در مورد 50 اينچ پاناي موجود بازار خوب قطعا v10 ميشه ولي فكر نميكنم بتونيد با 3dگلاس اناگليف عمق تصوير 3d واقعي رو تجربه كنيدنقل قول:
در مورد بازيها اكثر بازيهاي كنسول 360 , ps3 يا 720 ويا 1080 هستند
در مورد 50 اينچ پاناي موجود بازار خوب قطعا v10 ميشه ولي فكر نميكنم بتونيد با 3dگلاس اناگليف عمق تصوير 3d واقعي رو تجربه كنيدنقل قول:
در مورد بازيها اكثر بازيهاي كنسول 360 , ps3 يا 720 ويا 1080 هستند
البته منظورم عینک آناگلیف نبود! این عینکایی که 200$ قیمتشه (استروسکپیک ؟!!) . نمیشه ازش رو پلاسمای معمولی استفاده کرد ؟ یه جایی تو همین فروم دیدم گفته شده بود فقط 3dtvـها میتونن تصویر 1080p 3d پخش کنن . گفتم پس میشه با قدیمیا 720p 3d داشت با عینک مخصوصش... چون رزولوشن اکثر بازیهای کنسولی این نسل هم نهایتش 720p هست خوب میشد!!
البته ظاهرا استدلالم غلطه :20:
اين تاپيك رو مطالعه كن البته نميدونم شايدم خونده باشينقل قول:
در مورد 720 هم همونطور كه خودتون به نتيجه رسيدين هست :46:
[HTML]http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=421668[/HTML]
سلام .. من میخوام با بودجه حدود 1 تومن تلویزیون lcd سایز 40 یا 42 اینچ full hd بگیرم. دوستان چه مدلهایی پیشنهاد میدید؟
از ال جی مدل lcd470 به نظرم خوبه ولی میزان هرتزش پایینه (50هرتز) .. این موضوع برای دیدن تصاویر سریع و پر تحرک مشکل ایجاد میکنه؟
مدل bx400 سونی هم جالبه ولی میزان هرتز اون هم پایینه:41:
خلاصه درگیرم لطفا کمک کنید.. ممنون
در مورد 50 هرتز بودن خوب قطعا تا حدودي مشكل داره با تصاوير سريع و پر تحرك به قول شمانقل قول:
فكر ميكنم دنبال گزينهاي 120 و200 هرتز باشين بهتر البته بودجتون هم محدود با 1 تومان 40-42 فول كمي سخت ميشه پيشنهاد داد
هر چند bx400 هم حدود 1200 بايد باشه دقيق نميدونم
به نظرم يا اينچ رو بيارين پايين تر تا گزينه هاي خوبي داشته بشين يا كمي هزينه رو بيشتر كنيد تا مورد هاي بهتري گير بياد
در هر صورت نظر شخصي من با 1 تومان گارانتي دار 40b580 سام هست
سلام من با بودجه حدودا 1400 میخوام یه full hd tv سایز 42 بگیرم.هنوزم موندم lcd or plasma بگیرم.اما چند تا چیز مهمه برام یکی اینکه تلویزیون ایران رو خوب نشون بده چون در غیر اینصورت با اعتراض خانواده همراه میشم(آخه من میگم lcd بهتره ولی گویا پلاسما ها بهتر تلویزیون ایران رو نشون میدن) و هم می خوام واسه کنسول 360 هم خوب جواب بده(در این مورد نمیدونم lcd بهتره یا پلاسما) حالا چند مورد زیر نظر دارم می خوام ببینم شما چی پیشنهاد میکنید اگه مدلی هم خودتون مد نظر دارید بگید.
sl800 lg شنیدم خرابی داشته این مدل حالا رفع شده یا نه رو شما راهنمایی کنید..و 560 الجی یا 660 الجی که این دو مدل تازه اومدن.pq70 lg plasma که مشکل من با این اینه که فول اچ دی نیست.bx400.ex400.ex500 sony همینطور تعریف پلاسماهای پاناسونیک رو زیاد شنیدم ولی نمیدونم با بودجه من مدل خوبی میدن یا نه.لطفا هر کی میتونه کمک کنه نظرش رو بده .راستش هر چی تحقیق میکنم گیج تر میشم .یه بار با خودم میگم پلاسما یه بار lcd.هر چی قیمت هم کمتر باشه بهتره.
با سلام
آقا یه راهنمایی میخواستم ما میخواهیم یه led سامسونگ 46 اینچ بخریم اما موندیم یکی میگه b7000 یکی میگه c6900 یکی میگهc7000 نمیدونیم چی کار کنیم دیروز تو جمهوری یه نمایندگی هم میگفت که c6000 از b7000 بهتره خواهشا راهنمایی کنید پولی هم که داریم حدود 27000000 هست خواهشا جدیدترین و بهترین مدل رو پیشنهاد بدید که کیفیت تصویرش عالی باشه3d هم نباشه مهم نیست . مرسی.
به هر صورت با توجه به اپديت تر شدن اگه غير 3d ميخواين c6900 واگه 3d ميخواين همون c7000 گزينه خوبيهنقل قول:
نظر شخصي من اين هست :نقل قول:
در قضيه تصاوير sd مشابه تصاوير سيماي ايران بعضي ال سي دي ها مثل پنل b سام اپسكيل بهتري دارند
در مورد بازي اگه حرفه اي فكر ميكنيد پلاسما رو بايد بردارين
در عين حال اگه تصوير پلاسما رو ميپسندين با توجه به مدل هاي بازار وقيمت مدنظر شما و هرچند توي پلاسما ال جي هم خوب كار ميكنه ولي من g10 پانا رو پيشنهاد ميكنم
در غير اينصورت از مدلهاي انتخابي خودتون مسلما ex500 سوني
ممنون که جواب دادید .. حق با شماست برای همین هم بودجه بیشتری در نظر گرفتم..
نظرتون درباره ال جی مدل LH500 چیه؟
اگه ممکنه یه اطلاعاتی هم درباره LED شارپ مدل LE700 بدید.. امروز تو فروشگاه دیدم قیمت جالبی داشت برای یه led :5:
خواهش ميكنمنقل قول:
در مورد lh500 خوب تاپيك داره ميتونيد بيشتر بررسي كنيد يكي از بهترين بوده در ال جي وهنوزم مدل موفقي مشابه lh90
[HTML]http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=378422[/HTML]
و اما در مورد le700 كه يكي از خوش قيمت ترين فول ال اي دي هاي بازاره هست صحبت زياد شده با توجه به قيمتش گزينه خيلي خوبيه توي ال اي دي ها
مشخصات فني:
[HTML]http://www.maadiran.com/Persian/Products/TV/TVDetails.asp?Height=1080&ID=74#[/HTML]
كه البته ايران گويا 40 اينچ به بالا رو نداريم منظورم 46 هست
اينجا رو بخون رويو خوبيه ازش:
[HTML]http://www.hdtvtest.co.uk/news/sharp-lc46le700e-lc40le700e-20091117160.htm[/HTML]
کیفیت تصویر 46C6900 بهتره یا 46C7000 ????
توی Cnet که از 55C7000 خیلی تعریف کرده و نمره Excellent بش داده.پس 46C7000 هم باید همینطور باشه...
دوست عزيزنقل قول:
شما چند ديدي؟ من 1570 تو شزيعتي قيمت دارم. اگر قيمت پايين تر داري ميشه آدرس رو برام پيغام خصوصي كني؟
من هم كيفيت اين مدل sharp رو خوشم مياد
خوب مسلما اگه مقايسه مشخصات هم داشته باشين متوجه ميشين c7000 كيفيت تصوير بهتري دارهنقل قول:
[HTML]http://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1263221153[/HTML]
این مدل شارپ رو من از نزدیک دیدم دکور خیلی خشگلی داره ولی رنگاش اصلا طبیعی نیست (تو بهترین حالت تنظیمات)نقل قول:
بیخود نیست یه فول ال ای دی رو به قیمت 1700 میدن
این در صورتیه که به 46C8000 نمره Very Good رو داده اما به 55C7000 نمره بهتری داده.نقل قول:
خيلي از مواقع ملاك هاي ديگه اي مثل قيمت رو هم در نظر ميگيرند وامتيا ز ميدن :46:نقل قول:
الان بهترین کیفیت رو در سایز 50-55 چه مدلی داره ال ای دی و یا ال سی دی بهترین کیفیت رنگ و تصویر ممنون می شم راهنمایی کنین بودجه مشکلی نداره
نقل قول:
Cnet آمریکا به LED C8000 نمره very good داده امتیاز کیفیت تصویرش 7 داده به پلاسما c7000 امتیاز کیفیت تصویر 8 داده اون c7000 پلاسماس نه led .
حالا بازم این جناب t_tanhayam تشریف میارن میگن اگر کیفیت تصویر پلاسمارو میپسندین!!!!!
جناب همه دنیا داره میگه برایتنس فقط به درد زیر نور مغازه میخوره زیر نور خونه کنتراسته که مهمه چون وقتی از شدت نور محیط کم بشه برایتنس lcd با پلاسما یکی میشه و برایتنس بالای بک لایت تو lcd باعث color washed out میشه.
من با شما بحثي ندارم سلطان شما راست ميگين موفق باشين :46:نقل قول:
الان بهترین کیفیت رو در سایز 50-55 چه مدلی داره ال ای دی و یا ال سی دی بهترین کیفیت رنگ و تصویر ممنون می شم راهنمایی کنین بودجه مشکلی نداره ممنون می شم اساتید
led به نظر من samsung c8000
ولی کلی اگه بخوای بگیری panasonic vt 25 که پلاسماس.
همون طور كه دوستمون گفتند توي پلاسما vt پانا بهترين گزينستنقل قول:
اگه led ميپسندي ميتوني به samsung c8000 كه البته فكرميكنم بايد صبر كنيد كمي و همچنين lg lx9500 و البته به فيايپس 9705 و همجنين مدل hx900 سوني فكر كني كه البته همشون اعيوني وگرون قيمت وهمچنين بايد ديد كي وارد بازار ايران ميشن
hx 900 تو چندتا ریویو خیلی نتایج بدی گرفته مشکلات زیادی داره مثل halo effect و ... که برازنده tv با این قیمت نیست همینطور lx9500 اون پلاسمای vt25 پانارم من کلی گفتم بین همه tv یا فقط بین پلاسماها منظورم نبود.
به اینجا یه سری بزنی بد نیست:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=424595
این پلاسماها چطورن ماله پاناسونیک یعنی بهتر از ای ای دی هستن؟
در مورد الجي تصوير ش خيلي مشابه le8500 هست كه اونم از غير 3d هاي خيلي مطرح بازارهنقل قول:
در مورد سوني هم بايد بيشتر منتظر رويو هاي خوبي بود و البته حرف شما درسته
با تشكر واحترام به نظر شما وهمه سايتهاي خوب وعالي دنيا
نظر شخصيم بود نه چيز ديگه
پلاسما مشکل زاویه دید نداره مشکل رسپانس تایم نداره مشکل اینکه یه جای صفحه از یه جای دیگه تاریکتر یا روشنتر باشه نداره کنتراستش بالاتره ولی مصرف برقش بیشتره سایز کمتر از 42 اینچ نداره برایتنسش پائینتره واسه همین به درد جاهای خیلی روشن نمیخوره البته به جز این پلاسماهای جدید پانا مثل vt 25 یا g20 و v20 که از نئو پی دی پیای قبلی براقترن به درد جاهای خیلی پر نورم میخورن خلاصه ببین چی به دردت میخوره اگه خونتون خیلی جای پر نوریه ال ای دی یا ال سی دی به دردت میخوره ولی اگه زیر نور معمولی خونه فیلم و سریال میبینی مثل بیشتر خونه ها پلاسما خیلی بهتره چون هیچ مشکلی نداره.نقل قول:
این پلاسماها چطورن ماله پاناسونیک یعنی بهتر از ای ای دی هستن؟
در حال حاضر بهترین lcd 32 چیه؟؟؟
بیشتر میخوام باهاش xbox 360 بازی کنم...:31:
من خودم sony ex500 رو دیدم میخواستم ببینم توی هم قیمتهای ex500 آیا از این بهتر هست یا نه؟؟
نظر من 32c650 یا 32b690 سامسونگه
همينطور كه دوستمون گفت يكبار از نزديك bويا c رو هم ببينيد با هم مقايسه كنيد شايد نظرتون رو بيشتر گرفت با توجه به اينكه امكانات بهتري هم داره :46:نقل قول:
قابل توجه مدیرا و جناب آلوکارد که دیوار کوتا تر از ما پیدا نکردن من نمیدونم چه جوریه که هر کی هر جور دوست داره تیکه بار ما میکنه ما که جواب میدیم میشه لحن بد و توهین آمیز.
منم با شما بحثی ندارم قربونت برم ایشالا که تو بزنی منو پر پر کنی.نقل قول:
امیدوارم که لحنم درست شده باشه
lcd 40 اینچ سامسونگ مدل b690 دیگه تولید نمیشه......؟؟؟
دیروز کل جمهوری رو زیرو رو کردم ولی نبود......:19:
بجاش مدل c585 رو گرفتم....مدل خوبی هست.....؟؟؟
راستی کنتراست این مدل چقدره.....؟؟؟
در ضمن 55 ال ای دی بگیرم یا ال سی دی....؟؟؟
بهترین نمایش 3d رو کدوم برند داشه.....؟؟؟
وای چقدر سوال پرسیدم....:31:
سامسونگ مدل la40c575 و LA40c585 چطور هسنتد آیا همون c550 هست که اسمشو عوض کردن.
و در کل نظر دوستان در مورد این تلوزیون چیه؟(من بودجم 1 تومنه)
با تشکر
کیفیت تصویر ایکسویژن 40 سری انیکس چطوره؟
بین این دو کدوم رو انتخاب می کنید؟
اين سامسونگ هم كشته ما رو با اين اسمها فكر ميكنم مثل همون 570 و 550 سري قديم باشهنقل قول:
c585 به گمانم C550 هست كه ميشناسيم و c575 همون c530
من فكر ميكنم با بودجه شما گزينه خيلي خوبيه واينكه يك usb movei هم دارين كه كلي جلوتون ميندازه نسبت به ايكس ويژن
اين مدل انيكس 1080i هست فكر ميكنم مشخصاتش اينطور ميگه
[HTML]http://www.rayaneh.com/product-3084.aspx[/HTML]
[HTML]http://www.samsung.com/ae/consumer/tv-audio-video/television/lcd-tv/LA40C550J1RXZN/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=specification[/HTML]
سلام
میخواستم برای یه بنده خدایی یه tv بگیرم.سایزشم حدود 46-50 باشه.کاریم که باهاش انجام میده فقط تلویزیون ایرانه.
من گفتم طبیعتا نباید full hd بگیره چون کیفیت sdهاش پایین تر میاد.
دوستان چه پیشنهادی دارن
مي توني به سري هاي غير فول فكر كنيد چون توي Sd به قول شما كمتر اذيت ميشين بخاطر همون رزولوشن پايين ترنقل قول:
ولي خوب از طرفي الان خريد غير فول اون هم با اين سايز كار غير معقولي به نظر ميرسه به نظرم
منتها قبلش ببينيد برند خاصي ميخوان يا نه كه بيشتر بتونيم كمكش كنيم :10:
تا اونجایی که من میدونم برند خاصی براش مهم نیست.یه چیز خوب و عمری میخواد.
من خودم یه مدل دیدم .سامسونگ بود.فکر کنم c470 بود.پلاسماست.full hd هم نیست.اما جایی چیزی ازش نخوندم.کسی چیزی ازش شنیده؟
راستی 1 سوال کلی هم دارم.cnet معمولا میگه توی این سایزها hd تفاوت چندانی باfull hd نداره.به نظر شما حرف درستیه؟
در مورد مدلي كه ذكر كردين خيلي خوش قيمت با توجه به اينكه 50 اينچ وفكر ميكنم نزديك 1500 قيمتش دقيقا خاطرم نيستنقل قول:
[HTML]http://www.samsungcenter.ir/shop/product_info.php?name=PS-50C470&products_id=429[/HTML]
بله پنل يك مگ هستش
والا نميدونم دقيقا منظورش چيه ولي خوب سايز بالاست و شايد اينقدر بزرگ هست اسكزين كه اگر دو برابر هم بشه روزولشن باز هم پيكسلها درشت به نظر برسه
سلام.
دوستان LCD SONY W550 40 آکبند رو تو تهران از کجا میشه گیر آورد؟(البته مطمئن باشه)
آقا B7000 سامسونگ تو بازار هست یا نه؟
مدلهایه شبیه به این مدل چیه؟