این نرم افزار هایی که مینیم میشن
را چجوری ماکزیمم کنم یا ببندم که سی پی یو را مشغول نکنه
کسی تم سراغ نداره برا این دانلود کنیم؟
Printable View
این نرم افزار هایی که مینیم میشن
را چجوری ماکزیمم کنم یا ببندم که سی پی یو را مشغول نکنه
کسی تم سراغ نداره برا این دانلود کنیم؟
تشکرات فراوان:11:...همون بهتر شد من گوشی گرون تر از این نگرفتم...گوشی سابقم(W800)دسترسی به همه چیز ماکزیمم 30 ثانیه طول می کشید ماشالله ماشالله این کلی دم و دستگاه داره...نقل قول:
باید دوباره همون نرم افزار رو باز کنی و بعد دکمه exit رو بزنی.نقل قول:
تم وجود نداره ولی میتونی والپیپر واسش بذاری
این ویجت ها که گوشه تصویر میاد 5-6 تاش بیشتر از اون همه که انتخاب کردم دیده نمیشه
چکار کنم که ویجت های دیگه هم دیده بشه یعنی مثلا 10 تا که انتخاب کردم هر 10 تا بهش دسترسی داشته باشم
خیلی سادستنقل قول:
یکی از اون ویجت هایی که میبینی رو به سمت بالا drag کن.(انگشتت رو روی یکی از ویجت هایی که میبینی بزار و به سمت بالا (شاید هم پایین) هلش بده)
در ضمن میتونی هر ویجتی که دوست داری بکشی و بندازی توی دسکتاپ(جالبه:5:)
دوستان نمیشه یه کاری کرد که دلیوری مسیج ها مثل اس ام اس تو اینباکس نره؟!؟!؟
اینجوری خیلی دردسره. هر اس ام اسی که میزنیم یه مسیج جدید هم میاد، حافظه رو هم اشغال میکنه، هی باید پاکشون کرد
منم دنبال راه حل گشتم. هنوز پیدا نشده. اصولا سامسونگ این جوری حال می کنه که دلیوری تو اینباکس بره!
PSP Video 9 رو امتحان کن. mkv رو تست نکردم ولی ts رو خیلی خوب تبدیل می کنه. این جور که من متوجه شدم هر فرمتی که codec شو داشته باشی کانورت می کنه...نقل قول:
یه راه دیگه هم داره. اگه نمی دونی چه برنامه ای بازه، چند تا برنامه دیگه باز کن، وقتی تعداد برنامه های باز به 3 تا برسه و بخوای یه برنامه دیگه باز کنی یه پیغام میده که از اونجا می تونی لیست برنامه های باز رو نگاه کنی و هر کدوم رو که خواستی ببندی. همه رو هم میتونی یکجا ببندی.نقل قول:
بچه ها یه خبر بد این گوشی نمیتونه فایل هایی با حجم بیشتر از فضای خالی خود گوشی از طریق بلوتوث دریافت کنه.....:41::41::13:
من هر چی با بلوتوث میگیرم اول میره تو مموری گوشی بعد خودم بای دبریزم تو مموری کارتنقل قول:
چجوری میشه کاری کرد که این روال طی نشه مستقیم بره تو مموری کارت
نقل قول:
توی قسمت تنظیماتش میتونی تعیین کنی کجا save شه
من گوشیم و دادم تعمیر و دقیقا نمیتونم بهت بگم تو کدوم قسمت بود
ولی تا جایی که یادمه توی setting یه قسمت داشت که اونجا تعیین میکردی که اگه از بلوتوث یه فایل اومد کجا ذخیره شه
فکر کنم اسمش save to بود
دوستان با اينكه اين گوشي 500تا اس ام اس توش جا ميگيره ولي الان كه اينباكس من فقط 239 تا مسيج توش هست و توي فولدر sentbox هم 5 تا مسيج هست، هروقت اس ام اس جديد مياد ميگه memory full.
به نظر شما مشكل از كجاست؟
مطمئنی؟!:13::41:نقل قول:
اگه این جوریه سعی کن حافظه داخلی گوشیت تا حد امکان خالی باشه. در ضمن از مسیر زیر همه اطلاعات رو تنظیم کن که توی مموری کارت بره.
Settings-->Memory settings-->Default memory
به نظر من 500 تا مسیج لزومافقط به معنی مجموع500 تا نیست. یعنی شاید inbox حداکثر 240 تا جا داشته باشه.نقل قول:
يحتمل همينطور است كه شما مي فرمائيدنقل قول:
نه برادر مشکلت از اینه که بعضی از اس ام اس هات بیشتر از یک صفحه میشن..... :10:نقل قول:
حتی اگه مموری پیش فرض بلوتوث رو بزارین مموری کارت بازم خودش اول میریزه تو حافظه داخلیش بعد منتقلش میکنه به مموری کارت ه خیییییییییلیییییییییییییی یییییییییییییییییی بده..:41::41:
آخه خیلی بعیده. چون در اون صورت باید هر پیامک که برای ایشون اومده به طور متوسط بیشتر از 2 بخش باشه که با این تعداد پر بشه...نقل قول:
من ميخوام call log رو به تسك بار اضافه كنم چطوري ميتونم؟
سلام دوستان من یک گوشی استار توی اتریش خریدم اما هیچ بازی روش نصب نمشه یکی میتونه راهنمایم کنه
مطمئنی که استاره؟نقل قول:
احتمالا باید 5230 باشه نه 5233. درسته؟
توجه داشته باش که فقط برنامه های با پسوند jar روش نصب میشه.
اره روی جعبه نوشته star GT- 5230 . منم هم برنامه های jar رو ریختم هم برنامه هی که jar و jad داره اما هیچکدام جواب ندادو مینویسه unsupported file type
دوست عزیز شما مطمئنی که برنامه جاوای مخصوص استارو رو گوشی می ریزی؟(چون هر برنامه جاوایی روی گوشی جواب نمیده)نقل قول:
شما به صفحه80 و 81 همین کلوپ برو یک دیکشنری و چندتا بازی هستش که مخصوص این گوشیه و بدون هیچ مشکلی نصب و اجرا میشن(100 در100 تست شدن و کار می کنن).یک تستی کن ببین چی میشه.
در ضمن اینکه گوشی شما s5230 یا s5233 باشه هیچ فرقی نمیکنه و هر برنامه ای که روی s5230 نصب بشه روی s5233 هم نصب میشه.(به غیر از فریم ور).
در ضمن شما برای دریافت بازی و برنامه مخصوص این گوشی می تونی به سایت gallery.mobile9.com مراجعه کنی و نوع گوشیوتو s5230 رو از لیست انتخاب کنی و در قسمت software بری .کلی برنامه و بازی واسه این گوشی هستش.برو چندتا برنامه دانلود کن و نصب کن ببین چی میشه(90 درصد برنامه ها و بازی هاش روی گوشی جواب میده).اما قبلش صفحه 80 و 81 یادت نره.اگه اینا رو تست کردی و جواب نگرفتی بیا مطرح کن تا راه حلی بدیم.
موفق باشید.
با سلام
دوست عزیز از صفحه 80 . 81 بازیهای مار و منچ و شطرنج رو ریختم با دیکشنری ام بازم جواب نداد همش همون جمله رو مینویسه که نمی تونه باز بکنه نظرتون چیه
دوست عزیز، احتمال داره firmware گوشی شما قدیمی باشه.نقل قول:
برو توی قسمت keypad (جایی که شماره می گیری) و کد زیر رو وارد کن:
#1234#*
زیر <SW VER> یه کد داره. اونو پست بذار تا بهت بگم...
نوشته s5230MMIG2
مال من اینه قدیمیه یا جدید؟نقل قول:
s523ajpig3
دوست خوبم free_touch هیچ ربطی نداره که جاواش به گوشی بخوره یا نه. اگه نخوره می گه JAR not founds ولی چون نوشته Unsuported file قضیه یه جورایی سوال برانگیز می شه
سلام
ممنون میشم جوابمو بدید یه کم سوالاتم زیاده
1-میخواستم بدونم این گوشی s5230 با s5233 چه فرقی داره؟
2-این که میگن قلم و کیف رو باید جدا بخری درسته؟ مگه s5233 روش قلم نداره پس جدا فروختن معنا نداره؟
3-من میخوام از نمایندگی مایکروتل بخرم آیا وسایل اضافه که توی جعبه هست رو بهت میدن؟
4-لطف کنید محتویات جعبه رو بگید چیه
5-من تو سایت سامسونگ دیدم زده بود سیستم عامل samsung os قضیه اش چیه؟
6-قیمت رو امروز s5233 رو میگفت 180 تومان خوبه؟ مموری 2g & 1g چنده؟
دوست گرامی اشتباه می کنی.نقل قول:
من تا حالا بیش از 20-30تا برنامه جاوا گرفتم و ریختم تو گوشی اما هنگام نصب این ارور رو میده :unsupported file (در حالی که فایل جار هست)
اگه شک دارید یک برنامه که فایلش جار هست اما مخصوص استار نیست می ذارم وشما نصب کن و متوجه میشی که همین ارور رو میده.
خوب اگه اونا رو هم ارور میده. تنها یک دلیل می مونه اونم فریم وره.نقل قول:
شما باید گوشیتو با یک firmware جدید فلش کنی.
تو صفحات قبلی هم ذکر شده بود که برخی از فریم ور های استار باگ دارن و نمیشه روشون بازی یا برنامه ریخت.
شما بهتره گوشیتو فلش کنی و فریم ورتو به یکی از اینا اپگرید کنی:
S5230XEIE5 - S5230XEIG2 - S5230XEIG4 -S5230XXIG2
البته اگه تو سایتا سرچ کنی فریم ور جدیدترم گیر میاری.اما اینا رو دوستان تست کردن و مشکلی نداشتن.
نحوه فلش گوشی هم توسط دوست عزیزمون (ehsan_nirvana ) اموزش داده شده که می تونید در لینک زیر بخونید:
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=216380&page=22
این جدیده. یعنی جدیدترینی که من توی ایران دیدم. البته یکی می گفت s523ajpih3 رو گوشیش هست. ولی من که ندیدم همچین فرموری!نقل قول:
خب این فرمور مال اتریشه. فارسی نداره. احتمالا handwriting recognition داره. مال سال 2009 و ماه 7 هست. یعنی 3 ماه قبل. اگه فایل های جاوا روش نصب نمی شه، پیشنهاد می کنم یکی از فرمور های جدید سری XX رو بریزی که قابلیت هاش تکمیله. البته یه راه پر مکافات هم هست که از طریق کامپیوتر و با یک سری نرم افزار برنامه نصب کنی. ولی به خاطر زحمت زیادش اصلا توصیه نمی کنم.نقل قول:
ما هم يكي خريديم از اين اسباب بازيا.....
اين گوشي تشخيص دستخط داره؟؟؟اگه داره كجاش ميشه؟؟؟
دلیلش احتمالا یا ! لمسی نبودنشه یعنی این قابلیت رو نداره که صفحه های لمسی ساپورتش کنن .. یا اینکه سایزش نمیخونه ...
با سلام خدمت دوستان فریم وره گوشی رو عوض کردم . s523AJPIE9 ریختم درست شد . ال مانی نداره اما من همیشه از انگلیسی استفاده میکردم اینجا . دست گل همه شما ها درد نکنه متشکرم از همه راهنمائیها تون
واس منم همین فرمیه...نرم افزارایی که از اون سایت گالری دانلود کردم روش کار کرد اما چند تا دیگه از سایتای دیگه گرفته بودم و از همین کلوپ های این فروم که کتاب و رمان و شعرو اینا بود می گفت ساپورت نمی شهنقل قول:
من وقتی دکمه ها را میزنم مثلا تو بخش my file میرم هر دکمه ای میزنم یک ویبره کوچک میزنه
چجوری باید قطعش کنم؟
بعضی مواقع قطع میشه ولی گوشی را که رو ویبره میگذارم دوباره برمیدارم دوباره می یاد سر جاش چاره چیه؟
از آدرس زیر میتونی قطعش کنی:نقل قول:
دوستان کسی نفهمید که این علامت تعجبه که وقتی میکشیش میاریش رو دسکتاپ نوشته No Event مال چیه؟!کد:Menu > Settings > Phone settings > Vibration feedback
از این جور کاور تو بازار نیومده؟! مثل مال f480
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]