آره از منم این باگ داره و خیلی حالم می گیرهنقل قول:
Printable View
آره از منم این باگ داره و خیلی حالم می گیرهنقل قول:
بره منم همین مشکل رو داره ولی چون بیشتر تو حالت Meeting هست صداش در نمیاد.تست هم نکردم ببینم با Tracker و تسک منجرش بسته میشه یا نه.اگه فرصت دارین یه تست کنین:11:نقل قول:
سلام دوستان منم این گوشی رو خریدم امروز 4 شنبه!
lcd گوشی خیلی توپه فقط کوچیکه!
با یه فیلمی که تو خوده گوشی بود lcd رو با n97 و 5800 مقایسه کردم واقعا از نظر کیفیت و شفافیتو وضوحو هرچی بگین از اون دوتا بهتر بود!
این مشکل web search رو برای منم داره!
يه سوال :
وقتي گوشي رو ميزني تو شارژ يه چرلغ كنار سوكت شارژر هست كه روشن ميشه و شبيه يه چراغ قوه ميمونه ميخوام بدونم راهي هست كه بشه اين چراغ رو وقتي گوشي تو شارژ نيست روشن كرد و ازش استفاده كرد
خبر داغ داغ
بلاخره ورژن جدید این گوشی معرفی شد : شماره اين ورژن:20.115
تغییرات این ورژن :
1- تغيرات اندک در Map
2- اضافه شدن يک محيط چت در قسمت Ovi = Ovi Store Client
3- اضافه شدن تشخيص چهره در دوربين
4- فاصله گرفتن عکس بصورت Close Up مقداری کمتر شده
فعلاً همين !
اینم مقایسه عکس با ورژن قدیم و جدید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم با ورژن جدید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
ممنون آقای خدایی از خبر رسانیت.
آقا من هرچی چک میکنم برایه گوشیم آپدیت نیومده.
کسی پروداکت کدی داره که فارسی باشه و آپدیت ورژن 20 براش اومده باشه؟
ممنون میشم بزارین.
فعلان تازه بیاد با PC میشه آپ کرد ... برای آپدیت از تو خود گوشیش بیاد خدا میدونه کی میادش !!!
سلام دوستان یه چیز که با آپدیت به ورژن 11 اتفاق میفته اینه که دوربین گوشی در هر حالتی صدا دار میشه.
البته من یه پچ نصب کردم که دیگه در حالت سایلنت و به طور کل بدون وارنینگ تون صدا نده.ببخشید اگه خبره بدی بود:22:
آقا راستی این گوشی دکمه pen که باهاش مارک میکردیم رو نداره من از مربع # توی inbox استفاده کردم ولی توی گالری نمیشه !راهی هست؟
تو گالری مارک میکنه !نقل قول:
آقا راستی این گوشی دکمه pen که باهاش مارک میکردیم رو نداره من از مربع # توی inbox استفاده کردم ولی توی گالری نمیشه !راهی هست؟
میخوای چکار تو گالری ؟
اقا مثل اینکه فریمور جدیدش هم اومد....
نقل قول:
Nokia N86 v20.115 Firmware Available Now
قابل آپدیت از طریق nsu و fota
Update available via FOTA, NSU.
Here is what I found new about the Nokia N86 8MP v20.115 firmware;
Camera
- "Face detection" added
- Focus point indication improved
Themes
- Feel and looks more sharper
Standby
- "OVI" added
Power Saver
- "Music player" added. Nice cool looking screen saver with random colours and time/date.
Audio Themes
- "Artic" & "Space" added. Comes with new background tone. So when your on the main menu a nice music will play until you exit the menu.
سلام یه مشکلی تو گوشیم پیدا شده امروز که سیم کارت گوشیم رو عوض کردم و همراه اول توش گذاشتم از همون لحظه که گوشی بالا اومد عکس پاکت مسیج تو گوشه بالا سمت راست پشت سر هم داره چشمک میزنه در حالیکه هیچ مسیجهجدیدی تو گوشی وجود نداره تمام تنظیمات گوشی رو هم چک کردم بالخره هم سر در نیاوردم دلیلش چیه... تا حالا برای کسی این مشکل پیش اومده؟؟؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز ظرفیت اسه مس سیم کارتتون پر شده.
برید تویه مسیج ها.بعد بزنید سیم مسیج.اونجا پاکشون کن درست میشه.
سلام
چنتا خبر برایه کسایی که میخوان آپدیت کنن.
هنوز آپدیت جدید برای دو پروداکت کد فارسی این گوشی نیومده.
در ضمن این ورژن هنوز غیر قابل هک هست.
مرسی دوست من درست شد،نقل قول:
درباره آپدیت هم من الان با nsu میخواستم آپدیت کنم که پیغام داد آپدیت جدیدی فعلا وجود نداره و همون ورژن 11 آپدیت موجوده
ویرایش شد پست بالایی رو ندیدم:31:
پس باید هنو صبر کنیم:31:نقل قول:
من که نه فارسی نیاز دارم نه هک !نقل قول:
سلام
چنتا خبر برایه کسایی که میخوان آپدیت کنن.
هنوز آپدیت جدید برای دو پروداکت کد فارسی این گوشی نیومده.
در ضمن این ورژن هنوز غیر قابل هک هست.
ولی با گوشی چک کردم میگه نیومدش هنو !
توی گالری یه سری از چیزایی که نمیخوام پاک میکنم بضی وقتا هم سند میکنیم!!نقل قول:
راستی یه سوال از دوستان بند باز دارم!!
آقا چطوری باید بند رو گره بزنیم به این گوشی؟؟؟
:41:
سلام می شه بگین با خود گوشی چه جوری آپدیت کنم
:5::20:الله اکبر.دمت گرم داداش اصلا به این فکر نکرده بودم.واقعا سخته ها.فکر کنم همون قسمت زیر گوشی باشه که کنار قسمت بازکردن درب گوشی هستش هست.خیلی آسونه فقط درش رو وا کن بند رو بنداز توش.:11::10:نقل قول:
اینو بزن :نقل قول:
سلام می شه بگین با خود گوشی چه جوری آپدیت کنم
بعد Chek For Updates رو بزن اگه فریمور جدید کد پروداکت گوشی شما اومده باشه میشه آپدیت کرد ... حجمش هم حدودا" 10 مگ هست !نقل قول:
*#0000#
من جدی خیلی سعی کردم خودت تا امتحان نکنی متوجه نمیشی البته ممکنه این بند من استاندارد نباشه و نیاز به یه بند نازک باشه!:5:نقل قول:
راستی همین الان که پست قبل رو زدم به گوشی نگاه انداختم دیدم نوشته update recomended یه همچین چیزی yes که زدم نوشته phone software , important(7006kb
شرمنده از پست های متوالی من الان زدم با همراه اول update بشه هرچه بادا باد!!
سلام
منم سعی کردم با گوشی اپدیت کنم نشد
روش اینکه فایل اپدیت رو دانلود میکنن و بعد نصب میکنن چطوریه؟
این تعمیراتی موبایل ها 20 ثانیه ای اپدیت میکنن !خوب فایل اپدیت رو دانلود میکنن بعد چی؟روش نصب چطوریه؟ و از کجا میشه این فایل اپدیت رو گیر اورد؟
چقدر شارژ داری !نقل قول:
شرمنده از پست های متوالی من الان زدم با همراه اول update بشه هرچه بادا باد!!
میدونی الان این دانلود شه همراه اول پول خون باباشو ازت میگیره ؟:دی
اونا فلش می کنن که کار زیاد باحالی نیست :دینقل قول:
سلام
منم سعی کردم با گوشی اپدیت کنم نشد
روش اینکه فایل اپدیت رو دانلود میکنن و بعد نصب میکنن چطوریه؟
این تعمیراتی موبایل ها 20 ثانیه ای اپدیت میکنن !خوب فایل اپدیت رو دانلود میکنن بعد چی؟روش نصب چطوریه؟ و از کجا میشه این فایل اپدیت رو گیر اورد؟
برای آپدیت از خود گوشی با استفاده از GPRS یا WLan طبق پست 1022 عمل کنید !
من 2 تا از گوشیامو به همین روش دانلود فایل آپ کردم اما اگر حجم این 7mb هست حجم فایل ها 150 mb برای یکی از گوشیام بود یکی دیگش هم 50 60 mb بعدش میریزی توی یه قسمت که به nsu مربوط هست و بعدش که به نت وصل شدی دیگه فایل dl نمیکنه و مستقیم گوشی رو up میکنه!نقل قول:
شما با چه سیمکارتی امتحان کردی؟؟:20:
نقل قول:میلادجان فرق فلش با اپدیت رو میدونیم اگه توجه به سوالم کنی مفهومه
من وقتی گوشیم رو خریدم ورژن10 بود همونجا هم دادم اپدیت کنم تا برگشتم عقب و نگاش کردم کار تمام و ورژن 11 تحویل گرفتم
پس این فلش نبود اپدیت بود،یه جا خونده بودم که فایل فریمور جدید رو دانلود میکنن و دارن و سریع برات نصب میکنن؟حالا میخوام راهش رو بدونم؟واینکه این فایل فریمور رو از کجا میشه دانلود کرد چون تو سایت نوکیا که نیست؟
اعتباری نیست 0912 هستش !!نقل قول:
آره ولی از اینکه بدم بیرون یا برم کافی نت ارزونتر در میاد برام!
الان 2بار تا نصفه پر شد قطع شد 5 شنبه هم که شلوغه!!
ساعت 3 4 میام اگه اینبارم نشه!:27:
روش اپدیت با گوشی رو هم میدونم منظورم این بود که منم مثل دوستان که تو پست های قبلی ن.شتن نتونستم با گوشی اپدیت کنم وشط کار قطع میشه
حالا هم که بعد چند بار امتحان پیغام میده اپدیت unavaileble هستش؟چی شد نمیدونم؟!!!!
احتمالا" از همینایی هست که از خود گوشی دانلود می کنن ! چون راه دیگه ای نداره !نقل قول:
میلادجان فرق فلش با اپدیت رو میدونیم اگه توجه به سوالم کنی مفهومه
من وقتی گوشیم رو خریدم ورژن10 بود همونجا هم دادم اپدیت کنم تا برگشتم عقب و نگاش کردم کار تمام و ورژن 11 تحویل گرفتم
پس این فلش نبود اپدیت بود،یه جا خونده بودم که فایل فریمور جدید رو دانلود میکنن و دارن و سریع برات نصب میکنن؟حالا میخوام راهش رو بدونم؟واینکه این فایل فریمور رو از کجا میشه دانلود کرد چون تو سایت نوکیا که نیست؟
یه آپدیت آفلاین هم هست که از طریق فونیکس انجام میشه ! شاید اون بودش !
یه سری هستن که با اینترنت پر سرعت گوشیه خودشونو آپ میکنن و بعد از اون این فایل ها توی C:\Users\ yourusername\AppData\Local\Nokia\nokia software updater /rm480نقل قول:
به طور مثال البته میمونه فایل هاش که اون آدم خیر میاد اون فایل ها رو برای ما آپلود میکنه!!:8:
منم خیلی از سه شب پیش امتحان میکنم با گوشی و همراه اول 0911 اما وسط کار قطع میشهنقل قول:
نقل قول:همراه اول 0911
این ورژن مگه 3شب پیش بود؟؟نقل قول:
من تا نصفش دانلود کردم ماله شما چقدرش رفت؟؟:20:
آقا یه چیز جالب!!!
الان ایرانسل گذاشتم با اون امتحان کنم میبینم با کانکشن همراه اول رفته داره dl میکنه این عجیبه!!!
خانوما و آقایون سره ساعت 1:33 آپدیت بعد از چند تلاش نا موفق انجام شد!!
software version
20.115
software version date
21-09-2009
custom version
20.115.54.1
custom version date 21-09-2009
language set
022
model
n86 8mp
type
rm-484
latest update
1:33
تشخیص چهررو دوست داشتم ببینم که دیدم
با تشکر از دوستان سوالی داشتین جواب میدم!D :D
با سلام به دوستان
من قبلا یه n95 داشتم الان یه n86 خریدم
یه سوال برام بوجود اومده که چرا صدای زنگ گوشی n86 از n95 ضعیفتره؟ ایا راهی داره که صدای زنگ گوشی رو زیادتر کرد یا خیر؟
من تمام تنظیمات به صدای زنگ گوشی رو زیاد کردم ولی بازم نشد