سلام.من اینجا گیر کردم.باید چیکار کنم؟
کد:http://up.--------.com/images/dc4ssgqood4xkehwwj.jpg
Printable View
سلام.من اینجا گیر کردم.باید چیکار کنم؟
کد:http://up.--------.com/images/dc4ssgqood4xkehwwj.jpg
salamنقل قول:
تا اونجایی که یادمه باید بهش تیر بزنی بعد دورو برت یه تیکه سنگه که باید هلش بدی سمت گیاهه تا بگیرتش و قبل از اینکه ببرتش بالا تو هم به سنگه آویزون بشی و باهاش بری بالا و بپری اون طرف
امیدوارم متوجه شده باشی
شرمنده ولی نفهمیدم!نقل قول:
چون درو و برش سنگی نیست که بشه هلش داد.
بیا رفیق،اینم راهنمای کل بازی:
کد:http://mycheats.1up.com/view/superguide/3160906/darksiders/xbox_360
آقا دستت درد نکنه ولی کامپیوتر من این سایتو باز نمیکنه.
شما میتونی از اونجا بگی این مرحله رو چطوری باید رد کنم؟
ممنون.
ردش کردم!
باید 1شمشیرو میگرفتم میاوردم در اینطرفو باز میکردم.
بازم ممنون.
بازیش خوبه؟
بّله واقعا بازیه جالب و قشنگیه
سلام.من دوباره گیر کردم:
باید چیکار کنم؟کد:http://up.--------.com/images/epk50n1nae8gd7uysf4g.jpg
ممنون.
این پل رو باید به چرخش در بیاری اون در رو هم با زدن تیغه به طوری که دو تا شمشیر رو با تیغ به هم وصل کنی یعنی همزمان هر دو شمشیر رو با تیغ بزنی تا باز بشه درش یه تیکه هم داره این قسمت اون جایی که باید یه گدازه رو منفجر کنی کمی بالاتر از گدازه آتشین یه بمب دیواری هست و رو زمین یه بمب بدون آتش از رو زمین دو سه تا بمب بدون آتش رو به صورت زنجیره ای بین توده گدازه و اون بمب دیواری ردیف کن بعد با تیغ اول بمب دیواری و به ترتیب گدازه ها و در آخر توده گدازه رو مارک کن و تیغ رو بنداز تا آتیش ازبه توده منتقل بشه و منفجر کنه این راه تنها راهه برای منفجر کردنشنقل قول:
نمی دونم اینجا چند نفر بازی رو فول تموم کردن ولی من ظاهرا این کار رو کردم و در واقع تو درجه سختی آپوکالیپتیک (ماکسیمم درجه سختی) تموم کردم و بعد این کار برگشتم تا کلکتیبل ها رو جمع کنم و موفق شدم آبیسال آرمور - همه 27 آرتیفکت ها - هر 10 تا سنگ زندگی و 10 تا وارث کور و همینطور بهبود های شمشیر و بهبود های افسانه ای و به طور خلاصه تمام دایره های موجود الان پر شده اینارو واسه پز دادن نگفتم و در واقع سوالم اینه این چیه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنها دایره ای که با هیچ عکسی پر نشده همینه کسی اطلاعی در باره این داره؟
سلام معاون! اون اسلات خالی مربوط به Heart of the Chosen میشه... وقتی که قلب رئیس ها رو بدست می آوردی تا زمانی که میرسوندی دست Samael , تو اون قسمت نشون داده میشد.نقل قول:
جالبه من نصف این چیزا رو گیر نیوردم و بازی رو تموم کردم البته چند باری ول گشتم یه مقداری اما چیزی دیگه ندیدم شما اینا رو از کجاتون میارید !!!!! گیمر به شماها میگن ها !!! به مام یاد بدین یعنی این همه دقیق همه جای بازی رو ول میگردیم بازم نصفیش در میره دی:
آره راست میگیا حواسم نبود مرسی گرچه تنها کاری که الان باید انجام بدم پیدا کردن دو تا چیز هست. گرچه دیگه مهم هم نیست چون دیگه این دو تا چیز نمی تونن چیز مهمی باشن یا جعبه سئول هستند یا لایف که اونم نیازی نیست وقتی با دشمنا می جنگم خود به خود زیاد میشه به لطف این Enhance افسانه ای War's Gloryنقل قول:
تا حالا 885 تا اچیومنت گرفتم از این بازی فقط هفت تا اچیومنت مونده! امیدوارم بعد از کال آف 4 این دومین بازی باشه که میتونم همه اچیو هاش رو بگیرم
سلام.میخواستم ببینم راه ساده ای هست که بشه اینا رو کشت؟
کد:http://www.irupload.ir/images/ptjwjawarajbifxtmfij.jpg
همون جاخالي دادن...چاره كار هستش..
البته سريع تند تند بزني نميتونه حركت كنه.
مرسی.اونجا رو رد کردم.الان سر Counter Killer گیر کردم که باید دفاع کنم بعد ضد حمله بزنم.نقل قول:
هرکاری میکنم نمیشه رد کرد.چیکار باید بکنم؟
ویرایش:ردش کردم!
سلام
من اون جا هستم كه پر از انكبوت هست كسي ميدونه عنكبوت اخريه رو چه تور بايد كشت كه هي غيب ميشه
فهميديد كجا هستم يا عكس بزارم؟
باید زنجیرتو بهش پرت کنی تا برسی به کلش بعدش هی بهش ضربه بزنینقل قول:
دوستان اين در كه زير حباب هست رو چه شكلي بايد رد كرد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین دوست من این قسمت معما هست شما باید دقت کنی که هر شمشیر کلید بالا پائین شد هر دیوار هست شما اگه الان دیوار روبروت بسته اس برو پائین و با زدن شمشیر مربوط به این دیوار اون رو بیارش پائین بعد دوباره بگرد اینجا وارد شو برمیگردی به پشت دیوار حالا دیواری که بسته اس رو بکش بالا در کل باید به جای زدن شمشیر ها با تیغه خوب حلاجی کنی دیوار ها رو الابختکی بخوای رد کنی وقتت رو می گیرهنقل قول:
دوباره سلام!
شرمنده ولی اینو چطوری باید کشت؟؟
کد:http://www.irupload.ir/images/dd9pf5lzoxeeogylakr9.jpg
بازی قشنگی به نظر میرسه. اگه وقت کنم حتما بازیش میکنم. اگه میرزه بگین بگیرمش دوستااااااااااااااان
آره میارزه.بازیش خیلی قشنگه و باس فایتهای قشنگی هم داره
---------- Post added at 12:07 AM ---------- Previous post was at 12:05 AM ----------
سلامنقل قول:
کاری نداره
اون پیله هایی که آویزونه رو باید بندازیشون زمین بعدش برداریشون و پرت کنی تو دهن غوله.اونم مشغول خوردن پیله ها میشه و تو هم میری پشتش با اون مشت آهنیت هی بهش ضربه میزنی.همین
دوستان اين غولي كه شبيه ربات هست رو چه طور بايد كشت؟
این مدل غول 3.4 باری باهاش مواجه میشی در اینده:31:نقل قول:
.
روش کشتنشم خیلی خیلی اسونه !! باید تو این پنجره های دایره مانند که رو زمین هستن پورتال قدرتی بسازی !! یعنی یکی رو سمت چپی میزاری و بعد میری رو یکی دیگه سریع و پورتال دوم رو میسازی و بعد سریع میری داخل یکی از اون یکی در میای و میفتی بالا سرش و ادامه ی ماجرا ...
.
پیشنهاد میکنم یه پروتال رو زمین و یکی رو دیوار سمت چپ بزنی بعد که نزدیک دیوار شد . بپری تو پورتالی که تو زمینه و از بالا سرش در بیای
امیدوارم متوجه شده باشی :46:
این بازی هم بالاخره به جمع بازیهایی پیوست که تمام اچیومنتهاش آنلاک شد :31:
آخرین اچیومنت مال آنجلیک بیست بود که باید وقتی سوار اون پرنده غول پیکریم توی مسیر 150 تا دشمن رو بکشیم خیلی سخت بود! ولی عملی شد.
راستی غیر از کد The Hollow Lord کد آنلاکر دیگه ای نیست؟ مثلا گوالانت جدید بده؟ من رفتم توی آیرون کانوپی اونقدر از اون جوجه تیغی ها با هاروستر Death کشتم لولش رسید به 4 خیلی فاز میده این وار الان دیگه شده یه پا غول بی شاخ و دم با این همه تشکیلات :5:
من که شدید حال کردم این دفعه که روی درجه آپوکالیپتیک تموم کردم بار اول که پارسال بازی کردم روی درجه ایزی بود به این حد فاز نداد توصیه می کنم این بازی رو حتما کامل تموم کنید وقتی وار تمام تجهیزات ممکن رو به دست میاره دیگه هیچ جنبنده ای حریفش نیست. با این وضع دیسترویر هم نفس نمی تونه بکشه
چه شكلي ميشه رفت رو سرش؟روي ديوارها جاي پورتال نيست.نقل قول:
دیوارو بیخیالنقل قول:
روی زمن یه پورتال درست کن.اون یکی پورتالو دوباره روی زمین درست کن ولی اندفعه قدرتی بزن.یعنی پورتالو نگه دار قدرتی بشه بعد بزن به زمن
حالا از اون پورتال اولیه برو تو،از پورتال قدرتیه بیا بیرون(شوت میشه رو هوا)حالا بالاتو باز کن تا آرووم برسی رو سر غوله بعدش هم..............................:5:
تموم شد!
ولی انگار نصفه تموم شد.میخاستم ببینم برای شما ها هم اونجایی که تیکه های شمشیرو دادم به ulthane فیلم نشون ندادن؟
یا بعد از کشته شدن Abaddon ؟
من بعد از اینکه Abaddon رو کشتم 2 تا جمله زیرنویس شد بعد رفت رو اسم سازنده ها.
برای همه اینطوری تموم شد یا نه؟
نه فیلم نشون میده یوریل رو نشون میده و اینکه شمشیر رو از پشت فرو می کنه به شکم وار و خیلی چیزای دیگه یحتمل ریپ شده اس بازیت رو PC بازی کردی؟نقل قول:
فیلم های کاتسن ها رو حذفیدن وگرنه کلی کاتسن نشون میده آخرش البته بهتر بود قبل تموم کردن می رفتی سراغ آبیسال آرمور و ... اون موقع می تونی با قدرت تمام دیسترویر رو داغون کنی رو چه درجه ای تموم کردی بازی رو؟
Easy یا Normal یا Apocaliptic ؟
شما سه بار با این Boss درگیر میشی توی یه محوطه دایره ای که هر بار چیدمان خاص خوشون رو دارن پورتال ها بار اول پورتال ها روی زمین هستند بار دوم پورتال ها روی زمین هستند ولی نرده کشی شده روشون و شما حداقل باید 2 تاشون رو داغون کنید تا پورتال های بیان بیرون درواقع اون غوله خودش اینکار رو میکنه و شما باید روی پورتالها وایسی وقتی خواست با گزر ضربه بزنه دش بزنی و جا خالی بدی تا گرز نرده روی پورتال رو داغون کنه بار سوم به نظرم از همه راحت تر هست و روی دیوار هم پورتال هست که شما رو قشنگ پرت می کنه! کافیه پورتال رو به صورت پرتابی ایجاد کنی یعنی یکمی نگه داری تا یه سوپر پورتال ایجاد کنهنقل قول:
آره.رو pc بازی کردم.از اونجا که شمشیرو بردم پیش ulthane دیگه چیزی نشون نداد.نقل قول:
بازی رو هم رو easy تموم کردم.
نامردا معلوم نیست چرا حذف کردن.این همه زحمت بکشی بعد آخرش هیچی.
سلام دوستان ؛
من بازی تازه نصب کردم و رسیدم به این مرحله .
اما یه مشکل اساسی هست ؛ نمیدونم از چه راهی باید برم بالا تا به صندوق برسم ؟
و اینکه از اون شی آبی رنگ میشه استفاده کرد یا نه ؟
لطفاً راهنمایی کنید . . .
صندوق درست یادم نیست ولی اون شی آبی بعدا بر میگردی و ازش استفاده میکنی.
واسه صندوق اگه درست یادم باشه هر چی(درخت و چراغ برق و ...) تو اون منطقه میبینی بزن داغون کن ببین ظاهر میشه یا نه
نقل قول:
یعنی الان نمیتونم برم اون بالا تا به صندوق برسم ؟؟؟
و منظورتون از ظاهر شدن چی بود ؟؟؟
فعلا ایتم های زیادی هست که بهشون دست رسی پیدا میکنید بعد میتونید با کمک اونا به اون صندوق و موارد دیگه دست پیدا کنینقل قول:
یکی مثلا یک نوع قدرت پرش بهت میده که میتونی زیاد بالا بپری.
این صندوق رو آخر بازی میرسی بهش وقتی ازرائیل اون نقاب رو بهت داد مییتونی بری...نقل قول:
گفتم که : واسه صندوق اگه درست یادم باشه هر چی(درخت و چراغ برق و ...) تو اون منطقه میبینی بزن داغون کن ببین ظاهر میشه یا نهنقل قول:
نقل قول:
فعلا ایتم های زیادی هست که بهشون دست رسی پیدا میکنید بعد میتونید با کمک اونا به اون صندوق و موارد دیگه دست پیدا کنی
یکی مثلا یک نوع قدرت پرش بهت میده که میتونی زیاد بالا بپری.
اونی که شما میگید یه تیکه از شمشیره نه این صندوق.بعضی از صندوق تو نقشه هستن ولی نمتونی ببینیشون(کلا نیستن نه اینکه باشن ولی کم رنگ!!!چی گفتم!) برای ظاهر کردن این جور صندوقا باید یه کار خاصی بکنی که اینجا فک کنم باید همه چی رو بزنی داغون کنی.هر چی که دم دستته داغون کن.نقل قول:
این صندوق رو آخر بازی میرسی بهش وقتی ازرائیل اون نقاب رو بهت داد مییتونی بری...
در ضمن اون صندوقه پایین ظاهر میشه یعنی الان هم میتونی بهش برسی فقط کاری رو که گفتم بکن.
سلان
من بازی را روی PC نصبیدم ولی با کیبورد نمیشه کار کرد مشکل از کجاست؟
جواستیک به سیستمت وصله؟اگه آره از سیستمت جداش کن:20:نقل قول:
سلام من چت زدم گفتم یه بار دیگه بازی کنم این بار کامل تموم کنم داشتم ول میگشتم تو بازی صندوق پیدا کنم یه خریتی کردم رفتم یه جا که یک طرفه بود که قبلا هم رفتم حالا کسی ترینری داره که بالا تر بپره این بچه ؟ یا یکی لطف کنه یه سیو بعد از اون باس تیمات بهم بده
سلام.
دوستان من تازه بازی رو شروع کردم و الان همرسیدم به یه قسمتی که باید 5 تا از دشمن هات رو از طریقه left alt بکشی ولی من هرکاری میکنم نمیتونم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Counter Killer
Kill 5 enemies using only block and projectile counter attacks within the time limit. Bonus souls will be rewarded for any time left on the clock.
ممنون میشم اگه یکی از دوستان راهنمایی کنه.