مگه چیزه دیگه ای هم بوده؟ :31:نقل قول:
ولی خیلی عجیبه که که چیزه دیگه ای نبردن!
حتما اگه میخواستن کل فروشگاه و خالی کنن گیر میفتادن:31:
حالا چرا فقط iphone بلند کردن ؟! :31: لپ تاپ و از اینجور چیزا کش نرفتن؟! :31:
مگه چیزه دیگه ای هم بوده؟ :31:نقل قول:
ولی خیلی عجیبه که که چیزه دیگه ای نبردن!
حتما اگه میخواستن کل فروشگاه و خالی کنن گیر میفتادن:31:
حالا چرا فقط iphone بلند کردن ؟! :31: لپ تاپ و از اینجور چیزا کش نرفتن؟! :31:
بفرمایید :نقل قول:
کد:http://movies.apple.com/datapub/us/podcasts/apple_keynotes/1009oiubqherbfoteg_1_650.m4v
با سلام خدمت همه دوستان
سوال اینکه آیا سیستم مکینتاش زبان فارسی و سایتهای اینترنتی فارسی را پشتیبانی میکند
دوم اینکه نظرتون راجع به خرید macpro517 چیست
با سلامی دوباره خدمت کاربران محترم انجمن ,
دیروز ، ۱۳ سپتامبر ، سیستم عامل Mac OS X ده ساله شد! ;)
دقت کنید ، این Mac OS X ست که ده ساله شده! نه سیستم عامل مکینتاش! :D
همانطور که می دانید Mac OS X رو باید بخونید مک او اس تن ، یعنی ورژن ۱۰ از سیستم عامل مکینتاش! و منظور از X همون ۱۰ یونانی ه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر بخواهید، می تونید سوار ماشین زمان بشید و سایت اپل در سالهای قبل رو ببینید. (از سال 1996)
اینجا رو ببینید!
کد:http://web.archive.org/web/*/http://www.apple.com/
موفق باشید ،
امید
منبع : -----------
سريع رشد كرده!نقل قول:
سلامومن شنیدم که apple در ایران یک نمایندگی دارد .من هرچی تو اینترنت گشتم چیزی پیدا نکردم .اگر از دوستان کسی اطلاعی دارد به ما هم بگوید
با تشکر
خیر . اپل تو ایران نمایندگی نداره !نقل قول:
بله پشتیبانی میکنهنقل قول:
دوستان یک سوال داشتم
اگر به هر دلیلی سی دی Leopard و driver داخل جعبه Macbook Pro نباشه از کجا میشه تهیه کرد ؟ آیا دانلود هم میشه؟
با سپاس
هم میشه دانلود کرد و هم میشه از فروشگاههای معتبر خریداری کرد. بستگی به وقت و هزینه شما داره.
بالاخره مک ۳۷۳ خریدم با اینکه قیمتش بالا رفت و ضرر کردم ولی بازم غنیمته...از رایاپل با قیمت ۲.۵۹۵ به همراه نصب ویندوز ، آفیس ، نرم افزار TOOLS...حالا که دارم با این مک کار میکنم پشیمونم که چرا اون همه سال از عمرم، صرف کار با ویندوزه خز کردم!!
دوستان فقط چند سو،ال یک سوکت مخصوص آداپتورش گرفتم که سفید رنگه ولی به صورت کامل جا نمیوفته توش ولی شارژ میکنه!
،و اینکه برنامه دیکشنری انگلیسی به فارسی از کجا گیر بیارم
دوستان یه سوال داشتم.اگه مثلا یه لپ تاپ سری cw سونی بگیریم و کانفیگش از مدلای اپل بالاتر باشه و روش مک نصب کنیم از لپ تاپ اپل بهتر اجرا میکنه؟(cwرو مثال زدم چون مک روش نصب میشه)
سلام دوستان
یک لپ تاپ Mac Book Pro گرفتم منتها وقتی با سیستم عامل Mac کار میکنم اینترنت آن که با Wi-Fi,wg وصل میشم خیلی نسبت به ویندوز کندتر است. کسی میتونه کمکی کنه؟
با تشکر
سلام
دو تا سؤال مهم از macbook pro های 13 اینچ:
این 10 ساعت شارژ باتری که نوشته، هنگام کار با ویندوز هم 10 ساعته یا جلوی سری z سونی کم میاره؟؟
من نگاه کردم خروجی HDMI ازش ندیدم. الان شما بخواین به تلویزیون فول اچ دی وصل کنین باید کابل اضافه برای اون پرت های اختصاصی اپل بخرین؟؟
سلام
دو تا سؤال مهم از macbook pro های 13 اینچ:
این 10 ساعت شارژ باتری که نوشته، هنگام کار با ویندوز هم 10 ساعته یا جلوی سری z سونی کم میاره؟؟
من نگاه کردم خروجی HDMI ازش ندیدم. الان شما بخواین به تلویزیون فول اچ دی وصل کنین باید کابل اضافه برای اون پرت های اختصاصی اپل بخرین؟؟
سلام دوستان
یک لپ تاپ Mac Book Pro گرفتم منتها وقتی با سیستم عامل Mac کار میکنم اینترنت آن که با Wi-Fi,wg وصل میشم خیلی نسبت به ویندوز کندتر است. کسی میتونه کمکی کنه؟
با تشکر
سلام.میخواستم بدونم مدل 374 تو سیستم عامل مک و ویندوز 7 تو هر کدوم چند ساعت شارژ نگه میداره؟تو چه کارهایی؟
دقت کنید :نقل قول:
شما اگر مک رو روی سونی نصب کنید فقط میتونید از ۴۰ درصد کارایی مک بهره ببرید ! :18::18:
در ضمن مک با ترک پد مالتی تاچ و ۱۰ ساعت باطری و دیزاین فوق العاده لذت داره !
الان من یک برنامه رو مک نصب کردم که با چشمام به مک بوکم فرمان میدیم :18::18::18::18::18: آیا شما میتونی با سونی و ... این کارها رو کنید !!! :31::31::31::31::31:
نقل قول:
در مکینتاش ۱۰ ساعت واقعی است ! ولی در ویندوز حدود ۷ یا ۸ ساعت !
با یک تبدیل کوچک پورت hdmi هم دارید !:31::31:
سونی در بهترین شرایط ۴ ساعت شارژ نگه میداره ! خواهشا سونی و .... رو با اپل مقایسه نکنید ! از زمانی که من با مک کار کردم از تمامی نسخه های ویندوز متنفر شدم ! ویندوز هیچ گاه مثل مک هوشمند و زیبا نیست :46::46::13::13:
سلام میخوام لپتاب بخرم اما نمیدونم چه مدل بخرم،میخوام لپتابی بخرم حدودای 1میلیون ورشتم کامپیوتره کمک کنید عجله دارم
سلام دوستان
دوم اینکه من روی Mac Book Pro ویندوز نصب کزدم. حالا تصمیم دارم که ویندوز آن را پاک کنم و کلا یک پارتیشن مک داشته باشم . مثل روز اول که خریدم. میشه بفرمائید که چیکار باید کنم؟
با تشکر
اینجا جای پرسیدن این سوال نیست ! بهترین راه اینه که از طریق بوت کمپ پاک کنی :13:نقل قول:
دوستان آیا اپل لب تاپی حدود 500 دلار داره میخوام از خارج بگیرم
خیر، مک بوک های سفید قیمتشون از ۱۰۰۰ دلار شروع میشه و مک بوک پروها از ۱۲۰۰ دلارنقل قول:
اما شما می تونید با این پولی که گفتید یک آی پد بخرید، حالا به سلامتی از کجا می خواهید خرید کنید؟
یکم بذار رو پولت و یک مک بوک وایت بگیر! قبل از گرونی قیمتش ۱۱۸۰ بود ولی الان بیشتره و معرکه است!نقل قول:
البته این سوال رو باید اینجا می پرسیدی:
ولی اشکال نداره بازم اگه سوالی در مورد خرید داشتی همونجا مطرح کن.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5518250&posted=1#post5518250
با نام خدا وسلام 0
دوستان میخاستم یه مدل از لپ تاپ های اپل رو با یه مختصر جزئیات تا قیمت 1500000 بهم معرفی کنید و میخاستم بدونم لپ تاپ اپل تو این رنج قیمت به درد کار های گرافیکی متوسط میخیزه
نقل قول:
توی مک بوک های ۱۵ اینچ و بالاتر که نگرد نیست اما اگر با مونیتور ۱۳ میتونی کنار بیای و مثلن اگه تصویر بزرگ خواستی به مونیتوری بزرگتر باید وصلش کنی ، ناگفته نمونه که جمع و جور بودن و قابلیت حمل بهتر از مزایای ۱۳ اینچ هست :14:
MacBook Pro 13.3" MB991 Aluminum Uni Body (Mid 2009)
1,580,000 تومان
Specifications
Enclosure : Precision aluminum unibody
Processor :2.53GHz Intel Core 2 Duo
L2 cache : 3MB shared
System bus: 1066MHz
Memory: 4GB (two 2GB SO-DIMMs) of 1066MHz DDR3 SDRAM; supports up to 8GB
Hard drive4: 250GB Serial ATA; 5400 rpm
Slot-loading optical drive: 8x SuperDrive (DVD±R DL/DVD±RW/CD-RW)
Graphics: NVIDIA GeForce 9400M graphics processor with 256MB of DDR3 SDRAM shared with main memory3
Video: Built-in iSight camera; Mini DisplayPort output port with support for DVI,VGA, and dual-link DVI (requires adapters, sold separately)
Display: 13.3-inch (diagonal) LED-backlit glossy widescreen display, 1280-by-800 resolution
از من میشنوی برو سراغ برندهای دیگری مثل وایو یا دل انتخاب بهتری میتونی داشته باشی :thumbsup:
امیر ارسلان جان دستتون درد نکنه بابت جواب دادن به سوالم . ولی من عاشق اپل هستم و نمیشه کاریش کرد باید حتمن مک بوک بگیرم . اپل تو رنج قیمت 1500000 سی پی یو سری core i3 نداره . راستی این مدل MB991 اگر نخام زیاد کار های گرافیکی یا بازی انجام بدم و بیشتر برای برنامه نویسی و اینترنت فکر میکنی حداقل تا 2 الی 3 سال دیگه منو ساپورت کنه؟
خواهش میکنم ، خب اگر اینطوری است که اپل رو دوست دارید و کارهای سنگین باهاش انجام نمی دهید پیشنهاد من این است که مک بوک سفید را خریداری نمایید، می دانید چرا؟ چون لذت کار کردن با سیستم عامل مک رو می تونید تجربه کنید و از طرفی پول زیادی هم خرج نخواهید کرد، با توجه به استفاده ای که انجام می دهید بعید می دانم که اتفاق خاصی بخواهد بیافتد در عرض ۲ یا ۳ سال آیندهنقل قول:
در مورد سی پی یو هم پرو های ۱۳ و سفید از i بهره نمی برند و i در ۱۵ به بالا است که بالاتر از بودجه ی مد نظر است
این کارهایی که شما می کنید به هسته و رم خیلی به روزی احتیاجی ندارد
و تذکر آخرم اینکه من از برنامه نویسی چیزی سر در نمی آورم اما تا آنجا که می دانم برنامه نویس ها بیشتر رقبت به ویندوز دارند صرفا . حتمن در این مورد از با تجربه ها بیشتر سوال کنید
اگر خواستی بیشتر و تخصصی تر راهنمایی شوی بگو تا اسم چند سایت مرجع را در این مورد برایت پیام خصوصی کنم :46:
کنفرانس جدید اپل چهارشنبه شب :
با این که این ها همش حدسه ولی!
ممکنه آپدیتی هم در مک بوک ها و پرو داشته باشیم مخصوصا سری ۱۳!
احتمالا OS X 10.7 هم یک ریطی به شیر داره پشت سیب رو ببینید!
با ما همراه باشید .
منبع :کد:www.-----------
پس از انتشار درآمد اپل در سه ماهه جهارم , در یک کنفرانس ویدویی استیو جابز به شرح وضعیت موجود بازار تکنولوژی پرداخت .
( متن بصورت خلاصه شده )
میزان در آمد اپل در سه ماهه چهارم ۲۰ میلیارد دلار بوده است و من میخوام به چند نکته اشاره کنم و سپس برای پرسش و پاسخ صبر می کنم
گذشتن از RIM
اول در مورد آیفون صحبت کنیم . ما در این سه ماه ۱۴.۱ میلیون آیفون فروخته ایم که ۹۱٪ رشد نسبت به سه ماه گذشته است و در کل ۶۲٪ نسبت به سایر اسمارت فون ها بوده است .
تلفن های همراه بلاکبری در این سه ماهه ۱۲.۱ میلیون عدد فروش داشته اند . ما از بلاک بری گذشتیم و من آینده جذابی برای آنان پیش بینی نمی کنم .
آندروید چند تکه
اریک اشمیت رئیس گوگل گفته است که در هر روز ۲۰۰ هزار دستگاه آندرویدی اکتیو می شود و حدود ۹۰ هزار آپلیکشین در مارکت آندروید وجود دارد . روزانه ۲۷۵ هزار دستگاه مبتنی برios اکتیو می شود که در بعضی روزها این رقم به ۳۰۰ هزار عدد نیز میرسد و در کنار آن هم اکنون در App store حدود ۳۰۰ هزار اپلیکیشن قرار دارد .
متاسفانه هیچ آماری از فروش ۳ ماهه اخیر گوشی های آندرویدی در دست نیست ولی ما امیدواریم سازندگان هرچه زودتر آمار های خود را منتشر کنند .
ما دوست داریم بدانیم که در سه ماهه اخیر آندروید برنده بوده یا آیفون . آنها دوست دارند آندروید یا باز بخوانند و آیفون را بسته .
اولین چیزی که ما فکر می کنیم در رابطه با باز بودن , روبرو بودن با دستگاه های مختلف است ولی نه مثل ویندوز برای pc . آندروید برای این باز بودن بسیار به هم ریخته است . شرکت HTC و موتورلا هر یک گوشی هایی از آندروید می زنند با رابط کاربری کاملا متمایز
این در مقایسه با آیفون با رابط کاری یکسان کاملا فرق می کند .
هم اکنون نرم افزار TwitterDeck در آندروید بیش از ۱۰۰ ورژن مختلف ریلیز کرده که این ورژن ها برای بیش از ۲۴۴ گوشی مختلف خواهد بود . این واقعا وحشتناک است
بسیاری از نرم افزارهای آندروید فقط بر روی یک مدل خاص یا یک ورژن نرم افزاری خاص کار می کند
مارکت به هم ریخته آندروید
هم اکنون چهار فروشگاه نرم افزار برای آندروید وجود دارد که کاربران باید برای پیدا کردن اپلیکشین یا کارهای برنامه نویس مورد نظر در تمامی انها جستجو کنند ولی در مقابل فروشگاه منظم و یکپارچه App store قرار دارد که هم کار را برای برنامه نویس آسان می کند هم کاربران
حتی اگر گوگل پیرامون باز یا بسته بودن دست گفته باشد باید این هم بخاطر داشته باشیم که همیشه باز بودن موفق نبوده است . نگاهی به PlaysForSure بیاندازید . حتی مایکروسافت هم در نهایت استرتژی خود را مثل اپل کرد و به طور مثال برای اسمارت فون هایش فقط برنامه zune را قابل استفاده کرد
استراتژی بزرگ ما در مقابل گوگل است و در نهایت سیستم منظم و یکپارچه در مقابل بی نظمی و به هم ریختگی پیروز می شود . ما فکر می کنیم برنامه نویس ها بسیار بهتر می توانند روی یک گوشی تمرکز کنند تا برای تست بر روی تعداد زیادی از سخت افزار ها
مهم نیست گوگل برای باز بودن چقدر تلاش کند در نهایت ما با آیفون پیروز خواهیم بود
تبلت های ۷ اینچی
سپس جابز پیرامون تبلت های ۸ اینچی سخن گفت :
تعداد کمی هستند که در مقابل آی پد ۱۰ اینچی یک تبلت ۷ اینچی را انتخاب کنند . در تبلت های ۷ اینچی امکان ساختن و استفاده از برنامه های مفید تبلت ها امکان پذیر نیست . یک تبلت باید به اندازه ای باشد که بتوانید به نسبت تلفن های هوشمند کارهای بیشتری انجام دهد و از نظر ویژگی های متفاوت باشد . یک تبلت تقریبا با سایز یک اسمارت فون اصلا جالب نیست
تبلت های مبتنی بر آندروید
گوگل اعلام کرد که نسخه Froyo در تبلت های نباید استفاده شود و ورژن مخصوص تبلت ها سال اینده منتشر می شود . و این دیگر چه معنی می دهد که سازنده نرم افزار می گوید این برای تلبت ها نیست ولی شما از آنها رو تبلت استفاده می کنید .
این بدان معنی است که تقریبا تعداد اپلیکشن های این تبلت برابر صفر خواهد بود .
در نهایت استیو جابز اشاره کرد که رقبای ما در تبلت ها در نهایت به سختی مجبور خواهند کشد که محصول خود را تقریبا هم قیمت آی پد عرضه کنند . آی پد با داشتن پردازنده A4 و هزاران ویژگی با یک قیمت باور نکردنی عرضه می شود .
ما فکر می کنیم تبلت ۷ اینچ کاملا مرده و شکست خورده خواهد شد . شاهد خواهید بود که پس ازعرضه آن و استقبال کم از آن تولید کنندگان ناچار به بزرگتر کردن سایز آن خواهند بود
سخنان جابز به پایان رسید و کنفرانس به بخش پرسش و پاسخ وارد شد
منبع :کد:www.-----------
دوستان نظرتون چیه ؟
MB991 برای سال ۲۰۰۹ هست و اصلا منطقی نیست که بخریدش ولی همونطور که دوستمون گفتن مک بوک وایت (MC516) حدود ۱۳۰۰ هستش و MC374 هم کمتر از ۱۶۰۰ هست یکی از این ۲ مدل ۱۳ اینچی برای شما مناسبه و برای برنامه نویسی و اینترنت هم عالیه، البته برای کارهای گرافیکی اگه با مک انجام بدین کاملا جوابگو هستش ولی با ویندوز نه. دقیقا بگید چه کار گرافیکی یا چه برنامه ای مد نظرتونه تا بهتر راهنماییتون کنم.نقل قول:
بقیه پست هاتون رو اینجا باید بزنید:
موفق باشیدکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=384784&page=245
سلام به دوستای گل
می شه یه مقدار در مورد macbook air که توی آخرین کنفرانس اپل ارائه شد توضیح بدید . ممنون می شم .
توضییح خاصی نداره که بگم یا بگیم....چون کسی این مدل رو نداره که بخواد چیزه خاصی بگه..نقل قول:
سلام به دوستای گل
می شه یه مقدار در مورد macbook air که توی آخرین کنفرانس اپل ارائه شد توضیح بدید . ممنون می شم .
بهتره بری تو ساین خود اپل تا هر چیزی رو که می خوای ببینی و بخوانی.
اينم از مك بوك ايرهاي جديد :
عمر باتری بالا
استفاده از حافظه ی فلش
بدون درایو اپتیکال و هارد دیسک
و کوچک تر و سبک تر بودن
نتیجه ی آن مکبوک ایر جدید شد.ما فکر میکنیم این آینده ی نوت بوک ها است.
از مشخصات فنی آن میتوان به
نمایشکر ۱۴۴۰X۹۰۰
پردازشگر core 2 due
NVIDIA GeForce 320m
ترک پد با قابلیت مالتی تاچ
و امکان فیس تایم اشاره کرد
در این دستگاه هارد دیسک جای خود را به فلش درایو داده و اپل معتقد است که این امر باعث روشن شدن بلافاصله دستگاه میشود .همینطور ۹۰ درصد سبک تر و کوچکتر از هارد دیسک است.
عمر باتری آن در زمان استفاده از اینترنت وایرلس ۷ ساعت و نیم بوده و در زمان استند بای ۳۰ روز دوام می آورد
این مکبوک ایر ۱۳ اینچ جدید برادر کوچکتری هم دارد
۱۱.۶ اینچی
کوچکتر و سبکتر
با ابعاد صفحه نمایش 1366x768 و عمر باتری ۵ ساعت
و اما بحث مهم قیمت
این دستگاه بسیار مناسب قیمت گذاری شده که هر بیننده ای را مشتاق به خرید میکند
منبع :کد:Www.-----------
۱۳ اینچ
۱۱ اینج
بچه ها نظرتون راجب این لپتاب جدید اپل چیه خوبه بده بخریم نخریم؟