والا من که میخوام G73 بخرم اگر که شمارشا بزاری عالی میشه:10:نقل قول:
والا من که میخوام G73 بخرم اگر که شمارشا بزاری عالی میشه:10:نقل قول:
سلام یه لپ تاپ میخوام سبک(<2کیلو)و مقاوم بارم4گیگ و سی پی یوی قوی وباطول عمر بالا
گرافیک زیاد برام مهم نیست
قیمت حدود800واگر خیلی لپ تاپ خوب و مقاومی باشه تا 1میلیون
asusبااین اوصاف مناسبه آیا واگر آره،لطفا چندتا مدل پیشنهاد بدید.
شما قبلآ هم این پست رو زدید.اخه زیر 2 کیلو اونم رم و سی پی یو قوی تازه زیر1 میلیون.باید چی پیشنهاد داد.:41:نقل قول:
من تماس گرفتم تهران (الماس یا همون ویستا و نیز امرتات).گفتندتا حالا N61JA تو سبد خریدشون نبوده و اگه جایی هم باشه با گارانتی متفرقه هست شاید هم با گارانتی الماس ایران نه ویستا.قیمت هم 1180 عنوان کردند.
ok.من همین الان تماس گرفتم با گارانتی الماس(ویستا) و 2 تا دونه مونده بود اونم 1175.نقل قول:
سلام دوستان اینقدر منتظر n81 vp-d2 با کانفیگ خوب بودم تا asus مدل n82 رو معرفی کرد که کانفیگ و پورتهاش خیلی عالی هستن ولی متاسفانه حتی توی سایتهای خارج هم برای فروش نیست . البته مدل UL80JT رو برای فروش توی اینترنت پیدا نکردم ولی جالبه توی بازار ایران جدیدا عرضه شده با قیمت 1420 . که اینهم لپ تاپ خوبیه ولی متاسفانه من در کنار قدرت موبایلیتی به پورت 1394 خیلی نیاز دارم که فقط n82 داره . آیا دوستان میتونن کمک یا راهنمائی در اینمورد بکنن و آیا از جائی میشه سئوال کرد در مورد زمان عرضه 82
پیشاپیش از پاسختون ممنون و سپاسگذارم
دوست عزیز چه جور راهنمایی؟در حال حاضر تو ایران نیست و اینکه کی وارد میشه کاملآ شانسیه :41:برای مثال همین مدل N61 رو سازگار 2 ماه بود میگفت فردا میارم:31::31::31:نقل قول:
تشکر اینهم خودش یک راهنمائی هستش که هیچ قاعده و قانونی برای ورود محصول جدید ایسوس وجود ندارده و کسی اطلاعی نداره و کسی هم جوابگو نیست وجائی هم برای پیگیری نیستنقل قول:
من توی سایت اسوس هم هیچ اطلاعات تماسی برای کسب اطلاعات نبود امیدوارم اگر دوستانی که به نوعی در نمایندگیها و یا دفتر اسوس مشغول به کار هستن با بچه های این فروم همکاری کنن هرچند کیفیت لپتهای اسوس مناسب هست سازمان فروش نامناسبی داره واگر بچه های این فروم که توی قسمتهای مختلف با این علاقه وقت میذارن و راهنمائی میکنن نبودن تکلیف ما چی بود مراکز فروش لپ تاپ که میری با اینکه مشتری هستی و بهشون منفعت میرسونی سئوال سوم سگرمه هاشون میره توی هم و سنگ قلابت میکنن
بازهم از شما دوستان صمیمانه سپاس گذارم
خواهش میکنم دوست عزیزنقل قول:
متاسفانه Asus تو ایران واحد فروش منسجمی نداره و گارانتیهای اصلیشم هر وقت دلشون بخواد محصولی رو میارن و به این دلیله که اصلآ نمیشه در باره زمان ورود مدل خاصی صحبت کرد.:46:
چند مدل لپ تاپ تو رنج قيمت 1 تا 1.5 آيسوز براي برنامه نويسي كاراي گرافيكي و طراحي وب مي خوام كه خركار باشه و باتريش قوي باشه و ميخوام وزنشم زياد نباشه.
اگه اهل بازیهای روز و گرافیک بالا نیستید مدلهای زیر:نقل قول:
Asus K42jk
CPU Core i5 430m with 3m cache
RAM 4G DDR3 1066
HDD 500G
DVD RW
Display14" LED
VGA ATI Radeon HD 5145 with 1G Vram
Dos
2.1Kg
1.060.000 گارانتی ویستا(الماس)
Asus U30jc
CPU Core i5 430m with 3m cache
RAM 4G DDR3 1066
HDD 500G
DVD RW
Display 13.3" LED
VGA Geforce GT 310m with 512m Vram
Win 7
1.8Kg
1.260.000 گارانتی ویستا(الماس)
اهل بازي نيستم ولي نمي خوام داغ كنه آخه من نصف بيشتر روزم جلو pc مي گذره ميخوام لپتاپ اين قابليتو داشته باشه از دومي خوشم اومد، مشابه اين مدل مي شه بازم معرفي كنيد، مي خوام با هم مقايسه كنم.
این بهترین مدل موجود در 13 اینچی های Asus است و مشابه هم نداره.از لحاظ داغ کردن Asus هیچ مدلش گرم هم نمیشه چه برسه که داغ کنه.من الان لپتاپ خودم به طور متوسط داره روزی 12 ساعت کار میکنه تازه اونم با این کانفیگ بالا.اگه قرار بود داغ کنه که لپ تاپ من تا حالا منفجر شده بود.:46:نقل قول:
این قیمتو شما کی گرفتین؟نقل قول:
من دو روز پیش از جایی پرسیدم مدل k42jb گفت 950 با گارانتی ویستا
با همین کانفیگ فقط گرافیک 512 بود
آقا من که هنوز مدل N61Ja را گیر نیاوردم.
می شه شماره نمایندگی تهران را بم بدی
یه سوال :
این قابلیت مولتی تاچ توی لپ تاپ های asus نیاز به نرم افرازش داره یا به صورت سخت افزاری عمل میکنه ؟ سیستم عامل باید پشتیبانیش کنه یا نه ؟
ممنون
چرا نتیجه ی تماس ها با هم فرق می کنه؟!!!من دنبال رنگ سفیدم شما نمیدونین دارند رنگ سفید یا نه؟چی کار کنم مشکیو دوست ندارم.نقل قول:
سلام
اینم شماره :
فروشگاه الکترون
88791344
88782826
اگر پرسیدین نتیجه رو توی سایت هم قرار بدین
سلام خدمت عزیزان
من تعریف Asus رو از دوستام زیاد شنیدم؛ برای کارهای سنگین.
میخواستم لطف کنید یک لپتاپ تا سقف قیمتی 1.300 معرفی کنید.
گرافیک هم تقریبا برام مهمه.
خیلی زحمت میکشید.
ممنون.
فکر کنم n61jq (بدو بلوری و با هارد 500) و همچنین n61ja براتون مناسی یاشهنقل قول:
سلام
من میخام مدل K40IE رو بخرم. به من گفتن 775 تومن با 4g ddr3 رم و 500 گیگ هارد و سی پی یوی 2 گیگاهرتز (2 گیگاهرتز یا دو به بالا).
نظرتون در مورد این مدل چیه؟
ایا در محیط باز میشه از مونیتورش استفاده کرد یا اینکه انعکاس زیاد نور داره؟
ایا کلیدهاش چسبیده به هم هست یا فاصله ی خوبی داره؟
میشه باهاش از اینترنت بی سیم و یا adsl استفاده کرد؟
تا قیمت 700 الی 775 مدل دیگه ای از ایسوس هست که بهتر باشه؟
چیزایی که برام مهمه :
حداقل رم 2 گیگ
مونیوتور LED و حتمن 14 اینچ.
فاصله داشتن کلیدها از هم دیگه تا یه حد معقول
خودم دلم میخاست تا 750 الی 775 تومن hp بخرم. ولی مدلی نمیشناسم. اگه میشناسید بگید؟
ببخشید که سوالا زیاد شد ولی اگر زحمت بکشید جواب بدید دیگه تکلیفم روشنه و تا یک شنبه میرم واسه خرید.
ممنون
با سلام و خسته نباشید
من میخواستم بپرسم لب تاپ asus k52jr لب تاپ خوبی هست یا نه ؟
گرافیکش ati 5470 1 gb هست ، تا چه حد میشه ازش انتظار بازی داشت ؟
سی پی یوش هم core i5 هست ، کارهای پردازشیش در چه حده ؟
کلا لب تاپ قدرتمندی محسوب میشه یا نه ؟
تا 1 میلیون دیگه چه مدل لب تاپ asus میشه گرفت که از این مدلی که گفتم قوی تر باشه ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید ...
رو گرافیکش زیاد نمیشه حساب کرد. تو رده ی لپ تاپ های متوسط رو به بالاس.سی پی یو ی خوبی هم دارهنقل قول:
یعنی گرافیکش ضعیفه ؟نقل قول:
این گرافیک ati 5470 معادل چه مدلی از گرافیک های nVIDIA هست ؟
از گرافیک 9600m gt قوی تز هست ؟
خب تا 1 میلیون لب تاپ دیگه ای هست که گرافیکه قوی تری داشته باشه ؟
ضعیف نیست ولی بدرد بازی نمیخوره
میشه معادل 9500m gs ولی 9600 قوی تره .
اگه 200 تومن روش بزازی میتونی asus n61ja بخری با گرافیک 5730 که عالیه
اين مدلي كه شما فرموديد سي پي يوش i5 هست يا i3نقل قول:
قيمت دقيقش چنده؟
چقدر از 5470 قوي تره؟
ارزش اين همه اختلاف قيمت رو داره؟
سی پی یو i5 520
نمیدونم ذقیقش رو ولی دور و ور 1200 هستش.
گرافیکش خیلی خیلی قوی تره و رنکینگش 46 هست(کمتر از نصف اون یکی)
به نظر من ارزش این تفاوت قیمت رو داره
سلام دوستان.من یه جاN61JA دیدم 1170.به نظرتون قیمت نقدیش مناسبه؟ یا میشه چونه زد؟:31:راستی مگه N61JA Ci3 هم داره؟
i3 رو نمیدونم ولی قیمتش نسبتا مناسیهنقل قول:
سی نیست کمک کنهنقل قول:
سلام
کسی اطلاع داره قیمت n61ja تو چین چقدره؟
یکی از دوستام داره میره چین آیا ارزشش رو داره که از اونجا این مدل رو برام بیاره؟
البته باید بگم از کامپیوتر چیزی سر در نمیاره آیا میشه به نمایندگی های اسوس در چین اطمینان کرد؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
به چینی ها تو هیچ زمینه ای نمیشه اعتماد کرد مگر اینکه از سایت ایسوس چین بخرید.نقل قول:
من خاطره ی بدی دارم از خرید کردن از چینی ها
10دلیل برای خرید 1کی از نوت بوک های اسوس
*کیفیت محصولات Asus
تمامی محصولات asus و بویژه نوت بوک های آن بر اساس آخرین استانداردهای جهان ساخته شده اند.و با گذراندن آزمون های بسیار حرفه ایی در آزمایشگاهای بسیار مجهز و با بهترین کیفیت ممکن به مشتریان عرضه می گردند.
*نوت بوک های Asus ،اولین نوت بوک های دارای تاییدیه tco'99 در دنیا
tco'99 سخت گیرانه ترین استاندارد موجود در جهان در زمینه emi (عدم انتشار امواج الکترومغناطیس)،اکولوژی (استفاده از مواد محافظ محیط زیست)،ارگونومیک و انرژی(فن اوری مربوط به تولید باتری)میباشد.
*کسب تاییدیه سازمان بین المللی استاندارد iso
Asus توانایی خود را برای داشتن مدیریت کیفیت و حفظ اصول زیست محیطی با کسب استاندارد های iso-14001 , iso-9002 وohsas18001 نشان داده است.
*مجموعه ایی از کامل ترین فن آوری های روز دنیا
Asus با پشتیبانی پیشرفته ترین فن آوری روز دنیا مانند طراحی ظاهری نوت بوک ها،عملکرد بی نظیر آنها در انجام عملیات کامپیوتری، قابلیت بالای حمل و نقل و برقراری ارتباطات قوی بیسیم و باسیم توانسته است تا سهم قابل توجهی از بازار فروش را از آن خود کند.
*گارانتی 2ساله در سراسر ایران و جهان
تمامی سری نوت بوک های Asus از 2سال ضمانت در ایران و جهان برخوردار میباشند.این گارانتی برخلاف گارانتی های موجود در بازار از نظر تامین قطعات و تعمیرات کاملا مجانی بوده و در واقع بیانگر توانایی بالای کمپانی Asus در جهت ارائه محصولاتی با کیفیتی بالا و تضمین خدمات پس از فروش میباشد.
*کسب جوایز معتبر جهانی
از جمله جوایز معتبر جهانی که Asus موفق به دریافت آن شده است میتوان if design award نام برد که به جایزه اسکار محصولات کامپیوتری شهرت دارد و بالاترین افتخاری است که 1محصول کامپیوتری در سطح دنیا میتواند کسب کند
*استفاده از فن آوری منحصر بفرد به منظور بهبود کیفیت
فن آوری هایی مانند color shine-type و Asus splendid video intelligence که در محصولات Asus از آنها استفاده شده است.موجب افزایش کیفیت تصویر بصورت خودکار و از طریق بهبود وضوح رنگ،نور و شفافیت تصویر میگردد.
*سری نوت بوک های Asus همرا با وب کم
استفاده از میکروفن و وب کم با کیفیت تصویری عالی در نوت بوک های Asus به شما این امکان را میدهد تا همواره با دوستان خود ارتباط داشته و در عین حال دردسرها مربوط به اتصال سیم های گوناگون را نیز دیگر نخواهید داشت
*طراحی بی نظیر
استفاده از مواد مقاوم و با کیفیت در ساخت نوت بوک های Asus در کنار طراحی زیبا و شکیل و در عین حال ساده،چشمان هر بیننده ای را بخود جلب می نمایند.
*انجام بدون وقفه سرگرمی های دیجیتال
کاربران میتوانند برنامه های تلویزیونی مورد علاقه خود را با استفاده از تی وی تیونر و همچنین ---_t تعبیه شده در نوت بوک های Asus بدون نیاز به هرگونه اتصال خارجی و سیم اضافه مشاهده نمایید.
اینا هم جایزه هایی که تا به حال اسوس دریافت کرده
-------کد:http://www.asus.com/Award.aspx
بنده مسئول فروش لپ تاپ های اسوس تو هایپر استار هسم.چون اینجا جای این حرفا نیست به لینک های زیر مراجعه کنید(تاپیک ها 1کی هستند-فقط آدرس ها فرق میکنن)
میتونید آدرس این سایت رو که میگید برام بزارید؟نقل قول:
تو کدوم قسمت از سایت اسوس میشه نمایندگی های رسمیشون رو تو چین پیدا کرد؟
کنقل قول:
این سایت ایسوس چینه ولی چون همش رو چینی نوشته من چیزی نفهمیدم
کد:http://www.asus.com.cn/
بچه ها نظرتون راجع به لپ تاپ مدل N61Jq چیه؟...کسی اینجا این لپ تاپ رو داره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اطلاعات بیشتر در مورد این لپ تاپ
کد:http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=ZfpnPRZ5UxVOtrHJ
از لحاظ مشخصات فرقی با M60J نداره. از لحاظ ظاهری هم M60J کنترل پنل تاچ برای مولتی مدیا داره اما N60jنقل قول:
رم M60J مشخصاتش DDR3 1333 MHz اما در سایت ایسوس برای N61Jq زده 1066
M60J گرفیک Nvidia GT240 1GB DDR3 رو داره اما N61jq گرافیکش ATI Mobility™ Radeon® HD 5730, 1G DDR3 است.
M60J یک سیستم عامل 8 ثانیه ای جهت کارهای ضروری داره اما اینطور که من میبینم N61Jq نداره.
بقیه مشخصات مشترک هستند و فرقی نمیکنند.
ممنون ولی من میخواستم بدونم اینجا کسی با این لپ تاپ کار کرده؟...ازش راضی بوده یا نه؟نقل قول:
نقل قول:
آره, خیلی ها خریدند و دارند استفاده میکنند. نظر کسانی که این لپ تاپ رو خریدند رو میتونی در تاپیک مخصوصی که فقط برای این مدل زده شده بخونی. لینک زیر.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=410952
نقل قول:
من حدود 1-2 ماه میشه که خریدم و ازش راضی هستم، تا حالا که به هیچ مشکلی برنخوردم. Ram اونهم DDR3 1333 MHz هست. یک برنامه داره هم که میتونی طوری تنظیمش کنی تا خیلی خیلی سریعتر بوت بشه و حداقل برای رفتن توی نت براحتی باهاش کار کنی. سرعت خیلی خوبی داره، زیاد گرم نمیشه (فکر کنم یکی از خنکترین لپ تاپها باشه)، یک کیف و یک ماوس هم همراهش هست، کلا من خیلی راضیم و فکر نمیکنم تا چندین سال دیگه نیازی به نعویض اون داشته باشم.