صبا نت میگن به درد بازی نمیخوره ولی سرویس 1mg میگن سرعت دانلود 120-180 است 15000 هزار تومن هم بیشتر نیست ایا این بهتره یا سرویس های شاتل در حد همین قیمت در ضمن eco 128 شاتل چه سرعت نرمالی داره
Printable View
صبا نت میگن به درد بازی نمیخوره ولی سرویس 1mg میگن سرعت دانلود 120-180 است 15000 هزار تومن هم بیشتر نیست ایا این بهتره یا سرویس های شاتل در حد همین قیمت در ضمن eco 128 شاتل چه سرعت نرمالی داره
اکو 128 را معمولا 512 میبندن که سرعتش حدود 64 هست!نقل قول:
من الان اکو 128 دارم ولی 512 بسته شده!
اگه همون 128 باشه سرعتش16 هست!
Eco-128 شاتل برای من معمولا سرعت 64 هست.
سرویس 1mb صبا با 2gb ترافیک در ماه! 18900 هست، تا اونجایی که من شنیدم سرعت شبانه در حد چند کیلوبایته!!!
حالا اگه سرعت روزانه 180 هم باشه چه فایده داره وقتی ترافیک ماهیانه 2 گیگ باشه و سرعت شبانه هم افتضاح باشه :13:
عزیز تو سایت صبا نت که زده 2mg 17000نقل قول:
1mg 15000 ولی فک کنم بدون مالیات نوشته
اره بدون سه در صد مالیات و عوارض و آبونمان هست!نقل قول:
اینجا که نوشته ا مگ 18900
کد:http://sabanet.ir/service_price.htm
سلام
داداشم روز یکشنبه هفته قبل از پارس آنلاین سرویس 256 گرفته،سرویس دیروز وصل شده،اگه بخوام از شاتل سرویس بگیرم امکان داره؟اگه سرویسو قطع کنم تموم پول رو برمی گردونن؟
دیگه به دردسرش نمی ارزه!نقل قول:
نه! پولی بهت نمی دن...
مگه مشکلی داری با سرویست؟!
سرعت دانلود سرویس 256 شاتل چنده؟(اگه همزمان چند تا فایل دانلود کنی)-
256 اکو حدود 32 هست!نقل قول:
128 و 512 اکو هم 64 :31::27:
با پارس آنلاین مشکل داری؟من شاتل تو اون مرکزی که می خوام گیرم نیومده می خوام اگه پارس آنلاین خوبه فعلا پارس آنلاین بگیرمنقل قول:
نقل قول:
از نظر سرعت پارس انلاین فکر کنم خوب باشه ولی الکی ازت حجم کم میکنه!
یکی از دوستام قبلا داشت 128 سرعتش خوب بود نوسان داشت! ولی یکدفعه چند روز مانده بود به پایان دوره اش دید 300 400 مگ الکی پریده!
از چند نفر دیگه هم شنیده که الکی حجمشون را از دست داده بودن!
سلام دوستان
هنوز هم پیش شماره 7532 ساپورت نمیشه ؟
پیشنهاد شما برای من چه شرکتیه؟تا 30 35 تومن در ماه حاضرم پول بدم اما سرعت و حجم دانلودش خوب باشه.فعلا که نمی تونم برم شاتلنقل قول:
دوستاني که از شاتل سرويس اکو دارند وارد پنل خودتون بشيد و يه پيام مي ياد مبني بر اين که دو گيگ به سرويس هاي ارت داده شده و به سرويس هاي اکو در صورتي که شما دست به جيب بشيد و مبلغ 9250 تومن يک گيگ اضافي خريد کنيد بين تاريخ هاي 4/9 تا 19/9 مي تونيد از دو گيگ رايگان استفاده کنيد و اين تبيضي هست که شاتل براي اکو قائل شده
دوستان محبت کنند با شاتل فردا تماس بگيرند همه تماس بگيرند و از شاتل گله کنند به خاطر اين تبعيض يعني شما اين ماه بايد ده هزار تومن از جيب بدهيد که بعد دو گيگ به شما بدهند و اين خيلي بي انصافي هست که تبعيض قائل مي شن بين سرويس ها من خودم فردا پيگير قضيه هستم ساير دوستان هم پيگير باشند
با تشکر
فکر نکنم حالا حالا ها ساپورت بشه! بجز امین نت ...نقل قول:
کدام مرکز هستی؟!نقل قول:
پیشنهادی ندارم!(والا به بکی از بچه ها همین تاپیک گفتم داتک بگیره الان شاکی هست ازش)
دوستان من مخابرات كلبه هستم امين نت دارم بدليل مشكلاتي كه داره رفتم براي شاتل ولي پورت خالي نداشت خواستم موقتاًپارس آنلاين بگيرم اگر منطقه ماراساپورت كنه ولي يكي از دوستان در باره اين isp گفته حجم را كم ميكنه حالا موندم كه چكار كنم فكر مي كنيد تا زمانيكه راه شاتل باز بشه از كجا سرويس بگيرم؟؟؟؟؟
کسي تماس گرفته يا نه ؟نقل قول:
من خودم صبح تماس گرفتم با اقاي چراغي ولي متاسفانه هيچ کسي پيگير اين قضيه نيست که چرا دو گيگ هديه دادند اين ماه به آرت ولي به اکو هيچي تخصيص داده نشده است با اين که سرويس هاي آرت در ماه هشت روز رايگان دارند و ...
چند نفر کاربر اکو اينجا داريم؟نقل قول:
متاسفانه هيچکس همکاري نمي کنه
من از امین نت دارم...اما خودت میدونی که چه وضعیتی داره!نقل قول:
هر چی هم بهشون میگم میندازن گردن خط ها که فیبر نوری هست...
كسي اطلاع نداره كه مقطعي بايد چيكار كنم؟؟؟؟؟نقل قول:
سلام
لطفا پيكربندي(CONFIG)مودم DLINK 2520U توضيح دهيد.
راه اندازي Adsl / خريد مودم - نصب مودم-رفع عيب مودم:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=244418
آدرس پارس آنلاين توشيرازكجاست؟؟؟ توسايتش نديدم
سلام. یک برگ کاغذ به دستم رسیده مربوط به شرکتی به نام قاصدک رایانه پارس. نه شماره ثبت داره نه چیزی. آدرس داده که چهارراه ملاصدرا هست. اما خودم نرفتم قیمت هاش به نظرم رویاییه به خصوص اینکه اینترنت 1mb رو با محدودیت 5 gig ماهی 29 هزار تومان میده. گفته که از 12 تا 7 صبح هم رایگانه! می خواستم بدونم کسی این شرکت رو می شناسه؟ کسی ازش اینترنت داره؟
نه سایتی دارن نه چیزی.
سلامنقل قول:
آدرس دفتر مرکزی پارس آنلاین:خیابان عفیف آباد-مجتمع تجاری حافظ-طبقه دوم-واحد 6-تلفن:6288711
شرکت رهپویان مهر گستر تارا جنوب(نمایندگی پارس آنلاین):خیابان ملاصدرا-کوچه 7-ساختمان صبا-طبقه 3-واحد 5-تلفن:2344150
باتشكر ازشمانقل قول:
همانطور كه قبلا گفتم ميخواستم شاتل بگيرم ولي پورت خالي نداشت بصورت مقطعي ميخوام پارس آنلاين بگيرم تا راه شاتل باز بشه نظرتون چيه؟؟؟ شناختي دارين يانه؟؟؟؟؟
سلام دوستان
من از لاوان سرویس 128 سه ماه با 5 گیگ ترافیک گرفتم 1 سالی هست دارم استفاده میکنم .حالا که قیمت شاتل دیدم همین سرویس که من 31000 تومان گرفتم زده 29.900 و 1 تا 7 که نوشته رایگان هست بنظر شما کوچ کنم به این شرکت .همین امروز اشتراکم به لاوان شارژ کردم :41::13: دیر دیدم قیمت های شاتل من پیش شمارم 635 هست
لاوان شبانه نداره نه بجز سرویس گلد!؟:13:نقل قول:
خوبی 128 اکو هم اینه که 512 میبندن...:8:
البته مرکز دستغیب هم پورت خالی نداره فکر میکنم!:27:
با سلامنقل قول:
دوست عزیز من تا 6-7 ماه پیش،قبل از اینکه قیمت ها رو تغییر بده از لاوان سرویس می گرفتم و بنظر من پشتیبانیش از همه مرکزها بهتر بود!
و همینطور باید بگم که نسبت به بقیه مرکزها حجم کمتری رو حساب می کنه!!!
سه ماه صبانت بودم که بهتر هیچی در مورد هیچیش نگم چون اصلا هیچ چیزی ندارن که آدم بخواد ازش تعریف کنه!
بعد از صبانت می خواستم بیام شاتل که گفتن 1 ماهی طول می کشه تا پورت خالی براتون آماده بشه!
بالاخره پس از کش و قوس فراوان اومدیم از فن آوا سرویس گرفتمو فعلا تو این دو هفته 20 دقیقه قطعی داشته!
سرویس 256 سه ماهه 5 گیگ دارم که هرشب(2-7) 900 مگ دانلود می کنم!!
در اینکه لاوان قیمتش از بقیه جاها بیشتر که شکی نیست ولی در این هم که پشتیبانیش واقعا عالیه و خیلی زود کار مشتری رو راه می ندازن هم نمی شه تردیدی داشت!!
نگیرین سنگین تره!!نقل قول:
اگر قیمت رو هم ملاک انتخاب قرار ندیم(که همه این رو ملاک قرار می دن)،به نظر من که الان تجربه همه رو بجز امین نت و شاتل رو دارم (ولی دوستام از این دو تا مرکز هم دارن) اولویت به این ترتیب میشه:
1-شاتل
2-فن آوا
3-ماتریکس
4-لاوان
5-صبانت
6-پارس آنلاین
7-امین نت
8-همیارنت
این لیستی که شما می گین رو من هم دارم!نقل قول:
حیف که اسکنر ندارم وگرنه همینجا آپ می کردم تا همه ببینن!
تاحالا کسی رو ندیدم که از اینجا گرفته باشه! حتی کسی نمی دونه که نماینده چه شرکتی هستن؟!!
اما تجربه اینو ثابت کرده که توی شیراز هر مرکزی که تازه میاد اولش خیلی بد کارشو شروع می کنه و قطعی زیاد داره چند ماه بعد سرویساش به حالت طبیعی نزدیک تر می شه!!
حیف که دیگه دانشجو نیستم و گرنه هر هفته دو سه روز می رفتم ملاصدرا و زودی ته توش رو در میاوردم!! :D
با سلام ... :11:
چرا تو نظر سنجیتون همیار نت رو نگذاشتید ؟!
من از صبا و لاوان قبلا میگرفتم ...
صبا سرعتش خوب بود ولی قطعی زیاد داشت ...
لاوان سرعتش پایین بود ولی قطعی نداشت ...
ولی الان که از همیار میگیرم هم سرعتش بالاتره و هم قطعی تا حالا نداشته ...
رای من همیار نت ...
128-256 رو ماهی 15 میگیرم با سرعت دانلود حداقل 35 کیلو بر ثانیه ... تا 60 نیز میرسه گاهی اوقات ...
درود
دوستان عزیز
فقط خواستم عرض کنم از هر شرکتی که دوست دارید سرویس بگیرید، هر شرکتی ...
بجز همیار
همین.
دلیلش چیه؟!:31::27:نقل قول:
امین نت هم اضاف کن بهش:27::31:
همیار قیمتاش خیلی بالاست.
به 1001 دلیل :41:نقل قول:
آدرس دقیقی از این قاصدک ندارید؟
فکر کنم سایش این باشه!نقل قول:
البته این سایته برای تهران هست!
توی سروییس برنزه یک ماه 1024 زده 29500کد:http://www.ghasedak.com/adsl/
دوست عزیز دلیل منطقی بیار ...نقل قول:
امین نت رو قبول دارم آشغاله ...نقل قول:
کی گفته قیمتهای همیار بالاست ؟ 256 ماهی 15
دلیل ذکر کن ... اینطوری که نمیشه ...نقل قول:
256 ماهی 15 تومان چند گیگ ترافیک داره؟! شبانه رایگانه از چه ساعتی هست ؟!نقل قول:
'امیدوارم قیمت های شیراز هم همین جوری باشهنقل قول: