این دفعه به قول گفتنی از هول حلیم افتادن تو دیگ .و به خاطر رقبا زودی از کارخونه انداختنش تو دامن مشتری.نقل قول:
این دفعه به قول گفتنی از هول حلیم افتادن تو دیگ .و به خاطر رقبا زودی از کارخونه انداختنش تو دامن مشتری.نقل قول:
نقل قول:
سلام.
چه چیزو عجیبه که نفهمیدن؟
قضیه دوربین را فکر کنم میگن......نقل قول:
آقایون غیر از دوربین باگ دیگه ای نداره؟چون من دارم به خرید نزدیک میشم.میخوام تصمیمات نهایی رو بگیرم.هیچ پیشنهادی یا تذکری ندارید؟
منم همینطور همین هفته می خوام بخرم هر چیزی که لازمه بدونیم بگید؟
سلام و عید قربان بر مسلملنان مبارک
:20:
این فیلم رو در utub ببینید . در مورد ضد خدش بودنش هست
کد:http://www.youtube.com/watch?v=LYZF0e3HVaI
دوستانِ عزیز نصیحتِ دوستانه از من :
:33:
هرگز موبایلی نخرید قبل از اینکه مشخصات و کاراییش رو در دو سایتِ gsmarena و youtube ببينيد تا سرتون کلاه نره
:27:
کد:http://www.gsmarena.com/htc_hd2-2957.php
به گمانم من هم همین رو بخرم . واسۀ من که سه سالِ آزگاره jasjam دارم ، این پی پی سی حتماً خیلی جالب انگیز خواهد بود
:8:
قیمتش در اینترنت 1050 دولاره .با مخارج ارسال .
حتماً به این دو سایت سر بزنید
آدمهایِ با معرفتِ زیادی همه چیز این موبایل رو بررسی کرده اند و نتیجه رو در اختیار دیگران قرار داده اند .
:10:
شنیدن کِی بود مانندِ دیدن؟؟؟؟؟
:5:
این نقل قول یکی از بچه های موبایلستانه:
اینجا هم که همه می خوان برن بخرن:31:نقل قول:
آنتنو بیخیال...
این مشکل دوربین حل میشه؟ آخر نفهمیدم که مشکل سخت افزاریه یا نرم فزار
دوربینشم مهم نیست به نظرم من.فوقش میرید یه canon میگیرید حالشو ببرید
من که میگرم .اصلا بدون گارنتی...
جالبه انقدر این گوشی محبوبه که همه می خوان 800 تومن پول بدن اندازه یه آیپاد دوربین دار و جی پی اس دار ازش کار بکشن.:27:
آقای MOHAMMAD_ASEMOONI سلام...عید شما هم مبارک.
از 3-4 ماه پیش که شایعه پرو 3 یا همون لیو که الان شده اچ دی2 تو نت پخش شد همه از امکانات این گوشی با خبر بودن.
حتما فیلمهاشو هم تو یوتیوب دیدن....شما هم اگه از اول تاپیک رو دنبال می کردید متوجه این مسئله می شدید.
سایت Gsmarena و Youtube هم انقدر معروف هستن که احتیاج به معرفی نداشته باشن.
در ضمن این گوشی الان مشکل آنتن دهی داره و تا رفع نشه کسی به فکر خریدش نیست.
احتیاج نیست نصف صفحه رو با این فونت بزرگ پست بزنید که سایت جی اس ام آرنا و یوتیوب و اچ دی2 رو تبلیغ کنید.
ممنون:11:
سلام أقا مهتیِ گل
:10:
مخلصیم
:20:
حالا نمیشه شما تو ذوقِ بچۀ مردم نزنید ؟؟
:45: :37:
نفرینتون میکنه چهار زنه بشینا
:24:
:27:
========================================
در مورد عیب دوربین شاید این عکسها براتون جالب باشه دوستان البته نمیدونم قبلا کسی اونها رو اینجا درج کرده یا نه چون من فرصت نکردم همۀ صفحه ها رو بخونم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما در مورد مشکل انتن من چیزی تو نت پیدا نکردم .
کویت سر و تهش 300 در 300 کیلومتره . یه تپۀ 10 متری هم نداره . هر 200 متر هم یه دکل انتن موبایل نصب شده .
آشغال ترین موبایلهایِ دنیا هم اینجا انتن دهیش بیسته
:38:
اما بی شوخی راجع به مشکل انتن اگه سایتی مایتی سراغ دارین خبر بدین چون تو جی اس ام ارنا و یو تیوب تا شصتاد متر اون زیر میرها هم رفتم چیزی چیدا نکردم
ممنون از همگی
:11:
دوست عزیز لطفا از فونت های کوچیکتر استفاده کنید و کاری نکنید که تعداد صفحات افزایش پیدا کنه.. سپاسگذارم:11:
سلام !
قابل توجه دوستاني كه اين گوشي روخريدن ميشه بگين كه از امكان usb-host ش استفاده كردين يا نه؟ البته اگه كابلشو تهيه كردين
چشم قربان از این به بعد با میکرو فونت مینویسم:31:آقا مهدی ممنون از پیامتون . خب الحمدلله که مشکل آنتن جهانی نیستنقل قول:
توی ایکس دی ای که بازش کرده بودن ، دیده بودن که پین های اون چیپستی که اینکارو میکنه وصل نیست ، در واقع با TG01 ِ توشیبا مقایسه ش کرده بودننقل قول:
ميشه لطف كنين لينك مرجع اين موردي كه فرمودين رو بزارين؟
نقل قول:کد:http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=5009199&postcount=18
خوب اون پین ها رو نمیشه دستی وصل کرد؟؟؟
راستش من ازش عکسی ندیدم ولی فک کنم یکم بگذره ، میشه دستکاری کرد پین ها رو وصل کرد ... قعلا" بذارید این مشکل ِ آنتن حل بشه ، آدم رغبت کنه دل و رودش رو بریزه بیروننقل قول:
البته من مطمئن نيستم كه وصل نباشه آخه يه سري كليدهاي رجيستري هست كه نشون ميده اين قابليت فعاله!
ميهدي جان اگه بشه ميخوام يه كم اطلاعات در مورد اين كليدها بهم بدي اگه بود يه برنامه هست كه ميتوني ازش براي host كردن كوشي استفاده كني البته بايد كابلشم تهيه بشه ها!
والا اگه من اطلاعاتی در این زمینه داشتم خودم تست می کردم:31:نقل قول:
برنامه ای که به رجیستری دستیابی داشته باشه هست حالا شما مسیر اون کلیدها رو بگو همچنین برنامه ای که بشه از این قابلیت استفاده کرد.
چشم!
شما مسير HKLM/Drivers/USB/LoadClients رو چك كن ببين تو اين مسير كليدي هست يا نه
عاليه!
حالا ميشه لطفا چك كني ببيني فايلي به نام USBD.Dll توي گوشي (احتمالا فولدر windows) وجود داره يا نه؟
اگه وجود داره با يه برنامه Task Manager چك كن ببين run شده يا نه
یافت نشد.نقل قول:
آدرس دقیق ترشو نمی دونی؟؟؟ تو پوشه ویندوز نبود.
چرا کسایی که خریدن یه رویوی کوچولو نمیزارن؟
نقل قول:
ممكنه Hidden باشه ها! كلا يه سرچ بكن
نیست دوست عزیز گشتم....Hidden هم نیست.نقل قول:
حيف شد ولي حالا محض اطمينان من برنامشو براتون ميزارم اگه كابلشو داشتين يه تست بكنين
کد:http://rapidshare.com/files/313352364/USB_Host_Drivers_v6.0a.rar
ممنون.نقل قول:
الان با کمک یکی از بچه های موبایلستان دارم پیگیر می شم...قرار شده یکی بسازه اگه ساخت برنامتونو می دم تست کنه.:46:
ویرایش: اگه برنامه رو رو هاردت داری یه جا دیگه آپ کن بی زحمت...رپید دوباره گیرای سه پیچ میده.
نقل قول:
دوستان عزیز عرض کنم که همون طور که قبلا و در چند فوروم دیگه هم عرض کردم! دربعضی شهرها با ایرانسل هم کار نمی کنه (خوزستان که خودم هستم در شهرهای آبادان و خرمشهر و ماهشهر و اهواز و یکی دو جای دیگه. در استان بوشهر هم تا گناوه و دیلم کار نمیکرد). در نتیجه به ایرانسل هم در همه جای ایران دلخوش نباشید. مگر اینکه فکر کنیم ایران فقط تهران است.:13:
همون طور که میدانید بعضی از گوشی ها مشکل دوربین را دارند و بعضی ندارند. مثلا واسه من مشکل نداره. در نتیجه میفهمیم که وقتی بعضی مشکل دار و بعضی بی مشکل هستند و همه از یک رام استفاده می کنند پس مشکل سخت افزاریست. البته htc با hot fix ی که میده سر همه رو کلاه میگذاره و عکس ها رو بطور اتوماتیک دستکاری می کنه.
نقل قول:
سلام.
مهدی جان از این لینک میتونی دانلود کنی.:11:
[PHP]http://www.4shared.com/file/161553266/95a3d190/USB_Host_Drivers_v60a.html
[/PHP]
یعنی شما توی سفیدی عکس میگیری! از فاصله نزدیک! مشکلی به وجود نمیاد! یکی از دوستان هم حرف شما رو زده بود ولی بعد از تست به این روش فهمید که واسه اون هم خرابه!نقل قول:
من حرف شما رو تقریباً رد میکنم به این علت ها!
چون این حرفی که من میزنم علت داره! یک سری توی فرومXDA ظاهراً تست کردن و رام HD2 رو روی HD ریختن و همون مشکل برای اون گوشی هم به وجود آمده!
