سلام . من تازه 5530 گرفتم(مشکی با دور نقره ای) . یه مشکلی دارم اونم اینه که رادیو نداره.:18: تو منوهاش گشتم ولی نبود. دوستان کمک کنند یه راهی چاره ای ...........:10:
Software version : v 20.0.080
Printable View
سلام . من تازه 5530 گرفتم(مشکی با دور نقره ای) . یه مشکلی دارم اونم اینه که رادیو نداره.:18: تو منوهاش گشتم ولی نبود. دوستان کمک کنند یه راهی چاره ای ...........:10:
Software version : v 20.0.080
چرا اتفاقا خودمم آفلاین آپدیت کردم.ولی یادم نمیاد فایلا رو از کجا گیر آوردم.نقل قول:
ممنون.اگه آفلاین آپدیت کنم نمیشه؟
برو به menu/music/Radio و اجراش کن.حتما باید هندزفری به گوشی وصل باشه چون از هندزفری به عنوان آنتن استفاده میکنه!در ضمن مبارک باشه!نقل قول:
سلام دوستان. من تازه 5530 گرفتم.(نقره ای) یه مشکل دارم اونم اینه که رادیو نداره. خیلی تو منو ها گشتم نبود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کمک کنید.
برو به menu/music/Radio و اجراش کن.حتما باید هندزفری به گوشی وصل باشه چون از هندزفری به عنوان آنتن استفاده میکنه![/QUOTE]
ممنون دوست عزیز. حالا یه مشکل دیگه. هر نرم افزار x-plore که نصب میکنم با این گوشی مشکل داره. یه نسخه سازگار و کرک شده اگه دارید دوستان اینجا بزارید تا ما هم استفاده کنیم.:5: در ضمن من گوشیم رو -- کردم و نرم افزار ها هم 99.9% روش نصب میشن. x-plore هم نصب میشه ، دریغ از اجراش............:19:
یه سری نرم افزار خوب هم واسش دارم که تو پستهای بعدی UP میکنم. منتظر باشید.
سلام دوستان
من قبلا هم تو این تاپیک گفته بودم گوشیم 5530 مشکی هست و خیلی از جاهاش رنگش رفته . جایی را میشناسید بشه قابش رو عوض کرد ؟
میخام سفید یا نقره ایی بندازم .
رنگش رفته؟؟نقل قول:
من قبلا هم تو این تاپیک گفته بودم گوشیم 5530 مشکی هست و خیلی از جاهاش رنگش رفته . جایی را میشناسید بشه قابش رو عوض کرد ؟
میخام سفید یا نقره ایی بندازم .
من از نقره ای خوشم میومد ولی چون میترسیدم رنگش بره مشکی خریدم حالا که تو میگی رنگ مشکی میره خورد تو ذوقم.:13:
بله رفته .نقل قول:
البته من مهر ماه گرفتم و 8 ماه میشه که باهاش کار میکنم .
حالا اصلا میشه قاب این گوشی را عوض کرد و رنگ دیگه انداخت ؟ کجا عوض میکنن ؟
سلام
دوستان روشی نیست که بشه با اینترنت ایرانسل مجانی سفحه باز کنم ؟ اپرا مینی هم میرم پول کم میکنه ! یه روشی چیزی یاد بدید تو رو خدا , اصلا با این گوشی اینترنت کار نکنی دیگه هیچی !!! :دی
بعد اگه میشه یه پلیر خوشکل که از این رقص نور ها هم داشته باشه معرفی کنید بی زحمت :دی
آخرین سوال هم این که خبری از فریمور جدیدش نشد ؟!!!
کسی نمیتونه کمک کنه . ؟نقل قول:
یه جا رو معرفی کنید قاب اوریجینال گوشی با رنگ سفید یا نقره ایی داشته باشه .
له میشه من تازه گرفتم و نیاز به تعویض ندارم ولی یکی از دوستام سفید ابیش خراب شده بود سیاه ابی گرفت ولی من متاسفانه تهران نیستم بهتون بگم از کجا بگیرین ولی میدونستم که میشه عوض کرد . :)
من امروز کلی مغازه تو فلکه صادقیه رو پرسیدم ولی هیچ کس نداشت .نقل قول:
فکر میکنید تو علائدین بشه گیر آورد ؟
شما بياد علائدين طبقه زير همكف احتمالا دارن
سلام دوستان
كسي ميتونه جديدترين قيمت 5530 XM رو به من بگه ؟
و اينكه اصلش بايد اسمبل كجا باشه ؟
متشكرم
آقا از آپدیت جدید خبری نشد ؟ :31:
خیر متاسفانه خبری نیست!!نقل قول:
آخرین ورژن همون 20.0.80 هستش!:41:
سلامنقل قول:
من منتظرم دوستان...:20:
من یک کلیپ از باز کردن این گوشی دیدم که خیلی سخت انجام میشد، بهتره بیخیال بشی این مغازه دارها میگیرن گوشیتو خراب میکنن این اتفاق برای اچ تی سی یکی از دوستام هم افتاده بود و کنار ال سی دیش ترک خورده بود!نقل قول:
سلام مجددنقل قول:
دوستان من ميخوام 5530 بخرم، در هنگام خريد به چه چيزايي بايد توجه كنم ؟
اصل يا تقلبي داره ؟ و اگه داره روش تشخيصش چجوريه ؟
چه چيزايي بايد داخل جعبه اش باشه ؟
متشكرم
:11:
آخه خیلی حرص میخورم وقتی کناره گوشیم رو میبینم که رنگ هاش داره میره .نقل قول:
کلا راه دیگه ایی نیست که بشه گوشی رو زیبا کرد ؟
نقل قول:
-=============================-
سلام بر دوستان
در تاريخ 5 - 3 - 1389 بازا علاءالدين: چيني 190 تا 200 و مجارستان 220 (15 هزار تومان هم مي گيرند برنامه فارسي مي ريزند و گارانتي نرم افزاري مي كنند توجه كنيد كه اين قسمت اصلا نيازي نيست و احتمالا خودتان مي توانيد انجام دهيد ولي قبلاً تحقيق كنيد)
گوشي واقعا خوبي است خوش دست با 16 ميليون رنگ فوق العاده رنگ هاي زيبايي مي دهد ...
متشكرم دوست خوبم:10:نقل قول:
ولي صفحات قبل رو كه ميخوندم دوستان گفته بودن كه چينيش با مجارش هيچ فرقي نميكنه و هر دو چيني هستن
و اون مجار فقط يك ليبله كه خودشون ميزنن، و حتي اطمينان چينيش از مجارش ( در ايران ) بيشتره !!
حالا به نظرتون چينيش رو با گارانتي بخرم بهتره ؟
متشكرم
:11:
آره اگه با گارانتی بگیری خیالت راحت تره!نقل قول:
حالا به نظرتون چينيش رو با گارانتي بخرم بهتره ؟
سلام به همه
دوستان من امروز گرفتم 202
یه چند تا سوال با وای فای میشه اپدیتش کرد؟
این جی پی اس داره یا نه؟
تنظیمات جی پی ار اس رو چه جوری باید حالیه این کرد
چرا کاتولوگ انگیلیسی نداره؟ عربیه این!!!!!!!
48 تا موزیک داره 47 تاش عربیه سفارشه ملخ خوراس این؟
یه چند تا بازی بگین که بشه از کل قدرت گوشی استفاده کرد
من یه چند تا فلم دارم به فرمتی تبدیل کنم که با کیفیت خوب بتونم ببینم؟
مممنون که وقتگذاشتید خوندید و میخوای چاسخ بدید
مبارکت باشه.انشالله خیرشو ببینی.نقل قول:
دوستان من امروز گرفتم 202
بنده اطلاعی ندارم ولی به گمانم بشه با وایر لس آپدیت کرد.نقل قول:
یه چند تا سوال با وای فای میشه اپدیتش کرد؟
خیر متاسفانه نداره!نقل قول:
این جی پی اس داره یا نه؟
باید یه اس ام اس بدی به اپراتور (ایرانسل) بهد اون برات اس ام اس تنظیمات رو میفرسته.(متاسفانه شماره شو ندارم.)نقل قول:
تنظیمات جی پی ار اس رو چه جوری باید حالیه این کرد
تعجب میکنم چرا کاتالوگ انگلیسی نداره!مال من بااینکه عربی بود و گارانتی هم نداره ولی کاتالوگ انگلیسی داره.نقل قول:
چرا کاتولوگ انگیلیسی نداره؟ عربیه این!!!!!!!
من همون دقیقه اول همشو پاک کردم.نقل قول:
48 تا موزیک داره 47 تاش عربیه سفارشه ملخ خوراس این؟
من تو نخ بازی نیستم.نقل قول:
یه چند تا بازی بگین که بشه از کل قدرت گوشی استفاده کرد
من با Any Video Converter کانورت میکنم.با پسوند mp4 ولی نمیدونم از کل کیفیت صفحه نمایش استفاده میکنه یا نه!نقل قول:
من یه چند تا فلم دارم به فرمتی تبدیل کنم که با کیفیت خوب بتونم ببینم؟
خودم میدونم پاسخ هام مفید نبود ولی دلم نیمد پاسخ ندم.نقل قول:
مممنون که وقتگذاشتید خوندید و میخوای چاسخ بدید
سلام به همه دوستان عزيز
من ديروز (1389/03/09) اين گوشي رو خريدم
شماره IMEI رو به نمايندگي نوكيا ارسال كردم، نوشت: Nokia 5530، تاريخ پايان اعتبار گارانتي 1390/03/29
مشكلي نداره ؟ تاريخ پايان گارانتيش درسته ؟
متشكرم
چند گرفتی؟
راستی اگه من اینو اپدینت کنم مشکلی پیش نمیاد؟؟
نترکه گوشی؟
سلامنقل قول:
برای 5530 زیاد فریم نیومده هنوز.ولی اگه فریم ورت 10 و 11 هست حتما آپدیت کن که پره باگه.
خیالت راحت مشکلی پیش نمیاد.
پاسخ های SAH-IE عزیز کاملا درست بود , فقط من یه چند تا چیز دیگه اضافه می گم یکی اینکه خود گوشی جی پی اس نداره اما شنیدم که میشه با خرید یه قطعه جانبی (فکر کنم بهش می گفتن بلوتوث جی پی اس) از جی پی اس هم استفاده کرد .نقل قول:
این تاپیک یه ویدیو پلیر خوب معرفی کردند + کانورتر همین شرکت که به avi تبدیل می کنه و پلیر اش هم avi میخونه که کیفیت اش خوبهنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=313221
اگه از نظر اضافه بودنش میگید , مشکلی نداره ماله من هم 1 , 2 ماه اگه اشتباه نکنم اضافه تر داشت .نقل قول:
سلام دوست خوبمنقل قول:
من 203 هزار تومان با گارانتي خود نوكيا خريدم
در مشهد زندگي ميكنم
:10:
کسی میتونه لینک بده؟کد:این تاپیک یه ویدیو پلیر خوب معرفی کردند + کانورتر همین شرکت که به avi تبدیل می کنه و پلیر اش هم avi میخونه که کیفیت اش خوبه
شرمنده یادم رفت لینک رو بذارم :نقل قول:
می تونی از سایت خودش هم بگیریکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=313221
کد:http://www.lonelycatgames.com
خبری نیست از فریمور ؟
اصلا قرار هست بیاد یا نه ؟ !!! بابا خیلی چیزا نسبت به 5230 فریمور جدیدش کم داره !!! :19:
سلام دوستان
من امروز نرم افزار CALD رو دانلود كردم، فايلهاش به شكل زير هستن
براي نصبش بايد چيكار كنم ؟
متشكرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من این گوشی رو 2 ماه میشه خریدم. چندتا سوال داشتم:
1) آیا برای همه موقع جواب دادن باید از حالت قفل در بیاد؟اینجوری خیلی بده.
2) مشکل بالا برای موقع آلارم گذاشتن هم هست و اینکه دکمه سبز رنگ کار نمی کنه و فقط دکمه قرمز به حالت Snooze می بره و بعد باید بری حذفش کنی.
3)برای گذاشتن Theme باید از چه پسوندی استفاده کنم؟ من فایل Sis گذاشتم ولی نمی تونه اجراش کنه.
4) راهی برای فولدر بندی عکس ها توی کامپیوتر نداره ؟ توی خود گوشی مبشه ولی وقتی توی کامپیوتر درست می کنی توی Gallery همه ی عکس ها رو یکجا نشون می ده.
راستی نسخه فریمور هم 20 است
از همه ممنون
سلامنقل قول:
1) اگه فریمورت آپدیت باشه که موقع زنگ خوردن و آلارم یه نوار سبز رنگ واسه جواب دادن رو صفحه ظاهر میشه که انگشتت رو که روش می کشی جواب میده (فکر کنم بهش میگن اسلاید آنلاک)
2) نفهمیدم منظورت چیه دقیقا
3) باید اول sis رو از تو فایل منیجر ات پیداش کنی و نصب کنی بعد تو قسمت تم ها میاد
4) فکر نکنم روشی باشه !
سلامنقل قول:
دوستان كسي نميدونه اين ديكشنري رو چجوري بايد نصبش كنم ؟
متشكرم
اول اینجا شماره سریال گوشی تون رو بدید تا براتون certificate و key آماده بشهنقل قول:
بعد با استفاده از نرم افزار signsis که تو پست اول همین تاپیکی که نوشتم هست فایل key و cer رو لود کنید و بعد اش هم تک تک فایل های این دیکشنری رو بهش بدید بعد دکمه sing the sis رو بزنید تا فایل sign شه . بعد هم انتقال به موبایل و بعد از تو فایل منیجر پیداش کنید و نصبش کنید .کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=318942
سلامنقل قول:
ازاینکه به پستم توجه کردی و جواب دادی ممنونم
تمام مطالبی که نوشتی برام مفید بود.
یه سوال دیگه دارم آیا این گوشی قابلیتی داره که با حرکت دادن گوشی در موقع استفاده از Music player بره آهنگ بعدی یا نه؟
بازم ممنون.
دفترچه راهنماشو یه نگاهی انداختم ولی ندیدم چیزی در این مورد نوشته باشه.نقل قول:
یه سوال دیگه دارم آیا این گوشی قابلیتی داره که با حرکت دادن گوشی در موقع استفاده از Music player بره آهنگ بعدی یا نه؟
اگه دوستان اطلاع بیشتری دارن ممنون میشم راهنمایی کنن.
سلامنقل قول:
من خیلی دنبال نرم افزار , یا بهتره بگم پخش کننده ای که این کار رو انجام بده گشتم آخر سر هم رسیدم به یک پخش کننده که برای 5800 کار می کرد . معمولا همه ی برنامه های 5800 روی 5530 هم کار می کنه چون سیستم عاملشون یکی هست اما این یکی رو من که نصب کردم کار نکرد حالا شماها هم تست کنید .
تمام نرم افزار های این سایت مربوط به کارهای دستی با موبایل هست (عوض کردن آهنگ با تکون دادن - حرکت دادن دست بالای سطح موبایل برای جواب دادن :18::18: - بازی هایی که با حرکت دست تون انجام میشه)کد:http://www.eyesight-tech.com
اگه اینترنت پر سرعت دارید حتما ویدیو ها رو نگاه کنید که هم حسرت بخورید هم تعجب کنید !!
چند تا از بازی ها و نرم افزارا که من باز کردم ماله 5800 و چندتا از گوشی های سامسونگ بود حالا می تونید یک سرچی بزنید ببینید کدومش کار می کنه ...
سایت باحاله و ایده های جالبی داره!نقل قول:
تمام نرم افزار های این سایت مربوط به کارهای دستی با موبایل هست (عوض کردن آهنگ با تکون دادن - حرکت دادن دست بالای سطح موبایل برای جواب دادن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - بازی هایی که با حرکت دست تون انجام میشه)
همونطور که خودتون گفتین باید به 5530 بخوره ولی این نرم افزارا از دوربین جلو 5800 استفاده میکنن که متاسفانه 5530 فاقد دوربین جلو هست.اگه از سنسور شتاب سنج یا سنسور نور سنج استفاده میکردن اون موقع ما هم می تونستیم استفاده کنیم.:13: