اگه سالمه و مشکلی نداری (در کل) خوب معلومه میارزه قیمتش خیلی خوبه....مخصوصا اینکه مهلت تست 48 ساعته داده دیگه خیالت راحته همه چی رو تست میکنی.......شما داری 70 تومن ارزون تر میگیری ولی خیلی با نوش فرقی نداره و تازه کابل تی وی هم داره! :دی گارانتی هم مطمئنا نداره دیگه درسته؟! ولی بازم خوبه....
شما با این پول بهترین گوشی تاچ آکبندی که گیرتون میاد ویو 525 هستش که تنها برتری هاش داشتن سیستم عامل، باتری بهتر و صفحه نسبتا بزرگتر (3.2 اینچ) هستش که در عوض آرینا ها هم برتری بسیار زیادی داره که جا نیست بگم خودتون بهتر میدونید....:دی حالا میمونه این مسئله که شما سیستم عامل میخواید یا خیر....
ولی یه نکته همینجا بگم: از نظر خودم آرینا گوشی بسیار خوبیه (مخصوصا با این قیمت که نمونش پیدا نمیشه)، ولی باز میپرسم، از خریدتون مطمئن هستید، یعنی مورد خاصی نیست که بپرسید تا بعدا دعواتون رو سر ما خالی نکنید؟! :دی اهل نصب نرم افزار که نیستی انشالله؟! از باتری هم نباید زیاد انتظار داشته باشی!!! میدونی که بگراند هم نمیشه توش عوض کرد متاسفانه.....
نمی خوام منصرفت کنم ولی اینهارو میگم تا بعدا دچار مشکل نشیم اینجا....از این موارد بعضا پیش اومده.....به هر حال هر گوشی یه مشکلی داره....ولی خودم از گوشی مشابه آرینا (ویوتی اسمارت) که دارم خیلی راضیم چون در حد انتظارات خودمه: موزیک، اینترفیس، تاچ، زیبایی، دوربین (هر چند جندان جالب نیست :دی)، امکانات امروزی (وای فای، جی پی اس و...) و علی الخصوص مارک الجی! :دی
میگم حالا این بارو کجا هست بگو شایدم خودم برم ازش بخرم (شوخی) :دی