سلام من وقتی میخواهم برنامه اپدیت جدید 1.003 گوشیم را از اینترنت با گوشی بگیرم این پیغام رو میدهد کسی میدونه راهنماییم کنه not enough memory in target location
Printable View
سلام من وقتی میخواهم برنامه اپدیت جدید 1.003 گوشیم را از اینترنت با گوشی بگیرم این پیغام رو میدهد کسی میدونه راهنماییم کنه not enough memory in target location
دوستان من با nsu هم که خواستم آپدیت بکنم گفت که گوشیه شما آخرین ورژنیه که اومده،در حالی که ورژنه گوشیه من اینه 2.2009.51.1.205.1نقل قول:
کسی میتونه کمکم کنه؟!
بهتر بیان به سایت همسایه انجا کامل هست تاپیک ان900 جواب همه این سوالها هست
برایه حل مشکل شما باید مخازن maemo-extras ,maemo-exteras devel غیرفعال بشن!نقل قول:
احتمال زیاد مشکلتون حل میشه!
آموزش آپدیت و فلش کردن نوکیا N900 (آخرین ورژن V 10.2010.19-1.002 )نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=412990
میدونید نمایندگی نوکیا کجا تهران یا کرج اخه گوشی من بلوتوثش قطع شده روشن نمیشه
کارهایی که شما گفته بودید انجام دادم ولی باز هم همان پیغام را میدهد در ضمن رم داخلی گوشی من از 227مگابایت فقط 1مگابایت خالی دارد.نقل قول:
سلام مهدی جان خیلی ممنون از اینکه اینقدر فعالیت میکنی برامون می خواستم بدونم که n900 اکولایزر داره ؟
سلام.نقل قول:
نه بابا چه فعالیتی؟چوب کاری می کنی؟
اگه منظورت موزیک پلیر هست نه نداره...امیدوار بودیم با آپدیت جدید اکولایزر هم اضافه بشه که نشد.
ولی یه برنامه تو مخازن هست به اسم Symfonie که اکولایزر داره...فعلا یه خرده باگ داره ولی به از هیچیه:46:
سلام-اقا مهدی-من یه سوال کردم که کسی جواب درستی به من نداد_من میخوام این اپدیت صد و سیزده مگابایتی رو بگیرم _البته اپدیت قبلی رو گرفتم_ولی هر بار پیغام نبود حافظه کافی رو میده البته دوستان راهنمایی هایی کرده بودن که جواب نداد_لطفا راهنمایی کنید_خیلی فوری_ممنون
سلام دوست عزیز درباره روش اول لوتف میکنی بشتر توضیح بدی ؟نقل قول:
روش دوم هم یه توضیح بهتر بده یعنی قدم به قدم
سلام بر جمیع دوستان
این ادرس سایتی هست که نرم افزاره overcloking توش هستکد:http://www.nokian900applications.com/page/8
سلام.:20:نقل قول:
نه از اون راه و نه از راه nsu گوشی کامل فلش نمیشه.
شما از آموزش این تاپیک استفاده کن...سوالی بود همونجا بپرس:46:
در ضمن آپدیت از طریق گوشی اگه وایرلس نداشته باشی که به صرفه نیست:46:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=412990
سلام به همه برو بچ n900
بچه ها یه سوال کسی بلد هست وایالیس فلشی رو توی ویندوز سون راه بندازه ؟
سلام به همه ، منم خر شدم با حرفا شما رفتم n900 خریدم :31: ( شوخیدم ) بابت برنامه ها دمتون گرم .یه سوال داشتم
این که میگن تونستند مک و آندروید رو روی n900 سوار کنن واقعا راسته ؟ :18: اگه راسته خب این سیستم عامل ها چجوری کار میکنن ؟
آیا اینترفیسشون دقیقا برابر اورجینالش هست ؟ آیا برنامه های خودش ( برنامه های آندروید و مک ) رو میتونه پشتیبانی کنه ؟ آخه اینطوری که بعیده ! این طوری یعنی نکسوز وان و آیفون و ان 900 خودتو تو یه گوشی داشته باشی !!!!! :13:
سلام به کلیه دارندگان n900
من امروز تووو سایت nokia n900 applications.com دیدم که میشه نرم افزار java هم رو n900 نصب کرد
اقا اگه کسی رو سون نمیتونه روی اکس پی هم کسی بلده قوبله فقط بگه من کارم بدجوری گیر شده نمیتونم گوشیمو اپدیت کنم :(:41:
سلام.نقل قول:
یه سری سوال و جواب تو این تاپیک شده:
مطالعه بفرمائید...مشکلات آپدیت رو تو تاپیک خودش مطرح کنید....تا جایی که از دستم بر بیاد کمک می کنم.:46:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=412990
ارستی بچه ها من یه چیزایی رو فهمیدم برای نگه داری شازژ گوشی همه برنامه هایی که سیپیو رو مشقول میکنند بندیدن مثل جی پی اس مخصوصا فایندر وایالیس توی قسمت اینترنت کانکشن هم بزارید always ask به این صورت دیگه نمیگرده توی شاخه لوکیشن (location) از منیوی settings برید هر دو تیک رو بردارید اینها از چیزای اصلی و اساسیه که واقعا مصورف باتری 180 درجه تقییر کرده برام البته یک سری کارهای دیگه کردم ولی بعد از اپدید کردن گوشی و تست کردن براتون میزارم .
