معلوم شد دیگه :31:نقل قول:
اینا اشتباهی تو غذا قرص ریخته بودن بعد هم نفهمیدن چی به چی شده بعد داستان عوض شد :27:
Printable View
معلوم شد دیگه :31:نقل قول:
اینا اشتباهی تو غذا قرص ریخته بودن بعد هم نفهمیدن چی به چی شده بعد داستان عوض شد :27:
اون که می گفتین از هانوور تقلید شده هنوزم داره تقلید می شه یا فقط قسمت اولش یکم شبیه اون بود؟
فیلمه رو ندیدم...ولی فک نکنم قسمت دومش تقلید شده باشه...نقل قول:
اون که می گفتین از هانوور تقلید شده هنوزم داره تقلید می شه یا فقط قسمت اولش یکم شبیه اون بود؟
آخه تو فیلمه سیاه کله اسبی! هست؟
وقتی رفتن ماشین رو پس بگیرن و کله اسبی تفنگ رو گذاشت رو سینه ی فرید داشتم میمردم از خنده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا آخر خندس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
امروز نداره
امروز داد ؟ کی میده ؟ چرا نمیده ؟
ساعت 19:45 پخش شد.نقل قول:
خیلی باحال بود،مگه نه؟
مخصوصا اونجا که می خواستم فرخ رو با چمدون تعویض کنن.کلی خندیدم.
شما چی؟
اون سیا کله اسبی اگه به صداش دقت کرده باشین همون دوبلوره بود!نقل قول:
تازگیا مد شده دوبلور ها و صدا پیشه ها میان جلوی دوربین!
اولش که تو فیلم اغما(اون پیرمرده که گوینده رادیو بود) و بعد هم به تدریج بقیه!!!
اونجاییکه چمدون رو نداده بودن اما فرخ تو دستشون بود گفتن قبول نیست چمدون دست ماست هنوز ، از اول:27:نقل قول:
اونجایی هم که آدم ربا ها داشتن می گفتن تو فلان فیلم اون جوری بود جالب کار شده بود! چون تو ایران خلافکارا فیلم می بینن جو گیر می شن کار خلاف می کنن!
(اون موقع که تب سرد نشون می داد آدم ربایی زیاد شده بود!)
یه جایی هم فرخ سر ژانر داشت با آدم ربا ها بحث می کرد:31:
تکرارش کیه بچه ها...
ساعت 13:30نقل قول:
به نظر من باید به این فیلم جایزه ی نوبل داد
بنظرم کیفیت داستان داره یواش یواش فدای کمیتش میشه...:13:
آقا تکرارش شروع شد هم اکنون.................
دوستان شنیدم آخرین روزای عمرش رو میگذرونه این سریال درسته؟؟؟
این بامشاد(هر چی فک کردم اسمش یادم نیومد) فقط اومده که توی تلوزیون یکم نشونش بدن آخه حیف اون نیست!!
باهات موافقم... ولی یه نکته ریز و مثبت داره... دقت کردید کلمه "بله" رو چقدر باحال میگه:27::31:نقل قول:
ضمنا:
بامشاد=سناتور زورگ=رضا شفیعی جم!:46::31:
با اين 3 قسمت اخري كه پخش به شعور مخاطب توهين شد :13:
خيلي مسخره بيد :5:
اتفاقا خیلی هم جالب بود!نقل قول:
یه خادثه بوجود آودن که زمینه ساز افتادن اتفاقات زیادی بود!
به این ترتیب سوژه واسه داستان نویسی برا خودشون بوجود آوردن
شما به این فک نکن که داستان به سرانجام برسه شما از هر قسمت جداگانه لذت ببر:31:
اتفاقا اون شفیعی جم پای ثابت این جور سریالاست و همه کارگردانایی که میخوان از این طنز ها بسازن روی شفیعی جم به عنوان مهره نهایی حساب می کنن:31:نقل قول:
این بامشاد(هر چی فک کردم اسمش یادم نیومد) فقط اومده که توی تلوزیون یکم نشونش بدن آخه حیف اون نیست!!
آره در سبهای برره هم تقریبا نیمه دوم سریال اضافه شد
این چند قسمت کاملا الگو برداری از فیلم هانگ کوور بود که همین چند هفته پیش رو پرده سینماهای آمریکا رفت با این تفاوت که اون فیلم در هالییود ساخته شده و داستانش هم در لاس و گاش اتفاق افتاده من این فیلم رو دیدم و واقعا تا 2 روز میخندیدم دیگه خودتون بقیه اش رو حدس بزنید
اما اگه از حق نگزریم رامبد هم انصافا نسخه اسلامی فیلم رو واقعا خوب درآورده بود باید بهش احسنت گفت
بعدش به نظر من شفیعی جم بالاخره پاش به زمین باز میشه.
کاملا" موافقم ...چون دیگه حرفی واسه زدن ندارن...لااقل اومدن شفیعی جم یه تکونی به سریال میده...:27:نقل قول:
سلام...سلام....سلام
آقا کسی آهنگ اول فیلم(دیری ری ری ری...دی ری ری دیری ری ری ری...دیری ری دیری ری ری..دریریریریییییییی...:دی )
کسی اینو داره؟
لینکی چیزی در بساط دارین؟
تو یوتیوب یه سرچی بکن حتما پیدا می شه(نت نویسیت منو کشته:31:)
چی سرچ کنم؟
پیدا نشد........:19:
امروز مگه روز زوج نبود؟ چرا نشون نداد؟
ویرایش: تبلیغ دلنوازانو نشون داد فک کردم اونو میخواد نشون بده:27:
الـــان داره نشون میده : دی
قشنگ ترین قسمتش همین بود
ما فوتبال را تمام کرده ایم ومیخواهیم به غیره بپردازیم
این قسمتش خیلی خوب بود! 27 سال عملیات داشتن که اون قاچاقچیه رو پیدا کنن! اگه وقتی اون دو تا که برا نابودی زمین اومده بودن بعدش آبچی فرخنده اینا هم می اومدن دیگه خیلی خر تو خر می شد:27:
اون سیا کله اسبی(همون دوبلوره) همونی بود که گفت پول سوخت سفینه ها از حقوقتون کم می شه!
خو سرچ کن برره یا مراسم برره ای!نقل قول:
چی سرچ کنم؟
با یه سرچ کوچولو تو گوگل پیدا میشد:نقل قول:
دقت کردین که شبیه آهنگ تیتراژ جنگ ستارگان هستش؟ بعد خیلی قشنگ میاد تو ریتم ایرانیکد:http://www.mediafire.com/?cvoyonllzzq
واقعا" این قسمت یه تکونی خورده بودن...خیلی خندیدیم...پیام امنیتی که آرمیتا میداد خیلی باحال بود...
اون جایی که راجع به مصرف قرصا حرف میزد ...:27:
از همه جالب ترش این بود که همه اسلحه داشتن و هی میگفتن که این اسلحه من و نیست
ولی این قسمت سوتی هم داشتا............اونجا که اون 2 تا کله طلایی ها اومده بودن......همون یه جمله رو به 3 صورت گفتن..........
اول میگفتم.........سناتورزور به ما دستور دادن دنیا رو نابود کنیم............بعد به جمله اشون یه......همه اضافه شد......سناتورزور به ما دستور دادن همه ی دنیا رو نابود کنیم....آخر سر هم داشتن میرفتن .به جای دنیا....زمین گفتن.......سناتورزور به ما دستور دادن همه یزمین رو نابود کنیم...........
ولی درکل خوب بود.................
آره اما کاربرا مثل اینکه خوششون نیومده از آهنگ اشنقل قول:
دقت کردین که شبیه آهنگ تیتراژ جنگ ستارگان هستش؟ بعد خیلی قشنگ میاد تو ریتم ایرانی
اونام داشتن نگا می کردن که این با کی داره حرف می زنه:27:نقل قول:
واقعا" این قسمت یه تکونی خورده بودن...خیلی خندیدیم...پیام امنیتی که آرمیتا میداد خیلی باحال بود...
اون جایی که راجع به مصرف قرصا حرف میزد ...
حتی زن رامبد هم اسلححه داشته:31:نقل قول:
از همه جالب ترش این بود که همه اسلحه داشتن و هی میگفتن که این اسلحه من و نیست
به شهاب گفتن اینو بنداز دور پرتش کرد دور:27:
یکم این سریال بچه بازی نشده . به نظرم اون اوایل بهتر بود
اگه با ساخته های قبلی سعید ذهنی (که عمدتا انیمیشنای مزخرف صبا بوده) مقایسه ش کنی:2:، ترجیح میدی بگی قشنگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این ZURG [مطابق Spelling ای که Necromancer* قبلا نوشته بود:31:] نمیخواد بیاد زمین؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خسته شدیم بابا از بی "رضا شفیعی جم" ای در سریالای طنز:19:. اینجا هم که حضورش کمرنگه.:13:
ولی اگه بیاد زمین گریمشو احتمالا تغییر میدن تا عامه پسندتر بشه، مثل برره که اول وقتی کیوون اومده بود سبیلو و خشن بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد کم کم یه چهره احمقانه با یه کلاه بلند براش طراحی کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که در نتیجه اون نقش دوست داشتنی تر شد؛ چهره شم که ماشا ا... انعطاف خوبی نسبت به گریمای مختلف داره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جایی که بهرام به کچلا اشاره میکرد (و اونا میگفتند سناتور زورگ به ما دستور داده دنیا رو نابود کنیم!:27:) علاوه بر باحال بودنش منو یاد قسمت کریسمس مستر بین انداخت!! خودتون ببینید!:5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی 61 داشت همه رو راه میداد تو خونه و فرید حرصی شده بود خیلی باحال بود!:31: بسی خندیدم!:27:
راستی دو قسمت سریال یه تیکه نسبتا خفن رو انداخت! وقتی یارو اومد فرخ رو بدزده و به دروغ گفت که اداره برق بخش نامه داده که باید صاحب خونه هنگام بازرسی کنتر باشه، فرخ هم اف اف رو گذاشت و گفت: هر روز یه جنگولک بازی در میارن!! (البته کلمه جنگولک بازی رو مطمئن نیستم ولی یه همچین چیزی رو گفت!)
تیکه جدید بهرام هم خیلی باحاله! من عاشق این لحظه های عاطفیم!:دی:40::27:
به نظر منم آهنگ مسافران خیلی قشنگه... یه جورایی باحاله... بعضی وقت ها که بیکار میشم با برنامه pianofx میزنمش...
اون املای زور گ رو از توی انیمیشن Toy story یاد گرفتم آخه اونجا هم یه زورگ بود که فک کنم اسم این زورگ از اون برداشته شده:31:نقل قول:
املاشم همون Zurg بوده :31:
البت تو گوگل که سرچ می کردم یه Zorg هم بود که نفهمیدم اون چیه:31:
1. اون انیمیشنه رو چه باحال درست کردی:31:نقل قول:
2.گفت هر روز یه قرتی بازی جدید در میارن!!!
به نظر من برعکسنقل قول:
یکم این سریال بچه بازی نشده . به نظرم اون اوایل بهتر بود
اولاش خیلی چرت بود
الان خیلی با مزه شده و چند سری قبل ماه رمضون اونام خیلی باحال بودن
احسنت! من از اون موقعی که جریان سناتو زورگ مطرح شد، هی فک میکردم که این کلمه زورگ رو قبلا کجا شندم!!:31:نقل قول:
منم دقیقا همین حالت رو داشتم و اسمش برام آشنا بودنقل قول:
توی Toy Story 2 تو PS1 مرجله های آخرش این ZURG میومد و باید میکشتیش
شبیه یه غول بود که یه شنل داشت و دو تا شاخ ( درست یادم نیست قیافش چیجوری بود آخه چندین سال پیش بازیش میکردم ! )
یادش بخیر بهترین بازی بین فامیلمون بود خیلی باحال بود :دی
الان کارتون 1 و 2 ش باید توی کیف سیدیم باشه ، اگه میخوایین کارتون رو دوباره ببینم یه عکس از زورگ توی بازی براتون بزارم
البت تو خود اینترنت عکساش هست:نقل قول:
اینم خودش خیلی شباهت داره به Darth vader تو جنگ ستارگان:31:
مخصوصا که آخر معلوم می شه Buzz خودش پسر زورگه:31:
کلا هر فیلمی مربوط به فضا باشه تحت تاثیر جنگ ستارگانه! چه می کنه این جنگ ستارگان:31:
سلام
این سریال چند قسمت دیگه داره؟؟
در ضمن کاش این شفیعی جم هم اضافه بشه! اونوقت سریال قشنگترم میشه!