دوستان ایسر 2930 زد الان تو بازار هست؟
قیمتش چنده؟
ایسر در حال حاضر 12 اینچیه خوب تو ایران داره؟
Printable View
دوستان ایسر 2930 زد الان تو بازار هست؟
قیمتش چنده؟
ایسر در حال حاضر 12 اینچیه خوب تو ایران داره؟
خواهش میکنم داداش:31:من زنگ زدم به سازگار همون شماره تلفنهای داخل کاتالوگ بعد گفتم با مدیر عاملتون کار دارم یه خانوم بود.بهم گفت برو بده نمایندگی از اونجا زنگ بزن تا ما پس بگیریم شما هم باید از طریق نمایندگی اقدام کنی:46:نقل قول:
سلام
1-لپتاپ ایسر 5738 بدون پسوندش(با سه گیگ رم و سی پی یو core 2duo وکارت گرافیک intel 4500 256 mb ) ایا قابلیت پخش فیلمهای hd بذون افت سرعت و تیک زدن روداره که بشه اون رو راحت ب کابل hdmi به ال سی دی وصل کرد و فیلم دید.همچنین در مورد بازی ها چطوره .
لپتاپ های 5738g ,و یا 4736g ازنظر پخش فیلم وبازی چطورن ؟
2-آیا
5738 wi-fi داره؟ اگه نداره قطعه جانبی وجود دار برای وای فای ؟تقیمت این قطعه حدودا چنده؟
3-به نظر شما صلاح هست که لپتاپ ایسر رو از مالزی بگیرم.
با سلام
من يه فيلم ريختم رو لپ تاپ . ميخوام اونو از LCD ببينم. چكار كنم؟ فعلا" كابل HDMI نخريدم. با همين كابلهاي معمولي مانيتورها كه شبيه كابلRS232 هست (سرهاي آبي رنگ داره) ميشه وصل كرد و ديد؟
منضورم اينه كه از خروجي كارت گرافيك لپ تاپ با اين كابل بگيرم و به ورودي LCD (اين ورودي رو داره و قبلا" كيس كامپيوترم رو به ال سي دي وصل كرده بودم.) بزنم و حالشو ببرم؟؟
خطري نداره؟ مشكلي پيش نمياد؟ وقتي هر دو دستگاه خاموشند وصل كنم ديگه؟؟
براي صدا هم از خروجي اسپيكر لپ تاپ بگيرم و به ورودي صداي LCD بدم ديگه؟
موقعي كه هر دو دستگاه رو روشن ميكنم تا فيلم رو بيارم تصوير از هر دو پخش ميشه؟ اگر Lid لپ تاپ رو ببندم چي ميشه؟
كلا" اين كار رو تائيد ميكنيد؟ براي كارت گرافيك يا كارت صداي لپ تاپ مشكلي نداره(فشار بهشون نياد و نسوزند؟؟)
كسي تا حالا به اين روش فيلم ديده؟ تو خود لپ تاپ كه نميشه درست و حسابي فيلم ديد. تا يك ذره زاويه نشستن تغيير ميكنه يا كمي سرمون رو پائين مياريم تصوير سياه ميشه.
من از طریق خروجی vga به تلویزیون وصل کردم و عالی پخش میکرد.هیچ مشگلی هم نداره.
ASP 4710CPU
Core 2 Duo 2.0Cache
---
RAM
1GB H.D.D 120GBLCD
14.1 Driver
DVD±RW VGA
ATI 256MB
Web Cams
Yes
Blue Tooth
Yes
Finger PrintNo Weight 2.2Kg O/SDOSPrice
550.000
حمید جون این محصول واسه چه سالیه؟
ایسر چقدر تنوع داره
این الان تو بازار هست؟
نقل قول:نقل قول:بله گويا يك هارد سي گيت 160 گيگ هم مي دن قيمتي نداره 30 تومنه تازه واسه سازگار كه الان 20 تومن كشيده روي قيمتش و بعد هم اومده آب بسته تو كانفيگ مي صرفه:31:نقل قول:
كم و بيش مدل 5738 بي پسوند در بازار هست.البته مدل جي و زدجي هم هست اما ممكنه گارانتي سازگار نباشه
مثلا الماس سبز ولي بهتره سازگار بگيرين
ايسر 12 اينچي فقط همين 2930 رو داره. خوب هم هست چون درايو نوري هم داره و خيلي سبكه اما براي كار با نرم افزارهاي طراحي به دليل كوچك بودن مانيتور خوب نيست. قيمتش حدود 620 تومن هست. سازگار هم داره.
فقط باسش مثل مدل زد جديد يه كمي پايينه
مدل بدون پسوند خوبه اما گرافيكش واسه گيم خوب نيست.توان محاسباتي بالايي داره.نقل قول:
به نظر من شما زدجي بگير. الان كميابه اما بالاخره مياد تو بازار
مدل جي براي گيمرها از همه بهتره
بله همه مدلهاي 4736 و 5738 وايرلس دارن. وايرلس الانيك چيز عادي هست.
از نظر امكانات جانبي واقعا ايسر حرف نداره همه چيز داره. فقط پورت 1394 ندارن
اين مدل قديمي هستو ارزش خريد اصلا نداره باسش 533 و منسوخه:46:نقل قول:
نقل قول:
سلام واقعا و واقعا از این آموزشتون متشکرم فقط 1 سوال device manager ویندوزxp را چطور و از کجا بیاریم؟
کمپانی Acer با عرضه 6.65 میلیون دستگاه نوت بوک در سه ماهه دوم سال جاری ، توانست سهم بازار خود را به 18.5 % برساند و در جایگاه دومین برند بازار جهانی نوت بوک قرار بگیرد.
به گزارش لاوانا به نقل از نهاد تحقیقاتی و مطالعاتی IDC ، این کمپانی در سه ماهه ابتدایی سال 17 % از سهم بازار را در اختیار داشت که با 1.5% افزایش این سهم را در سه ماهه دوم به 18.5% رساند.
بنا بر این گزارش HP ، با عرضه 8 میلیون دستگاه در این سه ماهه ، همچنان جایگاه اول خود را حفظ کرده است ، اما با این وجود سهم بازار این برند در فاصله سه ماهه اول با دوم با 0.7% کاهش به 22% رسیده است.
در سه ماهه دوم سال جاری تعداد کل نوت بوک های عرضه شده به بازار به 36 میلیون دستگاه رسید که به نسبت 34.1 میلیون دستگاه در سه ماهه گذشته ، 5.6% افزایش یافته است.
گزارش لاوانا همچنین حاکی است که بعد از HP و Acer ، کمپانی های Dell ، Toshiba و Lenovo به ترتیب با 13.2% ، 9.4 % و 8.4% جایگاه های بعدی را در اختیار دارند.
سلام جریان این هارد اکسترنال اینجوریه که بعد از خرید نوت بوک اسمتون میره تو لیست قرعه و سازگار به 6 نفر به قید قرعه هدیه میده نه اینکه هر کسی رفت یک لپ خرید یه هارد اکسترنال بهش بدند
این مدل تو بازار هست؟نقل قول:
حمید جون ایا سی پی یوش core2douجبرانه باسه پایینشو نمیکنه
یعنی سرعتش از 4736 کمتره؟
من فکر کردم شاید سریعتره اخه core2dou
حمید کششم 2 مگه.یعنی از 4736 کندتره؟
میدونم اخرشم مجبورم با 5738 جدید کنار بیام
5738 حیف شد کاش میجنبیدم
نقل قول:ببين اين نوت بوك خيلي قديمي هست مال دو سال پيش:41:نقل قول:
به نظر من روي 4736 هم فكر كني خوبه ها
با گارانتي الماس سبز مدل كورتودوش هست ديجي كالا ميده 730 اما بازار 690 هست.
مدل 5738 زد قديم كه واقعا عالي بود حيف از دستت رفت. خيلي عالي هست من خودم مدل زد قديم دارم :46:
باتری فابریک 5738z شش سلولیه میخواستم بدونم باتریهای نه سلولی رو هم جواب میده؟بعد اینکه برند خاصی هست که تو زمینه تولید باتری از بقیه بهتر باشه؟و دیگه اینکه قیمت باتریهای نه سلولی حدودا چنده؟
نقل قول:
حمید من کلی تو نت گشتم جدا لپ تاپ با رم ddr3زیر یک میلینو نیم ندیدم
امکان نداره الان لپتاپی با باسه رم بالای 800 زیر یکو نیم گیر بیاد
واقعا چی بود این 5738 قدیم:41:
چقدر من گفتم :41::41:نقل قول:
اونها كه فهمیدن خریدن:8::8::8::8::8::8::10::10::10:
مطمئنن 5738 بازم بهترین گزینست
ولی من یکی که نمیتونم هرروز چشم به لیبله قلابیو برچسبیش بیفته که روش نوشته
ram 2gb ddr2
سلام
می خواستم بدونم مزیت 4736 به 5738 خالی چیه؟
چون هر دو یه قیمتن ...
تازه 5738 خالی رمش 1066 ولی این یکی گویا 800
سلام به دوستان
حمید جان من دیروز بایوس سیستمو آپدیت کردم.همه چی عالی بود مشکلی هم نداشت!اما صبح که دستگاه روشن کردم دیگه ویندوز بالانیومد!تا Starting Windows... میومد بعد یه صفحه آبی میومد به 3 ثانیه نرسیده ریستارت میکرد!هر کاری کردم نشد دیگه ویندوز بالا نیومد:24:.مجبور شدم ویندوز عوض کنم هر چی تو درایو c بود پرید،آتیش گرفتم :19:.می خواستم ببینم بایوسو آپدیت کردم اینجوری شد با نه؟:question:
مدل 5738zg ویندوز 7 ساخت 7600
حمید جان ایشالاه مشکلت هر چه زودتر حل بشه به امید خدا
دیروز ویندوز 7 من هم که ساخت 7600 بود اینجوری شده بود البته همین جوری گیر می کرد ریستارت نمیشدنقل قول:
در ضمن سیستم خونگی بودا 5738 نبود :8:
به نظرم به بایوس ربطی ندارهنقل قول:
چون
دیروز ویندوز 7 من هم که ساخت 7600 بود اینجوری شده بود البته همین جوری گیر می کرد ریستارت نمیشد
در ضمن سیستم خونگی بودا 5738 نبود :8:
امروز دانلود ویندوز 7 تموم شد و رایتش کردم و بعدشم هم نصب کردم،به یک کرک هم که ثانیه کم میکرد ردیفش کردم.
فقط خیلی گیجم و نمیتونم درست باهاش کار کنم.
:exclamati:question:نقل قول:
نمی دونم ولی من این ویندوزو 1 ماه نصب کردم هیچ مشکلی هم نداشت!بایوسو که آپدیت کردم شب مشکلی نداشت صبح دیگه بالا نیومدوشایدم ربطی به بایوس نداشته باشه.
دوستانی که win7 نصب کردند درایور زیر که مربوط به TouchPad Synaptics را دانلود و نصب کنند تا از قابلیتهای منحصر بفرد اون در ویندوز استفاده کنند.(بروی نسخه 64 و 32 بیتی کار میکنه.)
نقل قول:
کد:http://global-download.acer.com/GDFiles%5CDriver/TouchPad/TouchPad_Synaptics_13.2.2.0_W7x64_A.zip?acerid=633880595313651440&Step1=Notebook&Step2=Aspire&Step3=Aspire%205738Z&OS=701&LC=en&SC=EMEA_27
من هرکاری میکنم نمیتونم بلوتوث رو در ویندوز 7 بهش بشناسونم...اون برنامه ای هم که حمید BlueSoleil 6.2.227.11 گفت دانلود و نصب کردم بازم راه نیوفتاد.
مطمئن هستی كه روی 32 بیت جواب میده؟نقل قول:
:10:
ممنون بابت توجهت:11:نقل قول:
گفته بودم ممكنه ویندوز 7 بالا نیاد
همونجایی كه بایوس ر ومعرفی كردم
راه حلش رو هم گفته بودم باید میرفتی تو سیف مود
بعد كرك رو حذف می كردی
دوباره ریستارت می كردی
از نو نصب می كردی
علتش اینه كه كرك 7 روی بایوس اثر میذاره:10:
واسه ویندوز 7 فقط نسخه 6.4 كار می كنهنقل قول:
برو دان لود كن:10:
خب این مشکل درایور و نشناخته بودنش رو هم حل میکنه ؟ :11:نقل قول:
در ضمن من میخوام از تو سایتش دانلود کنم،کدوم برو بگیرم،برای آسیا،اروپا یا امریکا؟!
کد:http://www.bluesoleil.com/Download/index.asp?topic=bluetooth-mobilephone-headset
سلام حميد خان. مشكلتون حل شد ايشاا...؟؟نقل قول:
ميشه لطف كني و شما هم يه نظر فني بدي؟
ميترسم بخاطر ديدن يه فيلم كارت گرافيك يا كارت صوتي ام ناقص بشه خداي نكرده!!
راستي چرا از اين تكنولوژي مسخره تو ال سي دي لپ تاپها استفاده ميكنند كه مجبور بشي از روبرو و بصورت مستقيم بهش نگاه كني و با يكذره تغيير زاويه نتوني تصوير رو ببيني و همه چيز سياه بشه:41:
کلا ایسر بدترین زاویه دید و کیفیت رنگ رو داره من از قدیم گفتم !!! اسمش گذاشته : Crystal View !!!!!!نقل قول:
راستي چرا از اين تكنولوژي مسخره تو ال سي دي لپ تاپها استفاده ميكنند كه مجبور بشي از روبرو و بصورت مستقيم بهش نگاه كني و با يكذره تغيير زاويه نتوني تصوير رو ببيني و همه چيز سياه بشه
کلا لپ تاپ رو برای یک فردی می سازن که مستقیم بشینه جلوش و کارای شخصی خودشو انجام بده ، که در این حالت مشکل زاویه دید وجود ندارهنقل قول:
اما چون ما وقتی لپ تاپ می گیریم می خواییم جایگزین مناسبی برای رو میزی ها باشه که مثلا یک فیلم بزاریم 6 نفر بشینن نگاه کنن و یا از فاصله 5 متری بتونیم بدونه مشکل تصویر رو ببینیم و ...
این تنها دلیلیه که حساسیت الکی سره زاویه دید به وجود میاد :2:
نقل قول:نه از خود سايتش نگيرنقل قول:
تو سايتهاي فارسي دنبال لينك بگرد كه كرك هم داشته باشه
بله مشكل درايورت هم حل ميشه
اصلا اين كارش همينه:31:
نقل قول:بهترين كار اينه كه يا كابل اچ دي ام اي بگيرينقل قول:
يا اينكه تبديل وي جي اي به كادر انتن و يا تبديل وي جي اي به دي وي دي بگيري
مانيتور نوت بوك ذاتا" بايد اين طور باشه چون شخصي هست
ضمنا مانيتور اغلب نوت بوكها رو ال جي و سامسونگ مي سازنن
:10:
حالا ما خاستیم 5735g بگیریماااا!!!
مشهد به جز 5738z جدید هیچی نیست اونم 580 و در نمایندگی سازگار 595ت.که برا من ضعیفه/
تهران چجوریه؟5738 پیدا میشه؟
چیکار باهاس بکنم من؟ :41: :19:
جوابتو در پيام خصوصي دادم:11:نقل قول:
سلام
یکی از دوستان دقیقاً میشه لینکی ارائه کنه یا توضیحی بده که 5738 دقیقاً چند مدل و نوع داره.
یکی میگه z داریم، یکی میگه zg یکی میگه با ویندوز، یکی میگی بی ویندوز، یکی میگه معمولی. یکی میگه با لیبل فلان و بهمان
دقیقاً میشه فرقاشو بگین.