[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Gps این کوشی چطوره؟خوب وصل میشه؟Garmin va smart com کسی تست کرده؟
سلام.
نینجا جان ازت خبری نیست!!!
یعنی نکته دیگه ای نمونده که بخوای بهش اشاره کنی؟
چشم انتظار یبد دردیه هااااااااااااا
GPS مطمئنا خوبه ! فقط یه چیز اینکه تا اونجایی که من میدونم اگه با گارانتی اصلی بگیری GPS خودش ایران رو هم ساپرت میکنهنقل قول:
Gps این کوشی چطوره؟خوب وصل میشه؟Garmin va smart com کسی تست کرده؟
اینم عکسهای جدیدی از مقایسه صفحه نمایش i8910 و N97
کد:http://dailymobile.se/2009/07/28/pictures-nokia-n97-vs-samsung-i8910-hd/
دوستان یه سوال : touchwiz این جدید تره یا مال S8000 ؟ یا هردو یک ورژن اند ؟
دیشب خواب دیدم این گوشی رو خریدم جمعبش هم بزرگتر از جعبه بقیه موبایل ها بود
خدا کنه خواب نباشه
از نظر ورژن هیچ فرقی باهم ندارند ولی TouchWiz UI just got better in Samsung S8000نقل قول:
دوستان یه سوال : touchwiz این جدید تره یا مال S8000 ؟ یا هردو یک ورژن اند ؟
من 2 ماه پیش این خوابو دیدم:31:نقل قول:
دیشب خواب دیدم این گوشی رو خریدم جمعبش هم بزرگتر از جعبه بقیه موبایل ها بود
[quote=S@nti@go_s&k;4019577]در ضمن آنتن دهیش هیچ فرقی نمیکنه
من این گوشیو نداشتم ( مقشامو خوب نوشتم :دی)
سامسونگ و نوکیا نداره اون واسه قبل بود که سامسونگ آنتن دهیش خوب بود الان نوکیا خودشو رسونده به سامسونگ از
نظر آنتن دهی:دی
آنتن دهی نوکیا بهتر بوده که اخیرا سامسونگ باید خودش رو به حد نوکیا رسونده باشه
سلام.
نینجا جان چند تا سوال دارم اگه جواب بدی ممنون میشم.
منوبندی n97 و i8910 بخاطر اینکه هر دو تا هم سیمبین یکسانی دارند یکیه یا فرق میکنه؟؟؟
اصلا میتونی چند تا عکس از منوبندیشان بزاری.:31::31: البته اگه زحمتی نشه.
در مورد آنتن دهی هم اگه توضیح بدی ممنون میشم.
تو قسمت گالری کدام گوشی ترتیب عکسها و فیلمها رو بهتر نشون میده.n97 یا i8910.
باز هم ممنون.:11:
شاید خواست خدا در این باشه که این گوشی نصیب ما بشه
خدا رو چه دیدی
F_14 D Super Tomcat
[quote=javad1948;4023957]نقل قول:
:22: :15: مطمئنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخه آنتن دهی به غیر از چند نمونه گوشی ربطی به برند خاص نداره عزیزم من از اون اولشنقل قول:
آنتن دهی نوکیا بهتر بوده که اخیرا سامسونگ باید خودش رو به حد نوکیا رسونده باشه
سامسونگ داشتم هیچ مشکلی نداشتم
خواهشن دوستان نوکیالیسمی و سونیالیسمی تایپیکای سامسونگو به بیراهه نکشونن
باتریش بده نخرین آنتن دهیش بده نخرین مجبورین مگه یه سامسونگی بیاد تو تالار نوکی یا SE
حرفی بزنی طرفو جر میدین لطفا رو دانسته ها حرف بزنید
سلام
يك سوال در مورد صفحه نمايش اين گوشي
با توجه به خازني بودن اين نمايشگر آيا امكان استفاده از محافظ صفحه نمايش بدون افت حساسيت تاچ وجود داره
البته ميدونم كه براي آيفون كه همين مدل صفحه رو داره هم محافظ اسكرين توي بازار موجود هست اما ... منظورم اينه كه استفاره از يه ماده نارسانا به عنوان محافظ توي صفحه اي كه بر اساس بار الكتريكي دست كار ميكنه باعث كاهش حساسيت تاچ اين گوشي ها نميشه ؟
و ديگه اين كه ضد خش بودن صفحه اين گوشي تا چه حد تو عمل واقعيت داره ( توي مشخصات رو كاغذ منظورم نيست)
اين رو اگه دارندگان محترم اين گوشي توضيح بدن ممنون ميشم.
نقل قول:
:42:از دوستان عزیز از جمله(نوکیالیسمی و سونیالیسمی محترم) تقاضا میشود دقت لازم رو در خوندن جملات داشته باشند مخصوصآ جمله ء : باتریش بده نخرین آنتن دهیش بده نخرین .....
نقل قول:
دوست عزیز
سوالی از دوست خوبم نینجا پرسیدم که دوستان دیگر زحمت کشیدند و پاسخ دادند اما از پاسخشان قانع نشدم. بنده با اینکه تا حالا فقط از برند نوکیا استفاده کرده ام اما هیچ تعصبی روی آن ندارم و دارم دنبال برندهای کامل تری می گردم. به نظر من اکنون نوکیا از حیث تکنولوژی از سامسونگ عقب افتاده.
در رابطه با آنتن دهی با نوکیا تا حالا هیچ مشکلی نداشتم . اما دوستانی دارم که از گوشی های قدیمی تر سامسونگ به لحاظ آنتن دهی خیلی راضی نبوده اند. اما به نظر می رسد که سامسونگ این نقیصه را جبران کرده باشد. و من هم می خواستم از همین قضیه مطمئن شوم
omnia hd نظر مرا به خود جلب کرده و به احتمال قوی آن را خواهم خرید البته با گارانتی مایکروتل
دیگه چیزی به اسم آنتن دهی بد وجود خارجی نداره
الان شرک های موبایل سازی دنیا در مورد آنتن دهی به ته خط رسیدند و روی طراحی گوشی و امکانات داخلی اون وقط صرف می کنند
توفير زيادي نداره محافظنقل قول:
اما در مورد ضد خش بودن من كليپ هاي 97 رو ديدم كه باكليد و سكه ميافتاد جان ال سي دي اش
نمي دونم همچيت كليپي هم واسه 8910 هست يا نه
برو بچز سامسونگي دارين همچين چيزي ؟
آره كه داره ... من خودم چندبار روي صورت امير چندتا خط با كلنگ و شكرپاش كشيدم .... هيچيش نشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .نقل قول:
برو بچز سامسونگي دارين همچين چيزي ؟
اينقدر بدم مياد از اين بكس نوكي .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه ولي جدي ... من براي اين گوشي توي يه تاپيك روس ... يه چيزايي ديدم ... توي فريزر گذاشتنش .... يخ زد بعد يخش آب شد ... با همين چيزايي كه گفتي به جونش افتادن .... هيچيش نشد.
ولي آخرش يارو نوشته بود ... يه خش روش افتاده ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
همشهري عزيز ... نوكيا رو دور بريز (اين علي كچل رو هم بزار پيشش).نقل قول:
در رابطه با آنتن دهی با نوکیا تا حالا هیچ مشکلی نداشتم . اما دوستانی دارم که از گوشی های قدیمی تر سامسونگ به لحاظ آنتن دهی خیلی راضی نبوده اند. اما به نظر می رسد که سامسونگ این نقیصه را جبران کرده باشد. و من هم می خواستم از همین قضیه مطمئن شوم
درباره آنتن دهي هم تا قبل از سال 2006 گوشي ها رو با پلت آنتن مخصوص توليد ميكردن ... ولي بعد كنفراس 06 قرار شد همه برندها از يه پلت آنتن استفاده كنن ..... اينجوري ديگه مهم نيست كه شركت سازنده آنتن كي هست ...
البته توي ايران كه بيشتر انتنها نوكيا و زيمنس هستن .... من خودم همه برند گوشي داشتم (به جز اس ئي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) همشون توي يه محدود بودن.
البته بعضي جاها نوكيا داشتن مزيت بر علت ميشه ... ولي اينقدر محسوس نيست.
@
جمعه جون خودت رو كنترل كن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همگی .
باز این موتوياليستی اومد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
×××××××××
این موتوها هنوز فرق F480 با i8910 نمیدونن :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخلصیم .
مخلصیم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
باز این موتوياليستی اومد
حالا شانس گندم ، اين page ش رو پيدا نميكنم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي آخرين خبر رو شنيديد ....!؟؟!
GOmnia هم توليد شده ..... امير بشون بگو چه امكاناتي داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز. این صحبتهای یکی از بچه هایی که این گوشی رو خریده در یک فروم موبایل دیگه ::5:نقل قول:
من که بدون هیچ ملاحظه ای با ال سی دی گوشی کار میکنم و تا حالا هیچ خط و خشی روش نیفتاده (البته اگه نینجای عزیز هم نظرش رو بگه بهتره) در صورتی که تازه دو روز بود که 5800 رو خریده بودم وخیلی هم مواظبش بودم رو ال سی دیش چند تا خط افتاده بود . تا اونجا که من در مورد این گوشی اطلاع دارم سطح رویی گوشی ضد خشه.
و این هم صحبتهای دوستمون نینجا با اجازه از ایشون ::31:
جنس ال سی دی این گوشی هم دقیقا عین آیفونه و gsmarena.com هم تو مشخصات گوشی به ضد خش بودن ال سی دی اشاره کرده(Scratch-resistant surface)
ضمن اینکه دوستان برای این گوشی همانند ایفون محافظ قدرتمند invisibleSHIELD اومده::5:
Features:
- Scratch-Proof, patented film
- Military Grade
- Lifetime Guarantee
- No added bulk
- Improves grip
- Invisible protection
و این هم صحبتهای کسی که از این محافظ استفاده میکنه ::31:
من روي آيپادم اين محافظ رو دارم و بايد بگم فوق العاده است.
با قيچي كليد سكه و.... هرچي روش ميزنم آخ نميگه.
اين Invisible Shield يه ماده خاصي داره كه توي محافظت از هليكوپترهاي آمريكا بكار ميره!واسه همين اينقدر جنسش خوبه.
این هم کیفها و قابهای مخصوص این گوشی که به بازار اومده ::5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رضا جان تقریبا میشه گفت هر دو تا هم تو منوبندی یکیند و فرقی نمیکنند و کار کردن با هر دو تا هم بخاطر تاچ سیمبین راحته ولی سامسونگ مثلا یه قسمتی به نام media browser داره که راحت عکسها و فیلمها رو وقتی که زیاد باشند میشه پیدا کرد.نقل قول:
و بنابراین تو قسمت گالری i8910 دو سرو گردن از n97 بهتره.:31:
در مورد آنتن دهی هم با اینکه ایرانسل تو تهران قاطی کرده ولی به هر حال آنتن تو گوشی پر نشون میده و مشکلی نداره.به نظر من بحث آنتن دهی قدیمی شده و نباید در موردش دیگه صحبت کرد چون الان همه گوشیها آنتن دهی یکسانی دارند.
اینم چند تا عکس از منوبندی گوشی i8910 و n97.
روشنایی ال سی دی هر دو تا هم روی صد در صد هست.
موفق باشید.:40:
باشه شنبه چکار مکنیییییی:دینقل قول:
امین بابت کیفها ممنون خیلی باحال بودن
خدارو شکر بحث ال سی دی زیر نور آفتاب هم به خوبی و خوشی تموم شد فقط موندم برو بچ نوکی اس ای دیگه میخان
چه بهونه ای بیارن:دی
نینجا جان در مورد روتیتش بگو که همه جای گوشی این قایبلیتو داره ومثه امنیا I900 هستش یعنی چند تا حالت روتیت داره ؟
و اینکه اندازش اذیت نمیکنه و یه نمونه فیلم آپ کن بزار اگر میشه زود تر فیلمو بگیر راستی چندتا عکس OUTDOOR هم بگیر و
ممنون فعلا همینها یادم بیاد تا برنامه بعد خدااااااااااا نگهدار:دی
نینجای عزیز شما که n97 و 8910 رو داری از نضر صدا (هندزفری و اسپیکر) کدومشون با کیفیت تر و بلندتره؟
سلام دوست عزیز. شما به صفحه 84 همین تایپیک مراجعه کنید.:5:نقل قول:
خبري از مايكروتل نشد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
نه هنوز علی جون من 2_3 شنبه میرم آمار میگیرم آورده باشه میگیرم آمار میدم :دی
تو این یکی دو روزه قیمت گوشی 100 تومن!! کاهش پیدا کرده!:18: کسی میدونه علتش چیه؟
خیر. ظاهرا یکی از بچه های یک فروم دیگه زنگ زده ماکروتل و در جواب بهش گفتن ما نمیدونیم!!
مگه بده :دینقل قول:
تو این یکی دو روزه قیمت گوشی 100 تومن!! کاهش پیدا کرده! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کسی میدونه علتش چیه؟
خوب خوبه که بهتر بزار بیاد پایین
در ضمن قیمتش نیومده پایین داره به قیمت جهانیش نزدیک میشه تازه
نقل قول:
لطفا آخرین قیمت رو اعلام کنید
870.000 نا قابل
اين قيمت 16 گيگه ؟نقل قول:
يا اشتباهي به جاي 780 زدي 870 ؟؟
چون امروز تو علا الدين دوستم 780 قيمت داشت 8 گيگ
اين قيمت گوشي شاپه...فكر كنم 8 باشه...نقل قول:
Samsung i8910 Omnia HD review: Going to the movies :
[HTML]http://www.gsmarena.com/samsung_i8910_omnia_hd-review-380.php[/HTML]
اره 8ته!........نقل قول:
مثل اینکه سامسونگ فعلا نمیخواد 8مگا پیکسل بهتر از i8510 معرفی کنه !!!!!
یه چیز دیگه اونم اینکه طراحی قسمت پشت گوشی خیلی چیپ میزنه و به نظرم اول قشنگ تر بود
چه ریویو کاملی .
چقدر از باتری گوشی تعریف کرده !
مخلصیم .