همین دیگه خطر کار خیلی زیاده :27:نقل قول:
Printable View
همین دیگه خطر کار خیلی زیاده :27:نقل قول:
پست هزار مال انسرو هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فکر نکنم تا حالا برای کسی پیش اومده باشه.
Selling newspaper *The Western Star*
"Newspapers for sale! Buy The Western Star now!" A young boy gives you a big pack of papers and asks you to help him sell them.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
60%
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 6%
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1%
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2%
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1%
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 100%
Used skill points Difficulty Labor points [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] You need at least 5 more labor points to work on this job.
To work on a job you need at least one labor point.
Current assignments [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
With the Premium bonus Automation you can put four assignments in the queue to be done one after the other.00:53:5502:14:10
Begin work
Distance: 00:03:00
Duration: 10 minutes 30 minutes 1 hour 2 hours [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای نامردا من یکم دیر دادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 تا skill برا روزنامه می خوام هر چی هم کار می کنم نمی ده
17 نفر هستن - وایی!!!!!
میگم یکی بیاد به ما بگه چیکار کنیم ؟ این مرده پنیر میخوادش هرچی کار میکنم مرحله تموم نمیشه
یه سوال فنی:
با چه مرورگری بازی می کنین؟
من اول با opera بازی می کردم که خیلی خوب بود. ولی الان نمی دونم چرا وقتی می خوام لوگین کنم روی world 1 که کلیک می کنم دوباره صفحه اول بر می گرده. IE که که گنده. سرعتش پایینه. هر دفعه هم که کار می کنم باید دوباره لوگین کنم تا آیتم ها رو اضافه کنه.
این چرا قاطی کرده ؟؟ این اسمایلی از کجا در اومد ؟؟ این چرا می گه من 5 تا دیگه labor می خوام ؟؟ من که الان می تونم کار کنم !؟
از Attributes points هم می تونی استفاده کنیا
یه سری از اسکیل ها رو افزایش می ده
خواهشا از استادان گیم که دیروز میگفتن خیلی راحت هست اموزش بدن
عزیزان تینجا باید چیکار کنم ؟
Introduction (Raise Vigor)
Barkeeper Henry Walker: Nice that you dropped by for a drink again. It is so busy around here it is impossible for me to get away so it would be great if you could do me a favor. It would be good if you would be a bit more vigorous for that though. Come back when you've trained your vigor skill a bit more.
Target: Gain two points in the skill vigor.
Hint: Vigor is one of the 20 skills you can train in The West. For your last completed quests you have received three skill points. To use skill points you have to click on Skills. There you will see all the skills that you can train. Click vigor three times and confirm the selection. Now you have three points in the skill vigor. It does not matter if you have already used those points on another skill. Just go out and work a bit until you have reached the next level. Every time you advance to a new level you receive new skill points.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] The skill vigor
Requires:
Skill Vigor at 2 (with bonus)
Reward: + 3 Experience points
You don't pay attention and trip over a rock. You lose 8 health pointsنقل قول:
hossein question عزیز
اسکیل Vigor رو به 2 ارتقا بده. برای این کار روی skill کلیک کن و بعدش هم روی Vigor
10 روز بعد : فلانی : پست 10000 برای منه :دی
راستی فقط روتنت از جمع مدیران هست قضیه چیه ؟
نرفت ، نرفت ، یهو 4 صفحه رفت جلو !
راستی کی گفت پنیر ؟؟ مطمئنی ؟ شاید منظورش مود مخدر بود ؟؟
بزودی بزرگ ترین شهر ایرانیان ساخته میشه
بچه ها توی ماموریت قند گیر افتادم هرچی کار میکنم ماموریت complete نمیشه
ممنون برادر :27:نقل قول:
راستی , یه بازی آفلاینم میشناسم کپ همینه ( کم حجمم هست)
فقط توش شهر داری کلانتر داری دزدا حمله میکنندو...
مرحله ای مثلا یه مرحله کلی دزد حمله میکنن! یه مرحله باید راه آن رو ارتقا بدی
هر کی میخواد بگه
اقا شما پست اول رو خوب بخونی دیگه نیاز به راهنمایی چندانی ندارینقل قول:
من گفتم جیگر .نقل قول:
نرفت ، نرفت ، یهو 4 صفحه رفت جلو !
راستی کی گفت پنیر ؟؟ مطمئنی ؟ شاید منظورش مود مخدر بود ؟؟
نه بابا مواد مخدر چیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پنیر هستش : sugar
یارو صاحب کافی شاب پنیر میخواد هرچی کار میکنم complete نمیشه
اسمشو بزاری پی سی ورلدانقل قول:
بزودی بزرگ ترین شهر ایرانیان ساخته میشه
چقدر کند شده ، دیگه سوالی نیست الان ؟؟
سوال منو نمیبینی ؟ :دی
عزیزم ، sugar میشه شکر !نقل قول:
من گفتم جیگر .
نه بابا مواد مخدر چیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پنیر هستش : sugar
یارو صاحب کافی شاب پنیر میخواد هرچی کار میکنم complete نمیشه
من انرژیم تموم شده بود دیگه نمیتونستم کار کنم.
زدم تا 14 ساعت دیگه بیام روزنامه فروشی بقل پاسارگارد.
دم در پاسارگاد میشینم تا رام بدن !
من توی دیکشنری پارس میزنم یه بار مینویسه قند یه بار مینویسه پنیر !!!! قضیه چیه ؟ :دی
sam_sami_2000 اسمایلیم باحاله ؟ : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا باید چیکار کنم تموم بشه ؟
آهان ، انقدر زور بزن تا به مقدار لازم شکر بگیری ، من یه روزو نیم طول کشید تا یه دونه گوشت خوک (Ham) بگیرم .
برای چی تاپیک خوابیده؟
راست می گی ، 14 نفر تو تاپیکن ، من و تو حرف می زنیم .
سیاست ها خارجی :31:نقل قول:
جان ما sugar رو میزنه قند و پنیر؟ :18:نقل قول:
ایمیلی از سازنده اش نداری؟ :31:
فکر کنم توطئه کردن .
آرامش قبل از طوفانه :دی
اره بابا دیکشنری هنگ کردش :دینقل قول:
جان ما sugar رو میزنه قند و پنیر؟
ایمیلی از سازنده اش نداری؟
فکر کنم همشون جاسوسن دارن صفحاتو میگردن سر نخ پیدا کنن
مطمئنی بعدش طوفان خالیه ؟ :دینقل قول:
آرامش قبل از طوفانه :دی
پاسارگاد کیلو چنده بابا ! گفتم که , برو نزدیک ترین هتل