مرسی مهدی جان .
خواهشا کمکم کنید ! قظیه این برنامه x terminal چیه ؟ برای نصب فایل های dep. هست ؟ لطفا میشه توضیحات کامل و آموزششو پست کنید ؟ بسیارررر ممنون میشم ! :41:
با تشکر از زحماتتون :40::11:
اره دوست عزیز فایلها رو از توی اینترنت دان میکنی و توی رم اصلی گوشی میریزی و با ایکس ترمینال نصبش میکنی البته این راه یه کمی سخته با وایالیس هم راحتره و هم بهترو سریعتره .
salam goshi man ram dakhelish ke 274 megabait por shode va nemizare barname download konam kasi midone beghe man chikar konam ya chejori ram ro pak konam
سلام
من ميخوام N900 بخرم ولي يك سوال دارم و اون اينه كه آيا اس ام اس فارسي ميگيره يا نه؟
اگر نمي گيره مي شه نرم افزاري روش نصب كرد كه اين قابليت بهش اضافه بشه؟
ممنون
سلام عزیزان
دو تا سؤال:
حدود یک هفته است که هیچ اس ام اسی نمیتونم بفرستم، پیغام incorrect number میده. به جای استفاده از دفتر تلفن، شماره هم وارد میکنم faild میزنه.
هنوز فایل صوتیم بلوتوث نداره. برنامه petrovich باید بعد از rootsh نصب بشه؟ متوجه نمیشم، ساده بگین چجوری فایل های صوتی بلوتوث دار میشن؟
ممنون
آره عزیز
هم اس ام اس فارسی میگیره و هم میتونی فارسی تایپ کنی با نرم افزار ukeyboard از توی مخازن گوشی
سلام
یک سوال !
برای ضبط صدا با N900 چیکار باید کرد ؟
برنامه ای واسش هست ؟ کیفیتش با برنامه های ضبط صدا چطوره ؟
نقل قول:
ممنون اسکات جان ببخشید که این آیکون تشکرم فعال نیست . :20:
فقط لطف میکنی بگی که کار باهاش چطوره ( راستی من وایرلس هم دارما ) ! ؟؟؟؟
ممنوون میشم :31: !
salam goshi man ram dakhelish ke 274 megabait por shode va nemizare barname download konam kasi midone beghe man chikar konam ya chejori ram ro pak konam
گوشیت چیه n900 هست ؟اگه جواب بله هست که خودش 32 گیگ داره که اپدیتش میکنی 27 گیگ برات میمونه 27 گیگ باقی مونده رو خودت هر چی بخوای میریزی و خودتم پاک میکنی .دست خودته .
سلام
من ميخوام N900 بخرم ولي يك سوال دارم و اون اينه كه آيا اس ام اس فارسي ميگيره يا نه؟
اگر نمي گيره مي شه نرم افزاري روش نصب كرد كه اين قابليت بهش اضافه بشه؟
ممنون
بله دوست عزیز هم متونی از کیبورد مجازی استفاده کنی و هم کنترل اسپیس رو بزنی از کیبورد اصلی استفاده کنی . البته قبلش هم باید برنامه زبان فارسی رو دان کنی .
سلام عزیزان
دو تا سؤال:
حدود یک هفته است که هیچ اس ام اسی نمیتونم بفرستم، پیغام incorrect number میده. به جای استفاده از دفتر تلفن، شماره هم وارد میکنم faild میزنه.
هنوز فایل صوتیم بلوتوث نداره. برنامه petrovich باید بعد از rootsh نصب بشه؟ متوجه نمیشم، ساده بگین چجوری فایل های صوتی بلوتوث دار میشن؟
ممنون
بهترین کار اینه که گوشیتو طبق دستور عملی که مهدی داده فلش و اپدیت کنی .
سلامکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=412990
یک سوال !
برای ضبط صدا با N900 چیکار باید کرد ؟
برنامه ای واسش هست ؟ کیفیتش با برنامه های ضبط صدا چطوره ؟
اره دوتا برنامه هست که یکیش ریکالیر هست کیفیتشون واقعا عالیه .
oخواهش عزیز اگه وایالیس داری که کارت راحترهنقل قول:
مدم وایالیس داری یا یواس بی وایالیس ؟
اگر مودم داری روی ساعت گوشیت کلیلیک کن عد برو توی شاخه اینترنت کانکشن و در اخر هم روی مودم خوت کلیک کن . به اینترنت وصل میشی .و اگه گوشیتو اپدیت نکردی هنوز برو توی منیوی گوشی و توی قسمت more روی گزینه
app.manager کلیک کن دانلود رو بزنی شروع به چک کردن میکنه اگه اپدیت نکرده باشی گوشی رو بهت اطلاع میده و بعد از اپدیت کردن تمام شاخه ها توی قسمت دانلود مشخصه هر برنامه ای که بخوای دانلود میکنی خودش نصب میکنه . به همین راحتی.
سلام كسي جواب سوال منو نميدونه همه برنامه ها اجرا ميشه ولي تو قسمت دانلود واپديت كه ميرم هيچ فايلي وجود نداره و پيغام ميده كه حافظه داخلي پر شده من چيكار كنم كسي ميدونه چجوري رم داخلي رو پاك كنم منظورم رم276 مگابايتيه
دوست عزیز رم داخلی با ریست کردن پاک میشه البته فکر نکنم مشکل از این باشه گوشیتو با یه انتی ویروس قوی مثل کاسپر اسکای 2010 انترنت سکورتی اپدیت رو ویروس یانبی کن اگر باز هم نشد گوشیتو طبق روش مهدی که توی پست بالا لینکشو گزاشتم اپدیت کن درست میشه .نقل قول:
بچه ها کسی از وایلیس یواس بی و اتصالش به گوشی بلده بهم خبر بده .
مرسی
سلام و مرسي از جوابتون من ريست كردم حالا مشكل دو تا شد ديگه اس ام اس هم نميفرسته و اگه برنامه storage usage رو نصبش كرده باشيد داخلش سه حافظه مختلف رو نشون ميده كه يكيش rootfs هست كه277.9 جا داره وبه نظرم تم وبعضي برنامه هاي كاربردي اونجا نصب ميشن والان اين حافظه گوشي من پر شده راه حل ديگه اي به جز فلش به نظرتون ميرسه بگيد با تشكر راستي اين روش اقا مهدي كدوم صفحه هستش
دوستان ان 900 رو کلا بهتر دید یا ان 8 رو؟ یه راهنمایی مختصر واسه خرید!
ببین کسی سیتینگ گوشیتو دست کاری نکرده ؟ از سیتینگت بکاپ نگرفتی ؟ ویروس یابی کردی ؟ اینم بهترین نحوه اپ گرید کردن این رو انجام بدی گوشیت نو میشه .نقل قول:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=412990
QUOTE=دوستان ان 900 رو کلا بهتر دید یا ان 8 رو؟ یه راهنمایی مختصر واسه خرید! =QUOTE
دوست عزیز اول باید ببینی چی میخوای از گوشی هر دو مولتی میدیا ولی n900 دوسه پله بالاتره .
از نظر دوربینم که معلومه n8 خیلی سر تره البته توی این گوشی بیشتر روی دوربین زوم شده از امکانات اصلیش همون دوربینه .
سیستم عاملش که سیمبینه که پیش میبو سوسکه . رمشم که 16 تا 32 جا داره برعکس n900
از نظر فایلهای تصوریریn900 میخوردش .MP3/WMA/WAV/eAAC ، WMV/RealVideo/MP4/AVI/XviD/mkv/divix/Dat/mpg/mpg2
این هم فرمت هایی که n8 میخونهAAC, MP3, WMA - H263, H264, MPEG4
توی این لینک میتونی خودت مقایسشونو ببینی .
کد:http://www.oradoshop.com/shopping/Compare.aspx?i1=7823&i2=7067
درمورد ستينگ كسي دست كاري نكرده و بكاپ گرفتم ولي وقتي برميگردوني حافظه همچنان پر هستش ويروسهم نداره حالا راه حلتون چيه فقط فلش بايد بشه؟
جوابی واسه پست 1034 نمی دین؟
دوستان n8 نثبت به این گوشی برتری داره یا x6:20:
دوست عزیز نوکیا n95 جوابت توی پست 1035داده شده کلا n900 سرتره ولی n8 فقط تنها خوبی داره دوربینشه همین .
در مورد اون دوستمون t2 باید بگم
اینجا میتونی مقایسه رو ببینی از همه نظر n900 تقریبا سرتر مخصوصا رم و سی پی یو که خیلی تاثیر داره . در مورد ویژگی های منحثر به فردم خودت بخون متوجه میشی .
در مورد اون دستمون هم mhsh باید بگم وقتی بکاب کار نمیکنه حتما گوشیت یه موردی پدا کرده بهترین کار همون فلشه . البتهمثل من نکن من فراموش کدم از دفترچه تلفنم بکاپ بگیرم حتما بگیر که به دردسر نیوفتی :46:کد:http://www.oradoshop.com/shopping/Compare.aspx?i1=7517&i2=7067&i3=7823
دوست عزیز شما به دلیل استفاده از مخازن extera حافظه rootfs گوشیتونپر شده.پیقام خصوص راهنمایت کردمنقل قول:
---------- Post added at 03:35 PM ---------- Previous post was at 03:31 PM ----------
برای اس ام اس باید سرویس سنتر عوض کنی.اگه به آخرین ورژن آپدیت کنی احتیاج به برنامه petrovich نیست در ضمن برای نصب rootsh نمی خوادنقل قول: