بستگی به تم داره ولی توی N97 و 5800 اگه تم مشکل نداشته باشه فول نشون میدهنقل قول:
Printable View
بستگی به تم داره ولی توی N97 و 5800 اگه تم مشکل نداشته باشه فول نشون میدهنقل قول:
فرض کن تم اصلی نوکیا روش باشه بعد یه عکس ببر رو بزاریم واسه بک گراند
حالا این عکس ببر کامل هستش یا نوار های تم بالا و پایین مشخص هست ؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
و سایز عکس اگه 640*360 باشه (اندازه رزلوشن صفحه ایکس6) عکس کامل پشت صفحه قرار می گیره بدون هیچ نوار سیاهی:46:
منظور ایشون این بود که پست کلید ها و ساعت و اینجور چیزا دیده میشه یا نه، که بازم میگم به تم بستگی دارهنقل قول:
سلام به دوستان محترم من میخوام این گوشی x6 رو بخرم کویت قیمتش رو پرسیدم حدود 395 تومن در میاد میگم اینجا گرون تره یا ارزون تر ؟ بعد میخواستم بدونم که خصوصیت اصلی این گوشی صداشه یا نه ؟ ممنون پیشاپیش
فکر کنم ایران ارزونتره که! درضمن مموریهاشون فرق داره ها 32/16 گیگ! قراره 8 گیگ هم بیاد!نقل قول:
این گوشی 2 خصوصیت بیشتر نداره:
1: صفحه لمسی خازنی
2:کیفیت صدا
بجز اینا هیچ چیز نداره:27:(حالا این X6 دارا میان دار میزنن منو:41:)
با توجه به شباهت میان X6 با N97، 5800 و 5530، اگر یه عکس پشت زمینه قرار بدی، به شکل فول اسکرین می اندازه روی صفحه؛ اما بالا و پایین یه هاله از تم که از بالا به پایین کمرنگ تر می شه و اون یکی هم از پایین به بالا، میاد روی عکس که نه تنها زشتش نمی کنه، بلکه جلوه زیبایی می ده...نقل قول:
شاد باشین :دی
سلام.من تازه ثبت نام كردم خيلي خيلي خوش اومدم
دوستان کسی میدونه آفیس رو چجوری باید اکتیو کرد رو گوشی؟
آره متاسفانه البته 5700 سیمبیانش 9.2 هستش ولی نمی دونم تو این گوشی چرا اینجوریهنقل قول:
---------- Post added at 12:22 AM ---------- Previous post was at 12:21 AM ----------
موبایل سیگنال چطوره؟نقل قول:
جی پی اس تنظیمات خاصی نداره چند صفحه قبل رو مطالعه کنی توضیحات کاملی در مورد جی پی اس دادم حتما بخوننقل قول:
فریم ویر یا میان افزار به نرم افزار و سخت افزاری اطلاق میشه که دوتایی تنگاتنگ هم برای یک عمل خاصی ایتفاده میشه. اینجا فریم ویر همون سخت افزار گوشی و نرم افزار خود گوشیه که وقتی گوشی رو روشن میکنی همونکه گوشی میاد بالا و تو میتونی باهاش کار کنی. وقتی میگن باید آ پ دیت شه همون نرم افزار فریم ویر گوشی بای دآپ دیت شه و حتمت سعی کن آخرین ورژن موجود در بازار باشه که فعلا واسه ایکس 6 ورژن 20.0.005 هستش میتونی ستاره مربع چهارتاصفر مربع رو بزنی فریم ورتو ببینی چنده. اگه آپدیت نشده باشه باید بگه فریم ویرت 12 هستش که در این موثع حتما آپ دیت باید بشه
آپ گرید یا ارتقا هم جنبه سخت افزاری داری هم جنبه نرم افزاری ولی چون تو گوشی جنبه آپ گرید برای سخت افزار وجود نداره و هیچ قطعه اون قابل افزایش یا تغییر نیست منظور فقط آپ دیت نرم افزاریشه
هیچ کاری نمیشه کرد. این گوشی باتری بک آپ نداره همینجوریه. البته ساعت و باتریش می پره ولی تمشو نمی دونستم که شنفتم!!!!
---------- Post added at 12:34 AM ---------- Previous post was at 12:30 AM ----------
نقل قول:
بله بک آپ سی موس نداره البته واسه کسانی باید مشکل آفرین باشه که دم به دقیقه سیمکارت عوض می کنن. من اصولا یبار سیمکارت رو میندازم تو گوشی و وقتی در میارمش که میخوام بفروشمش حالا یه ماه دیگه یا یه سال دیگه. البته بازم این مشکل عیب حساب میشه
قزوین؟ :31: اینم تو نقشه های تو هستش؟ حالا چرا قزوین:31: نه عزیزم قزوین رو نداره:27:
---------- Post added at 12:35 AM ---------- Previous post was at 12:34 AM ----------
نه عزیزم فول نشون میده اون زمون گذشتنقل قول:
---------- Post added at 12:36 AM ---------- Previous post was at 12:35 AM ----------
نقل قول:
عکس رو خودش بالا پایین میکشه تا جایی که بشه فول نشونش بده حالا اگه عسکت کوچولو باشه بعیده
---------- Post added at 12:37 AM ---------- Previous post was at 12:36 AM ----------
نه ایران خیلی ارزون تره.نقل قول:
خصوصیت اصلیش تاچ توپول و فوق العادش - صدای توپ - هدفون توپ- و باقی ماجرا
---------- Post added at 12:39 AM ---------- Previous post was at 12:37 AM ----------
شما لطف دایر ما مثل کلوپ ان 8 یا ایکس 10 دارها نیستیم که بی جنبه باشیم مگه نوکیا مال بابامونه که ناراحت بشیم یا خوشحال بشیم. گوشیه دیگه اینقده دیگه سخت گیری نمیخواد.شما راحت باش:10:نقل قول:
خیلی مهم
یک سوال مهم از اونایی که داشتن یا دارن یا استفاده کردن از این گوشی:
صدای مخاطب تو این گوشی به نظر شما کاملا واضحه؟
من 6700 داشتم که قابلیت voice Clarity هم داشت که این گوشی نداره و فعال می کردمش. صدای توپ و واضحی می داد ولی علاوه بر این قابلیت که این گوشی نداره بنظرم این گوشی صداش یه جوریه
نظر شما چیه تفاوتی می بینید یا عادیه؟
کسی بازی آسفالت واسه ایکس 6 داره
بنه سریال بخواد نه اکتیو شدن و نه مدت دار باشه /بی زحمت لینک مستقیم دانلود بدین. ورژنشم جدید باشه
تنظیماتی که لطف کردین گذاشتین واسه جی پی اس آن لاین هستش دیگه نه؟ همون تنظیمات جی پی اس واسه گوشیه؟نقل قول:
در صورت استقاده آفلاین مثل من و با همراه اول که فکر کنم اینا اصلا نیاز نباشه
بازم از شما ممنون
لطف کن برنامه آفیسی که داری رو لینکشو بدی؟نقل قول:
خوب معمولا فایل اکتیو همراهشون هستش یا شماره سریال واسه اکتیو کردن البته گاهی مجبور به کانکت شدن میشی که بای دتنظیمات جی پی آر اس رو وارد کنی
خیلی خوش اومدی :46: انشالله مدیر شدنت رو ببینم :10:نقل قول:
حالا X6 داری یا همینجوری اومدی اینجا پست دادی؟ :31:
خیلی خوش اومدی دوست عزیز. معرفی نمی کنید خودتونو؟؟ گوشیت X6 هستش یا قصد خریدشو داری؟نقل قول:
حداگثر تا 20 روز دیگه این گوشی رو میخرم
x6 دار ها تضمین میکنن که از خذیدش پشیمون نمیشم ؟
من خیلی پشیمونم .نقل قول:
پشیمونم که چرا زودتر از اینا نخریده بودمش!:41:
بچه ها یه مشکل دیدم تو گوشیم خیلی منو ناراحت کرده:41:
گوشی آپدیت نمیشه یعنی وصلش که می کنم به pc میگه که آخرین ورژن همین 12 هست یکی کمکم کنه لطفا:41:
با کرمانشاه اشتباه گرفتم...نقل قول:
سیگنال قابل اعتماد نیستنقل قول:
یکم گرون تر میده و بابت هر چیزی هم پول میگیره
اتصالات که تو خیابون بهشتی هست(وسطای خیابون سر کوچه ای که مطب دکتر صابری قبلا اونجا بود) مغازش پره گوشی های جدید هست مخصوصا واسه کسایی که بخوان گوشی جدید بخرن htc هاش فوق العاده با قیمت خوب و مطمئن
من همین ایکس6 رو که ازش خریدم یه هندز فری فابریکش مجانی یکی دیگه هم بهم داد یه کیف دستی هم مجانی برداشتم:دی
کلا اتصالات آدم خوش بر خورد تری هست و من به آدم های خوش بر خورد اعتماد بیشتری دارم:5:
---------- Post added at 12:25 PM ---------- Previous post was at 12:24 PM ----------
بچه ها یکی کمک کنه دیگه!:19::41:نقل قول:
بخاطر پروداکت کد گوشیت هست. پروداکت کد گوشیت رو به فارسی تغییر بده، سپس دوباره تلاش کن.نقل قول:
یکم توضیح میدی داریوش جوننقل قول:
من Noob هستم یکم
پرداکت کد رو اگه عوض کنم مشکلی واسه Imei پیش نمیاد که؟
یعنی موقع فروش بگن گوشیت فلانه و فلانه(البته تا این گوشی نسوزه عوضش نمی کنم:31:)
چطور پرداکت کد رو عوض کنم؟
پرداکت کد جدید رو از کجا گیر بیارم؟
راستی من پرداکت کد خوب می خوام ها که کاملا باحال باشه
چند سوال در مورد x6
من قسمت مربوط به تنظیمات اهنگ رو پیدا نمیکنم راهنمایی کنید
کد های مربوط به کشور و تاریخ ساخت گوشی رو میخواستم
نقل قول:
نوکیا برای هر مدل از گوشی هاش، یک سری کد در نظر گرفته که بر مبنای اون مناطق رو بر حسب زبانی می شناسه. معمولا پروداکت کدهای مشهور سریع تر از بقیه آپدیت می شن و مابقی دیر تر و بعضا هیچ وقت آپدیت نمی شن!!! :13: خوشبختانه پروداکت های فارسی زود به زود براشون آپدیت میاد! :دی
1. هیچ ربطی به IMEI نداره! نگران نباش
2. برای تعویض پروداکت کد گوشی این آموزشو ببین:
3. برای یافتن پروداکت کد گوشیت هم به اینجا برو:کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=363648
شاد باشین :دیکد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=363465
مگه اتصالات خودش داره قاچاقی گوشی میفروشه؟ چون بیشتر از افغانستان و پاکستان میارن گوشی اونجا گوشی ها بیششتر پروداکت پاکستانه اگه نگاه کنی اردو هم دارن!نقل قول:
پروداکت کدت رو فارسی کن بعد دوبراه از طریق OVI SUITE 2 گوشیتو آپ دیت کن
---------- Post added at 02:00 PM ---------- Previous post was at 01:57 PM ----------
من از سیگنال متنفرم. میشناسم کجاست. تو خیابون شهید بهشتی فکر کنم مقابل بهشتی 18 باشه دقیقا یادم نیست یه مغازه دو دهنه.نقل قول:
اصولا باید گوشی آپ دیت شده بهت میداد. راه حلشو من و دوستان واست نوشتیم اگه راهنمای خیلی سریع می خوای بگم بهت البته اگه مشکلت حل نشده
اینم بگم با پنبه سر می برن. آدمهای خوش برخورد جوری ضربه می زنن که نمی فهمی از کجا خوردی
کدهای بدردبخورت اینها هستن:نقل قول:
ستاره مربع صفر شش مربع: واسه شماره سریال
ستاره مربع چهار تا صفر مربع که شماره سریال و ورژن گوشی و تاریخ ساخت و آپ دیت گوشی و سایر اطلاعات رو واست میزاره
نکته: دو کد بالا و شماره سریال رو پک و زیر باتری رو گوشی باید باهم مچ باشن
ستاره مربع 92702689 مربع: میزان مصرف شده از گوشی که خیلی مهمه!!!!
کدهای ری ست
کد ری ست: ستاره مربع 7780 مربع: برای بازگرداندن تنظیمات و ری ست
کد ری ست و فرمت گوشی(خطرناکه ها همه چیزت می پره واسه اون وقتی که داغون کردی ): ستاره مربع 7370 مربع
قبلا یه ری سیت سه دکمه ای هم داشتیم ولی تو این تاچ ها عملی نیست
کدهای عمومی
دایورت: ستاره 21 ستاره شماره موردنظر مربع
حذف: مربع 21 مریع و بهتراز اون مربع مربع 21 مربع
و دیگری برای حذف دایورت: مربع مربع 002 مربع
انتقال در صورت اشغال بودن خط یا انتقال در صورت رجکت کردن وسط شما: ستاره 67 ستاره شماره مورد نظر مربع
حذف: مربع 67 مربع و بهتر از اون مربع مربع 67 مربع
--------------------------------------------------------
تشکر خشک و خالی راه دوری نمی ره ها:31:
--------------------------------------------------------
منظورت از تنظیمات آهنگ چیه؟ واضح تر بگو تا بگم. اگه منظورت تنظیمات اکوآلایزر واسه مدیا پلیره که این از قسمت option انجام می شه
قربان شمانقل قول:
جهت مزید اطلاع حضار متذکر می شم
نقشه کامل شهرهای
تبریز
تهران
کرمانشاه
مشهد
شیراز
اصفهان
و نقشه کل راههای ایران در حال حاظر در دسترس هستند و میگه نوکیا قول داده سایر شهرها رو روبراه کنه.
مشکل من اینجاست که تو هیچ جای وب پرداکت کد فارسی گیر نمیاد واسه گوشی ایکس 6
دوستان اگه شما گوشیتون آپدیت شده پرداکت کدتون رو به من هم بدید آپدیت کنم
من پرداکت کد آمریکایی عوض کردم که یارو به ورژن 20 آپدیت کرده بود ولی هنوز Ovi Suite می زنه آپدیت موجود نیست:41:
اصلا واسه چی نگران شماره سریال گوشیت هستش؟ کلا شماره سریال های قاچاقی مشکل دارن واگه از همراه اول استفاده می کنی حتما برو mci.ir ساینش کن. دارن بازم بازار رجیسترکردن رو داغ می کنننقل قول:
آپ دیت کردن گوشی تغییر پروداکت کد ربطی به IMEI نداره فقط اینو بدون اگه گوشی گارانتی داشته باشه تغییر پروداکت کد گارانتی رو ابطال می کنه و اونجوری که از فرمایشاتتون فهمیدم گوشیتون گارانتی نداره پس نگران نباش
تو این زاهدان لعنتی آدم به باباشم نمیتونه اعتماد کنه:41:نقل قول:
قراره که ما به سوال همگان جواب بدیم کسی به سوال ما تره هم خورد نکنه؟ :31:
خیلی مهم
یک سوال مهم از اونایی که داشتن یا دارن یا استفاده کردن از این گوشی:
صدای مخاطب تو این گوشی به نظر شما کاملا واضحه؟
من 6700 داشتم که قابلیت voice Clarity هم داشت که این گوشی نداره و فعال می کردمش. صدای توپ و واضحی می داد ولی علاوه بر این قابلیت که این گوشی نداره بنظرم این گوشی صداش یه جوریه
نظر شما چیه تفاوتی می بینید یا عادیه؟
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
کسی بازی آسفالت واسه ایکس 6 داره
بنه سریال بخواد نه اکتیو شدن و نه مدت دار باشه /بی زحمت لینک مستقیم دانلود بدین. ورژنشم جدید باشه
یه پرداکت کد میدی که بتونم باهاش فقط به ورژن 20 آپدیت کنم؟نقل قول:
من از سیگنال گوشی های زیادی خریدم ولی آدمهای پست فطرتی هستن بخصوص اون لاغریهنقل قول:
قبل خرید گوشی باید تحقیقات لازمه رو آأم بکنه چون بازار ایران آشفتگی و در کنار اون دغل بازی و نامسلمونی زیاد داره
حالا ایرادی نیست اگه اینترنت پرسرعت داری راحت می تونی این کارا رو تو خونه در عرض جیک ثانیه انجام بدی
---------- Post added at 02:31 PM ---------- Previous post was at 02:29 PM ----------
رنگ گوشیت رو بگو - 16 گیگ یا 32 گیگ - فورا واست حل کنمنقل قول:
من قبل این گوشی ان 78 داشتم صداشون با هم زیاد تفاوتی ندارهنقل قول:
نمی دونم ولی تا حالا بهترین صدایی که از یه گوشی شندیم برا مکالمه مال ان 70 بوده
برات بازی آسفالتو گیر میارم یکم طول میکشه فقط تا فردا برات میذارم
---------- Post added at 02:33 PM ---------- Previous post was at 02:31 PM ----------
لاغره بد آدمیه دلم می خواد با مشت برم تو صورتش:31:نقل قول:
گوشیم رنگ سیاه-سیاه هست 16 گیگ
:27::27::27::27::27::27::27::27:نقل قول:
:27::27::27::27::27::27::27::27:
:27::27::27::27::27::27::27::27:
X6 هر روز یه گندی بالا میاره، صداشم که یه جوریه!:31: باطری سیموس هم که نداره...
اصلا بیخیال بابا اینم شد گوشی!؟ اه اه اه:21:
(هدف خاصی ندارم ،دارم تبلیغات منفی میکنم:11:)
-------------------------------
من اسفالت 4 که برای لمسی ها نیست، 5 همکه هنوز نیومده و اگه بیاد هم احتمالا اینا اجرا نمیکنن! 3 هم که مال N95 و سری 60 ورژن 3 بود!انگاه فکر آسفالت نداریم خاکیه فعلا:31:
واست یه آموزش میزارم از دوست عزیزمونه. اول این آموزش واسه NSS رو نگا کن فیلمه. این آموزش واسه تغییر پروداکت کد گوشیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینو نگاه کن بعد این NSS رو از اینجا دانلودش کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(((و پروداکت کدت هر چی باشه باید به مشکی 16 گیگ 0589448 عوضش کنی توسط نرم افزار NSS )))
بعد اینکه پروداکت کدتو عوض کردی حالا برنامه NOKIA OVI SUITE 2 رو از لینک زیر دانلودش کن گرچه تو دی وی دی همراه گوشی هستش ولی ورژن آخرشو بردار از زیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا بعد نصب گوشیتو با کابل وصل کن و حالت pc Suite رو انتخاب کن تو برنامه سویت نوکیا به آخرین سربرگ آپ دیت گوشی برو و آپ دیتش کن فریم ویرتو تمام
کار بخصوصی داری که این دورو برا می پلکی و موج منفی می دی واسه ایکس شیشی ها؟ :31: :10:نقل قول:
باباجان من گفتم من فکر می کنم که صدای مخاطب یه جوریه نگفتم که حتما مشکلی داره. 6700 گوشی فوق العاده ای بود با صدای مخاطب مشتو چون الان ندارمش نمی تونم مقایسش کنم . حالا هی بیا گیر بده:27:
بچه ها من قبل از این استار داشتم گوشی خوبی بود فقط برنامه نمیشد درست حسابی روش ریخت انقدر اینش ناراحتم کرده بود که دزدیدنش
بعد هم فقط به خاطر اون مشکل جت نخریدم
ولی الان روش نمیتونم هیچی بریزم حتی اون بازی آسفالت رو هم از موبایل 9 ریختم ولی نیومد بازی ای که انقد نوکیا باهاش X6 رو تبلیغ کرده
حالا چی کار کنم؟ شماها اصلا تا حالا برنامه ریختید؟