سلام دوست عزیز اگه ازشاتل سرویس میگیری خودش مودم- زاکسل- پیشنهادباقیمت مناسب با سرویسش همخونی خوبی داره.
Printable View
سلام دوست عزیز اگه ازشاتل سرویس میگیری خودش مودم- زاکسل- پیشنهادباقیمت مناسب با سرویسش همخونی خوبی داره.
سلام دوستان
نظرتون چیه درباره این مودم ؟ TP Link TD-8951
این مودم بهتر از W8901 هست؟؟
سلام من 8951 رو دارمنقل قول:
بردش خوبه
ولی وقتی با موبایل می خوام استفاده کنم سرعتش از 30 کیلوبایت بیشتر نمیره در صورتیکه پی سی با 300 کیلوبایت دانلود میکنه...
اشکال از گوشیتون هست احتمالا.گوشیتون چیه؟نقل قول:
سلام- تنظیماتشو انجام بده - بهتره درحالت -pppoe-قراربدی تا مودم باسیستم ست بشه. شرکتها فقط مودم در حالت اتومات تنظیم میکنن.
سلام
من یه مودم دی لینک با 4 سوکت لن دارم و برای اتصال با ایسر 5755 مشکل دارم
اما نوت بوکم یه دفعه تا یه جاهایی پیش می ره و بعد میگه کانکت تایم اوت هست و یه دفعه دیگه میگه سوکت رو نمی خونه
خب حالا باید چه کار کرد
فریم ویر مودم رو آپدیت کنید و مودم رو ریست کنید و مجددا کانفیگ کنید
درست نشد از یک کانال دیگه برای وایرلس استفاده کنید
سلام
من یه مودم می خوام که به پی سی وصل شه و بین دو دستگاه بی سیم اینترنت رو به اشتراک بذاره. خیلی نمیخوام خرج کنم ولی یه مدل با کیفیت به من معرفی کنید.
باید مودم وایرلس بخرین
مدل 8101g است از برند tplink یک پورته حدود 50 تومن باید باشه
درسته. فروشنده به من 8151 معرفی کرد 57 تومن اینها چه فرقی با هم دارند؟من فقط می خوام از نظر برد کم نیاره و کیفیتش هم همینطور.
نقل قول:
اینی که گفتم سری g است و در محیط بسته تا 125 متر بدون افت پهنای باند برد داره در محیط باز بیشتر میشه و برای کاربرد خونگی کافیه با ترنسفر ریت 54mbps
منم به اون راضی ام ولی چون قیمتاشون یکیه(هر دو 57) کدوم بهتره که اونو بگیرم.
شما کدوم مدل رو پرسیده بودین ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هر دو تا تو دیجی کالا 57 موجوده.
کدوم شد آخر؟
8151n بهترهنقل قول:
هم سری n است و برد بیشتری داره تو وایرلس و هم ترنسفر ریست بالاتری
و امکانات بیشتری هم داره
با سلام .ببخشید یه مودم بهم معرفی کنید که با فضای بسته حداقل ۳۰۰ متر برد موثر داشته باشه.و از لحاظ امکاناتم کمو کسری نداشته باشه .سری n چطوره؟ با تشکر
یا سلام و عرض خیته نباشید
دنبال به مودم Wireless هستم که حداقل تا 2 همسایه بغل دستی مو به راحتی ساپورت کنه ! ( 100 متر )
قیمت هم زیر 100 T باشه ! ممنون
مودم tpln 8960n برای شما مناسبهنقل قول:
شما هم همون مدل tplin 8960n خوبه براتون قیمتشم زیر 100 تومن استنقل قول:
با تشکر از شما .معذرت می خوام از این بالاترم هست؟ اگه هست چه مدلی و چه قیمتی؟
از این باالاتر هم هست ولی برای شما کاربرد نداره
سلام
دوستان چه مودمی خوبه واسه ای دی اس ال میخوام بی سیم باشه؟
تا چه قیمتی؟8960 تی پی لینک عالیه و حدود 85 تومانه.نقل قول:
سلام بودجتون ؟نقل قول:
در حد 30 تومن میشه یک مودم معمولی خوب گرفت که چند سال کار کنه؟
در حد 30 الی 35 تومن میتونی مودم tplin 8817 بگیری که وایرلس نیست یک پورت لن داره و یک یو اس بینقل قول:
سلام
بنده یک مودم تک پورت usb دارم.میخوام اینترنت را در خانه 200 متری با تلویزیون هوشمند و موبایل و لپتاپ شر کنم.لطفا بفرمایید چی بگیرم.بودجه هم هرچی کمتر بهتر!:46:
مثل اینکه کسی تحویل نمیگیره!:31:
بذارم خودم شروع کنم.طبق سرچی که کردم به این مدلها رسیدم.لطفا راهنمایی کنید و فرقشو بگید.
TD-W8151N
DSL N-10
اگه خیلی فرق نداره ارزونتره را بگیرم؟
مدل اولی از برند tplink انتخاب خوبیه
سلام.
من یه مودم ADSL وایرلس دارم. از مارک D-Link . یه روز که پسرخالهام اومد خونمون. بدون اینکه از من پسورد بگیره به کانکشن وایرلسم با مبایل وصل شد. بهم گفت که تمام مدوم های D-Link و TP-Link این موشکل رو دارن. میخواستم بدونم دلیلش چیه؟ اصلا راهی داره که جلوی این کار رو گرفت؟
این سوال رو جای دیگه تو این فروم پرسیدم، 50 نفر دیدن ولی کسی جواب نداده.
سلام
مودم adsl alfex کجایی هستش ؟ مودم خوبی هستش یا نه ؟
قیمتش الان چنده ؟
ممنونم.نقل قول:
یه planet awd 4401 سالم کارکرده پیدا کردم.
نظرتون چیه؟
planet من زیاد کار نکردم tplink زیاد کار میکنم و راضیم
تشکر میکنم.دوستان دیگه اگه میشه راهنمایی کنند.میخوام بخرمش!:23:نقل قول:
سلامنقل قول:
اصلا شما پسورد گذاشته بودی برای وایرلسش ؟ (چون نگفتی پسورد گذاشتی) بعدشم با کابل لن مودم به کامپیوتر وصل نبوده ؟ اگر اینطوری بوده که لابد رفته تو تنظیمات دیده پسورد رو
این که مودم های tp-link مشکل دارن حرف خنده داری هست این همه کاربر تو دنیا و خودم از این مودم ها استفاده میکنن مشکلی هم ندارن
سلام بچه ها
من یه مودم t-link 8817 دارم تا حالا با ویندوز xp کار میکردم مشکلی نداشتم الان ویندوزم رو عوض کردم و 7 win نصب کردم ولی مودم رو نمیشناسه هم با Lan تست کردم وهم با USB هیچ کدومو نمیشناسه
درایور جدیدش رو هم از سایت tp-link گرفتم باز هم نمیشناسه . علامت تعجب زرد رنگ رو کانکشن قرار میگیره
یک مودم tp-link از دوستام گرفتم رو سیستمم نصب کردم مشکلی نداشت
ممنون میشم اگه کمکم کنید
کسی تا حالا alfex نداشته ؟ :41:نقل قول:
قیمتش رو کسی نمیدونه ؟:20:
شما یک عکس از دیوایس منیجر سیستمتون بدیننقل قول:
درایور لن نصب باشه و مودم رو ریست و دوباره کانفیگ کنید
برای اتصال با یو اس بی باید درایور یو اس بی نصب بشه بعد مودم رو مجددا کانفیگ کنید
سلام
بنده بالاخره یه 8951 خریدم:8:.ضمن تشکر از راهنمایی های خوبتون :12:
خواهش میکنم بفرمایید چرا سرعت وایرلسم اینقدر پایینه؟
قدرت سیگنال فوله ولی سرعتم خیلی کمه!