معمولی دیر بر ندار یعنی جوری نگه ندار که کلاچ درگیر باشه زیادم زود بر ندار :دینقل قول:
احتمالا :21:
Printable View
معمولی دیر بر ندار یعنی جوری نگه ندار که کلاچ درگیر باشه زیادم زود بر ندار :دینقل قول:
احتمالا :21:
سلام دوستان
من ديروز ماشينو بردم تعميرگاه :
شستشوي سوزن انژکتور ، شستشوي دريچه گاز ، تعويض روغن گيربکس
مورد دوم و سوم رو حتما بهتون پيشنهاد ميکنم . الان که پامو از روي گاز برميدارم خيلي آروم و نرم ماشين سرعتش کم ميشه :31: روغن گيربکس هم توتال 80دبليو 90 ريختم اولش يه ذره اذيت کرد ولي الان خيلي عالي شده دنده هم نرم جا ميره
:46::11:
دوستان من فعلا بيخيال شدم تا دهه زجر صبر ميكنم يحتمل شرايط فروش بهتر بشه طبق روال همه ساله كه بخاطر دهه زجر و همچنين بخاطر اينكه اخره ساله حسابي با مشتري راه ميان.
ايشالا يه سمند بنزيني EF7 ميگيرم.
محتوای مخفی: حالا
الان ایران خودرو طرح رنگین کمان با جایزه ی ویژه ی سوزوکی کیزاشی گذاشته و حسابی تخفیف دادهنقل قول:
مثلا ال 90 1 ماه پیش برادرم خرید 16.200.000 الان شده 15.550.000
نقل قول:
یک ماه پیش قیمتش 15.285.0000 بود نه 16 تومن. 16 تومن قیمت دوگانه ش بود. گرونش کردن
اخه يكي از رفيقام ميگفت ايرانخودرو تو طرح دهه زجر ماشين با پلاك 91 ميده :5:
چون تو 2 ماهه اخر سال مشتري كم ميشه از طرفي اينا ميخان تا قبله عيد همه ماشين هارو تو پاچه ملت كنن بخاطر همين از هر ترفندي استفاده ميكنن:46:
نقل قول:
معمولا روند این بوده که 20 اسفند به بعد اینگونه میشه که مدل رو 91 میدن ولی گاها بوده مواردی که تو شرایط خاص یک مدل بالاتر دادن
15.285.0000؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!:18::18:نقل قول:
عزیزم میشه بگی این قیمت رو از کجا اوردی. فقط یک منبع یا ادرس نشون ما بده که 1 ماه پیش قیمتش این بوده ما هم دو هزاریمون بی افته!!!
لابد تو خود سایت ایران خودرو که 16.100.000 تومن زده بود اشتباه زده بود یا 1 میلیون تخفیف میدادو ماخبر نداشتیم و رفتیم 16.200.000 خریدیم!!!
دوستان امروز تصادف کردم و متاسفانه یه ماکسیما از سمت راست پیچید سمت من و سپر ماشینم شکست :41: سپر جلوی ماشین از قسمتی که پلاک نصب میشه شکسته و افتاده. الان خونس اون تیکش و فکر نکنم دیگه بشه کاریش کرد و باید سپر رو به کل عوض کرد. کسی می دونه خرجش چه قدر میشه؟!
الان عکس هم گرفتم ازش:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از تصادفت متاسفم
فکر کنم سپر سمند حدود 200 تومن باشه
نقل قول:
خرجش تا 200 هزار تومن میشه.تعویض سپر با هزینه رنگ سپر
دوستان درست گفتن با هزینه رنگ حدود 200 تومن میشه ! فقط یه راهنمایی بهت بکنم چون این بلا سر خودم اومده و سپر ماشینمو عوض کردم تجربه دارم . سپر ماشینتو کامل باز کن و داخلش کل قطعات پلاستیکی که هست در بیار چون وقتی سپر چدید بخری این قطعات رو نداره و باید جدا بخری که 20 - 30 تومن هزینه داره ولی شما نگاه کن ببین هر چی توش سالم مونده باز کنی تا مجبور نشی دوباره واسش پول بدی ! انشاا... که دیگه تصادف نکنینقل قول:
بردم نمایندگی ایران خودرو امروز. 140 تومن سپر + 100 تومن پوله رنگ. البته کارت طلایی دارم و پولی نمیدم واسش. فردا قراره کارشناس بیاد تایید کنه و 2 روز هم باید اونجا بخوابه ماشین
مگه با چه سرعتی تصادف کردی؟نقل قول:
یاد پراید افتادم وقتی عکس رو دیدم جدا انقدر کیفیت سمند اومده پایین؟
نقل قول:
اگه سرعت کم بوده باشه که اتفاقی نمیفته اگرم زیاد باشه که سمت راست ماشین کلا به فنا میره حالا این داشمون چجوری زده خدا میدونه :13:
=============================================
امروز تو سمند LX یکی از بچه ها نشستم مدل 89 بود ازش پرسیدم 16 سوپاپه گفت نه ولی انصافا شتابش خوب بود.
فرمونش خیلی نرم بود طوری که با انگشت کوچیکه میچرخید صندلی و تو دری همه چرم بود و آینه بقل برقی بودن تا استارت زد جفتش باز شد و کروز کنترل هم داشت.
ازش سوال کردم خیلی راضی بود ولی یه جورایی بد شانسی آورد اگه 2 ماه دیرتر میگرفت ایربگ داشت.
نقل قول:
ایشون تصادف کرده اینطوری شده من بگم باورت نمیشه ،
تگرگ گرفت حدود 1 ماه پیش و زد رنگ سپر رو کامل بلند کرد
نقل قول:نقل قول:سرعتی نداشتم. رو به روی سفارت انگلیس قبل از میدون فردوسی تو لاین 3 در حال حرکت بودم و سرعتمم 20 بود که یه ماکسیما از سمت راست پیچید سمت من و از در عقبش تا سپرش کشیده شد به ماشین من و سپر ماشینم این بلا سرش اومد و ماشین اون هیچیش نشد:31:نقل قول:
کلا اکثر ماشینای ایرانی کیفیت پایینی دارن و ارزش خرید ندارن که یه موردش سمنده
دلیلشم نبود رقابته درسته
دوستان به نظرتون سمند EF7 بنزینی بهتره یا سورن ELX ....؟؟؟
اگه واقعا موتور EF7 خوبه پس چرا روی سورن نمیزارن...؟؟؟:13:
اگه راهنماییم کنین ممنون میشم :11:
من خودم شخصا قیافه سورن رو نمیپسندم ولی داخل اتاق ELX خیلی زیباتر شدهنقل قول:
در مورد موتور هم من اینطور برداشت میکنم که هیچوقت نمیان یک خودرو رو تکمیل و با بهترین شرایط بدن بیرون چون باعث کاهش فروش سایر محصولات و خوابیدن خط تولید سایر محصولات میشه
من همیشه خودم میگم چرا نمیان همین سمند EF7 رو خود کارخونه کروز کنترل و دنده اتوماتیک و سانروف و چرخ های عقب دیسکی و ... رو روش قرار بده ، فکر میکنم مهمترینش همین باشه که محصول کامل ممکنه متضررشون کنه تو تولید سایر محصولات
ای بابا بین محصولات ایران خودرو تنها همین سمند با بودجه ما و چیزی که از یه ماشین میخواهیم هست که اونم مثل اینکه کلا فاکتور کیفیت رو ازش حذف کردن
منم با داخل سورن خیلی حال میکنم .نقل قول:
از وقتی که سمند تاکسی شده تزئینات داخلش خیلی برام یکنواخت شده:13:
اگه سورن با موتور EF7 تولید میشد تو انتخابش یه لحظه هم شک نمیکردم :46:
رفیق اینکه کیفیت ماشین های ایرانی پایینه شکی توش نیست ولی رسیدگی به ماشین خیلی مهمه من الان یه پراید 141 دارم که 4 ساله داره کار میکنه و بیشتر از 60000 کار کرده و خداروشکر هیچ وقت منو لنگ نزاشته و جز آب و بنزین و روغن و جلو بندی و تسمه هیچ خرجی نداشته.نقل قول:
خدایی از پراید بی کیفیت تر که پیدا نمیشه ولی با کمی رسیدگی میشه از همین پراید درحد بنز کار کشید :46:
منکه شخصا رو ماشین خیلی حساسم یه جورایی مثه ناموسم میمونه :31:
سورن ای ال ایکس که خیلی سر تر از سمند ال ایکس ef7 هست و یه موتور خوب در سمند نمی تونه چیز هایی مثل ایربگ دوم.چهار چرخ دیسک.ایمنی و استاندارد بالاتر.نفوذ صدای کمتر.تهویه اتوماتیک و ظاهر زیباتر رو جبران کنه. این طور که ایران خودرو گفته تا مرداد 91 سورن ای ال ایکس رو هم با موتور ef7 تولید خواهد کرد که البته تا حرف ایران خودرو عمل بشه سال 93 هم تحویل شده.
من خودم هم الان 2 ماهی هست موندم سورن ELX بخرم یا ام وی ام 530 هر کی هم یه چیزی میگه.
چی بگم والا :13:نقل قول:
اخه یه موتور عوض کردن که انقد ادا اصول نداره که...!!!
حالا اگه ممکنه از 0 تا 100 به موتور EF7 و موتور XU7 نمره بدین میخام بدونم چقد اختلاف دارن :20::11:
اگه واقعا اختلاف ناچیز باشه همون سورن ELX میگیرم.
شتاب موتور EF7 بنزینی : 13.5 ثانیهنقل قول:
حداکثر سرعت موتور EF7 بنزینی : 189 کیلومتر درساعت
مصرف ترکیبی : 8.1 لیتر در صد کیلومتر
شتاب موتور EF7 گازسوز : 14.2 ثانیه
حداکثر سرعت موتور EF7 گازسوز : 180 کیلومتر بر ساعت
مصرف ترکیبی : 8.8 لیتر در صد کیلومتر (گاز)
شتاب موتور XU7 بنزین سوز : 11.9 ثانیه
حداکثر سرعت همین موتور : 185 کیلومتر بر ساعت
مصرف ترکیبی : 8.6 لیتر در صد کیلومتر
نقل قول:
اطلاعات بالا اطلاعاتی هست که سازنده خودرو میگه ولی من شخصا خودم با سمند EF7 پایه گازسوز تو اتوبان فرودگاه امام خمینی 210 کیلومتر رفتم البته روی بنزین زده بودم و با بنزین داشت میرفت نمیدونم چطور اینا میگن 180 کیلومتر سرعت میره در صورتی که خیلی بیشتر میره ، فکر کنم اطلاعاتی که میدن بیرون عملی تست نشده و الا خیلی تفاوت داره به نظر من با این مشخصات
از نظر شتاب هم که به نظر من خیلی سرتر از سایر موتورهایی هست که روی این خودرو کار گذاشته شده
موتور 16 سوپاپ و شتاب خیلی عالی
ببین عزیزم این چیزیه که سازنده خودرو اعلام کرده و در شرایط استاندارد گفته انقدر میره و مطمئن باش یه چیزی هم روش گذاشته و اینو گفته.نقل قول:
در خیلی از ماشین ها امپر سرعت تا 20 کیلومتر در ساعت هم بیشتر از حد واقعی نشون میده.
به هر حال نمی دونم مشکل از کجاست اگه به 200 تای شماست من خیلی شنیدم که با همین سمند معمولی هم 220 تا میرند
هر جایی رو شما نگاه کنید این امار رو میدن خیلت راحت این امار کاملا درسته
شتاب موتور xu7 خیلی بهتر از ef7 هست سرعت ها هم همین جور
نقل قول:
در مورد سرعت که فکر میکنم دقیق باشه چون با GPS موبایل هم من اندازه گرفتم دقیق بوده البته 3 الی 4 کیلومتر اختلاف داشته و GPS کمتر نشون داده ولی نه بیشتر بطوری که مثلا 120 کیلومتر که میری و آمپر خودرو 120 رو نشون میده GPS موبایل 116 117 نشون مدیه
اطلاعات کامل رو خود شرکت ایران خودرو زده ولی باز هم به نظر من این ها در عمل چیز دیگه ای هستند
کد:http://www.ikco.com/fa/default.aspx
این درستنقل قول:
ولی منظور من این بود که مثلا من خودم سمندی که دارم مال 84 هست وقتی بیام توی این شرایط تصادف کنم با سرعت 20 تا سپر ماشین یه سمتش نمیشکنه فقط فرو میره یا فوق فوقش رنگش میره ولی سمندی که الان اومده بیرون اونقدر از کیفیت سپر زدن که وقتی با این سرعت تصادف میکنی میشکنه
فردا ماشینم رو تحویل میدن. از سپرش عکس می گیرم ببینید چه جوری در آوردنش
نه اتفاقا اینطور نیست :31:نقل قول:
من نظر تعداد کثیری از اهل فن و اونایی که با هردوش کار کردن جویا شدم و میتونم بگم موتور EF7 از XU7 بهتره هم از نظر شتاب هم مصرف سوخت هم تاپ اسپید :46:
حتی اکثرا مدعی بودن اون حالت تنبلی که تو سمندXU7 احساس میشه در موتور EF7 به هیچ وجه وجود نداره.
این هم کلیپ مقایسه EF7 با XU7
من خيلي اينکاره نيستمنقل قول:
ولي يک سري سوال از شما داشتم
1- عمر و کارکرد هر دو ماشين تقريبا برابره ؟ (مسلما الان سمند 84 من ديگه شادابي 6 سال پيش رو نداره ):13:
2- تا اونجايي که من ميدونم بالا يا پايين بودن شيشه هاي ماشين توي سرعت اون خيلي تاثير داره که اين عامل رعايت نشده:41: (نه در مورد راننده و نه در مورد شاگرد)(حداقل اون دوتايي که ما واضح ميبينيم)
منم قبول دارم که اي اف سون خيلي موتور شاخيه ولي اين ايکس يو سون توي فيلم انگار با بقيه فرق ميکنه:27: چرا راه نميره؟؟
اختلاف دارن ولي نه ديگه اينقدر (بعد از حدود 22 ثانيه اختلافشون به 4 ثانيه ميرسه)(از رو پرايد دوميه)
کلا فيلمه يه جوري نيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه کلیپ همینه که توی تاپیک پایه گاز سوز بود که من اونجا هم اشاره کردمنقل قول:
عمر هر دو ماشین یکی نیست
در نیتجه اختلاف به این وحشتناکی وجود نداره
دوستان ماشینم رو امروز تحویل گرفتم. واقعا افتضاحه. رنگ سپر از رنگ بدنه تیره تره :41: اصلا خوب در نیاورده. تازه 154 هزار تومن هم فرانشیز گرفتن. همین پولو اگه می دادم بیرون خیلی بهتر در میاوردنش. حالم گرفته شد. چی کارش کنم؟:41:
عکس بگیر ببنیم چه کار کردهنقل قول:
در کل اگه با پالیش کردن درست نمیشه
خب برو شکایت کن
الان که شبه نور نیست فردا عکس میگیرم می زارم شما هم نظر بدین.:41:نقل قول:
والا در مورد عمر موتور EF7 نظر قطعی وجود نداره به هر حال جدید هستش و به زمان نیاز داره تا خودش رو کامل نشون بده ولی منکه شخصا ماشین ایرانی رو بیشتر از 5 سال نگه نمیدارم .نقل قول:
در مورد اون فیلم هم با شما موافقم تفاوت دیگه انقدر که تو فیلم نشون داد فاحش نیست چون سمند قرمز از سفید قدیمی تر هستش به همین خاطر انقد ضعیف عمل کرد ولی در شرایط مساوی بازم EF7 با اختلاف نه چندان زیاد بهتره.
همینکه اون حالت لش و تنبلی از بین رفته به نظرم عالیه :20:
انقدر درگیر بودم وقت نشد عکس بگیرم از سپر. چند تا صافکاری و نقاشی نشون دادم گفتن سپر بی کیفیت انداختن... فقط می تونم بگم دزد تر از ایران خودرو ندیدم.
دوستام این سمندهای جدید که میزنن و خطرای عقبش عوض شده و مه شکن جلو هم ندارن ! اسمشون چیه؟
فکر میکنم یه همچین چیزی روی گلگیرشون دیدم نوشته بود sel