در مورد دومی و سومی اصلا موافق نیستم
در مورد دومی چون منم دارم و اصلا اینی که شما می گی نیست
در مورد سومی چون سیستمش مثل آیفون هست اینطور عمل می کنه تازه در مصرف باطری هم صرفه جویی می کنه و چرا نباید خاموش بشه؟
Printable View
در مورد دومی و سومی اصلا موافق نیستم
در مورد دومی چون منم دارم و اصلا اینی که شما می گی نیست
در مورد سومی چون سیستمش مثل آیفون هست اینطور عمل می کنه تازه در مصرف باطری هم صرفه جویی می کنه و چرا نباید خاموش بشه؟
فایل installserver برای سری 5 نیومده اما میشه هکش کرد.روشش توی قسمت هک اومده.من گوشییمو هک کردم و بیشتر برنامه ها بدون ساین نصب میشننقل قول:
گرون نگفتن بهت؟ چون فنلاندیش این قیمتهنقل قول:
این گوشی فنلاندی نداره و اگر کسی گفت فنلاندی داره تقلبیه روی مجارشم شک دارم اما نوع چینی 100% ماله شرکت نوکیا هستنقل قول:
سلام دوستان
میشه یه آنتی ویروس خوب با یه برنامه منشی تلفنی برای این گوشی معرفی کنید ؟ ممنون میشم
سلام دوستان
میدونم سوالم تکراریه اما خوب جواب درستی براش پیدا نکردم.
میخوام گوشی 5800 دوستم رو فارسی دار کنم.
1-با کمی مطالعه به این نتیجه رسیدم از باکس جف استفاده کنم تا پروداکت کد رو تغییر بدم.(پیشنهاد بهتری دارید ؟)
2-با همون جف میشه 5800 رو اپدیت کرد یا فقط پروداکت کد رو عوض میکنه ؟
3-لینک دانلود آخرین آپدیت 5800 رو میخواستم.
4-پروداکت کد فارسی رنگ قرمز چیه ؟
این موضوع که خیلی از تجهیزات الکترونیکی امروزه داره توی چین تولید می شه، چیز تازه ای نیست، سونی، نوکیا، اپل و خیلیهای دیگه دارن محصولاتشون رو توی چین تولید می کنن. تا اون جایی که من خوندم و شنیدم نوکیا 5800 هم توی چین تولید می شه، اما یه جایی که می گن اون جا امارات هست لیبل های دیگه مثل مجارستان و فنلاند می خوره، اونم فقط چون سلیقه بعضی مشتریها این جور اقتضا می کنه. به هر حال، مشکلاتی که بعضیا بهش برخوردن، تا حالا اختصاص به مدل چینی نداشته و شامل مجارستانی هم می شده. در مورد لیبل فنلاند چیزی هنوز نشنیدم. اما من مال خودمو از همین لیبل فنلاندیها برداشتم، اونم چون فروشنده گفت موقع فروش، ممکنه بهتر بتونی بفروشی! :31:فرقی هم که فکر کنم با لیبل چینی داشته اینه که زبان چینی توی منوش از اول نبود. اما اون حدود صدتا قطعه موزیک عربی رو مموری کارتش بود که کمپلت ریموو کردم. به هر حال، فکر این که نوکیا، موازی با چین، یه خط تولید هم جای دیگه واسه این گوشی راه انداخته باشه، کمی بعیده. البته ممکنه که بعدها ورژن دیگه ای ازش بده بیرون، مثلاً یه رنگ تازه، یا بدنه فلزی، که بده یه جای دیگه بسازن، که اونم نمی دونم چقدر ممکنه مقرون به صرفه باشه.نقل قول:
ایا این امکان وجود داره که با برگردوندن گوشی تماس های دریافتی را ریجکت کرد؟
سلام
اس ام اس دادن با این گوشس راحت هست ؟ اس ام اس فارس راحت میشه داد ؟ من کارم اس ام دادنه روزی 50 60 تا !!
از اون نرم افزارهمراه اول برای اس ام اس فارسی میشه روش استفاده کرد ؟ تقریبا همه سوال به اسام اسه .
کیفیتساخت گوشی چطوره ؟ من الان یه دبلیو 960 دارم انقدر فرق این دو تا هست که ارزشه تعویض داشته باشه ؟
بله.با سنسوری که داره فقط باید زحمت بکشی و برنامشو نصب بکنی.اونوقت با برگردوندن گوشی خیلی کارا میشه کرد.نقل قول:
گوشی خیلی باکلاسیه هرچند این موضوع سلیقه ایه.چون منم اس ام اس زیاد میدم میدونم اوائل یکم سخته.اما اگر عادت کردی راحت میشه.من برای راحتی بیشتر با انگشت مینویسم و از قلم استفاده نمیکنم.درکل اگر با گوشیت مشکلی نداری پولتو هدر نده.من یه نوکیا E65 داشتم یک ماه خریده بودمش 270 هزار تومن.این گوشیو که دیدم E65 رو فروختم 150 هزار تومن و 5800 خریدم. درکل راضیم ازش.نقل قول:
بچه ها دیشب یه چیزی متوجه شدم.وقتی گوشی درحال اتصال TVهست اگر Sms یا بلوتوث بیاد گوشی هنگ میکنه.شما هم امتحان کنید !!!!!!!! :41::18:
به قسمت درخواست نرم افزار مراجعه کنیدنقل قول:
سلام دوستان
میشه یه آنتی ویروس خوب با یه برنامه منشی تلفنی برای این گوشی معرفی کنید ؟ ممنون میشم
بله این امکان رو دارهنقل قول:
ایا این امکان وجود داره که با برگردوندن گوشی تماس های دریافتی را ریجکت کرد؟
فقط باید سسنسور فعال باشه و احتیاج به هیچ برنامه ای نداره
ا س ام اس دادن با این گوشی بیرون از خونه خیلی سخته بخصوص توی ماشیننقل قول:
سلام
اس ام اس دادن با این گوشس راحت هست ؟ اس ام اس فارس راحت میشه داد ؟ من کارم اس ام دادنه روزی 50 60 تا !!
از اون نرم افزارهمراه اول برای اس ام اس فارسی میشه روش استفاده کرد ؟ تقریبا همه سوال به اسام اسه .
کیفیتساخت گوشی چطوره ؟ من الان یه دبلیو 960 دارم انقدر فرق این دو تا هست که ارزشه تعویض داشته باشه ؟
نرم افزار همراه اول نصب میشه ولی کار نمیکنه :دی
کیفت ساخت بد نیست ولی نباید اتظار یه گوشی فنلاندی رو داشته باشی
به نظر من همون 960 رو نگه دار
بنده کماکان منتظر پاسخ دوستان هستم !نقل قول:
سلام vanish
من پروداکت کد را با جف به پروداکت فارسی عوض کردم و گوشی را با nsu آپدیت کردم که فارسی هم اضافه شد ، بعضی وقت ها مخصوصا وقتی که کسی که باهاش حرف زدم قطع می کنه ، گوشی هنگ می کنه ، آیا می تونه ارتباطی با عوض کردن پروداکت کد داشته باشه ؟ چند جا شنیدم که هر شب باید خاموش بشه تا حافظه اش خالی شه ، الان ده روزه که هر شب خاموشش می کنم دیگه همان سه روز یکبار هم هنگ نمی کنه
ضمنا موقع صحبت صدای من برای طرف مقابل کم و زیاد می شود البته نه به طور دائمی ، ورژن گوشی من الان 20 هست
[QUOTE=vanish;3534501]
بله این امکان رو داره
فقط باید سسنسور فعال باشه و احتیاج به هیچ برنامه ای نداره
/QUOTE]
ولی واسه من فقط با برگردوندن گوشی سایلت می کنه و ریجکت نمیکنه
چه جوری ریجکت می کنه واسه شما؟
اسم نرم افزارش چیه؟نقل قول:
شما نصب کردید؟
ببخشید من اون ریجکت رو سایلنت دیدم :دینقل قول:
ولی واسه من فقط با برگردوندن گوشی سایلت می کنه و ریجکت نمیکنه
چه جوری ریجکت می کنه واسه شما؟
عوض کردن پروداکت کد مشکلی بوجود نمیارهنقل قول:
من پروداکت کد را با جف به پروداکت فارسی عوض کردم و گوشی را با nsu آپدیت کردم که فارسی هم اضافه شد ، بعضی وقت ها مخصوصا وقتی که کسی که باهاش حرف زدم قطع می کنه ، گوشی هنگ می کنه ، آیا می تونه ارتباطی با عوض کردن پروداکت کد داشته باشه ؟
قبل از آپدیت مشکلی نداشت؟
من اینو شنیدم ولی تا حالا دلیل علمی براش پیدا نکردمنقل قول:
؟ چند جا شنیدم که هر شب باید خاموش بشه تا حافظه اش خالی شه ، الان ده روزه که هر شب خاموشش می کنم دیگه همان سه روز یکبار هم هنگ نمی کنه
یکی از دوستام یه g900 اگه شب گوشی روشن میذاشت صبح هنگ میکرد البته بعد از آپدیت مشکلش حل شد
قبلا هم گفتم مشکل از پایه کپسولی هستشنقل قول:
ضمنا موقع صحبت صدای من برای طرف مقابل کم و زیاد می شود البته نه به طور دائمی ، ورژن گوشی من الان 20 هست
سلام5800برنامه های سیمبیان 9.2یا9.3روبازمیکنه
سلام vanish
موقع مکالمه البته در برخی موارد فقط ، صدای من برای طرفم کم و زیاد می شه نه صدای اون برای من ، یعنی بلندگوی من مشکلی نداره ظاهرا ایراد یا از فریمور یا از میکروفن ، شما اطلاعی داری ؟ یکی از دوستانم هم که دو سه روزه گرفته این طوریه ، اون هیچ تغییری هم در فریمور نداده
سوالات این بنده خدا رو کسی جواب نمیده ؟؟؟؟نقل قول:
پروداکت کد قرمز فارسی : 0574324نقل قول:
از جف استفاده کن تا پروداکت را عوض کنی بعد هم با nsu از سایت نوکیا آپدیتش کن تا فارسی اضافه بشه
نه چون برنامه اون گوشی ها سازگار با صفحه تاچ 5800 نیستننقل قول:
ولی موافق نیستم کیفیت ساختش از ان 85 فنلاندی خیلی بهتره تازه برو سری یکش رو که فنلاندیه بگیر ببین عجب چیزیهنقل قول:
منظورت سری یک n85 بود یا 5800؟نقل قول:
ولی موافق نیستم کیفیت ساختش از ان 85 فنلاندی خیلی بهتره تازه برو سری یکش رو که فنلاندیه بگیر ببین عجب چیزیه
چون 5800 فنلاندی نداره
سلام دوستان
من گوشی 5800 خریدم ولی Type گوشیم را که از طریق *#0000# 'گرفتم با Type ی که زیر باتری روی گوشی زده شده فرق داره. یعنی اولی RM-356 هست و دومی RM-347!!!!!! این چه معنی میتونه داشته باشه؟ اصلا Type گوشی یعنی چی؟
سلام. دوستانی که خریدن این گوشی رو یکم بیان توضیح بدن. گوشی چه جوریاست ؟
چرا 5800فلاندی نداره :18:برو سایت نوکیا ویاسایت های دیگه که فروشگاه آنلاین دارند 90%این ها نوشتند که گوشی ساخت فلاندیعنی همه ی فروشگاه هاگوشی5800رو به عنوان اصل فلاند قالب میکنندنقل قول:
خب اگه در حال رانندگی باشید، هم مشکل و هم خطرناکه ! :31:
ولی از شوخی گذشته (که امیدوارم vanish جان دلخور نشده باشن)، می خوام بگم که موافق نیستم. وقتی از صفحه full screen QWERTY استفاده می کنین و دیگه مجبور نیستین واسه بعضی از حروف سه یا چهار مرتبه یه کلید رو فشار بدین، و برای انتخاب اعداد و علائم سجاوندی، گاهی شیش تا هفت بار همین کار رو انجام بدین، چرا باید گفت کار کردن باهاش سخته. تجربه من می گه که هم آسونتره و هم سریعتر، و این ویژگی رو توی کیبوردهای فیزیکی نمی شه داشت. البته من اس ام اس باز اونجوری نیستم، اما واقعاً درک نمی کنم که چرا و چطوره که بعضیا در مورد کار با این گوشی و یا اصولا تایپ با گوشیهای تاچ اسکرین این قدر complain دارن، خوشحال می شم اگه در مورد تجربه خودتون روشنتر و دقیقتر صحبت کنید. :20:
بله متاسفانه این هم یکی از معایب این نوع از گوشیها هستند .....
ولی با این همه , باز هم طرفدارهای خاص خودشو داره
دیروز میلاد نور بودم نمایشگاه نوکیا بود و 5800 دمو هم بود..باهاش کار کردم احساس کردم دارم با ایفون کار میکنم انقدر که تاچش حساس و دقیق و نرم بودش
امروز بر حسب اتفاق نمایشگاهه تو پایتخت هم بود و من هم از خدا خواسته دوباره گرفتم باهاش کار کردم...خیلی برام عجیب بود که چرا دیشبیه انقدر خوب بود و امروزیه انقدر سفت و ضعیف و خنگ!!!!!!!
کسی میدونه علتشو؟
همونطور كه همه دوستاني كه اين گوشيو داشتن يا هنوز هم دارن ميگن اگه از دوربينش ( كه بنظر من خيلي كمتر از 3.2 مگاپيكسلي كه روش زده هست حداقل در مقايسه با 3.2 n73 كه خودم قبلا داشتم) صرف نظر كني براي مخصوصا كساني كه تا حالا گوشيه لمسي نداشتن تجربيه جالبيه و تقريبا امكانات كاملي روش نصبه اون هم با اين قيمت پايين نسبت به بقيه گوشيهاي لمسينقل قول:
ولي بنظر من اگه حوصله داري قبل از خريد تموم اين بخش رو بخون مخصوصا از پست 40 به بعد تا با ديد باز اين گوشيو بخري
نقل قول:البته بعضی از برنامه ها روش نصب می شن فقط یه سری از امکانات اون برنامه رو ممکنه از دست بدین.نقل قول:
نه چون برنامه اون گوشی ها سازگار با صفحه تاچ 5800 نیستن
من خودم Smart Com GPS و Core Player رو روش نصب کردم.
:11:
smart com رو چطوری نصب کنم ؟ یه بار دیگه سوال کردم کسی جواب نداد با هک گوشی یا هک برنامه ؟ که ضرری برا گوشی نداشته باشه یعنی قات نزنه
راستی این برنامه رو این گوشی با توجه به تاچ بودنش خوب کار میکنه ؟ من نقشه تهران همون قدیمیه رو میگم که نیاز به جی پی اس نداره رو میگم وقتی نصب کردم وقتی باهاش کار میکردی بعد 7 8 ثانیه خودبه خود از برنامه خارج میشد
هرکی نصب کرده یه ریویو بده ببینیم چطوریه
مرسی
دوستان بازیهای مخصوص گوشی اومده یا نه ؟
بعد از فلش یا آپدیت type عوض میشه(البته اکثرآ بعد از آپدیت type گوشیشون عوض نمیشه)نقل قول:
من گوشی 5800 خریدم ولی Type گوشیم را که از طریق *#0000# 'گرفتم با Type ی که زیر باتری روی گوشی زده شده فرق داره. یعنی اولی RM-356 هست و دومی RM-347!!!!!! این چه معنی میتونه داشته باشه؟
گوشیت فارسی داره؟
فنلاند ندارهنقل قول:
چرا 5800فلاندی نداره برو سایت نوکیا ویاسایت های دیگه که فروشگاه آنلاین دارند 90%این ها نوشتند که گوشی ساخت فلاندیعنی همه ی فروشگاه هاگوشی5800رو به عنوان اصل فلاند قالب میکنند
اونایی که زده فنلاند لیبل چینج هستند
چرا ناراحت بشم؟:دینقل قول:
خب اگه در حال رانندگی باشید، هم مشکل و هم خطرناکه !
ولی از شوخی گذشته (که امیدوارم vanish جان دلخور نشده باشن)،
مثه اینکه زیاد با کیبوردهای فیزیکی full QWERTYکار نکردی:دینقل قول:
خوشحال می شم اگه در مورد تجربه خودتون روشنتر و دقیقتر صحبت کنی
توی کیبوردهای فیزیکی چون دکمه ها رو حس میکنین خیلی کار باهاش راحته چون مطمئن هستین که دکمه رو فشار دادین:دی
اما توی 5800 چون دکمه مجازی هستن این قابلیت مهم رو نداره
چون در یک لحظه میتونین فقط یک حرف رو تایپ کنین اگه یه خورده سرعت تایپتون بالا باشه میبینین که گوشی جا میمونه
توی تاپیکش این برناکه موجوده همون رو نصب کن مشکلی ندارهنقل قول:
رو چطوری نصب کنم ؟ یه بار دیگه سوال کردم کسی جواب نداد با هک گوشی یا هک برنامه ؟ که ضرری برا گوشی نداشته باشه یعنی قات نزنه
فقط موقع استفاده از برنامه باید هک disable باشه
یه چند تایی اومدهنقل قول:
دوستان بازیهای مخصوص گوشی اومده یا نه ؟
همه دارن، گمونم فقط یه نفر بود که خیانت کرد و برد فروخت ! :13:نقل قول:
دوستان کیفیت فیلم دیدن با این گوشی چه جوریاست ؟؟؟
عالیه. با اون ال سی دیه واید 3.2 اینچیه خرش( بببخشید گاوش):31:نقل قول:
کسی دیگه هم این مشکل رو داره؟نقل قول:
يعني واقعا هيچ راهي براي بهبود دوربين اين گوشي نيست آخه كيفيتش چه توي عكس و چه توي فيلمبرداري از دوربين 2 مگاپيكسليه N81 8G هم پايينتره (امتحانش كردم) من موندم نوكيا با اين ليبل 3.2 مگاپيكسلي اي كه روي دوربين اين گوشي زده تازه همراه با عبارت كارل زايس بدجوري اعتماد طرفداراشو سلب كرده حداقل اعتماد من يكي كه هر گوشي اي كه خريدم ( از 3310 خدا بيامرز گرفته تا اين گوشي) سلب شده آخه معروفه كه دوربينهاي گوشيهاي نوكيا بجز چند مورد real نيست ولي تا اين حد ديگه نوبره
آخه توي اين چند روزي كه گرفتم نتونستم با اين مساله كنار بيام برا همين اين روضه رو خوندم