دوست عزیز کسی نمی تونه بطور قطع بگه خوب اجرا میشه یا نه...بازیشو من خریدم 2 هزار تومن! شما هم بهترین راه اینه که بخری امتحان کنی!نقل قول:
Printable View
دوست عزیز کسی نمی تونه بطور قطع بگه خوب اجرا میشه یا نه...بازیشو من خریدم 2 هزار تومن! شما هم بهترین راه اینه که بخری امتحان کنی!نقل قول:
خیر خوب جواب نمیدهنقل قول:
یه نفر لطف کنه سیو کامل بازی رو بزاره
اینم سیو کامل بازی
کد:http://rapidshare.com/files/386758665/1.save.html
اینجا کپی کنین :کد:http://rapidshare.com/files/386758803/2.save.html
documents & settings\administrator folder\local settings \application data\storage\skidrow\2
دوتا فایل بود منم جفتشو آپ کردم
سلام
من بازی رو نصب کردم
اما صفحه سیاه میاد و و کلمات خارجی میاد که همون اول بازی هستش اما بعدش میپره بیرون
و این پیغامی که عکسشو توی لینک زیر گذاشتم میاد
خواهشا راهنمایی کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بازی با کارت های ATI مشکل داره افت فریم میده حتی با پایین ترین تنظیمات و قوی ترین کارت.درایور رو به 10.4 ارتقا بدین حل میشه.بعضی دوستان میگن پچ 1.02 هم مشکل رو حل میکنه که فکر نکتم تاثیری داشته باشه
شما مراجعه کنید به پست زیر احتمالا مشکلتون حل میشه :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4937172&postcount=977
خواهشا یکی راهنمایی کنهنقل قول:
این همه بازیو دانلود کردم بعد نشه بازی کرد خیلی ستمه
امکان داره از ناهماهنگی سخت افزارات باشن . یا از بعضی از فایلهای بازی که موقع بارگذاری روی رو مشکل پیدا می کنن . دوباره نصب کن و کرکش رو از اینجا دانلود کن و بریز و از رو DVD نریز.نقل قول:
سلام
من اين بازي رو تو ال سي دي 32 اينچ سري 6 سامسونگ بازي ميكنم ولي اصلا" از بافت هاش راضي نيستم تنظيماتي هست كه كيفيت تصوير بهتر بشه....؟؟؟؟:20:
تو بازی چند تا چیز نسبت به نسخه های قبلیش نداشت:
1-آویزان شدن از سقف و دیوار با طناب
2-سوت زدن
3-چاقو(شکستن قفل با چاقو-گروگان گیری با چاقو و .....)
4-عرق کردن
5-قفل بازکردن
6-بین دو دیوار با پاهش بایسته
7-سرعت های مختلف حین راه رفتن
8-night vision خوب(سبز رنگ)
9-hackکردن وسایل(رسما من خودم با این یکی خیلی حال میکردم)
10-شنا کردن
11-حمل اجساد
اولا رزولوشن رو تا جایی که می تونید بالا ببرید بعد آنتی لایسینگ هم براش بزارید و چیزای دیگه :دی . از همه مهم تر رزولوشن و تسکتچر هست . سعی کنید آخرین حد باشه . در ضمن مطمئن بشید که آخرین درایور کارت گرافیکتون نصبه .نقل قول:
ممنون از راهنماييت ولي من اين بازي رو رو كنسول انجام ميدم.....نقل قول:
كيفيت خود سم خوبه ولي.....
:10:
دیشب نشستم تمومش کردم خیلی کوتاه بود ولی انصافا خیلی حال داد
چرا صفحه هی سیاه سفید میشه؟
میخواد بگه در تاریکی مخفی هستی.نقل قول:
اوج نبوغ سازندگان. :27:
وقتی صحنه سیاه و سفید میشه یعنی شما توی تاریکی قرار دارید و دیگران نمیتونن شما رو ببینننقل قول:
ویرایش: انگار همزمان جواب دادیم!
یکی دوتا از اشکالات بازی با ریختن پچ هنوز درست نشده
1-اول هر مرحله به هنگام نشان دادن دمو, صدای بازی قطع و وصل میشه!...برای دوستان هم همینطوره؟!
2- بازی برای من نسبت به گرافیکی که داره شدیدا افت فریم داره
راستی یه خبر خوب : سایت Gamespot فیلترش برداشته شد!
رفتم دیدم به بازی 6.5 داده! :5: عجب نمره بالایی!
چه مسخره..اولین اسپلینتر سل که نیست.....نقل قول:
آره خبر دارم که فیلترش برداشته شده.خبرشو هم به همه گفته بودم ولی نمیدونم چرا پاک شد:41:نقل قول:
ولی تو امضام زدم:31:
از نظر من هم یکمی مسخرست و ترجیح میدادم همه جا تاریک بشه تا هی صحنه سیاه و سفید و رنگی بشهنقل قول:
مسئله اینه که از نظر من اصلا این بازی اسپلینترسل نیست که بخواد اولین یا پنجمیش باشه!
من الان single player رو تموم کردم برای بازی کردن multiplayer باید کرک رو عوض کنم. اونوقت هر چی تیر و تفنگ و امتیاز از این جور چیزا داریم از بین می ره. نمی شه یه کاری کرد اینا از بین نره؟ آخه خیلی مسخره می شه
راستی نظرم در مورد بازی!!:
به نظر من بازی بدی نبود ولی مشکل اینه که این بازی ارزش سری اسپلینتر سل رو نداشت. مثلاً می تونست یه ایده با یه سری بازی جدید باشه.(خیلی جاها احساس می کردم اگه بعضی از این امکانات تو سری بازی hitman بود خیلی بهتر می شد) بازی اسپلینتر سل به مخفی کاری و بی سروصدا بودن اینا معروف بود. به کارهای خاصی که دوستان بالا اشاره کردند. ولی توی این بازی درسته که می شد بعضی جاها بی سروصدا بازی کرد ولی بازم لذت بازی اسپلیترسل قبلی ها رو نمی داد. در کل بازی خوبی بود ولی حیف سری اسپلینتر سل بود
بالاخره بعد از مدت ، یه بازی درست حسابی به تورمون خورد !
چقدر دلم واسه این سبک بازی تنگ شده بود .
مخصوصا واسه فیشر .
داستان بازی خیلی جالب شده .
ولی خب امکانات فیشر کمتر شده !
قبلا کلی مجهز بود ولی الان دیگه انقدر حرفه ای شده به چیزی نیاز نداره !
من تا اون قسمتی که Grim بهش میگه برو دخترت رو نجات بده رفتم .
اونجایی که باید EMP ها رو از کار بندازی .
چقدر دیگه تا آخرش مونده ؟
راستی فک نمیکردم سیستمم بتونه بازی رو به این خوبی اجرا کنه .
در کل خیلی بازی توپی شده .
داستانش هم جالبه .
اشتباه نکن تو Gamespot نمره 8 گرفته برو ببین:نقل قول:
کد:http://www.gamespot.com/xbox360/action/tomclancyssplintercellconviction/index.html?tag=footer%3Blink
حدودا 60% بازی رو رفتی :8:نقل قول:
نقل قول:
xbox 8 گرفته ولی PC 6.5 .
دیشب رسیدم به اون قسمتی که وارد کاخ سفید میشی .نقل قول:
خیلی بازی داره جذاب میشه !
ای بابا شما دیگه کی هستین!!!!!!!!!! اونایی که بازیشون تو لودینگ گیر میکنه اشکال از بازی یا کرک نیست.وقتی تو لودینگ گیر کرد Alt+Tab رو بزنین اونوقت میبینین یه پنجره امنیتی باز شده Allow رو بزنین حله.اونایی که اشتباهی Block کردن باید Unblock کنن
60% ؟؟؟ اونجا دیگه کم کم بازی داره تموم میشه حدود 85 یا 90%نقل قول:
من مشکل قطع صدا و غیره ندارم.فقط افت فریم بود که با درایور 10.4 حل شدنقل قول:
کارت گرافیک من HD4830
اینجا دیگه آخرین مرحلشه سروش جون!:31:نقل قول:
مشکل برای من که حل نشد و هنوز نمیتونم از پچ استفاده کنم !نقل قول:
سلام
این بازیم بالاخره تموم شد
ولی خیلی زود تموم شد...حیف....
ما هم این بازی رو تموم کردیم .
خیلی قشنگ بود .
مثل همیشه .
خبری از نسخه ی بعدی هست ؟
چون آخرش فیشر میگه من دیگه کاری انجام نمیدم .
به اندازه کافی انجام دادم .
امیدوارم که آخرین شماره نباشه .
راستی وقتی داشت اسم سازنده ها رو مینوشت ،
اولش اینو نوشته بود :
.....In Memory Of Pierre
فامیلیش یادم نیست .
کسی میدونه این کیه ؟
سلام خدمت همه رفقا . بعد از چند ماهي که نبودم کلي دلم براتون تنگيده بود !
اومدم نظرمو در مورد بازي بگم :
اولين چيزي که توي بازي نظر ادمو جلب ميکنهگرافيک پايينشه که حتي تو بعضي جاها به نظر مياد از نشخه قبل پايينتره ! البته به نظر من اومد چون نسخه قبلو چند ساله پيش بازي کردم زياد از گرافيکش چيزي يادم نيست !
در کل ميشه گفت يه بازي فوق العاده جذابه ولي نه يه Splinter Cell جذاب ! کلا بازي خيلي به ادم حال ميده ولي دلم خيلي براي اون تجهيزات پيشرفته و مخفي کاري پر حيجان نسخه قبلي تنگ شده . البته بازم ميگم اين نسخه اگه جذابيتش بيشتر از قبلي باشه کمتر نيست ولي خوب من به اميد Splinter Cell بازي رو خريدم ولي انگار يه چيز ديگس !
سلام
من یه مشکلی دارم وقتی توی بازیم بعد چند دقیقه تصویر میره یه عکس منظره میاد یا سیاه میشه!!!چیکار کنم؟؟؟
سلام
من یک مشکل دارم ، وقتی روی friends کلیک می کنم ارور سرور یوبی سافت میده و به خاطر همین نمی تونم با دوستام چند نفره بازی کنم.ایا راه حلی داره.
راستی اگر میشه درباره بازی کردن این بازی با hamachi یک اموزش بزارید چون یک سری سایت ها یک چیزایی نوشته بودند و من با انجام دادن اونا نتونستم اونجوری بازی کنم.
متشکرم.
سام علیکم خدمت همه
مشکل شماره 1
رزولیشن بود که شکر خدا بر طرف شد
2
بازی ما آد خفن کنده سیستم رو پایین آوردم همونطور روال عادی خودش رو طی می کرد
3
گفتم بی خیال بازی رو بچسب با وجود همه مشکلات و نمرات متعدد و زهر خندهای رقیبان ومنتقدان به باز ی چسبیدم دو دستی چون سام ویوبی رو دوست داشتم عشقی وافر
اما بعد زا بالا اومدن مرحله بعد سام از رو صندلی بلند شد که یهو تصویر سیاه و علام قرار گرفتن هدف و دوربین ویژه به شکل محسوس قرمز در بغل نمایان بود بعد از چندی صبر وحوصله وجیغ و دادهای داخل بازی خارج شدم دوباره وارد شدم مشکل بر طرف شد اما وقتی جلو رفتم کله سام پرید و از گردن به پایین معلوم بود بعد یهو تو آسمون و میان ابراها سر در اوردم چند بار خارج و شروع کردن همین مشکل رو داشت فکر کنم خدا می خواد به سام بگه بی خیال ماموریت بهشت من پیش تو محفوظه
کرک یا پچ درست کننده مشکل تاومده رو یه سیستم پایینتر از خودم امتحان کردم درست بود بدون هیچ مشکل
سیستم
ati3870x2 1GB DDR3
سی پی یو چهار هسته ما شا الله
رم دو گیگ DDR3
گرافیک اون یارو جی فورس بود
من وقتی بازی رو اجرا میکنم بعد از یه کمی زور زدن از صفحه سیاه میپره بیرون وتمام
چه کنم
ممنون:11:
اگه ميشه لينك جديدترين كرك و پچ رو برام بذاريد ؟
پچ 1.0 رو نصب كردم ولي موقع اجراي بازي ارور كانكشن ميده
من م همين مشكلو دارم يكي كمك كنه.نقل قول:
سلامنقل قول:
منم نمیدونم. ولی مطمئنا یکی از همکارنشون تو این پروژه بوده که در طول کار به رحمت ایزدی پیوسته.
خدا بیامرزدش.
من اصلا شماره ای قبلی رو بازی نکردم چون همیشه فکر میکردم از اون بازیاست که فقط مخفی کاری داره و باید صبر کنی و حوصله زیاد میخواد ولی این اصلا اینجوری نبود هم آسون بود و هم کوتاه!