نقل قول:
یه سری مدل های ال جی دلرن
viewty,secret,renior
اینارو من خبر دارم
Printable View
نقل قول:
یه سری مدل های ال جی دلرن
viewty,secret,renior
اینارو من خبر دارم
نمیدونم کدوم رو باور کنم حرف شما یا قیمت بازار ؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
همین امروز تو بازار موبایل ایران قیمت کردم 410 شما میگی 300 !!!!!!!!!!!!!!!!!
410 که خیلی گرونههههههههههه
اون اوایل که اومده بود 380 بود الان شده 410؟
البته دیگه 380 هم نبود :31:
آقا مقداد مؤسس تاپیک (:31:) گوشی رو به گمونم حدود 500 خریدن .. :46:
اینی که میبینید آقا پوریا 300 گرفته قضیه داره .. :31: بهتره خودشون بیان تو پروفایلتون
براتون توضیح بدن :10:
-
درمورد سؤالی که یکی از دوستان پرسیده بود درمورد نقص درهنگام عکسبرداری :
واسه من که اصلا اینجور نیست :18: هنگام عکسبرداری فول اسکرینه .. اصلا هم تاحالا نشده عکس
بگیرم که یه قسمت اضافی توش بیفته :13:
نمیدونم شاید فریمور های خیلی قدیمیش اینطور بوده (مال منم جدید نیست 10f)
هنگام فیلمبرداری هم اگه ابعاد رو روی واید بذارید فول اسکرینه .. اگه تو نورمال باشه نه
که کاملا طبیعیه :46:
-
یه نکته ی مهم هم بگم :
دوستانی که میخاید این گوشی رو به امید اسپیکر بخرید :
اسپیکر این گوشی اصلا راضیتون نمیکنه تورو خدا به امید اسپیکر نخرینش که بعد بگین بچه های
اینجا گمراهتون کردن اگه مثل من اسپیکر اصلا براتون مهم نیست که هیچ اما اگه مهمه .. مثلا زیاد
بهتون زنگ میزنن یا زیاد بیرون از خونه میرین و یا این که تو خونه هم معمولا وشیتون نزدیکتون نیست
اصلا بهتون پیشنهاد نمیکنم دنبال این گوشی برید :13:
درمورد اندازه بلندیش میتونم بگم از w810 هم صداش کمتره
زبونم مو دراورد :31: بس که گفتم .. بازم برا دوستان سواله :31
اگه بلندی صدای اسپیکر واستون زیاد مهم نیست یا این که یه اسپیکر متوسط که فقط کارتون رو
راه بندازه واستون کافیه بسم الله :31:
البته اینو هم بگم که صدای هندزفریش عالیه هم ازنظر بلندی هم کیفیت :10:
همچنین بلندی صدای مکالمش هم خیلی خوبه :10:
آقا برو یه 7-8 صفحه قبل همین تاپیک میفهمی من چجوری 300 خریدمنقل قول:
پوریا وقتی 30 دقیقه با گوشیت و فرمت divx فیلمبرداری کردی چقدر از باطریش خالی شد ؟
بنده ديشت حدود 2 ساعت فيلم برداري كردم 1 خط از باطريم خالي شد البته بگم 3 ساعت قبل فول شارژ كرده بودم و در ضمن توي هنگام فيلم برداري نشون ميداد 2 خط ازش رفته و داغ هم كرده بود ولي بعد از اتمام و نيم ساعت بيكار بودن 1 خطش ديدم برگشته :8:نقل قول:
آقا قرار شده بود ديگه بجاي سئوالات اينچنيني بريم سر كارهاي بهتر مثل نصب تم و نرم افزار اگه نيازه بريم يه تايپيك جديد باز كنيم:46:
نقل قول:
عمو مریخی جوابتو داد !:8:
تایید میشهنقل قول:
روز اول که اومدو نگفتمنقل قول:
البته دیگه 380 هم نبود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا مقداد مؤسس تاپیک ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) گوشی رو به گمونم حدود 500 خریدن .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت اولیش درسته 480_500 بود
الان گوشی شاپ چند ماه رو 370 داره میفروشه
بچه ها نگفتین
موافقین واسه یه تاپیک جدید برای رنوار با این عنوان:
کلوب نرم افزارها و والپیپرهای رنوار
یعنی این تاپیک الان رو فقط بکنیم بحث در مورد گوشی
نظرتون چیه ؟؟؟
بنده هم موافق هستم بريم يه جا بشينيم در مورد نصب تم و نرم افزار و .... صحبت كنيم .
به نظر من هم خوبه كه يه تاپيك براي نرم افزاراش داشته باشيد و تمهانقل قول:
يه تاپيك هم براي پرسش و پاسخ باشه تا تاپيكها شلوغ نشه و راحتتر بشه دنبال جواب گشت
درضمن اينهمه استاد اينجاست هيچكي جواب سوالاي مارو نمي دونست؟
بله فکر خوبیه . فکر می کنم همه موافق باشن . بسم الله ...
گوشی سامسونگ s8300 رو خبر نداری داره یا نه؟نقل قول:
نوچ،نمیدونمنقل قول:
چرا کسی به تاپیک نرم افزار رنوار سرنمیزنه ؟؟؟؟؟:41:
دوستان مي گم كسي مي دونه چطور ميشه با رنوار Ems فرستاد؟
اين اس ام اس هايي كه توش انيميشن داره (مثل انيميشن هاي سوني اريكسون) رنوار به عنوان Ems مي شناسه
من هر كار كردم نتونستم يه دونه از اين مسيج ها رو Forward كنم
كسي ميتونه راهنمايي كنه؟
نقل قول:
نمیشه !!!!:31:
عجيبه چون تو مشخصات گوشي ساپورت از Ems رو نوشتهنقل قول:
ولي ظاهرا فقط گرفتنش رو ساپورت مي كنه و فرستادنشو بيخيال ميشه !:18:
بچه ها EFS TOOLS ای که به رنوار بخوره رو میشناسین ؟
چون واسه ویوتی رو ریختم کار نکرد
سلام بنده بین خرید این گوشی وGC900 به شدت شک دارم.لطفا دوستان راهنماییم کنند.
به اون صورت هیچ کدوم برتری قاطعی نسبت به هم ندارند.
دوربین رنوار خوب بهتره.اینو خیلی جاها عنوان شده.جنس بدنش بهتره.
صفحه ی نمایش GC900 باکیفیت تر هست.قیافه ی ظاهریش باکلاس تر هست.منوی سه بعدی S-Class داره.gps بهتری داره(البته نسبت به رنوار)
نههههههههههنقل قول:
صفحه ی رنوار خیلی با کیفیت تره
میتونی بزاریی کناره هم تست کنی
درسته 262000 ولی من تستش کردم خیلی از G900 بهتره
کلا گوشی های ال جی به نسبت هم رده های خودشون صفحه های با کیفیت تری دارن اونم به این خاطر که ال جی ید طولایی در ساخت LCD داره:27:
دوست عزیز g900 کجا بود؟!!!
gc900
ملقب به ویوتی 2
آها :31:
ویوتی 2 به نظر من قیمتش فعلا خیلی بالاس
باید وایسی تا برسه به قیمت واقعیش به نظر من
الان مگه چنده؟
بچه ها ، رنوار برای هر دقیقه فیلمبرداری با فرمت dvix حدود 20 مگابایت فضای حافظه احتیاج داره . فرض کنیم بخوایم فیلمایی که گرفتیم رو بزنیم روی سی دی . در این صورت روی یک سی دی بیشتر از نیم ساعت جا نمیشه ؟ درست میگم ؟
من حساب نکردم واسه هر دقیقه چقدر حجم میگیره ولی گمون کنم که بسته به نور محیط و رنگهاینقل قول:
موجود کیفیت و حجمش تغییر کنه :46:
ولی درسته .. با این که divx میگیره ولی هنوزم حجیم میگیره که میشه برای حل این مشکل با ابعاد کمتر
فیلم گرفت .. مثلا WQVGA اندازه مناسبیه ..البته از بقیه موبایلا با فورمتای معمول خیــــــــــــــــــلی بهتره .. مثلا n95 فیلماش خیلی پر حجم تره .. خیلی هم بی کیفیت تر :10:
کلا به نظرم دور ویوتی 2 نرونقل قول:
اگه دوربین آنچنان برات فوق العاده مهم نیست میتونی آرنا بگیری که از هرنظر از رنوار و ویوتی 2 سرتره فقط
دوربینش ضعیف تره..
درعوض اینترفیسش فوق العادس قابل رقابت با مال اپل !!! (البته مال ویوتی2 هم همینجوره)
سخت افزار قوی تری داره .. فرستنده ی رادیویی داره .. حافظشم بیشتره
کلا اگه دوربین خیلی برات مهمه رنوار اگه مهم نیست آرنا :8:
نه .. الان تقریبا رسیده به قیمت واقعی .. شده حدود 450 !! با گارانتی خدمات پارسه موجودهنقل قول:
نمیدونم منظورت چیه از اینکه اصلا دنبال این گوشی نرم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!مگه ایراد خاصی داره؟
بجز دوربین تو بقیه ی موارد سرتر از رنوار هست.به گفته ی چندین سایت معتبر قابلیت رقابت با ارنا رو هم داره
ویوتی 2 که الان با گارانتی اصلی کامتل 380 هست رفیق.
تا 2 ماه دیگه پایین تر هم میاد
جدی ؟ مطمئنی ؟ من چندوقت پیش که تاپیکشو میخوندم 400و خورده ای بود .. به همین زودی ارزون شد ؟؟!نقل قول:
آرنا چند شده ؟
اگه اینجوریه که ویوتی 2 رو بگیر حالشو ببر !!
البته اگه آرنا هم همین قیمت باشه میرزه چون فکر کنم سخت افزارش قوی تر باشه فرستنده رادیو
و حافظه ی بالاتری هم داره ولی درعوض دوربینش ضعیف تره ..
بهتره تو قسمت مشاوره یه تاپیک بزنی
ارنا 30 تومن بیشتره.410
ولی خب بازم دودل هستم.ارنا هم چیز شاخیه.کاملا قابلیت رقابت با جت سامسونگ رو داره
سلام دوستان
من میخوام رنوار بخرم بین گوشیهای لمسی نمرش چنده؟ نرم آفزارهاش مثل سونی و نوکیا زیاد و جالب هست؟
قبلا 910 اریکسون داشتم : یه نرم افزار داشت وصل میشد به کامپیوتر و با کیبورد مسیج مینوشتم.. خواستم ببینم این الجی این سیستم رو داره؟؟؟
دو دل هستم چون قبلا خاطره خوبی از الجی ندارم
:31:نقل قول:
نرم افزاراش مث همون سونی هستش
رنوار خودش کیبرد داره عزیز
یعنی تو خود گوشی میتونی با کیبورد مجازی تایپ کنی
من ویوتی داشتم،دادم رنوار گرفتم،الانم راضیم ،بالاخض دوربین و شارژش
چون با این صفحه ی بزرگ من با روزی 20-30 تا اس ام اس و عکاسی و ... 3 روز شارژ میگیرم که واقعا عالیه
2دل هم نباش برو بخر
ضمنا اینترفیس خیلی خیلی خوبی هم داره
یعنی اینطوری بهت بگم که خیلی روونه،اصلا احساس مجازی بودن نمیکنی،احساس میکنی همه چیز واقعا تو دستته
دوستان کارت حافظه چه مارکی به رنوار بهتر می خوره ؟
قیمت کارت 16 گیگ کلاس 6 چقدره ؟
موقع خرید میشه فهمید که کلاس چهاره یا شش ؟
در مورد تیکه ی آخر سئوالتون :نقل قول:
روی کاور مموری که میخری نوشته CLASS مثلا 6 . اگه هم ننوشته بود روی خود مموری کارت رو که نیگا کنی توی یه دایره کلاس مموری رو نوشته .
آقاااااا پوریا خیلی آقایی تشکر فعال نیست ازت تشکر کنم داش:40:
امروز در مورد ویوتی هم تحقیق کردم دیدم خیلی به رنوار شبیهه خواستم از شما عزیر بپرسم که هر دوشو امتحان کردی ببینم
واقعا چه فرقی با هم دارن(بجز دوربین) ارزش داره پول اضافی بدم رنوار بگیرم یا همون ویوتی خوبه البته من دوربین زیاد واسم مهم نیست .. نرم افزارهای این دو مدل خیلی فرق دارن؟.. نظر شما خیلی برام مهمه
= میدونم کیبورد داره ولی کیبورد کامپیوتر خیلی با حال تره
راستی الجی شارژر رو میزی مثل سونی داره؟
کارهای مثل: وقتی گوشی رو بچرخوید، تو جاهایی مثل کیپد، تبدیل میشه به کیبورد، توی بازی های کاربرد داره، توی فیلم دیدن تبدیل میشه به فول اسکرین و...نقل قول:
راستی این شتاب سنج چیه کارش چیه؟
آقا ما مخلصیمنقل قول:
ببین میگم که بستگی داره نیازت چی باشه،من خودم عوض کردم الان دارم واقعا لذت میبرم،به نظر من بغرنج ترین مشکل ویوتی باطریشه که اگه زیاد استفاده کنی حدود 20 ساعت شارژ میده،اما من با استفاده ی زیاد از رنوار 3 روز شارژ میگیرم،بعد به طور کلی استفاده از رنوار راحت تره،ضمنا من WI FI هم خیلی برام مهم بود که این داره،حالا باید ببینی امکانات رنوار واست مهم هست که حدود 120 تومان بابتش اضافه بدی،یا نه
بعد رنوار نازک تره،طبیعین،چون قیمتش بیشتر از رنواره،یعنی میخوام اینجوری واست بگم که اگه ویوتی بخری اندازه 200 تومان جنس میگیری ( یه کم هم بیشتر) و اگه رنوار بگیری اندازه 300 و خورده ای
و منظورت هم از اینکه نرم افزارهای این دو تا فرق دارن رو متوجه نشدم
اگه یکم بیشتر توضیح بدی ممنون میشم
حالا باز اگه سوالی بود من درخدمتم
ممنون پوریا جان
منظورم اینه که یه نرم افزار رو هردو مدلش نصب میشه؟
از نظر کیفیت تصویر فرقی دارن؟ ویوتی شتاب سنج و خروجی تلویزیون داره؟
ویوتی زنون داره؟ کیفیت صداشون فرقی با هم داره؟
خیلی ضخیمه؟ چون من عاشقه :40: گوشیهای جمع و جور هستم
از راهنماییهات واقعا ممنون - خیلی کمکم میکنی
:40:نقل قول:
ببین از لحاظ نرم افزاری جفتشون یک چیز رو ساپورت میکنن
اما رنوار سریعتره،یعنی نرم افزارها توش سریعتر کار میکنن،سخت افزارش قوی تر به نظر میرسه
ویوتی خروجی تلویزیون داره،اما شتاب سنج نه
کیفیت صدای جفتشون یکیه
نوع فلش جفتشون استروب هستش
کیفیت و قدرت صدای ویوتی روی اسپیکر بیشتره
اما توی هدفون رنوار سر هستش
ویوتی ضخیمه !!!:31: