txd to wtd نیومده هنوز؟؟؟
راستی تو رو خدا اگه هندلینگ ادیتور پیدا کردین بدین،کچل شدم بس که گشتم و پیدا نکردم،یکی زبونش روسی بود یکی هم کار نمیکرد.
Printable View
txd to wtd نیومده هنوز؟؟؟
راستی تو رو خدا اگه هندلینگ ادیتور پیدا کردین بدین،کچل شدم بس که گشتم و پیدا نکردم،یکی زبونش روسی بود یکی هم کار نمیکرد.
اگه توی سایت های معتبر جی تی ای مثل GTAinside ، gtagaming یا... پیدا نکردی ، حتما اون ورژنی که می خوای هنوز ساخته نشده! راستی ببینم مشکل اون هندلینگ ادیتوری که می گی کار نمی کنه چیه؟ شاید بقیه بدونن مشکلش چجوری حل میشه...نقل قول:
سلام
من چند تا ماشین با برنامه SparkIV 0.6.2.2 گذاشتم چرا وقتی میرم تو بازی نیستن.
نمی دونم اصلا چجوری کار میکنه!!!!
این لینک دانلودش:
کد:http://www.gtainside.com/en/download.php?do=comments&cat=326&start=0&id=23910&orderBy=
سلام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب شاید گاهی اوقات اعصابتون از این خورد بشه که چرا ماشینا سرعت اصلیشونو ندارن و خیلی از ماشینایی که دانلود کردید با این که قابل مقایسه نیستن از ماشینای قوی تر از خودشون جلو میزنن . این مد که میخوام بهتون معرفی کنم هندلینگ برخی از این ماشینا رو واقعی تر کرده .
قابلیت های این مد :
- واقعی تر شدن واژگونی خودرو
- وزن واقعی خودرو ها
- شتاب واقعی تر
- قدرت کشش واقعی تر
- سیستم ترمز واقعی تر
- تعلیق بهتر
- و قابلیت های زیاد دیگر
خودرو هایی که شامل این مد میشوند :
-Lamborgini Murcielago LP 640
-Lamborghini Gallardo LP 560-4
-Porsche Cayman S
-Ferrari F430
-AUDI R8 4.2 FSI
-Koenigsegg CCX
-Bugatti Veyron 16.4
-Dodge Charger SRT8
-Nissan Skyline R34 GT-R
-Mitsubishi Lancer Evo VIII
-Ford GT
-Ferrari Formula 1
نحوه نصب :
در ابتدا شما باید ماشین لخواهتون رو نصب کرده باشید .
بعد با استفاده از NotePad فایل handling.dat واقع در Grand Theft Auto IV\common\data رو باز کنید . حالا فایل Custom Car Handling v1.txt هم که دانلود کردید باز کنید . حالا بستگی داره که شما ماشینتون رو جای چی ریخته باشید تا هندلینگ ها رو بریزید چون این هندلینگ ها بطور پیش فرض بجای همون چیزی که باید ریخته بشن قرار میگیرن . بر فرض مثال لامبورگینی گالاردو جای INFERNUS قرا میگیره اگه جای همین گذاشتین پس هندلینگی رو که نوشته لامبورگینی گالاردو هندلینگشو بر میدارید و توی handling.dat جایگزین میکنید اگه نه مثلا جای blista قرار دادین داخل فایل Custom Car Handling v1.txt اون هندلینگی رو که نوشته لامبورگینی گالاردو و اول هندلینگش نوشته INFERNUS این کلمه رو پاک میکنید و اسم ماشینی رو که جازگین کردید مثلا BLISTA رو جاش تایپ میکنید . اعداد و ارقام رو دست نزنید .
راهنما برای مبتدی ها :
برای جایگزین کردن هندلینگ پس از باز کردن handling.dat دنبال اسمی که ماشین جایگزین شده میگردید مثلا INFERNUS بعد کل اون لاین رو انتخاب و پاک میکنین .
کد:http://amodarya.persiangig.com/infernusdeleting.jpg
حالا لاین جدیدو از فایل Custom Car Handling v1.txt کپی میکنید و جای لاینی که توی handling.dat پاک کردید میریزید و Save میکنید . اگه با ارور زیر مواجه شدید روی handling.dat راست کلیک کنید و از میون سه تا گزینه ای که پایین وجود داره Read Only رو غیر فعال کنید و بعد OK کنید . حالا میتونید هندلینگ رو سیو کنید و برید تو بازیو حالشو ببرید .کد:http://amodarya.persiangig.com/infernuspasting.jpg
من یکی از کدهای این هندلینگ رو چک کردم کد مربوط به لامبورگینی گالاردو . خیلی عالی بود سرعتش مثل باد تند شده بود البته بگم کسایی که رانندگیشون خوب نیست دانلود نکنن چون هم خودشونو به کشتن میدن هم ملتو :دیکد:http://amodarya.persiangig.com/infernuserror.jpg
+ دانلود با حجم 394 کیلوبایت :
کد:http://amodarya.parsaspace.com/1250925948_RD21_Custom_Car_Handling_v1.zip
سلام ، میشه دقیقا به من بگید چجوری می تونم گرافیک بازی رو مثل عکس زیر کنم ، خیلی ممنون.:20:
لینک عکس :
کد:http://i81.servimg.com/u/f81/13/01/80/16/gta4_p10.jpg
سلام..
تو عکس بالا(پست محمدرضا) اون سرعت سنج اسکینشو اگه میشه برام بزار..
ممنون
با اخرین کیفیت بازی اینجوری می شه(من خودم با اخرین کیفیت بازی می کنم همینجوریه)..البته این فکر کنم تو رنگ بازی یکم دست کاری کرده..نقل قول:
بفرما :نقل قول:
کد:http://files.gtainside.com/downloads/ftpe/1249132456_SpeedometerIV_SkinPack_vol2.rar
تایید میشه :27:نقل قول:
من امروز رفتم این بازی رو خریدم
اما نمیدونم چجوری کرک کنمش ؟
اینم محتویات فولدر کرک :
منتظر کمک شما هستم.
مرسی
خوب منم تقریبا مشکلم همینجاست ، توی قسمت گرافیک همه چیز رو می تونم تا ته زیاد کنم بجز یه قسمت که اسمش View Distance هست و من فقط می تونم اون رو تا رقم 63 بالا ببرم و بیشتر از اون نمیشه ، من نمی دونم چجوری این مشکل رو حل کنم ، در ضمن مشخصات سیستمم از اون چیزی که بازی می خواد خیلی بالاتره...نقل قول:
لطفا راهنمایی کنین...
شما محتویات پوشه crack ok رو داخل پوشه اصلی بازی کپی کنید تا جایگزین شود.نقل قول:
من بعد از کپی کردن این فایلا چه فایلی رو اجرا کنم ؟نقل قول:
آیا باید به اینترنت متصل باشم ؟
اینم عکس فایل crack ok :
مرسی
بعد از نصب کرک باید Rockstar Games Social Club یا Launch GTA IV رو اجرا کنی و بعد وارد بازی بشی ، اصلا هم احتیاجی به اتصال به اینترنت نیست.نقل قول:
این بازی چه نیاز هایی داره ؟نقل قول:
من sp3 رو از رو dvd نصب کردم اما هنوز تو propery system نوشته sp2 آیا باید ریست کنم ؟
نیازی به نصب .net 3.5 هم هست ؟
آیا چیز دیگه ای هم می خواد ؟
راستی این ساختن اکانت آفلاین چیه ؟
من برای بازی و کرکش باید محتویات فولدر کرک رو تو فولدر اصلی بازی کپی کنم ؟
چیزی رو نباید تو فولدر offline کپی کرد ؟
مرسی
به نظر من اگه خود sp3 رو تهیه و نصب کنید خیلی بهتره ، من زیاد با نصب sp3 روی sp2 موافق نیستم ، بنظرم ویندوز قاطی میکنه.نقل قول:
من sp3 رو از رو dvd نصب کردم اما هنوز تو propery system نوشته sp2 آیا باید ریست کنم ؟
من که همچین چیزی رو نصب نکردمنقل قول:
نیازی به نصب .net 3.5 هم هست ؟
اصلا نیازی به ساخت اکانت نیست Skip Login رو بزن ، بعد توی صفحه ی جدیدی که میاد روی گزینه PLAY باید کلیک کنید.نقل قول:
راستی این ساختن اکانت آفلاین چیه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این بازی چندتا کرک داره که باید چندتاش رو توی فولدر اصلی بازی بریزید و چندتاش رو توی فولدر OfflineActivation Folder باید بریزید .نقل قول:
من برای بازی و کرکش باید محتویات فولدر کرک رو تو فولدر اصلی بازی کپی کنم ؟
چیزی رو نباید تو فولدر offline کپی کرد ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] + توضیح کامل کرک : فایل های : paul.dll - lang - OfflineActivation رو باید توی فولدر OfflineActivation Folder بریزید و باید فایل های : GTAIV - LaunchGTAIV - Paul.dll رو توی فولدر اصلی بازی بریزید.
من هنوز مشکل کرک دارم
بازی رو چند بار پاک کردم و دوباره نصب کردم چون درست کرک نکرده بودم.
من یه فولدر crack + help دارم :
تو فولدر crack ok این فایل هارو دارم :
توی فولدر other crack هم این فایل هارو دارم :
من بالاخره نمیدونم باید کدوم فایل رو کجا کپی کنم ؟
لطفا بگین که باید چه فایلی (نام فایل و محل اون) رو باید کجا کپی کنم.
با تشکر
من یه بار بازی رو اجرا کردم و بازی کردم که خیلی کند بود و هی ایست می کرد
اما وقتی الان می خوام بازی کنم این پیغام رو میده :
به نظر شما چی کار کنم ؟
با سلام خدمت
دوستان کسی نمیدونه چرا من فایل explosion.dat رو میریزم هیچ تغییر دز انفجار داده نمیشه و به همون صورت دفالت انفجار صورت میگیره؟
این کرکی که شما دارید باید در دو پوشه کپی بشه:نقل قول:
اول فلدر اصلی بازی ....بعد فلدری به نام offlineactivitation (تمام کرک ها رو در این دوفلدر کپی کنید)
سلام..نقل قول:
من همین مشکل شما رو داشتم ولی کرک 1.3 رو نصب کردم بعد پچ 1.3 رو نصب کردم درست شد..
لینکای کرک و پچ تو این تاپیک هست ..سرچ بزن
میشه راهنماییم کنیدنقل قول:
سلام:چطوری از مدها استفاده کنم.من نفهمیدم.مرسی
هر مدی یه readme داره شما طبق دستور ریدمی عمل(ریدمی رو با نوت پد باز کن )...نقل قول:
چند صفحه قبل يه سرعت سنج بود دانلود كدم ولي نمي دونم چي كار كنم
تو readme نوشته :
Use the Template to create your own Speedometer skin
سلام
مدی هست که بتونه پوستر های اتاق نیکو رو عوض کنه؟؟
منظورت خونه رومنه؟؟؟ مود اینجوری من ندیدم اما خودت میتونی تغیرشون بدی
آهان یادم اومد یه چیزی قبلا دیده بودم پوستر هارو خیلی مورد دار میکرد!
سلام دوست عزیزنقل قول:
اگه منظورت خونه رمنه پست زیر :
مورد دارم نیست همش معمولیه مناسب برای افراد +3 سال :دیکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3780513&postcount=416
اگه خونه رومن رو میخوای اونم ساختم ولی گفتم اینجا که هیش کی فایلای آدمو دانلود نمیکنه واسه همین نزاشتم اگه خونه اولو که اولای بازی هست میخوای بگو بزارم برا دانلود :11:
نقل قول:آره همون خونه اولای بازی رو میخوام:27:...ممنون:11:نقل قول:
سلام پچه ها تو رو خدا یکی کمک کنه من نمی دونم چطوری از مد ها استفاده کنم تو پست اول هم توضیح درستی نداده من مد دزدی از بانک و این چیزا رو دانلود کردم نمی دونم چطوری استفاده کنم تو رو خدا جواب بدید. فرمت فایل ها هم asi هست مترجم asi هم دانلود کردم ولی فقط یه فایل dll هست نمی دونم چیکارش کنم تو رو خدا کمکم کنید.
بابا تو رو خدا بگید چطوری باید این مد ها رو بریزم. تو پست اول هم توضیح درستی نداده.سر در نیاوردم مثلا یه مد دانلود کردم فرمتش asi بود چیکارش کنم؟؟؟؟؟کجا بریزم؟؟ تو رو خدا بگید.یا مد هایی هستند با فرمت های دیگه اونا رو چیکار کنم؟؟؟ چطوری بریزم؟؟؟؟؟ خواهش میکنم جوابم رو بدید؟!!!!
بابا تو رو خدا بگید چطوری باید این مد ها رو بریزم. تو پست اول هم توضیح درستی نداده.سر در نیاوردم مثلا یه مد دانلود کردم فرمتش asi بود چیکارش کنم؟؟؟؟؟کجا بریزم؟؟ تو رو خدا بگید.یا مد هایی هستند با فرمت های دیگه اونا رو چیکار کنم؟؟؟ چطوری بریزم؟؟؟؟؟ خواهش میکنم جوابم رو بدید؟!!!!؟!
بابا تو رو خدا بگید چطوری باید این مد ها رو بریزم. تو پست اول هم توضیح درستی نداده.سر در نیاوردم مثلا یه مد دانلود کردم فرمتش asi بود چیکارش کنم؟؟؟؟؟کجا بریزم؟؟ تو رو خدا بگید.یا مد هایی هستند با فرمت های دیگه اونا رو چیکار کنم؟؟؟ چطوری بریزم؟؟؟؟؟؟ خواهش میکنم جوابم رو بدید؟!!!!؟!
سلام ... نماز و روزتون قبول :11:
شاید برای شما هم پیش اومده باشه گاهی اوقات به این فکر افتاده باشین کاش میشد پوستر های داخل خونه اول نیکو رو بهترش کنید مثلا بچه های فامیل میان خونتون و GTA بازی میکنن یا برادر کوچیک تر از خودتون دارید و نمیخواید اون عکسا رو ببینه . خب اگه برای خونه دومی میخواین که پست زیر :
ولی اگه میخواین خونه اولی رو هم یه دستی به سرش بکشید همین پست رو دنبال کنید . تو این ادیت سعی کردم کاری کنم تصاویر بیشتر به بازی بیاد . برای همین بیشتر از تصاویری که خودم عکس گرفتم استفاده کردم و یه مورد از مجسمه آزادی و یه مورد هم یه عکس از نیویورک استفاده کردم و بقیه از خود بازی هست . امیدوارم که خوشتون بیاد.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3780513&postcount=416
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برنامه Spark IV رو باز کنید و بر روی Open کلیک کنید بعد به مسیر Grand Theft Auto IV\pc\data\maps\interiors\generic بروید و فایل brownstones.img رو باز کنید . اکنون بر روی کلید Import در بالای برنامه کلیک کنید . اکنون به مسیری که فایل romsbabepost1.wdr (موجود در فایلی که در لینک زیر دانلود میکنید) رو ریختید بروید و این فایل رو Import کنید . خب حالا Rebuild رو بزنید و بعد Save کنید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه برنامه رو ندارید از پست منفرد زیر دانلود کنید :
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3973308&postcount=645
راستی اکه دانلود کردی تشکر یادت نره (تشکر نکن دکمه تشکر رو بزن)+ دانلود با حجم 1.25 مگابایت :
کد:http://www.4shared.com/file/128254765/9b6101e9/New_Poster_For_Nikos_SafeHouse.html
بابا تو رو خدا بگید چطوری باید این مد ها رو بریزم. تو پست اول هم توضیح درستی نداده.سر در نیاوردم مثلا یه مد دانلود کردم فرمتش asi بود چیکارش کنم؟؟؟؟؟کجا بریزم؟؟ تو رو خدا بگید.یا مد هایی هستند با فرمت های دیگه اونا رو چیکار کنم؟؟؟ چطوری بریزم؟؟؟؟؟ خواهش میکنم جوابم رو بدید؟!!!!؟!
آقا محمد رضا تو رو خدا شما بگید چطوری از این مد ها مختلف استفاده کنم شما الان پست دادین جواب ما رو هم بدین خوب چی میشه مگه!؟؟؟؟؟
براتون سخته جواب ما رو هم بدید
:41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::4 1::41:
عزیزم چند پست پشت سر هم خلاف قوانینه (من که مدیر نیستم فقط یه توصیه دوستانه) جوابتونم براتون پیام خصوصی زدم . داشتم تو فروم سرچ میکردم تا پستامو براتون پیدا کنم و پیام خصوصی بزنم . برو پیام هاتو چک کن .نقل قول:
من هر وقت سوال کردم دوستان لطف کردن جواب دادن.چون مودبانه سوال کردم.ولی شما با 10 بار سوا هم نظم فروم رو به هم ریختید،هم جوری برخورد میکنید انگار ملت مجبورن جواب تو رو بدن.
آره سخته،ولی اگه کسی سوالشو یه بار بپرسه و صبر کنه جواب میگیره،هیچ کس وضیفه نداره جواب بده.ولی دوستان لطف میکنن جواب میدن همیشه.نقل قول:
براتون سخته جواب ما رو هم بدید