سلامومن يه گيم پد لاجيتك chillstream خريدم.اول اينكه بفرماييد نظرتون چيه دربارش؟دوم اينكه در NBA 2K نتونستم راهش بندازم.چكار بايد بكنم هم در اين بازي و هم در مجموع براي بازي هاي ديگه.ممنون
Printable View
سلامومن يه گيم پد لاجيتك chillstream خريدم.اول اينكه بفرماييد نظرتون چيه دربارش؟دوم اينكه در NBA 2K نتونستم راهش بندازم.چكار بايد بكنم هم در اين بازي و هم در مجموع براي بازي هاي ديگه.ممنون
دوستانی که گیم پد دارن . بگید ببینم شما هم دائما گیم پدتون به pc متصله ؟! حتی اگه 1 هفته استفاده ای نشه ازش ... من 2 تا گیم پد ps2 که با تبدیل به pc وصله رو هرگز قطع نکردم و چه بازی کنم و چی بازی نکنم همش وصله . این برا دسته ها ضرری نداره ؟! البته انالوگ دسته خاموشه ها :27:
منم دسته ps دارم که به همیشه به pc وصله...تا حالا که براش مشکلی پیش نیومده...فکر هم نمیکنم مشکلی پیش بیاد.
یه سوال داشتم ! برای من مقدور نی که دسته ایکس باکس {که برای پی سی منتشر شده} رو به پی سی وصل کنم ! و مثلا بازی های اکشن رو با گیمپد معمولی انجام بدم ...!
قبلا تو یه سایتی یه فایل بود برای همین کار مثلا بازی هایی مثل مافیا 2 یا ... {نمونه بازی که در پی سی به گیم پد 360 احتیاج داره} یه فایل گذاشته بود که میریختیم تو فلدر خود بازی و بازی با گیمپد های
معمولیم اجرا میشد !.
میخواستم بدونم از دوستان عزیز کسی این فایل یا روشی برای اجرای این بازی ها روی دسته های معمولی پی سی داره ؟
باتشکر ...
سلام دوستان، کسی تا حالا با saitek Cyborg Rumble Pad کار کرده؟
می خواستم بدونم نسبت به دسته xbox یا logitech chilstream چه مزیت ها یا نقص هایی داره ؟؟!
دست شما درد نکنه !!!نقل قول:
همون xbox رو خریدم !
حالا یه سوال: توی pes 2011 می خوایم دوتایی بازی کنیم(!)، ولی هم دسته و هم کیبورد به عنوان یک کنترلر شناخته میشن. چیکار کنم که دسته یک بازیکن و کیبورد هم یه بازیکن جدا شناخته بشن؟
سلام.
من می خوام گیم پد اصل XBOX360 واسه PC بخرم. حالا من باید از این گیم پدای خود XBOX بخرم یا واسه خوده PC هستش؟! من تک دسته می خوام، وایرلس هم نمی خوام!
علیک سلامنقل قول:
دو تا راه داره :
1- دسته xbox معولی سیم دار بگیری درایور رو هم از سایتی که بچه ها گذاشتن بگیری
2- دسته ی xbox مخصوص pc رو بگیری که درایور هم توشه
پ.ن : درایور حول و حوش 6 مگه
1. یعنی من برم دسته خوده XBOX360 رو بگیرم، می تونم به PC وصلش کنم؟!!!! :13:نقل قول:
2. من هرجا رفتم از این دسته های XBOX360 اصلی واسه کامپیوتر نداشتن!
میشه واسه هر دو مورد کامل توضیح بدین تا کامل راهنمایی بشم؟! اگرم میشه عکسم بزارین! :11:
چه معنی داره که دسته یه پلتفروم اجنبی مزاحمpcبه کامپیوتر وصل شه!:13:نقل قول:
1. یعنی من برم دسته خوده XBOX360 رو بگیرم، می تونم به PC وصلش کنم؟!!!!
2. من هرجا رفتم از این دسته های XBOX360 اصلی واسه کامپیوتر نداشتن!
این همه دسته همه جانبه توپ باسیم وبی سیم هست توبازار من نمیفهمم:دئ
نبایدم داشته باشن دستشون دردنکنه اگه اینجوریه که بجایpcمیرفتنxboxمیفروختن دیگه.
من بازار کارمیکنم فکر نکنم پیداکنی خودم هم ندیدم.
دورشو خیط بکشی بهتره:دئ
آره سیم دارش رو بگیری میشه. ولی بیسیمش ریسیور مخصوص میخواد که باید بگیری.نقل قول:
بگرد لینک دانلود درایورش هست تو همین تاپیک
نقل قول:
سیم دار واسه Xbox بگیر
هیچ فرقی با pc یش نداره فقط تو جعبش CD نداره که میتونی درایورشو از اینترنت بگیری.
هایپر استار اورجینال xbox رو داره که قبلاً 40 تومن بود.
واسه pc هم 49 تومن هست.
اوکی دوستان. منم سیم دارشو می خوام. پس من میرم واس خوده XBOX رو می گیرم.
اما فقط یه سئوال! من که واس XBOX رو بگیرم، پورتش که با پوتای ورودیه مادربورد من فرق داره! به کجا باید بزنم؟!!!
رنگ دسته چی؟ اون فرقی نمی کنه؟!
ببخشید ..
۱ سوال ...
جوی ستیکه ۳۶۰ به پی سی میخوره ؟!؟!
سلام به همه من یه فرمون Logitech Formula Vibration خریدم که پدال هم داره وقتی تو nfs most wanted میرم هر بار که تو کنترل ها رو جو استیک میذارم فایده نداره و تو بازی همون کیبرده رو یه بازی دیگه هم کار نمیکنه ولی تو کنترل پنل و تو نرم افزار خودش کامل کار میکنه چه کار باید کنم؟ممنون هدیه خریدم کمکم کنید
واسه چی میگی فرق داره؟؟؟!!!نقل قول:
پورتش USB هستش
رنگش تو چی فرق نمیکنه؟
خب احتمالاً جواب این سوال هم اینه که فرق نمیکنه.
بلهنقل قول:
سلام لطفا کمک کنید آخه من اصلا نمیفهمم که چرا تو بازیها کار نمیکنه ممنون میشم
من فکر می کردم پورتش فرق داره، واس همین گفتم! :31: پس USB هست؟ اوکی :10:نقل قول:
منظورم رنگ خود دسته هستش. سفید و مشکیش فرقی نداره؟! چون اگه فرقی نمی کنه من مشکی بخرم که با PC هم ست بشه . . . :11:
مشکیش 10-15 تومن گرون ترهنقل قول:
فرق قیمتشون واسه چیه؟! فقط رنگشون یا کارائیشونم فرق می کنه؟! :20:نقل قول:
مشکیش قشنگ تره فقط همین.نقل قول:
دوستان راستی یکی از فامیل ها اومد دسته ی منو زد زمین rb دیگه نمیزنه. باز کردم دیدم پشتش شیکسته راهی برا درست کردنش هست؟
سلام. آقا من دسته رو خریدم. وصل می کنم به pc دسته رو نمیشناسه! یعنی وقتی دسته رو وصل می کنم، حین وصل کردن پورت usb به pc یه لحظه چراغ وسط دسته چشمک میزنه، اما خاموش میشه! دلیلش چیه؟! من از ویندوز سِون 32 بیتی استفاده می کنم . . .
نقل قول:
باید قبلش درایور رو روی PC نصب کنی.
این نکته تو پست های قبل گفته شده بود. چرا حواستو جمع نمیکنی؟؟!!
این درایور مخصوص ویندوز شماست:
Xbox 360 Accessories Software 1.2 32-bit for Windows 7
کد:http://download.microsoft.com/download/6/9/4/69446ACF-E625-4CCF-8F56-58B589934CD3/Xbox360_32Eng.exe
نقل قول:
من حواسمو جمع کردم دوست عزیز. این رو هم نصب کرده بودم، اما جواب نمیده! یعنی دسته رو که وصل می کنم به PC هر چقدر زور میزنم، اون چراغ وسطش روشن نمیشه! یعنی اصلاً انگار نه انگار که دسته وصله!!!
نقل قول:
قبلاً خیلی از بچه ها از همین روش رفته بودن جلو و جواب گرفته بودن.
نمونش ایشون:
نقل قول:
حالا با این حال چیزایی که به ذهنم میرسه ایناست:
1 بار درایور رو کامل Uninstall کن و کامپیوتر رو خاموش کن
بعد دسته رو مستقیم به پورت USB کامپیوتر از پشت بزن (از رابط استفاده نکن)
بعد کامپیوتر رو روشن کن و درایور رو نصب کن
نتیجشو بگو
نشد بازم!!!! :41:نقل قول:
این برنامه که از سایت مایکروسافت میگیریم که آخه خودش حالت یه نرم افزار داره، عملاً توش چیزی به اسم درایور دسته نداره! مشکل من اینه که دسته وصله، اما هرچقدر میزنم چراغش روشن نمیشه و عملاً ویندوز هم نمیشناسش و انگار هیچی وصل نیست!!!!!
نقل قول:
این رو تست کن:
کد:http://download.cnet.com/3001-18490_4-83516.html?spi=b64c82f8a1a672c6fd1324493eabf4b6
خب الان یه منبع خیلی خوب پیدا کردم:
اینجا برو و تو قسمت درایور همه چیز رو دانلود کن. بعد اگر دیدی باز هم نشد شاید پلاگین یا نرم افزارهای دیگه رو نصب نداری. از همون تاپیک چیزای لازم رو دانلود کن و نتیجشو بگو
کد:http://forum.----------.com/showthread.php?p=957071
لینک اولی هم نصب نمیشه و میگه واسه XP- SP1 , SP2 هستش . . .نقل قول:
این لینک دومی که خوده سایت پی سی قیلترش کرده!!!! :41: اگه میشه لینک سالمشو واسم پخ کن . . .
به جای نقطه چین اینو بذار و فاصله هاشم حذف کن:
b a z i c e n t e r
نمیشه!!!!!!!!!!!! :41::41::41::41::41:نقل قول:
بازم دسته راه نیفتاد!!!!!!!!!!!!!
ممکنه چون من ویندوز 7 دارم، کار نمیکنه! چون روی کارتونش نوشته: Works with most Windows XP!!!!
سلام. الان زنگ زدم به فروشنده ای که دسته رو گرفته بودم، گفت اینکه شما گرفتین دسته XBOX هستش و به PC نمی خوره! شما باید دسته 2 کاره می گرفتین که هم به PC بخوره و هم XBOX!!!! حرفش درسته؟؟؟!!!!!!!!!!
نقل قول:
همه دسته های Xbox به PC میخورن.
عکس از بسته بندی دسته ای که گرفتی بذار.
چه قیمتی خریدی؟
من با همون درایور(البته 64 بیتیش) و ویندوز سون 64 بیتی دارم بازی میکنم و بسیار هم عالیهنقل قول:
سلام. از همه دوستان که کمکم کردن، تشکر می کنم، مخصوصاً احسان عزیز که قدم به قدم کمکم کرد. دسته راه افتاد و خیلی هم لذت بخشه. :8: فقط یه سئوال! دسته رو که وصل می کنم، این چراغ وسطش روشنه! یعنی دیگه نمیشه خاموشش کرد! این ایرادی نداره؟! من باید بعد از هر بار بازی کردن، دسته رو از PC جدا کنم یا لزومی نداره؟!!!
نقل قول:
خوبه که راه افتاد.
بگو ببینم مشکل کجا بود و چه جوری حل شد؟
اون چراغ باید روشن باشه. اگر دقت کنی میبینی روش از شماره 1 تا 4 رو نوشته که روبروی یکی از چراغاش روشن میشه.
اگر فقط همین دسته وصل باشه شماره 1 روشن میشه. اگر دسته دیگری (از هر برندی) زودتر به PC وصل کنی و بعد اینو، چراغ شماره 2 روشن میشه.
هر وقت هم که از دسته استفاده نمیکنی از PC جداش کن.
دقیقاً نمیدونم والا! اما بردم پیش خوده فروشنده، اون که گفت شما نگفتی واسه PC می خوای، و الا من بهت می گفتم این نمی خوره! :31: بعد از کلی فک زدن واسه ایشون (هرچند که معلوم بود قبول نکرده!) بردیم در مغازه یکی از دوستاش که به PC وصل کنه (خودش در مغازه PC نداشت). رفتیم، اونجا هم یارو میگفت دسته XBOX نمی خوره به PC و درسته که پورتش USB هست، اما USB کامپیوتر با XBOX فرق میکنه!!! :18: خلاصه واسه اینم کلی فک زدم و گفتم که بابا روی خود جعبش نوشته که میشه! توی برگه راهنماش نوشته که میشه! دوستامم گفتن میشه! بالاخره وصلش کرد و اونجا هم یه لحظه چراغش روشن شد و بعد خاموش شد! همین آقا که به PC ایشون وصلش کردیم، از مغازش که اومدم بیرون یه دسته XBOX نشونم داد که دستت عین همین بود؟ گفتم آره، اما این شما تقلبیه! یارو خندید! فکر کرد گاگولم! هم خودش و هم دوستش که تو مغازه بودن ادعا کردن که اونا که عمرشونو تویه این کار هستن، فرق دسته اصلی رو با تقلبی نمیدونن و من میدونم! به هر حال، اون رابط بین دسته و پورت USB رو بازش کردیم و یه جابه جایی انجام دادم و یه خاکگیری هم شد :31: و در نهایت، شکر خدا درست شد. نکته جالب این ماجرا این بود که همه فروشنده ها کلی ادعاشون میشد که عمرشون رو توی این کار بودن و اصلاً امکان نداره دسته XBOX به PC بخوره!!! :27: هرچقدر می گفتم یه خنده تمسخرآمیز میزدن! :13: در نهایت که از مغازه اومدم بیرون، یارو گفت اگه کارت را افتاد بیا به منم روش و راهشو بگو (با گوشه و کنایه گفت!) قبلشم گفت من خودم جر دادم، نتونستم بازی کنم! پسر عموم مخم کامپیوتر اون هم نتونسته!!!!! :27:نقل قول:
پ.ن: ببخشید، طولانی شد! اما کامل گفتم تا در جریان تمام مراحل قرار بگیرین :دی
---------------
1. هر موقع دسته رو به PC وصل کنم چراغ روشنه و تا زمانی که قطعش نکنم، خاموش نمیشه! پس این ایرادی نداره؟! :8:
2. این دسته ها ویبره هم دارن؟! ویبرشون رو چجوری چک کنم؟
3. این قسمت بالا رو که نوشتم، منظورتو نفهمیدم!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اگر فقط همین دسته وصل باشه شماره 1 روشن میشه. اگر دسته دیگری (از هر برندی) زودتر به PC وصل کنی و بعد اینو، چراغ شماره 2 روشن میشه.
نقل قول:
من نفهمیدم چه جوری درست شد.
دلیلشو دقیق متوجه شدی بگو
1_ خیر
2_ دارن. با یه بازی مثل فیفا 11 میتونی چک کنی. توپ بخوره به تیرک دروازه، ویبره میزنه
3_ اون چراغ وسط دسته مربوط به اینه که شماره دسته رو نشون میده. مثلاً اگر 3 تا دسته Xbox وصل کنی، یکیش شماره یکش روشن میشه، یکیش شماره 2 و یکی دیگش شماره 3
با سلام خدمت اساتيد ميخواستم بپرسم ايا بازي رزيدنت اويل كه روي كامپيوتر نصب هست رو ميشه با دسته بازي كرد يا نه خيلي ممنون ميشم اگه راهنمايي بكنيد با تشكر فراوان
آقا سلام میخواستم ببینم تا 40 تومن واسه pc چی پیشنهاد میدید واسه fifa pes va need for speed میخوام و در کل لاجیتک چطوره شنیدم خیلی حرفه ای هست:8:
سلام به همه اساتيد
ميخواستم بپرسم ايا بازي رزيدنت اويل 5 كه رو كامپيوتر نصبه ميشه با دسته بازي كرد يا خير
با تشكر