این بازی تو ایران سرور داره؟
میشه یه لینک دانلود مستقیم سالم بدین
Printable View
این بازی تو ایران سرور داره؟
میشه یه لینک دانلود مستقیم سالم بدین
salam agha man har chi mikham to sitesh ozv besham nemishe vaghti mikham acount besazam safaro baz nemikone eror mide dahanam servis shode nakone sitesh moshkel dare
سلام من یه مشکلی دارم 1 روزه که وقتی وارد بازی میشم به غیر از من کسی در map نیست مشکل از کجاست
football superstars
يه بازي انلاين فوتبال با گرافيك بالا و رايگان كه هر كس يه player تو زمين فوتباله و اونو كنترل مي كنه و با بازي بيشتر lvl ميگيره
join:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه سرباز و یه کاماندو دارم . امروز هم شروع و الان لول 3 هستم . البته سربازم . سرباز باشم بهتره یا کوماندو ؟
نخیر متاسفانهنقل قول:
لینک دانلود هم چون با اینستالر خودش باید نصب شه وجود نداره
احتمالا سرور رو بوکمارک کردید و اون زمانی که وصل میشی کسی توش نیستنقل قول:
همشون خوبننقل قول:
بستگی داره خودتون با کدوم راحت ترید
اگه اهله بازی دسته جمعی و در کنار دیگران هستید کلس های gunner و soldier خوب با هم میسازن
ولی کماندو بیشتر به درد تک تیر اندازی میخوره
من با گانر دارم حال می کنم شدید !
چطوری می شه سرور ادد کرد؟
تو بازی کلید tab+f5نقل قول:
این بازی خیلی باحاله یه پیشنهاد کسایی که صفحه واسشون باز نمیشه این کارو با اینترنت اکسپلوره انجام بدن و وقتی ارور داد و صفحه باز نشد کونتینیو ویت اوت دیس پیج رو بزنید صفحه بعد باز میشه و اینکه خودمم یادم نیست چطور دان کردم فکر کنم پلی نو زدم وقتی ارور داد کونتینیو ویت اوت دیس پیج زدم رفت تو قسمت دانلود سایتش مشکل داره منم همین مشکل پاک شدن اکانت رو دارم و هی دارم اکانت میسازم البته نمیخواد ایمیل واقعی بزنید من دو تا ایمیل بیشتر نداشتم اونا خراب شد الکی یه چی نوشتم قبول کرد و این که ما چون هی اکانتمون خراب میشه نمیتونیم امتیازمونو ببریم بالا تا اسلحه هامونو ارتقا بدیم من واقعا نمیدونم چه کنم خیلی بازیش کردم ولی با این مشکلات فعلا گذاشتمش کنار همه از من قویترن خواهشا کسی اگر راه حلی داره دریغ نکنه و به دادمون برسه
والا منم خودم چند ماه پیش عضو شدم و خیلی وقته دیگه بازی نکردم
نمیدونم ماله شما ها چرا همچین میشه
من بعد از حدود یک سال تلاش بالاخره دیروز تونستم بازی کنم ولی الان دیگه مشکلی ندارم . من کانتر هم بازی می کنم و به خاطر همین تو بازی کردنشم مشکل ندارم و خوب دارم پیش می رم . از هر نوع هم یکی دارم که الان دارم با گانر می رم جلو ! دیروز ساختمش 2 ساعت حدودا باهاش بازی کردم الان آخرای لول پنجم ! فقط یه مشکل داره گانر . سرعتش خیلی کمه و تو مپ هایی که ماشین توشون نیست جون می ده . ولی بگذریم کلا آدمایی که اینجا هستن با کانتریا فرق دارن شدید ! خیلی بهترن ! مثلا می بینن زیاد جنگیدی و احساس می کنن جونت کمه بهت جون می دن (سربازها) یا وقتی می بینن گانری و سوار ماشینن وای می سن سوار شی . ولی تو کانتر می بینن تو تازه اومدی با کلتی خودشون جلیقه هم دارن بهت می گن نوب ! البته من معمولا سعی می کنم در این شرایط قرار نگیرم و وسط بازی نیام ! ولی بازم اگه این bf نبود بهتر می شد . چون ایرانیا بخوانم باید کلی زور بزنن بخرن . ولی زیاد هم مهم نیست .
راستی من رویالم ! داریوش بیا سوسکت کنم هی نشنال نشنال نکنی بری قد قد کنی ! دی:
به به بهنقل قول:
راستی من رویالم ! داریوش بیا سوسکت کنم هی نشنال نشنال نکنی بری قد قد کنی ! دی:
کری هم میخونی پس شما
والا من که دیگه خیلی وقته بازی نکردم
اگر نصب داشتمش میومدم یه حالی بهت میدادم:46:
کلا باید با بچه ها یه اکیپ باشیم چند تا سرباز و گانر و ...
اون موقع آخراش دیگه ما با بچه ها مچ شده بودیم میدونستیم چی کار کنیم حال میداد بازی
سلام به همه!
من امروز یه هیرو ساختم ولی چون حجمش زیاده موندم تا شب بزارم دانلود کنه و اگه خدا بخواد فردا به جمع شما میپیوندیم:31:
در مورد مشکل بعضی ها که میگن صفحه ی سایت باز نمیشه نمیدونم چی بگم ولی
به احتمال زیاد مشکل از سیستمشونه چون من به راحتی تونستم صفحه رو باز کنم!
حالا این افراد از این لینک استفاده کنن. شاید تونستن هیرو بسازن!
اگه نشد اینو بزنینکد:http://www.battlefieldheroes.com/frontpage/landingPage
اگه باز هم نشد بیخیالش بشین:27:کد:https://www.battlefieldheroes.com/user/register
----------------------------------------
حالا مشکل خودم:
فروم بازی که چند جایی آدرسش رو گزاشتین برای من باز نمیشه:27:
وقتی آدرس رو کپی میکنم صفحه ی DNS باز میشه:13:
یه راه بگید که بتونم برم تو فروم:19:
ببخشید من یکم حرفه ای هستماا:21:نقل قول:
تو سرور ایرانی یعنی اکثرا ایرانین؟:31:
سرعتش هم فرق داره؟
تا من اومدم همه از اینجا رفتین؟:31:
من بازی رو دانلود کردم وقتی میخواد بره تو بازی یه ارور میده که سه تا گزینه داره.
"کانتینیو" رو که چند بار میزنم میره تو بازی اونجا یه ارور دیگه میده که ok رو بزنم میره ولی بازی بسته نمیشه!
صدای بازی شنیده میشه ولی تصویر نداره. صفحه کاملا سیاه میشه و فقط علامت موس هست.
مشکل از کجاست؟
چجوری درستش کنم؟:19::41:
این بازی ارورای مختلفی داره ، باید شماره error رو بدی ! شاید بشه کمکی کرد!!نقل قول:
ارور اولی نوشته:نقل قول:
Debug assertion failed!
version: 1.24.209292.0 Build date:2010-5-23 8:47
Module: webBrowser
File: c:\monkey\bfh_main.heroes.game\projects\bfh\BFH_ma inBranch\code\BF2\WebBrowser\EasyBrowser.cpp
Line:175
Text: Failed to create web browser output texture
Current confile:(0)
اینو بعد از چند بار "کانتینیو" زدن رد میکنه
بعد این ارور رو میده:
The ialmrnt5 display driver has stopped working normally. save your work and reboot the system to restore full display functionality.
The next time you reboot the machine a dialog will be displayed giving you a chance to upload data about this failure to Microsoft.
اینو که ok میزنی بازی اجرا میشه. صدا داره ولی تصویر نداره.
برادر شما از خوده سایت دانلود و نصب کردی؟
ارور اول که میگه با رمرورگرتون نمیتونه رابطه برقرار کنه و لود کنه
مرورگرتون چیه؟
ارور دوم هم که اینطور که پیداست مربوط به نرم افزار سیستم میشه
کارت گرافیک یا ویندوزتون مشکلی پیدا میکنه و این ارور رو میده
راه حلی به ذهنم نمیرسه
سلامنقل قول:
آره با نرم افزار خودش دانلود کرد.
مرورگرم هم فایرفاکس(دیفالت) ولی اینترنت اکسپلورر هم نصبه.
پس گمونم قهمیدم مشکل از کجاست.
برای اجرا گرافیک خاصی میخواد؟ چند مگ؟:41:
گرافیک مورد نظرش که همچین زیاد نبود
با 64 و 128 راحت میتونستید اجراش کنید
با این توصیف هاتون کارت گرافیکتون وسطش حالا گرم میکنه یا هر چیز دیگه ای ریست میکنه برای همین تصویرتون میره
از تو تنظیمات بازی گرافیک رو به حداقل برسونید ببینید مشکل تون حل میشه؟
تنظیماتش خارج از بازیه؟:13:نقل قول:
من اصلا صفحه ی اولیه ی بازی رو هم نمیبینم. فقط علامت موس هست و مانیتور سیاه اما نه در حد خاموش.
از تو سایتش نمیشه کاری کرد؟
اصلا الان این مشکل من حول و حوش چیه؟(سخت افزاری یا نرم افزاری؟)
فهمیدم
مشکل از گرافیکه.
توی یه بازی دیگه هم رفتم. اجرا شد بعد گیر کرد این پیغام اومد.
به گفته ی شما:
احتمالا گرافیک داغ میکنه. رستارت میشه!
راهی برای جل کردن این مشکل وجود نداره؟
به سلام داش داریوش! فروم خودمون چی شد؟ bfh.ir?????
من الان باید چیکار کنم ، هنوزم نفهمیدم! بازیرو خریدم تا دانلود نکنم ، چطوری ادامشو دانلودکنم!
سلام آقا کی می تونه bf جور کنه ؟؟ -- بازی هم من داشتم ولی انگار برای این پچش دی گه نیست اگه کسی -- داره پ.خ کنه
نقل قول:والا چی بگمنقل قول:
من که متخصص سخت افزار نیستم ولی اگر بتونید با یه سیسم دیگه کارت گرافیک رو تست کنید که ببینید سالمه موضوع گرم شدنش رو میشه با بار گزاشتن کیس یا در نهایت خریدن فن و ... تا حدودی حل کرد
سلام برادرنقل قول:
والا انجمن رو خودمم در جریان نیستم ولی این طور که از امیر شنیده بودم هاستش مشکل پیدا کرده بود
در مورد بازی هم والا نمیدونم
من خودم همیشه دانلود میکردم از سایتش مشکلی نداشت
الان چند ماهی هم هست دیگه نمیرسم بازی کنم
برای بی اف به امیر میخوای پی ام بده ببین میتونه کاری کنهنقل قول:
انشالله ازاول تیرماه انجمن سایت با امکانات گسترده تر و بخش های جدیدتر در خدمت دوستان خواهد بود
بچه ها دوباره برگشتم سمت bfh من Mode Master Only هستم بچه ها منو میشناسن 12 نفر که عضویت کرده ( از برو بچس قدیمی )
و فعال
سلام بچه ها کسی میتونه فایل بازی رو برای دانلود بزاره من هرکار می کنم نمی تونم از سایتش دانلود کنم 20% که می ره ارور میده لعنت به این مخابرات
سلام به همگی آقا کسی پانک باستر bfh داره راستی چه جوریبود که اگه ویندوز عوض می کردی دوباره می شد بازی کرد ریجستری یه هم چین چیز های بود تو فروم بود ولی یادم رفت
سلام. حجم این بازی چقدره؟
450مگ فک کنمنقل قول:
راستی چه جوریبود که اگه ویندوز عوض می کردی دوباره می شد بازی کرد ریجستری یه هم چین چیز های بود تو فروم بود ولی یادم رفت
سلام
بچه ها راهی هست که بشه پینگ مون رو با سروری که داریم توش بازی مکنیم رو در بیاریم.
یعنی ببینیم پینگ با سرور چقدر هست.
..................
سلام آقا جواب بدین آقا امیر آقا داریوش شما که بلدید بگید !!
راستی نمایشگاه رسانه های دی جیتال کی برگزار می شه می خوان غرفه ی bfh بزنند
انجمن مجدد افتتاح شد
کد:http://www.battlefieldheroes.ir/forum
سلام دوستان اين بازي رو بايد تحت اينترنت سر كرديعني مث بازي هاي خان گانگستر يا اينكه خريدش بعد از نصب بايد به اينترنت وصل شد وانجامش داد
با عرض سلام من چند وقته با اين بازي سروكله مي زنم نمي تونم به صورت افلاين مث ديگه بازي هاي اين كمپاني كانتر و ليفت 4ديد افلاين بازي كنم وقتي creat serverرو مي زنم و تعدا د بازيكنان رو انتخاب مي كنم موقع ورود به بازي من تنها وارد ميدان مي شم مث كانتر بقيه نيستند كه با هوش مصنوعي كنترل بشند ترفندي راهي هست كه اونارو بيارم
ممنون ميشم]
team fortress 2
دوست عزيز شما براي اين سوالتون تاپيك هم زده بوديد و كسي جواب نداده بود.اين سوالتونم بهتره جاي مخصوصش بپرسين.مطمئنا اساتيد راهنماييتون خواهند كرد.اساس Team Fortress2 و Battlefield Heroes فرق داره.