سخت افزار دوربین touch HD و HD2 یکی هست!
شرکت بزرگی مثل HTC نمیاد این مشکل ضایع رو ایجاد کنه! اندازه کل همراه آخر ما اونجا کارمند داره! مگه میشه تست نکرده از لحاظ سخت افزاری بدن بیرون!!!
لااقل مقدار خیلی زیادی دور از ذهن هستش:18:
اره بابا امكان نداره مشكل به اين بزرگي را ببينند و بهش اهميتي ندند ....
حتي مشكل انتن دهي
اونا چه ميدونستند كه تاسيسات مخابراتي ايران قديمي هست و سازگار نيست
انشاالله بزودي درست ميشه
هر چند براي كساني كه نخريده اند مشكل بزرگيه
اما كساني كه دارنش مجبورند بسوزند و بسازند تا مشكل درست بشه
نقل قول:
علی جان من وقتی دوربین را ران می کنم حدود 3 ثانیه تصویر حالت عادی نداره و کلا صورتیه. (قبل از گرفتن عکس اول). بعد حالت عادی پیدا می کنه و مشکلی در عکاسی نداره. در ایکس دی ای هم بعضی ها میگن مشکل دارن و بعضی میگن ندارن. فکر کنم یک لیست هم از مشکل دارها و بی مشکل های اونجا درست کرده بودن.
پس ممکنه بعضی از دستگاه ها مشکل داشته باشن و بعضی نداشته باشن. من از مساله فنی اش اطلاع ندارم ولی ممکنه مثلا از مواد اولیه مختلفی مثلا در انز یا سنسور یا ... استفاده کرده باشن. اولین بار هم htc گفت که مساله سخت افزاری است و یک روز بعد گفت نرم افزاریه. به هر حال داشتن کارمند زیاد دلیل بر بی مشکل بودن همه محصولات نیست. کمپانی های بسیار معتبری مثل سونی و یا تویوتا و ... هم بارها محصولات معیوب خود را از بازار جمع آوری کرده اند. پس این مطلب نمیتونه مورد استناد قرار بگیره.
ممکنه نمونه هایی مثل ماله من رو تست کرده باشن و از نمونه های معیوب مطلع نشده باشند. بگذریم.
من از وقتی این رو دست گرفتم دیگه با هیچ ppc ای نمیتونم کار کنم از بس که کار باهاش لذت بخشه.
علی جان این لینک رو از سایت ِ معظم WMPowerUser ببین ،نقل قول:
میبینی که آلردی HD هم مشکل رو دارهکد:http://wmpoweruser.com/?p=10749
در مورد ِ شرکت ِ HTC ، باید بگم شرکت ِ شدیدا" کوچیکی هست . همینجوری بیشتر به یه کارگاه میخوره ، حالا حساب کن با اون سیاست های آسیای جنوب شرقی چجوری میشه ...
در HD تا به حال به هیچ وجه گزارش نشده همچین مشکلی.این بنده خدا هم گویا اولین نفر در دنیا هستش که همچین ادعایی داره.(اگر فرض رو بر این بذاریم که راست میگه و عکسش fake نباشه.چون تو پروپرتیز عکسش که هیچ نشونه ای از اینکه با HD عکس گرفته باشه نیست.)نقل قول:
ساختمان 40 میلیون دلاری مرکزی Htc واقع در تایوان:نقل قول:
مجموعه ورزشی اختصاصی کارمندان Htc: (واقع در دفتر مرکزی:)
تنها یکی از مراکز متعدد سرویس Htc:
نمیدونم چرا اینقدر مردم رو mislead میکنید.
حالا اگه از برندی خوشتون نمیاد با اطلاعات اشتباه تخریب نکنید.
چه شرکت کوچیکی :27:نقل قول:
در مورد ِ شرکت ِ HTC ، باید بگم شرکت ِ شدیدا" کوچیکی هست . همینجوری بیشتر به یه کارگاه میخوره ، حالا حساب کن با اون سیاست های آسیای جنوب شرقی چجوری میشه ...
اصلا باورم نمی شه در مورد HTC اینجوری بحث میشه.....HTC اصلا شرکتش اندازه دستشویی خونه ما...:دی....با این حال محصولات خیلی شاخی میده بیرون...بدون حاشیه و...
[QUOTE=Michael Ropy;4443855]اصلا باورم نمی شه در مورد HTC اینجوری بحث میشه.....HTC اصلا شرکتش اندازه دستشویی خونه ما...:دی....با این حال محصولات خیلی شاخی میده بیرون...بدون حاشیه و...[/QUO
بابا michael ropy چقدر دستشویی خونتون بزرگه :31:
ههرکی این مارکو نمی خواد نیاد اینجا بد بگه / خوشتون نمیاد لطفا اینجا سر نزنید
بحثها را تموم كنيد
چيكار دارين شركت بزرگه يا كوچيكه
مهم محصول نهايي هست