آره اينجوري زورمون ميگيره :2: :دینقل قول:
زورشون میگیره
سامسونگ برند خوبيه ولي گوشي خوبي نيست :دی
Printable View
آره اينجوري زورمون ميگيره :2: :دینقل قول:
زورشون میگیره
سامسونگ برند خوبيه ولي گوشي خوبي نيست :دی
دیروز رفته بودم علاءالدین و سه جا قیمت satio رو پرسیدم که دوتاشون میگفتن با گارانتی اصلی پارس کامتل 780 و 800 تومن(جالب اینکه یکی 20 تومن گرونتر میداد)
اما بعد رفتم شرکت ارتباط گستر بابک (ته راهرو) که نمایندگی اصلی تمام برندها رو داره و یک اطلاعیه بهم نشون داد که شرکت پارس کامتل (نماینده اصلی گوشیهای سونی اریکسون) گفته بود که شرکتهای دیگری با استفاده از اسامی بسیار شبیه به نام انها اقدام به تقلب کردن که یک نمونش شرکتی بنام پارس کامتل اراتل بود(کلمه اراتل بصورت خیلی ریز اضافه شده) که مغازه داران سودجو با هزارتا قسم و ایه به اسم گارانتی اصلی و لوازم اصلی اصلی اصلی میندازن به مردم و به شما هم نمیگن که اخر اسمش اراتل اضافه شده
خود فروشنده شرکت ارتباط گستر بابک گفت که هنوز ساتیو با گارانتی پارس کامتل وارد نشده و خودشون با گارانتی امارات 860 میفروشن(بدون هندزفری بلوتوث)
موقع خرید حواستون جمع باشه که گارانتی اصلی فقط شامل 2 کلمه هست: پارس + کامتل
نه بیشتر نه کمتر
سلام
من توی یه سایت دیدم قیمت رو زده 680 تومن وگفته که توی بازار حدود 300 تومن کاهش قیمت داشته(چون اولش با قیمت کاذب وارد شده!)
اینم لینکش:
نظرتون در این مورد چیه؟کد:http://taliyanews.com/News/NewsItemView.aspx?ItemID=64448
تا 500 تومن هم جا داره هنوز.نقل قول:
نبود استقبال برای این گوشی باعث شد تا بهای آن از 990 به 680 هزار تومان کاهش یابد
آره بابا نميرزه اين قيمتا!
گوشي كه 3-4 ماه دير اومده ديگه اين مسخره بازياش چيه؟ همون اول بايد از 700 شروع ميشد... ميومد تا 550 اينا
نقل قول:
البته قیمت بالای این گوشی ( و البته کاذب) گویا عدم استقبال رو در پی داشته:20:
دیگه همیشه هر گوشی اولش همینه دیگه.
پ990 با قیمت 1.400 اومد ! یادمه یکی از بچه های موبایلستان با همون قیمت خریده بود
دیدین که چه فروشی کرد و چه محبوبیتی کسب کرد
البته قیمت منصفانه این گوشی هم 600 تومن هست ! بلاخره دوربین 12 ای گفتن !
همون پیکسون 12 سامسونگ که فقط یه 12 مگا پیکسل داره 600 تومنه (البته جالب اینجاست که خیلی زودتر از ساتیو اومده تو بازار) ! بعد این گوشی سیستم عامل دار با این سی پی یو و ال سی دی و ... فعلآ 800 نمیارزه ؟؟ بی انصافی نیست ایتجوری میگین ؟؟
یعنی ارزون تر میشه مثلا بشه 500~450 که من htc touch diamond 2 رو نخرم و برای این صبر کنم؟ یا چون htc ویندوز موبایل داره همونو بخرم؟
نقل قول:
سلام
آخه ویندوز موبایل چه مزیتی به سیمبین داره؟
جز اینکه برنامه هاش کمتر از سیمبین هست
ضمن اینکه چون مایکروسافت می فروشدش قیمت گوشی رو الکی می بره بالا و در نتیجه اصولا توی رنج قیمت
خودش از گوشی های با سیستم عامل سیمبین امکانات کمتری داره(البته بطور کلی)
اگر دوباره اون طرح رجیستر کردن مخابرات تصویب بشه قیمت همه گوشی ها از جمله همین ساتیو هم میره بالا.دیگه فقط شرکهای رسمی وارد میکنند و افت قیمت گوشی ها هم دیر به دیر انجام میگیره
تصویب شدن یه بحثه اجراش یه بحث دیگه !نقل قول:
خیال میکنی عاشق چشم و ابرو مردم بودن ریجستر رو برداشتن ؟:27:
نه داداش امکانات فنی و مالی اش رو نداشتن !
ضمنا اکثر گوشی های بازار سریال چنج میشن و این کار فقط به پر کردن جیب
چنجر های سریال کمک میکنه
نقل قول:
سلام
به نظر من بیشترین نگرانی باید از حذف یارانه های انرژی باشه!!!
چون که این همه صبر می کنیم قیمت satio بیاد پایین بعد یارانه ها که حذف شد قیمتش میکشه بالا
چون نه مغازه دار و نه گارانتی پول حذف یارانه ها رو از جیب نمی زاره
از اون طرف هم دیدیم چه جوری قیمت ها رو کنترل می کنن
برای همین من زیاد امیدی به قیمت بعد از عید ندارم
ىست بالايي تاييد ميشه
بعد عيد شير تو شير ميشه! اصلا هيچي معلوم نيست! آفتاب فروردين كه زمين بوخوره همه چيز يهو گرون ميشه!
شما یه دفعه پریدی به آخر جمله پس جواب اول جمله کو یعنی قیمتش میاد رو 500~450 ؟نقل قول:
ببخشید یادم رفت این تیکه رو توضیح بدم (از بس که مایکروسافت آدمو عصبانی میکنه:31:)نقل قول:
به نظرم خیلی بعیده که تا قبل از عید قیمتش به زیر 550 تا 600 تومن برسه
چون گوشی های تقریبا همرده ی satio کمه توی بازار و در نتیجه جنگ قیمت آنچنانی در نمی گیره
مگه این که نوکیا و ... هم گوشی 12 مگا پیکسلی ارائه بدن که اونوقت وضع تا حدودی فرق می کنه
ولی به صورت عادی بعیده که به زیر 550 تا 600 تومن برسه
ضمن اینکه این گوشی با این همه امکانات باید بوسیله گوشی دیگه با امکانات بیشتر افت قیمت بکنه
مثلx1 که تا چند وقت روی حدود قیمت 500 تومن مونده بود ولی گوشی های جدید (نه فقط گوشی های خود سونی اریکسون)
باعث کاهش قیمتش شدن
که به نظرم حداکثر افتش(توی مقطع زمانی مثلا 6 تا 9 ماه) تا حدود 500 تومنه که اونجا یه مدت ثابت می مونه بعدش به وسیله ی گوشی
های جدیدتر دوباره افت قیمت رو شروع می کنه
من اگه بخوام اینو بخرم میتونم تا خرداد صبر کنم و اون موقع پولم هم میشه در حدود600~550 اون موقع میتونم اینو بخرم؟نقل قول:
فقط یه چیز بد برای بعد از عید باقی می مونه ...نقل قول:
اونم حذف یارانه های انرژیه:41:
که دو سه تا پست قبل هم گفتم که زیاد به بعد از عید خوش بین نیستم چون با حذف یارانه ها ،توی همه چیز
افزایش قیمت خواهیم داشت(گوشی که دیگه سهله)
قيمت گوشي در حال افت كردنه::46:
بدون گارانتي:علاءالدين:750 تومن.
گارانتي اصلي پارس كامتل:810 تومن.
دقیقآ افت قیمت بخاطر گارانتی هست
اگه گارانتی باید همه مجبورن زیر قیمت گارانتی بدن تا یه فرقی بینش باشه که بهمین خاطر قیمتا میکشه پایین
هر چی کامتل ارزونتر بی گارانتی ارزونتر و فاصلشون بیشتر میشه
اگه ADSL دارین میتونین از این لینک سایت خود سونی حول و هوش 60 تا فیلم برای گوشیتون (ساتیو و آینو و دبلیو 995) با کیفیت توپ دانلود کنین
23 روز وقت دارید :دیکد:http://www.playnow-arena.com/movies/
بهراد فیلمه چی؟
راستی ساتیو بهترین کمرافون و دبلیو 995 بهترین موزیک فون سال 2009 توی سوئد و رای گیری سایت mobile.se شدن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فیلم سینمایی دیگه :دی:31:نقل قول:
بهراد فیلمه چی؟
ایول بهراد دانلود کن برام پست کن:دی
من نمیتونم:41:. ممنون میشم عزیزم:دی:8:
میگم امروز که ریویوی ساتیو توی gsmaria میخوندم نوشته بود که موزیک پلیر ساتیو اکولایز نداره
میخواستم بدونم درست نوشته؟؟؟؟؟؟
آره
مثله اینکه نداره :5:
صداش چیزی کم نداره ! (از نظر کیفت و بلندی)
ولی نگران کننده نیست ! انقدر پلیرهای مختلف واسش هست که غمی نداره !:8:
راستش گوشی یا باید نوکیا باشه یا هم اچ تی سی در نهایت هم اپل بقیه خیلی باهال نیستن
مخصوصاً سونی اریکسون
البته میشه گفت این گوشی بهترین در سونی اریکسونه
بعدشم این همه پول به دوربین باید داد؟ آیا کیفیت یک دوربین عکاسی 40 هزار تومانی از کیفیت دوربین این گوشی بهتر نیست
نمیگم بدرد نمی خوره ها ولی برا کسایی که خرپولن و حوصله گوشی یادگرفتن ندارن عالیه
شما که حوصله گوشی یاد گرفتن داری یه گوشی از نوکیا بگو که بتونه با این رقابت کنه !
یه گوشی از اچ تی سی بگو که دوربین 8 داشته باشه !
در آغاز فعالیت !!!نقل قول:
راستش گوشی یا باید نوکیا باشه یا هم اچ تی سی
چیزی بیشتر انتظار نمیره:21::13:
به سلام هنوز نیومده از این حرفا میزنی؟؟؟نقل قول:
راستش گوشی یا باید نوکیا باشه یا هم اچ تی سی در نهایت هم اپل بقیه خیلی باهال نیستن
مخصوصاً سونی اریکسون
البته میشه گفت این گوشی بهترین در سونی اریکسونه
بعدشم این همه پول به دوربین باید داد؟ آیا کیفیت یک دوربین عکاسی 40 هزار تومانی از کیفیت دوربین این گوشی بهتر نیست
نمیگم بدرد نمی خوره ها ولی برا کسایی که خرپولن و حوصله گوشی یادگرفتن ندارن عالیه
بیخیال آخه نوکیا با htc و اپل یکیه؟؟؟
بعدشم شما چندتا از این گوشیا داری که انقدر دقیق میدونی دوربینش انقدر بده؟
خیلی بده آدم بیخود و بیجهت از چیزی ایراد بگیره...
بعدشم واسه کی خوبه؟؟؟ خوبه مدلایی که گفتید جزو گرونترینهای بازارن...
اینم یه خبر خوب برای دوستاران ساتیو
قیمت امروز شیراز بدون گارانتی:
نقرهای:۷۳۰ تومن
مشکی:۷۲۵تومن
این طور که به نظر میاد تا ۱ماه اینده زیر ۶۰۰ تومن میاد
و اینم یه خبر خوبتر برای دوستاران ساتیونقل قول:
قیمت دیروز تبریز بدون گارانتی:
مشکی: 710 تومن
نقره ای: ندیدم
و اینم خبری خوب خوبتر برای دوستداران ساتیو
قیمت امروز جزیره قشم بدون گارانتی:
مشکی:700تومن
نقره ای:فعلا نیست:31:
بابا چه رقابتی به وجود اومده!!
امروز بعد از 6 ماه گوشیمو درست کردم و گفتم یه مقایسه سرانگشتی برای محک زنی قدرت فلش satio در مقابل n82 انجام بدم
درسته که عکسها از یک سوژه گرفته نشدن ولی چون هردو در تاریکی بودن قابل مقایسه هستن وهمچنین در عکسهایی که من با n82 گرفتم فاصله بین دیوارها کمتره و این خودش باعث میشه که عکس پر نور تر بیفته و عکس satio رو هم که دوست عزیز ara.armagedon در موبایلستان گرفتن که قبلا هم همینجا اپلود کرده بودم.
satio:
n82:
n82:
در عکسی که با n82 از پنجره انداختم نور کمی وجود داشت ولی اون یکی کاملا تاریک بود و رنگ دیوارها هم در هر دو عکس سفیده و همه تنظیمات اتوماتیک بود
بنظر من فلش ساتیو بهتره اما برای اطمینان باید یک مقایسه مستقیم انجام بشه
فول سایز:
کد:http://www.mypicx.com/uploadimg/650781315_10312009_1.jpg
کد:http://www.mypicx.com/uploadimg/1047045878_11102009_1.jpg
کد:http://www.mypicx.com/uploadimg/10679651_11102009_1.jpg
قيمت تهران كسي نميدونه ؟
دو دلم بگيرم يا نه ؟!!چون از s60 متنفرم
نقل قول:
ینم یه خبر خوب برای دوستاران ساتیو
نقل قول:
و اینم یه خبر خوبتر برای دوستاران ساتیو
و اینم یه خبر خیلی خوبتر:دی برای عاشقان پا در هوای ساتیو صبر کنید قیمتش میاد پائین تر:5::46:نقل قول:
و اینم خبری خوب خوبتر برای دوستداران ساتیو
سلام دوستان ساتیو ای !!!!!
یه سر به این لینکبزنین !!!کد:http://www.istgah.com/fireview/kid_87/page_3/587889.html
جالبه
واسه کسانی که دنبال قیمت هستن عالیه !!!
475 تومان :19::19::10:
یه کاسه ای زیر نیم کاسه اش هست :31: یکی ایمیل بزنه ببینیم شرایطش چیه ؟!نقل قول:
اگه میخوایی فقط بخاطر دوربین و پلیرش بخری خوب گزینه خوبی هستش.نقل قول:
دو دلم بگيرم يا نه ؟!!چون از s60 متنفرم
اما نه با این قیمت.:13:
از لحاظ ساپورت برنامه و بازی واقعا مضخرفه.:2:
من خودم i8910 دارم وقتی که یه برنامه یا بازی درست و حسابی پیدا نمیشه از سی پی یو قویش استفاده کنه به چه دردی میخوره.:13:
سیمبین این ورژنش هم که دیگه واقعا گندش در اومده.
حالا خود دانی.:46: