشتم . :41:
ایشالااااااااااااااانقل قول:
ایشالا شهریور همه همدیگه رو میبینن.
آقا این دوره های آمادگی چی شد ؟ جدا یه جلسه بزاریم قبل مسابقات و تجربیاتمون رو با هم قسمت کنیم. باور کنید خیلی موثره.
امیر جان قولشو به ما داده که اردو میزاره:46:
سلام مسعود جون . شنیدم 35 ثانیه میزنی . ایول پیشرفت . همش تاثیره فعالیت تو p30world ئه :31:نقل قول:
سلام
تو تهران قراره تو چه تاریخی برگزار شه ؟
من تا 2 دوم تهران میتونم بیام و در خدمتتون باشم.
موفق باشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی میگم از Shire تا تهران چند ساعت تو راهی ؟:31:
ای نامردا میان شیراز اون وقت خبر نمیدند یه خبر میدادین من هم میومدم:41:راستی یه روبیک هرمی گرفتم خیلی توپه 5&6 بار حلش کردم ولی روش سرعتی رو می خوام کسی نداره :5:نقل قول:
راهنمایی کنیدواز تجارب خود بگوییدکد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=423714
سلام اقایون عزیز
من دو تا مشکل دارم
1-یادتون گفته بودم می خوام رکوردم و نصف کنم , الان F2Lرو مسلط شدم ولی نمیتونم از 50 ثانیه پایین تر بیام
2- روبیکم سفت شده نمیدونم چی بهش بزنم , این اسپری سیلیکن رو هم که مشخصات ندادین تا بتونم خودم بخرم
برای اینکه رکوردت پائین تر بیاد باید روی حرکات دستت خیلی بیشتر کار کنینقل قول:
رکوردت خوبه
شما اگه الگوریتم های oll و pll که احتمال بالاتری دارن رو هم کار کنی
رکوردت بهتر میشه
اسپری سیلیکن هم 2 نوع توی بازار هست
مدل ایرانیش به اسمه Silicon Spray nahid و با قیمت حدود 3500
و مدل خارجی با قیمت بالاتر
از فروشگاه هائی که لوازم الکترونیکی می فروشند می تونی تهییه کنی
:11:
رامین جان ، اینم همون سایته که گفتم واسه f2l خوبه :
کد:http://algobase.110mb.com/f2l/
[QUOTE=Dr.mc;5173804]برای اینکه رکوردت پائین تر بیاد باید روی حرکات دستت خیلی بیشتر کار کنی
رکوردت خوبه
شما اگه الگوریتم های oll و pll که احتمال بالاتری دارن رو هم کار کنی
رکوردت بهتر میشه
سلام من الان قسمت PLL رو همونطور که گفته بودم 80 درصد بلدم ولی برای قست OLL اول مثل روش ابتدایی بک صلیب درست میکنم و بعد از فرمول های OLL که با این کار محدود میشن استفاده میکنم ولی همین صلیب درست کردن به طور متوسط 10 ثانیه زمان میگیره :13:
سلام دوستان
من یه روبیک خریدم 1000تومن:31:
مچم درد گرفت اینقدر سفته
الان میخوام از بین این روبیکا یکی رو بخرم :
کد:http://shop.rubiker.ir/index.php?route=product/product&product_id=76
کد:http://shop.rubiker.ir/index.php?route=product/product&product_id=73
کد:http://shop.rubiker.ir/index.php?route=product/product&product_id=57
کدوم رو به من پیشنهاد میکنید ؟کد:http://shop.rubiker.ir/index.php?route=product/product&product_id=72
میخوام رنگاش چسبی نباشه به راحتی هم پاک نشه
خیلی نرم باشه و سبک هم باشه
ممنون
روبیک سیاهه(به اصطلاح)بهتر از همس!
از لحاظ روونی!اگه هم نیمه روون و هم خشکل می خوای اون حرفه ای ه که نوشته با رنگ منحصر به فرد یا همچین چیزی!
:11:
سلام
دوباره اومدم
روبیکم خیلی سفت بود منم با توجه به آموزش هایی که توی اینترنت بود بازش کردم و بهش روغن زدم خداییش خیلی نرم شد خیلی نرم ولی الان اون خونه هایی رو که در آوردم لق شده
میخواستم بدونم اگه فایده ای نداره الان چی بگیرم که هم رنگش قشنگ باشه هم خیلی نرم باشه سنگین هم نباشه
قیمتشم مناسب باشه چون فکر میکنم این روبیک هم مثل چیز های دیگه هست دوروز دیگه بیخیالش میشم و میرم دنبال همون الکترونیک خودم ولی الان تابستونی تا بیکارم میخوام یه چیزایی ازش یاد بگیرم
بنا بر این قیمتش هم مناسب باشه
ممنون
اون روبیک سیاها فکر کنم اسم اصلیشون revenge یه یه چیزی شبیه این بود، شاید هم با 4x4x4 rubik's قاطی کردم ...
من خودم dian sheng رو ترجیح میدم...
حالا یعنی نمیشه سه تا قطعه روبیک من که لق شده درست بشه؟
آخه الان خیلی نرم شده حیفه بزارمش کنار
کاش زود تر فهمیده بودم اسپری سیلیکون همون اسپری ناهیده آخه الان دوتاشو توی خونه دارم
خواهش میکنم یه راهنمایی بکنید
بابا یه دیان شنگ بگیر خودتو راحت کن.
قیمتی هم نداره
از رامین ( Dr.Mc ) بگیر بگو مجید منو فرستاده :دی
اگه دو برابر باهات حساب کرد به من ربطی نداره :دی
آره ، مجید راست میگه !
نون پنیر با دل درد بعدش قیمته کبابه !! یعنی روبیک 1000 تومنی با مچ دردش قیمته دیان شنگه !! :31:
آقا مجید ، شما میتینگ 1 مرداد واسه بچه های تهران رو برگزار می کنی ؟
با حداقل 5 نفر، مسعود خان هم میاد.
Feliks zemdegs رکوردار میانگین حل روبیک 3*3 و 4*4 :
متولد 20 دسامبر 1995 در ملبورن استرالیا . از سال 2008 روبیک زدن رو شروع کرد؛ پس از 71 روز یادگیری روبیک به رکورد میانگین زیر 20 ثانیه می رسه !
این آقا پسر تو مسابقات آزاد استرالیا که دی ماه سال پیش برگزار شد تونست میانگین روبیک 3*3 رو 9.21 و 4*4 رو 42.01 حل کنه و رکورد جهانی رو به اسم خودش ثبت کنه !
پیش بینی میشه که feliks به زودی بتونه رکورد single دنیا رو بشکونه !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
راستی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دیروز یعنی سه شنبه تولد ارنو روبیک مخترع پر فروش ترین بازی فکری در دنیا یعنی روبیکه!!!
تولد 66 سالگی عمو ارنو رو از طرف بچه های پی سی بهش تبریک میگیم ! :8::11:
"مکعب وقتی در دستان شماست زنده به نظر میرسد . هر وجهی از مکعب 3 لایه دارد و هر لایه ای 3 بلوک.
عدد 3 معنای ویژه ای دارد ، در ارتباط با رابطه ی انسان و طبیعت :
مادر، کودک، پدر - بهشت ، زمین ، جهنم - تولید، محافظت ، تخریب - تولد ، زندگی ، مرگ ."
" ارنو روبیک "
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باشه من حرفی ندارمنقل قول:
کجا؟ جاش رو باید خودم جور کنم؟ یا یه جای عمومی مثل پارک میتینگ میزارید؟
اونایی که تهران هستن و مایلن 1 مرداد یکی دو ساعت دور هم جمع بشیم و تجربیات بده بستون کنیم اعلام آمادگی کنن.
موفق باشید.
نقل قول:
سلام به نظر من یکبار دیگه از شل نبودن پیچ های روبیکت مطمئن شو شاید اونارو شل بسته باشی
در ضمن میشه بگی اسپری ناهید رو از چه جور جایی تهیه کردی:20:
:41:باز هم سلام دوستان گرامی سوالدارم از این قرار:
من الا میخوام قسمت OLL رو شروع کنم حالا نمیدونم از کدوماشون که پر کاربرد تر باشن شروع کنم لطفا راهنایی بفرمایید
سپاس!؟!؟!؟!؟!؟!
نه مجید جان ، تو پارک باشه ، پارک شهر یا پارک لاله یا ملت یا هر جایی که خودت می دونی .نقل قول:
اگه بچه ها بیان میتینگ خیلی خوبی میشه ، هر کسی هم اگه دوست روبیک بازی داره و کارش خوبه می تونه بیاره ، هیچ اشکالی نداره!
اگه از الگوریتم های خود فردریش استفاده می کنی ، کنارش احتمال وقوع هر کدوم رو نوشتهنقل قول:
من الا میخوام قسمت OLL رو شروع کنم حالا نمیدونم از کدوماشون که پر کاربرد تر باشن شروع کنم لطفا راهنایی بفرمایید
سپاس!؟!؟!؟!؟!؟!
عزیز جان، شما بجای یاد گرفتن OLL ، سعی کن این مرحله رو 2 قسمتی کنی، یعنی اول یه کراس بساز اون بالا، بعد بین 4-5 حالت محدود تر میشه و اونجوری خیلی راحت تری، حداکثر هم 3-4 ثانیه تو رکوردت تاثیر میزاره ...
اولا که 4 ، 5 حالت نه و 7 حالت . دوما 3 ، 4 ثانیه نه و 2 ثانیه :31:.نقل قول:
دوست عزیز فعلا نیاز نیس که OLL رو یاد بگیری . همونطور که کوروش عزیز گفت صلیب درست کن بعد 7 حالتی که واست پیش میاد رو یاد بگیر که آسونه .:5:
در ضمن اول pll رو کامل یاد بگیر و اگه میخوای سرعتت بره بالا برگرد F2L ت رو قوی کن .
تازه گفته بودی که خوب نمیتونی کراس بزنی . رو این هم تمرین کن و سعی کن صلیب بیشتر از 5 ثانیه طول نکشه.
جابر صداتو واسه من بلند نکنا ! : دی
من بدون احتساب 3 حالت کراس گفتم 4-5 حالت ! خوب واسه شما که الگوریتم رو تو 2 ثانیه میری بعله، ما هر الگوریتم رو تو 3-4 ثانیه میریم واسه ما 3-4 ثانیه تفاوت داره ... :دی :دی
عزیز بدون 3 حالت کراس میشه 7 حالتنقل قول:
یعنی بعد از اینکه کراس زدی 7 حالت ممکنه پیش بیاد برای OLL
اینو قبلا هم بهت گفته بودم تو یاهو... یادت نیست؟
----------------
آقا کسی خبری از رامین نداره؟ دارم نگرانش میشم... چن وقته سر نزده به فروم ، جواب تلفن هم نمیده...:41: