عکس ازش ندارمنقل قول:
ولی تغییرات همونه که عرض کردم
Printable View
عکس ازش ندارمنقل قول:
ولی تغییرات همونه که عرض کردم
خرید کنید ماشین خوبیهنقل قول:
مشکل خاصی نداره
فقط کیفیت پایین داشبورد هست
در ادامه صحبت دوستم حسین عرض کنم که رانا متاسفانه از بدنه با ورق نازک تری به نسبت 206 ساخته شده ، ستونها و سقف در حد باورنکردنی ضعیف هستند و از نظر ایمنی این خودرو سردرگم است .
نقل قول:
سلام
رو چه حسابی این حرف رو میزنید - که ورق رانا ضعیف تره - دلیلی براش هست یا تجربی میگید این حرف رو - من هردوتاش رو دارم
فکر میکنم با صربه دست و یا یک شیء با پارچه بشه فهمید. تست بکن شاید بنده خدا درست بگه.نقل قول:
چند مورد تصادفی دیدم که توی صافکاری مشغول صاف کردنش بودند ، دومورد بود که گلگیر ضربه خورده بود و حالت مچاله شده پیدا کرده بود ، به استاد صافکار گفتم ، گفت جنس ورقش بسیار نازکه و اصلا ربطی به 206 نداره و مثل پراید حتی نازک تر هست !نقل قول:
نقل قول:
اگه اینطوری باشه - باید وزن رانا حد قل 150 کیلو کمتر باشه از 206 این درحالی هست که وزن 206 SD وی 8 برابر با 1086 کیلو گرم هست و رانا 1104 کیلو هست ( یعنی یه 25 کیلویی هم سنگین تر هست رانا)
و موضوع جالبتر اینه که پراید 141 که سنگین ترین مدل پراید هست 880 کیلو هست و پراید 132 که کارخونه ادعامیکنه - ایمن تر شده و ورقش کلفت تر شده 850 کیلو هست -
و حالا با ادعای اون صافکاری که به شما گفته که ورق رانا از پراید هم نازک تره خودتون حساب کنید که رانا باید پس حد اقل هم وزن پراید 142 باشه - این درحالی هست که رانا وزنش از 206 اس دس وی 8 بیشتر هم هست -
نقل قول:
صحبت شما درست است ، اما در نظر داشته باشید با وزنه های تعادل هم میشه وزن ماشین رو بالا برد . البته من ادعایی در این مورد ندارم ، فقط چیزی که دیدم رو خدمت دوستان عرض کردم .
سلام دوستان
ما بعد از کلی گشتن و تحقیق درباره ی ال 90 و سمند و 405 slx آخرش رفتیم رانا ثبت نام کردیم!!! فروش عید تا عید نقدی 45 روزه
اصلا درباره ی این ماشین نمیدونیم و سوارشم نشدیم ولی شنیدم از بعضیا که میگن داشبوردش بده و از این حرفا
حالا میخوام بپرسم کلا چه جور ماشینیه و سواریش چجوریه؟؟ به ال 90 میرسه!؟ و قضیه داشبوردش چیه؟؟
ماشین نرم و بی صدایی ستنقل قول:
کیفیت داشبرد کمی پایینه ,مثلا در قسمتهای دستگیره و پنل ضبط کاملا مشهوده
اگه تجربه ی 206 صندوق دار را داشته باشید کاملا مشابه است
از نظر راحتی اتاق :برای سرنشین های عقب کمی مشکل سازه
با ال 90 هم میتونه توی یک سطح قرار بگیره ولی بنظر بنده راحتی صندلی های ال 90 بیشتره
بالاخره یکی جواب دادنقل قول:
خیلی ممنون:n16:
تو سایت زده بود رینگ و سنسور دنده عقب و ... داره
داره واقعا؟
اگر رانا lx ثبت نام کردیدنقل قول:
یکسری امکانات بیشتر داره
که میتونید با مراجعه به سایت ایرانخودرو ببینید
اما رینگ آلومینیمی را بعید میدونم
اگر که توی ففاکتور فروش زده باشه ,داره
با مراجعه به سایت فروش و استفاده از قسمت مشتریان میتونید آپشن های ماشین چک کنید
سلام دوست عزیز بنده خودم رانا دارم ماشین خوبیه فقط جلو اون پایینه باید حواستون باشه به جایی گیر نکنه!ترمزهای خوبی هم داره. ایران خودرو جدیدا رانا LX مونتاژ میکنه که سنسور دنده عقب.بلندگوهای عقب و شیشهای برقی عقب و یکسری تغییرات دیگه اضافه کرده.نقل قول:
اقا من یه چیزی برام اتفاق افتاد نمیدونم عادی هست یانه - داشتم تو چمران شمال به جنوب با سرعت حدوده 80 تا میرفتم - چون جلوم خلوت بود داشتم نگاه مناظر کنار اتوبان میکردم که یهو دیدم پدرم که نشسته کنارم - با حالت شکه گفت جلوتو ببین - نگاه کردم دیدم همه ماشینا وایسادن - به اندازه یه ماشین و نصفی فاصله داشتم - پدال ترمز رو تا اخر فشار دادم - و ماشین واقعا خوب جواب داد و به موقع وایساد - اما اتفاق عجیب اینکه و قتی پدال ترمز رو تا اخر فشار دادم پشت ماشین یهو خیلی رفت بالا - جوری که من وقتی از اینه نگاه کردن که ببینم پشتم ماشین هست یانه - به زور داخل خیابون رو میدیدم - میخواستم ببینم این طبیعی هست - همه همینطوره یا مشکلی هست
عادیهنقل قول:
به خاطر شدت ترمز گیری بوده که داشتید
این ها شورشو در اوردن... واقعا ادم نمیدونه چی بگه. کلیدم روی داشبوردش بود اومدم برش دارم یکم کشیده شد کلید روی داشبود قشنگ یک خط گنده انداخت روش... متاستفانه کیفیت داشبورد. رو دریها اشغال به تمام منا هست.. حتی کیفیت فرمان هم بده!!!! تا تونستن از داخل ماشین زدن!
کیفین صبط فابریک و باند ها هم یه چیزی تو مایه های جوک هست!!! راحتی صندلی ها هم زیاد با پراید فارقی نداره!!!! واقعا متاسفم یعنی هر کی میشینه تو ماشین بعد از 10 دقیقه میگه کاش پرشیا خریده بودی. مکان قرار گرفتن بالابر شیشه ها هم تو نوع خودش خیلی مسخرست من 206 رو ندیدم ولی فکر نمیکنم جای خوبی برای کلید بالابر باشه وسط کنسول!!!!! شما نگاه کنید حتی کلیدشون رو!!!! میتونستن ریموت و کلید رو مثل 405 یا پارس بدن.. واقعا از داخل ماشین کلی دزدی کردن... ولی موتوری و جنس بدنه رنگ کلا بنظر من مشکل داخلش هست.. و بقیه چیزها خیلی بهتره.. البته یه مشکل کلاچ هم مال ما داره که گفتن انقدر باهاش رانندگی کنید تا دیگه راه نره!!! اون وقت بیارینش...در مورد جنس ورق استفاده شده بگم که اونجوری که بنظر میاد نیست! ما یه تصادف کوچیک داشتیم گلگیرش رو که پیش صافکار بردم گفت کیفیت ورقشون تو مایه های پرایده!!!! و راست هم میگفت.. رو این قضیه پافشاری کرد و با دلیل و نشنن دادن یک
گلگیر پراید برام مشتبه شد که حیف پول!!!! واقعا یک نظارت و این ماشینها نیست؟ اسمبل که 0! نمیدونم اینا چیزی بنام واحد کنترل کیفیت دارن یا نه!!! ماشینی که تازه 7000 تا کار کرده رو باید با 2 تومن ضرر بفروشم تا اعصابم بیشتر داغون نشده! البته بحثم بیشتر رو کل ایران فرقون هست! سایپا که اسمشو نیار... ولی خدایی تا 5 6 سال پیش کیفیت چیزی نزدیک 2 برابر الان بود! ماشین نو که نباید بلبرنگ کلاچش خراب بشه .. خلاصه دوستان شرمنده اگه گزافه گویی کردم شایدم مال ما بد از اب در اومد. ولی یک نقطه قوت داره... اون هم ترمزای عالیش هست که رو هیچ ماشینی ندیدم.غربیلک فرمانش وقتی وایستادیم و موتور روشن هست باید یکم گاز بدیم تا هیدرولیکش کار کنه
!!! یعنی اگه در حالت ایستا بخوایم فرمون رو بپیچونیم فرمون یا سفت سفت هست یا کلا گگیر میکنه باید با نیش گاز هیدرولیک فعال بشه!!! نمایندگی ها هم که انگار هیچی ندیده میگن طبیعی هست!
نقل قول:
اقا اینطوری هاه م که میگی نسیت ها - والا منم رانادارم و دارم ازش استفاده میکنم - هیچ کدوم از این ایراداتی که گفتید رو نداره مال من - در مورد فرمون که اتفاقا من وقتی میخوام هر روز از پارکینگ خونه ماشین رو بیارم بیرون - فقط یه استارت میزنم و بعد همینطور که ماشین درجا داره کار میکنه بدونه اینکه حتی یه ریزه گاز بدم اول ککلی فرمون رو میپیچونم ( به راحتی) و بعد تازه شروع به حرکت میکنم
آقا شما کی رانا گرفتی؟نقل قول:
اخیرا؟
نه داداش مال ما سری اول بود پامون 20 تومن در اومد... والا میگم مال ما الان دقیقا این مشکلات رو داره!!! نمایندگی که گفت همشون همینه!!!!!! طی سفری که به تهران داشتیم اومدیم اونجا هم یارو یکم چرت تحویلمون داد که فرمون هیدرولیک همینه و غیره... یعنی تم مرغ شانسی هست واقعا... مشکل کلاچش رو گفتن بلبرنگ کلاچ هست که گیر نمیاد و باهاش رانندگی کنید تا دیگه راه نره بعد بیارینش فعلا که داره کار میکنه... شاید هم چون 20 تومن از ما گرفتن این وسایل رو اینجوری اسمبل کردن! نمیدونمنقل قول:
آخه گفتی تازه 7000 تا کار کرده گفتم شاید تازه گرفتینقل قول:
چون ما یه رانا ثبت نام کردیم
امیدوارم بهتر شده باشه کیفیت ساختش
به ما گفتن ماشین داریم ولی کامیون نداریم که براتون بفرستیم شهرستان!!! دوست دارین خودتون بیاین بگیرین ماشینو وگرنه معلوم نیست کی بفرستیم براتون:n27::n29:
والا داداش ماشین ماشین خونه هست!!! باهاش مسافرت هم رفتیم حتی درست هم اب بندی شد... امیدوارم که مال شما درست شده باشه.. ولی اگه الان برگردم به قدیم غید مصرف بالای پارس رو میزدم اونو بر میداشتتم... هر وقت میشینم تو ماشین یاد داشبورد بی کیفیت پراید میفتم!!!!
میگن تین خط های روی داشورد رو نمیشه کاری کرد که بره؟ واکس زدیم فایده نداشت!
سلام دوستان
ما هم ماشینمونو گرفتیم اما چند تا مشکل داره در ابتدای کار!!!:n03:
شب خوابیدیم صبح دیدیم زیرش خیسه و ابش تو مخزن رادیاتور کم شده یه لیوان
وقتی روشنه هم یه صدای خیلی ریز تک تک تک میده بعضی وقتا
وقتی هم تو دست اندازهای خفن میفته و ماشین یه کم تاب میخوره، انگار یه چیزی تو کاپوت میخوره به اینور و اونور صدا میده صداشم واضحه هس کامل
اینم از ماشین صفر:n03:
در صندوق عقب چجوی باز میشه هر چی کلیدو به چپ و راست میگردونیم باز نمیشه؟
ولی ماشین بدی نیست دقیقا سواری 206 هست
میخوام روغنشو عوض کنم آخه فکر میکنم کارخونه آشغال میریزه تو ماشین
روغن خوب چیه برا این؟
خیلی ممنون
نقل قول:
مبارکتون باشه..
در مورد اون مشکلتون - مخزن اب برف پاکن رو هم یه نگاه بندازید - مال منم یه بار لوله انتقال اب برف پاکن از زیر مخزنش در رفته بود و ابش ریخته بود زیر ماشین و همینطور موقع حرکت اون لوله ای که در رفته بود میخورد اینور اونور و صدادمیداد - اگه این نبود دیگه باید همون رادیاتور باشه - شاید اب بیش از حد توش بوده - یا جایی بستی چیزی شل شده.
در مورد در صندوق عقب - اول کلید رو بپیچون بعد درش بیار و بعد قفل رو در صندوق عقب رو فشار بده تو - در باز میشه
در مورد خطهایی که میفته رو داشبورد کسی نظری نداره؟ چطور برطرفش کنم؟ مال ما که صندوق عقب اگه کلید هم توش باش و بسمت چپ پرش بدیم صندوق باز میشه:n19:
خیلی ممنون از پاسختون:n16::n16:نقل قول:
در مورد روغن هم راهنمایی کنید ممنون میشم
ببخشید قیمتش چنده؟
راستش ما فروش نقدی قربان تا غدیر خریدیم 30.300نقل قول:
الانم فک کنم همین حدوداست
من از زمانی که گرفتم تقریبا 9 ماه پبش تا حالا روغنش رو عوض نکردم. و مشکلی هم نداشته تا حالا البته 20 هزارتا کار کرده فقط تو این مدتنقل قول:
Sent from my MT15i using Tapatalk
داداش میگم شما تو بخش فنی و تخصصی بگو شاید فرجی شد ;)نقل قول:
دوستان امروز یه دسته کوچیکی داشت سمت راست بغل صندلی راننده کشیدم بالا زیر صندلی اومد بالا. حالا هر چی میکشمش فشارش میدم پایین نمیره، روشم نشستم باز کشیدم بازم پایین نمیره. خیلی بالا اومده. جا نمیشم تو ماشین.:n27::n15:
چجوریه این؟؟!! چطور برش گردونم به حالت اولش؟
ممنون
مال من که وقتی میکشمش بالا و بعد میشینم رو صندلی و به سمت تکیه کاه صندلی فشار وارد میکنم میره پایین -نقل قول:
ببخشید یه سوال دیگهنقل قول:
امروز این چوب پنبه های ضربه گیر چسبیده به درهای ماشینو کندم جاش موند خیلی ضایع شد:n30:.
چیکار کنم جاش بره؟
خیلی ممنون
سلامنقل قول:
مال منم الان یک سال هست که جاش مونده. زیاد حساس نباش. ولی در کل اگه روشی برا پاک کردنش پیدا کردی اینجا بگو تا منم استفاده کنم
با تينر بكشيد كاملا تميز ميشهنقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
والا من آب جوش ریختم روش با دسمال پاک کردم تا جایی که شد
بنزین با تینر هم ظاهرن میگن خوبه که هنوز امتحان نکردم
سلام...
دوستان رانا بخرم یا 206 تیپ 5 ؟؟؟؟
شما نظرتون چیه؟؟ رانا چه مزایایی و معایبی نسبت به 206 داره؟؟؟
از نظر کیفیت چطوره؟؟؟
با سپاس:n16:
دوستان من شنیدم صندلی های رانا خیلی سفته . در مقایسه با پراید و سمند کسی میتونه بگه چه جوریاست ؟
من که تو این یه سال باصندلی ها مشکلی نداشتم. البته به راحتی سمند نیست ولی اذیت هم نمیکنه لا اقل من رو که تا حالا اذیت نکرده
جواب منو که ندادید... اشکال نداره، میرم تیپ 5 میخرم :n02:
من چون تیپ 5 نداشتم و سوار هم نشدم قطعا نمیتونم سوالتون رو جواب بدم یا مقایسه منصفانه ای داشته باشم. من از رانا کاملا راضیم. فقط مصرف بنزینش نصبت به انتظاری که ازش هست یه خورده بالا هست به ازای 100 کیلومتر تو شهر 9 لیتر مصرف میکنه در حالی که سمند ef7 پدرم راحت 8 مصرف میکنه و تازه یه خورده خیابانها خلوتم باشه به 7.7 هم میرسه . ال 90 برادرمم که راحت توشهر 7 مصرف میکنه.
از بقیه چیزهای رانا کاملا راضی هستم و تو این یه سوال هیچ مشکلی باش نداشتم. همونطوری که گفتم با تیپ 5 نمیتونم مقایسه کنم چون تجربه ای ازش ندارم