سلامنقل قول:
درست صحبت کن پسرجون ، جوش هم نیار
اونچه که مجبوریم استفاده میکنیم
اینرو برای تو و پیام جونت گفتم OK ؟
سلامنقل قول:
درست صحبت کن پسرجون ، جوش هم نیار
اونچه که مجبوریم استفاده میکنیم
اینرو برای تو و پیام جونت گفتم OK ؟
علیک ... . من دو هفته پیش یکی خریدم.تا حالا که مشکلی نداشته.ازش راضی ام.:20:مشکل سندی بریج ها هم مربوط به یه مدل ایسوز میشد که حالا حل شده.نقل قول:
سلام به همه
ببخشید اما باید بگم دیگه
اولا هر کسی عقاید و نظرات مربوط به خودشو داره و ما اجازه نداریم کسی رو به خاطر
عقایدش مسخره کنیم اقای hitman شما هم حتما عقایدی داری که ممکنه از نظر بقیه مسخره به نظر بیاد
ایا دوست داری کسی مسخرت کنه؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز من دوست ندارم وارد این بحث بشم.اما اگه عقاید شخصیه جایی که عمومیه نباید مطرح بشه.اونم تو فروم لپتاپ!.نقل قول:
مرسی دوستان از کمکتون
ظاهراً حرف شما دراین باره درسته!نقل قول:
همشون سرتاپا یه کرباسن و فرقی هم با هم نمی کنن.
منم به این نتیجه رسیدم که نمیشه استفاده نکرد. و اولش فکر میکردم چندتا شرکت خاص هستند ولی وقتی بیشتر تحقیق و پرسجو کردم دیدم متاسفانه اکثر شرکت ها به صورت مستقیم یا غیر مستقیم پشتیبان اسرائیل و آمرکیای جنایت کار هستند.نقل قول:
ممنون از شما دوست عزیزنقل قول:
ولی منم مقصرم که این مسئله رو توی این قسمت مطرح کردم.
البته این یه عقیده شخصی نیستش و من فکر میکردم قابل پیاده سازی هستش که دیدم مشکل با یکی دوتا شرکت نیست. و مجبوریم از مصحولات این شرکت ها استفاده کنیم.:41:نقل قول:
امیدوارم تونسته باشم بحثی که خودم راه انداختم رو جمع کرده باشم و حاشیه دیگه ایجاد نشه و بحث انجمن طبق معمول حول محور لپ تاپ پیش بره
سلام
این مدل Acer هم وارد شده....
Acer 7745
CPU : Core i7 2630 QM
RAM : 8 GB DDR3
VGA : AMD Radeon 5850 1 GB DDR3
H.H.D : 1 TB
O.D.D : Blu - Ray Rom
Display : 17.3 inch 16:9, 1600x900 pixel
Other : 4 USB 2.0, 1 VGA, 1 HDMI, 1 Kensington Lock, Audio Connections: headphones/speakers/line-out, microphone/line-in, Card Reader: MMC,SD,MS,MS Pro,xD,
چند وقت پیش یه لپ تاپ برند Acer مدل 4810T داداشم گرفته که حدود 8 الی 8:30 شارژ نگه میداره!
ولی الان مشخصات لپ تاپ های مختلف با برندهای گوناگون رو نگاه میکنم عموماً حدود 3 الی 4 ساعت شارژ نگه میدارن!
اگه راهنماییم کنید ممنون میشم
Acer 7745 توی ایران اومده یعنی؟
من می خواستم بدونم برند ایسر مشکل خاصی داره؟ خیلی ها می گن جنسش لپ تاپ هاش خوب نیست و سریع خراب می شه درسته؟
.نقل قول:
.
.
سلام
آره وارد شده قیمتم که زدم ........................USB 3.0 نداره ها
سازگار که هنوز نیاوردش
پست هایی که در مورد مشاوره و راهنمایی خرید لپتاپ هست پاک می شوند ، خواهشا رعایت کنید
پست های مشاوره ایی را در بخش زیر عنوان کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه دوستان ، من عمران می خوانم و نیاز به دستگاهی دارم که بتونه نرم افزارهای تخصصی مثل اتوکد و ایتبس و سیف و تری دی مکس رو بدون هیچ مشکلی اجرا کنه ؛ با این تفاسیر می خواستم بدونم از بین دو مدل زیر کدوم یکی از همه لحاظ بهتره و به کارم میاد یا اصلا هیچ کدوم به درد می خورن یا نه ؟؟؟ با تشکر
اولی
1) ACER 5142
ودومی
2) fujidsu LH 530
چند عامل میتونه دخیل باشه:نقل قول:
1 - کانفیگ این لپ تاپ پایینه و بخاطر همین برق مصرفیش کمتره
2 - 14 اینچه
3 - ممکنه داداشتون باتری 9 سلولی رو این لپ تاپ انداخته (مهم ترین دلیل) چون من تا حالا ندیدم باتری 6 سل بیشتر از 4 ساعت (دیگه نهایتا 5 ساعت) جواب بده پس میتونیم بگیم باتریش 9 سل و حتی 12 سل هست.
---------- Post added at 02:38 PM ---------- Previous post was at 02:35 PM ----------
سلام عزیزنقل قول:
اصلا مدل "5142" نداریم البته فکر میکنم منظور شما 5742 بوده.
کانفیگ هر 2 تاشو بذار راهنماییت میکنم.
شما درست میگید دوست عزیز اشتباه تایپی بود ...نقل قول:
مشخصات ACER :
RAM 2GB DDR3 , CPU CORE I3 2.4, HARD 320 , VGA INTEL HD UP TO 763 , DRIVE DVD RW , LED 15.6
مشخصات FUJIDSU :
CPU INTEL CORE I3 2.4 , RAM 3GB DDR3 , HARD 320 , VGA INTEL HD 1276 , DRIVE DVD RW , LED 14
خود من فکر می کنم دومی بهتره ولی این مارک رو من اصلا نمیشناسم و نمیدونم کجایی هست واسه همسن بیشتر متمایل به اولی شدم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما تا چه قدر میتونید پول بدید برای لپ تاپ ؟نقل قول:
قیمت اون دو مدلم بگید؟
نکته 1 : این دو مدل با هم قابل مقایسه نیست چون ایسر 15 اینچه و فوجیتسو 14 اینچه
نکه 2: لپ تاپ های فوجیتسو جزو با کیفیت ترین لپ تاپ های دنیا هست و در اروپا هم فروش خوبی داره ولی تو ایران هنوز خوب جا نیفتاده(لپ تاپ های فوجیستو ساخت آلمان و ژاپن هست البته وسایل جانبیش مثل باتری و شارژر چینیه)
با سلام
mrmazmamfi عزیز شما بین acer 5750 و dell inspiron 5110 A کدام پیشنهاد می کنید
کانفیگشون تقریبا یکی هستش
100% مدل 5750نقل قول:
با درود فراوان
اینجانب فردا صبح قصد ارتقا رم سیستمم رو دارم
من یک مدل acer aspire 5742g دارم با رم اورجینال 3 گیگ دی دی ار 3 و سی پی یو i5
خلاصه من در اروپا زندگی میکنم و قصد خرید یک رم 4 گیگ هستم که با رم دیگری که در خود لب تابم هست بشه6 گیگ
من با برنامه اورست چک کردم و انگار شدنی هست . حال شما نظر بدهید که میتوان اینکار رو کرد
رم داخل لب تاب kingeston 2 gig ddr3 1333
و دیگری یک سامسونگ یک گیگ میباشد .
سامسونگ را میخوام در بیاورم و یک 4 گیگ بیندازم
ال سی دی ان لب تابم Monitor AU Optronics B156XW02 V2 15.6" LCD
میباشد . ایا این را میتوانم عوض کنم . البته پاسخ به سوال اول خیلی برای من ارجعیت دارد
با سپاس از همه عزیزان
سلام دوست عزیزنقل قول:
رم 6 گیگ اصلا رم مناسبی نیست و کارایی خوبی نخواهد داشت چند از سیستم دوال چنل مادربرد استفاده نمیکنه.
رم اگه بخواد کارایی بالا تری داشته باشه باید توانی از دو باشه یعنی 2 ،4،8 و 16.
---------- Post added at 08:20 AM ---------- Previous post was at 08:19 AM ----------
با هیچ کدوم از دو دستگاه برای کار با برنامه هایی که گفتید راحت نخواهید بود.نقل قول:
باید برید سراغ دستگاه هایی که گرافیک جیفورس و ای تی آی داشته باشن
سوال اولو که دوستمون جواب دادن.نقل قول:
جواب سوال دوم هم میتونی تو این لینک ببینی (طریقه تعویض صفحه نمایش)
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=491170
[QUOTE=mhadishirani;6244275]سلام دوست عزیز
رم 6 گیگ اصلا رم مناسبی نیست و کارایی خوبی نخواهد داشت چند از سیستم دوال چنل مادربرد استفاده نمیکنه.
رم اگه بخواد کارایی بالا تری داشته باشه باید توانی از دو باشه یعنی 2 ،4،8 و 16.
---------- Post added at 08:20 AM ---------- Previous post was at 08:19 AM ----------
دوست عزیز همین الانش هم که رم 3 گیگ روش هست .
سلام دوستان
من یه سوالی دارم که شاید خیلی ربطی به این تاپیک نداشته باشه ولی ببخشید دیگه تازه واردم نمی دونستم کجا باید سوالمو مطرح کنم.:blush:
من یه لپ تاپ acer 5738 z دارم که البته خیلی وقته دارمش.حالا جدیدا که ویندوزمو عوض کرده ( برای بار n ام ! ) به یه مشکلی برخوردم.
مودم من وایرلس هست و قبلا هر جای خونه بودم لپ تاپم وایرلس رو میشناخت و من راحت از اینترنت استفاده میکنم ولی تازگیا کنار مودم هم که باشم سیگنالش کامل نیست و یه کم که دور بشم از مودم دیگه کلا قطع میشه.
در ضمن مطمئنم که مشکل از سیستمه و مودم ایرادی نداره چون همسایه طبقه بالایی هم از اینترنت ما استفاده میکنه:)
حالا میخواستم ببینم مشکل از چیه و کسی راهی سراغ داره که بشه محدوده پوشش وایرلس رو تو سیستم زیاد کنم؟
می خواستم از دوستانی که مدل 4750 رو تهیه کردن بپرسم نظرشون راجع بهش چیه و کیفیت ساختش خوبه یا نه؟ .. از لحاظ سخت افزاری چطور؟ ... کلا یه اطلاعاتی از تجربیاتشون در اختیار ما بذارن. ممنون. :11:
کلا بعضی ها می گن لپ تاپ های ایسر خوب نیستن و مشکل زیاد دارن. راست می گن؟
نقل قول:
تشکر از جوابتوننقل قول:
1- درسته کانفیگش پائینه و به خاطر همین مثل باتریشم کمه
2- اینچش اینقدی نمی تونه تأثیر بذاره
3- امکان نداره باتری 9 سلولی رو لپ تاپ انداخته باشه. به خاطر اینکه این لپ تاپ رو باهم گرفتیم. اگه مشخصات این لپ تاپ رو نگاه کنید میزان شارژش رو زده 8 ساعت.
البته من اینو از دوستم که توی بازار هستش پرسیدم گفت که اولاً قطعاتش پایینه و دوماً باتریش لیتیوم هستش به همین خاطر شارژ زیاد نگه میداره.
بازم ممنون بابت توجهتون
[QUOTE=yourtv;6245327]اون هم میگم مناسب نیست .نقل قول:
این کارو میکنن که ویندوز 32 بیتی بریزن که واقعا کارایی جالبی نداره.
همیشه وقتی توان 2 باشه خیلی بهتر (خیلی خیلی بهتر) کار میکنه.
یعنی 2*1 گیگ خیلی بهتره از یه 2 گیگ تنها و همچنین 2*2 خیلی خیلی بهتره از 3 گیگ(حتی میتونه 2 برابر کارایی داشته باشه )
کلا بعضی ها یه چی میگن تا یه چی گفته باشن !! شما زیاد جدی نگیر !!:31::31:نقل قول:
ما که 4 ساله از برند ایسر استفاده میکنیم و مشکلی ندیدیم :5:
خریدم بالاخره داداش گلم :20:.... الحمدلله که تا الان که شده دو روز ازش راضی ام. ایشالا که چرخض برام بچرخه! ... لی لی لی لی لی لی ..... :31:نقل قول:
سلام.چند خریدی؟تو این دو روز چه مزایا و یا معایبی ازش توجهتو جلب کرده؟کیفیت صفحه نمایش چطوره؟نقل قول:
سبکیش تو حمل ونقل چه میزان تاثیر داشته؟
در کل هر نکته مهمی که بدرد بنده و سایر دوستان که قصد خرید این لپتابو داریم بگی ممنونت میشیم.
مدل : 4750Gنقل قول:
چشم. عرض می کنم ...
من تا الان که ازش استفاده کردم راضی بودم خدا رو شکر .... من قسطی خریدم راستش و برام یک میلیون در اومد اما ظاهرا نقدش 890 تومنه ...
نکات جالب توجهش برام اینا بوده:
1- وزنش برام مناسبه و خیلی سنگین نیست و برای منی که همش دارم جابجا میشم تا حدودی خوبه.
2- خیلی داغ نمیشه و این برای من خیلی جالب توجه بود.
3- از لحاظ کارایی هم تا الان خوب عمل کرده و در موردی نشده کم بیاره. اما خوب فکر می کنم برای اظهار نظر در این خصوص یه مقدار زود باشه. باید بیشتر ازش استفاده کنم تا ببینم چجوریاس.
4- باتریش هم برای من خوب بوده و با اینکه یه کله وای فایش روشن بوده و داشتم استفاده می کردم، حدود 4-5 ساعت جواب داده ....
5- کیفیت صفحه نمایشش به نظرم زیاد مطلوب نیست. یعنی رنگ هاش خیلی خوب نیست و سفیدی زیاد داره. کنتراستش رو کم کردم اما باز هم تاثیری نداشته. نمی دونم. شاید تنظیمات خاصی داره که من بلد نیستم اما بهرحال اگر مال خودش باشه این مسئله؛ از نظر من یه نقطه ضعفه.
6-طراحیش خوبه و به نظر کیفیت جنس بدنش بد نمیاد. ولی من تا جایی که شنیدم لپ تاپ های ایسر بدنشون ضعیفه و باید مراعاتشون رو کرد.
باز اگر سوالی بود من در خدمتم.
5830 و 4830 آیا به ایران میاد؟ چه زمانی؟
سلامنقل قول:
این صفحه رو بخون
راستی اینم تاپیکیه که تو سایت سازگار ایجاد کردم (تاریخش برای 15 خرداد 1390 هست و تا الان . . . )کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6154865#post6154865
ولی اون چیزی که معلومه حالا حالاها از این مدلهای خوب به ایران نمیاد .کد:http://www.emtedad-sazgar.com/forum/viewtopic.php?f=10&t=1639
چرا وارد نمیشه؟
واقعا حیفه
کشورهای همسایه دارن؟ مثل امارات،عراق،افغانستان و...
بله مدل های خوبیهنقل قول:
همه چی بستگی به وارد کننده داره که متاسفانه وارد کننده های ما بیشتر به منفعت خودشون نگاه میکنن نه مشتری مداری و ارتقا بار علمی کشور.
عزیزان حرفه ای یه سوال:
حتما مانیتور HP ProBook رو دیدید.توجه کردید یه حالت مات داره و تصاویر محیط اطراف توش منعکس نمیشه.
اولا نمیدونم اسم این ویژگی چیه؟
ثانیا آیا acer چنین چیزی رو در لپتاپ هاش استفاده کرده؟ کدوم مدل؟
قبلا از بابت جواب ممنونم
کیفیت صفحه نمایش 5750 چه جوریه ؟
نسبت به asus
---------- Post added at 04:33 PM ---------- Previous post was at 04:33 PM ----------
نسبت به asus
سلام دوستان
درمورد 3750 اگه کسی استفاده کرده توضیحاتی بده ممنون میشم.
کیفیت صفحه نمایشش چطوره؟
صدای اسپیکر؟
دوام باتری؟
این ریویو می تونه کمکت کنهنقل قول:
کد:http://www.notebookcheck.net/Review-Acer-Aspire-3750-2314G50MNkk-Subnotebook.52824.0.html
سلام دوستان
من می خوام 5750 بخرم یه چنتا سوال داشتم:
1-آیا 5750با گانفیگ i3وارد بازار شده،اگه شده قیمتش چنده؟؟
2-اگه با گانفیگ i3 وارد شده گرافیکش همون 540 هستش دیگه؟؟
3- 5750 با کانفیگ i3 چه رنگ هایی داره؟؟
4-از نظر صدای فن و صدای اسپیکر در چه حدی هستش؟؟
5-من می تونم این لب تاب رو از نمایندگی های شرکت سازگار تو شهرستان تهیه کنم؟؟
6-آیا مدل i3هم همون پورت های مدل i7 رو داره؟؟
7-اگه میشه مشخصات مدل i3 رو اینجا بگید
باتشکر
نسبت به asus