نقل قول:
'گفتم که سایز رو اشتباه گذاشتم !!
160*128
این سایز u5 هستش
قبلا به اشتباه گفتم 128*160
اگه لوگو ها رو به این سایز بذاری ممنون میشم :11:
Printable View
نقل قول:
'گفتم که سایز رو اشتباه گذاشتم !!
160*128
این سایز u5 هستش
قبلا به اشتباه گفتم 128*160
اگه لوگو ها رو به این سایز بذاری ممنون میشم :11:
آهانقل قول:
والا من تنها لوگو های کوچیکی که داشتم همونا بود
البته من برات آموزش تغییر و ساخت لوگو رو گذاشته بودم میتونی با اون برنامه ریسایز کنی
استاد ، این رو هم دیدم ، بخش Event داره ، ارگانایزر بدی نباید باشه ( اینترفیس خوبی هم داره )نقل قول:
جسارت نشه ، جهت اطلاع عرض شد :10:کد:http://iaudiophile.net/forums/showpost.php?p=258459&postcount=365
*** سیمور جان ، نمی دونم چرا تو این فروم کذایی ، از برنامه ها و بازی ها و ... عکسی نمی ذارن ، آدم بفهمه که چی کاره حسنه ؟ :13:
تنکس
نه منظور من از حجمش این نبودنقل قول:
بهتر این طوری بپرسم با یه بار شارژ کردن u5 چند ساعت متوالی میشه رکورد کرد با همون کیفیت 128؟
آیا بیش از 9 ساعت دوام میاره؟
سلام به دوستان ببخشيد بخوايم از بازار به بهترين قيمت cowon بگيريم مغازه يا فروشگاه خاصي سراغ داريد؟
اگه ميشه راهنمايي كنيد واسه دوستام مي خوام o2 بگيريم
به این شکل نیست که بتونه به صورت طولانی ظبط بکنه بسته به کیفیتی که انتخاب می کنید یه زمان خودش اعلام میکنه که بیشتر از اون نمیتونین با یک بار رکورد ظبط کنید این مدت هم با کیفیت 128 چیزی در حدود 4 ساعت هست اگه کیفیت پایین تر انتخاب کنید مدت زمان بیشتری رو برای رکورد داریننقل قول:
من نمایندگی اش توی بازار رضا رو منصف دیدم... کلاً انقدرها گزینه نداری که مثلاً 36 تا مغازه هست و این دوتا بهترن! ...نقل قول:
عثمان جان هم در جریانه (و اصلاً شاید تا همین الان از طریق پیام خصوصی باهات صحبت کرده باشه)
سلام اقا عثمان من با شركت نگاره تماس گرفتم گفتن s9 32 اوردن با گارانتي امرتات
چون شما ويزيتور اين شركت هستين اطلاعي در اين مورد ندارين؟
سلام
اول یه تشکر ...
تو اون یکی تاپیک داشتم پست محمد عزیز رو می خوندم ( برای یه پلیر 13 تومانی ) داشتم با خودم فکر می کردم که چقدر پست های ایشون کامل و جامع و مانع هستش ، به معنای واقعی کلمه ، زحمت می کشن ایشون ، پی سی ، پی تی و و و ....
آقا محمد ، بی نهایت از زحماتی که می کشید ممنونم :11: :10:
زحمات شما رو به هیچ وجه نمی شه جبران کرد ....
یه وقت جسارت نشه ، بقیه دوستان هم زحمت می کشن ، عثمان عزیز و همین طور بقیه دوستان ، اما ایشون خیلی وقت دارن تایم می زارن (3 _ 4 ساله که دارن واقعا زحمت می کشن )
باز هم من از ایشون ممنونم :11:
منتظر موقعیت بودم تا فقط یه پست برای تشکر نزده باشم ، بنابر این سوالم رو هم می پرسم ...
محمد جان ، می خواستم در 2 مورد نظر شخصی و تجربیات شما و دوستان رو بدونم :
1_ اول این که برای s9 چی توصیه می کنید ؟ کیف چرمی ؟ هارد کیس ؟ یا سیلیکونی ؟
ممنون می شم تجربیات و نظراتتون رو بفرمایید .
نقل قول:
چرمی :
کد:http://www.jetmall.net/ProductImages/pic_s9_case_black.jpg
نقل قول:
هادر کیس :
کد:http://www.jetmall.net/ProductImages/pic_s9_case_clear.jpg
2_ دوم این که در مورد یه اسپیکر کوچولو و همراه ، پست هاتون رو بی زحمت لینک بدین .نقل قول:
سیلیکونی:
کد:http://www.jetmall.net/ProductImages/pic_s9_case_silicon.jpg
" جواب نمی ده ، نرو طرفش " یا " باتری خوردنش خیلی بیشتره ، صرف نداره " یا " باهاش رادیو نمی تونی گوش بدی " ( سیم هدفون ، آنتن رادیو هستش ) یا " ..... "
مارک خاصی هست ؟ چه رنج قیمتی هست و و و و و و ....
ممنون از لطف تون و با هم تشکر می کنم :10: :11:
سلامنقل قول:
بله 32 گیگ هم اومده با گارانتی امرتات هم هست
تازه منتظر مدل جدید هم باشید
درمورد اینکه اینجا نگفتم شرمنده خیلی گرفتار بودم اصلا نمیدونستم دارم چی کار میکنم.... (بعضی اوقات زندگی سخت میشه!)
سلام پس لطف كنيد و در مورد قيمتش صحبت كنيد
در ضمن مي خواستم از دوستان بپرسم صفحه تاچ محصولات كاوون مخصوصا s9 ايا مقاومتيه يا خازني ؟
خيلي ممنون ميشم توضيح بديد
بله عثمان جان ، قیمت رو هم بفرمایید ، ممنون می شم .نقل قول:
بله دوست من ، اس 9 خازنی هست تاچش ، اما اگه می خوای با آی تاچ مقایسه کنی ، بدون که به پای اون نمی رسه ، ولی بدک نیست :8::10::11:
ممنون دوست عزيز مي شه به صورت علمي تفاوت اين دو مدل تاچ و توضيح بدين
تفاوت تاچ مقاومتی و خازنی رو ؟نقل قول:
یه چیز هایی یادمه ، اما نمی دونم درسته یا نه ، عرض می کنم ، سیمور عزیز فکر می کنم کامل بدونه ، نیاز به تایید اون داره ...
تاچ معمولی ، 2 تا صفحه است با فاصله ای که کم ، وقتی شما لمس می کنید صفحه رو ، این 2 صفحه به هم برخورد می کنن و جریانی رد می شه وتوسط این جریان می فهمه که کجا لمس شده و ...
در تاچ خازنی ، یک صفحه بیشتر نیست ، که یک میدانی رو با میزان معینی ایجاد می کنه ، وقتی یه جسم رسانا با بار الکتریکی ( مثل دست انسان ) این میدان رو تغییر بده ( در واقع میزان ظرفیت خازن تغییر کرده ) حسگر ها با احتساب تغییرات میدان مادر ، می فهمن کجا لمس شده
*** فقط نفهمیدم اگه با میادین کار می کنه چرا حتما باید لمس بشه ، اگه این طوری باشه باید با فاصله هم عمل کنه .
مزیت کاپاسیتیو اینه که عملکرد بهتری داره ، اما فقط با انگشت یا یه جسم باردار کار می کنه ، اما مقاومتی با هر چیزی ....
محمد جان ، تایید / تصحیح بفرمایید :10: :11:
ممنون از لطفتون و مطلبتون
نه بيشتر مي خواستم تفاوت تاچ خازني اپل و s9 رو مي گم
راستش تفاوت این دو مدل رو نمی دونم دقیقا تو چی هست ( از نظر تکنولوژی ) فقط می دونم که انگار اپل حساس تر هست و عمل کرد بهتری داره ، و نیز این که اون مولتی تاچ هستش ( عقلش می رسه 2 تا نقطه رو هم زمان Sense کنه ) اما اس 9 نیست ...نقل قول:
در همین حد می دونستم ، امیدوارم تونسته باشم کمکی کنم
یا حق :10: :46: :11:
درسته مولتی تاچ دارای سنسور های خازنی میباشد .
این سنسور ها میتونن بار الکترواستاتیک پوست بدن رو حس کنن یا هر جسم دیگه ای که بار الکترواستاتیک داشته باشه !
نکته جالبش همونطور که دوستمون گفت اینه که در عین حال میتونه دونقطه رو هم زمان sense کنه ...
از این کاربرد در زوم کردن عکس ها و بازی ها و ... استفاده میشه .
اولاً که شما همیشه به ما لطف داری .. داشتم اتفاقاً دیروز در بخش زبان این رو می گفتم که آدم اگه چیزی رو بلده خوبه که در اختیار بقیه هم بذاره (در حد وقتش) و اگه این وسط از کارش لذت هم می بره چه بهتر! .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
//
در مورد سوالات:
1. من به نظرم واسه استفاده طولانی (یعنی شخصی که عرض و طول استفاده اش زیاده : هم در طول یک روز، هم اینکه میخواد پلیرش رو 2-3 سال استفاده کنه) محافظ صفحه و کیف چرمی خوب و کافیه.
2. اسپیکر کوچولو (قبلاً هم توی تالار زیاد صحبت شده) میتونی حتی برای تست هم که شده یدونه 3-4 تومنی مدل متفرقه اش رو بخری .. بعد از اونجا بعنوان یک آدم باتجربه (!) تصمیم بگیری که حرکت بعدی ات چی باشه. باتری قلمی میخوان که چیز خاصی نیست و مصرف شون چندان زیاد نیست... رادیو هم میشه باهاش گوش داد... کلاً توصیه میشه و چیز خوبیه .. یادمه تابستون سال پیش (یا سال قبلش بود یادم نیست!) ، وقتی باتری لپ تاپ تموم میشد، کلی از این اسپیکرهای قابل حمل کار کشیدیم ..
اگه هم یه ضرب میخوای بری سراغ مدلهای بالاتر، کریتیو و لاجیتک چیزای خوبی دارن (بین 15 تا 30 تومن)... برو پاساژ ایران همون نمایندگی روبروی پله برقی که تنوع جنس و انصاف خوبی داره... حتی یادمه یدونه اسپیکر رومیزی جمع و جور داشت (اسپیکر لپ تاپی!) 16 تومن Edifier ؛ آدم میخواست فقط بخاطر بانمکی اش بخردش!!!!
سلام ، ببخشید می خواستم بدونم این مدل iAudio 9 تو ایران هست ؟ و قیمتش چنده؟
ممنونم سیمور جان ، باز هم لطف کردی ...
راستی من این پست رو خیلی وقت پیش خوندم ، اما نفهمیدم راستش ، شما یه نگاهی بنداز ، منظورش چی بوده ؟ خوبه یا بده بالاخره ؟
در باره amoled بودن ال سی دی اس 9 گفته :
تنکسکد:http://www.iaudiophile.net/forums/showpost.php?p=228626&postcount=34
1.خب مثلا اگه 64 انتخاب بشه چه قدر به این زمان اضافه میشه؟نقل قول:
2.آیا مدلی میتونید به من معرفی کنید که قابلیت ضبط 8 الی 9 ساعت را با یه بار شارژ داشته باشه؟مثلا i7 میتونه؟
با سلام
دوستان من تو بعضي سايتا يك وسيله ديدم كه بيشتر به s9 وصل مي كنن
به اسم fiio 5 مثل رابط واسه اينكه بخواي به مثلا ضبط بخواي وصل كني
كسي اطلاعاتي در مورد اين وسيله داره؟ ايران گير مياد؟
دو مدل جدید داره وارد بازار ایران میشه I9 و E2
صرفاً در مورد amoled و oled و فن آوری اش چند خطی صحبت کرده بود، چیز جدیدی نداشت ..ظاهراً میخواسته به مزایای amoled از جمله مصرف انرژی کمتر و جمع و جور تر بودنش اشاره کنه.نقل قول:
هنوز نیومده .. قراره بیاد .. میتونی تبادل پست خصوصی بکنی با عثمان جان یا اینکه مستقیماً از نمایندگی های cowon بپرسی.نقل قول:
به نظر میاد که باید دو برابر بشه .. وانگهی یعنی شما میخوای 10 ساعت متوالی (بدون خاموش کردن دستگاه) ضبط کنی؟! .. واقعاً چنین نیازی پیش میاد؟ ...نقل قول:
بهرحال اساساً مدت زمان ضبط باید صرفاً تحت تاثیر فضای باقی مونده روی دستگاه باشه، اما اگه اونطور که دوستمون میگه شما یه محدودیتی دارید که خود کمپانی برای پلیر تعیین کرده، می تونی اصلاً بری سراغ voice recorder ها که مخصوص ضبط صدا هستند ...
احتمالاً منظورت FiiO E5 هستش که یه مدل آمپلی فایر پرتابل (قابل حمل) هستش .. هدفونهای حرفه ای تر (گرونتر - باکیفیت تر!) اغلب برای اینکه بهترین صدا رو بدست بدن نیاز به آمپلی فایر دارن (یعنی خود پلیر به تنهایی از پس کار با اونها برنمیاد و نیاز به کمک داره - آمپلی فایر این کار رو انجام میده)نقل قول:
بله من یه همچین نیازی دارمنقل قول:
روی mp3 samsung این کار رو کردم 2 برابر نشد شاید 1 ساعت اضافه تر شد حالا نمیدونم به مدل دستگاه بستگی داره یا نه؟
به نظر من هم با توجه به تجربه شخصیم این طور که آقای osman گفتن نیست.و فقط مربوط به فضای باقی مانده استنقل قول:
این طور نیست که همیشه بخوام همچین زمانی ضبط کنم برای همین نمیتونم فقط دنبال recorder برم ولی خب بعضی اوقات نیاز دارم و ترجیح میدم حالا که میخوام یه جدید بخرم این امکان رو داشته باشه
آیا کسی هست i7 داشته باشه و همچین زمانی (8_9) یک سره تونسته باشه ضبط کنه؟
سلام دوستان مجددا
s9 32 g وارد ايرن شده بوده گويا
الان با امرتات تماس گرفتم مي كن نداريم
جايي سراغ دارين الان موجود داشته باشن ؟
ممنونم
من گشتی در وب زدم و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صفحه رو دیدم که درباره یه مدل قدیمی cowon گفته که 9 ساعت ضبط روی حافظه 128 مگ ... که با عقل هم جور در میاد(اگه 32 کیلو ضبط کرده باشه که یه کیفیت زیر متوسط بحساب میاد؛ میشه حدود همون حافظه دستگاه) ...نقل قول:
بهرحال کاش عثمان جان منبع اون صحبت رو ذکر کنن که بشه قضاوت کرد... من باز هم گشتم و مثلاً واسه مدل دیگه ای از همین کمپانی (A2) هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بود که "محدودیتی در ضبط نیست و تا دستگاه جا داره ضبط می کنه" ..حالا یا این محدودیت رو جدید گذاشته ان یا باید یکی از دوستان که cowon در اختیار داره تست کنه و خبر بده.
قبلاً هم بحث شده که cowon از اون مارکهایی هست که صرفاً (حداقل تا الان) از طریق نمایندگی وارد ایران شده .. اینطور مارک های معتبرتر (که نسبت به قطعات متفرقه تر، قیمت بیشتر و فروش کمتر دارن) رو به ندرت واردکننده های شخصی تمایل نشون میدن .. بنابراین اگه نتونستی از همون جاهایی که اصولاً cowon می فروشن گیر بیاری، باید صبر کنی. (اون بازار رضا رو سر زدی که گفتم؟-- آخرش نفهمیدم اون هم نمایندگی امرتاته یا نه! - هست؟)نقل قول:
ببخشید.
من تو یکی از review های یکی از سایتای خارجی که یادم نیست کجا ولی اگه خواستین پیداش میکنم
خوندم که تو review دی2 پلاس تو معایب این پلیر نوشته بود بدنه کاملا پلاستیک!
یعنی جنس بدنش بده؟
یعنی زود با 2 تا برخورد فرو میره و خش و خلاصه خراب میشه؟
چطور میتونه بدنه پلاستیکی به پلیر عیب محسوب بشه؟ ( یعنی اینقدر بدنش بده؟)
نقل قول:سلامنقل قول:
من اون حرفی که زدم رو چون تجربه کار باهاش رو داشتم گفتم بله به فضای باقی مونده هم ربط داره و با توجه به کیفیت انتخاب شده یه زمانی رو برای یک رکورد میده و ربطش به فضای باقی مونده چطوره؟ به این شکله که اگه برای اون رکورد فضایی نباشه اخطار میده نه اینکه تا هر جایی که فضا داره با یکبار رکورد، رکورد کنه.
اتفاقا اوایل که این تاپیک بوجود اومده بود همین بحث درمورد D2 بود که اونجا کاملا شبیه همین وظعیت بود.
بله یه بار تو دو هفته گذشته وارد شد که الان تموم شده اما سفارش دادن که دوباره بیادنقل قول:
منتظر باشین
یکی از عیب های که برای این مدل گفتن این بود که کیفیتش مثل مدل قبلی نیست و ضعیف تر هست البته من یکی از دوستام داره و الان فکر کنم 6 ماهی هست که از خریدش میگذره و تا الان مشکل خاصی نداشت که فقط یه چیزی که هست اگه مراقبش نباشی پشتش خش میافته.نقل قول:
ممنون اقا عثمان
چاره اي نيست صبر مي كنيم ولي ازتون خواهش مي كنم كه شما ديگه اپديت باشين زود بياين اينجا خبر بدين
ما بچه هايي كه شهرستانيم يا فرصت نداريم بازار بريم چشممون به شما و بقيه بچه هاي فعتل اين فرومه
راستي كدوم رنگ s9 بهتر و قشنگ تره تو دست و اينكه ماكسيمم چه رزولوشنيو پخش مي كنه؟
نقل قول:
1.این حرف شما برای تمام مدل های iaudio صادقه ؟
2.با توجه به حرف شما اگه فضای کافی رو داشته باشیم و مثلا برای کیفیت 128 ,4 ساعت زمان گذاشتن, بخوایم بعد از این زمان به رکوردمون ادامه بدیم باید فایل قبلی رو save کرد ویکی دیگه شروع کنیم مورد نداره,درسته؟ (ببخشید اگه این قدر ابتدایی سوال میکنم)
چشم سعی خودم رو همیشه می کنم که آپدیت باشم، به خاطر شما و بقیه دوستان سعی ام رو بیشتر جزم میکنم.نقل قول:
بیشتر رنگ تیتانیوم بلک رو می خرن ولی کروم بلک هم قشنگه، این برمیگرده به سلیقه شما.
272*480 برای نمایش ویدئو
1 همه مدل ها رو نمیدونم ولی تو مدل های D2 U5 و i7 به این شکل بود بقیه مدل ها رو هم نمیدونمنقل قول:
2 بله درواقع هر بار که stop رو میزنید ذخیره میشه و میتونید دوباره با کلیک/فشار کردن دکمه رکورد شروع به ضبط کنید
نقل قول:
میشه بگی منظورت از کیفیتش ضعیفتر از قبلیه چیه اخه من قبلی رو که ندیدم.
یه چند تا مثال یه توضیح یا معیاری بگی که ن متوجه بشم کیفیت بدنش در چه سطحه؟
مثلا اگه از فاصله 2 متری از دست ول بشه بیفته رو اسفالت چش میشه؟
عثمان جون این مثال یا ملاک یا توضیحی بدی ممنون میشم
چون من ادمی هستم که کلا هرچی میخرم بعد بعد از گذشت 2 ماه اول دیگه از دستم خیلی میفته از فاصله 2 متری روی سطح نرم پرت میکنم و کلا اینجور نیستم که خیلی مواظبش باشم در سطح عادی یکم هم کمتر مواظب چیز هام هستم برای مثال این w890 بیچاره رو الان 5/1 ساله دارمش که پکوندمش :31:
///////////////////////////////////////////////////////////
2 چیز دیگه:
اگه قرار باشه به 3 مدل s9 و d2 و d2+ از 10 در مورد کیفیت و ساخت بدنه(زیبایی نه فقط جنس و کیفیت بدنه و راحتی و طراحی بدنه) نمره داده بشه هر کدوم چند میشن؟
برای s9 و d2+ بازوبند هست که موقع ورزش بتونم به بازوم ببندم؟
من خودم D2 داشتم دو سه بار از فاصله ی 1.5 متری از دستم افتاد رو موزاییک خش هم برنداشت. ریویوها گفته بودند که جنس بدنه ی D2+ یه مقدار افت کرده. خود من هم این طور فکر میکنم. البته فکر نکنم اونقدرام فرق کنه که خیلی حساس باشه. مثلا یه موردش این که دورش یه حالت فلزی داشت که تو D2+ تبدیل به پلاستیک شد.نقل قول:
در مورد مقایسه ی اون 3 تا هم فکر نکنم قابل مقایسه باشند اصلا. S9 صفحه ش بزرگتره و بیشتر روی زیبایی مانور داده تا استحکام. قاعدتا از دو تای دیگه از این نظر ضعیفتره.
این زمانی که کارخانه برای کارکرد دستگاه با یک بار شارژ کردن اعلام میکنه برای حالت پخش آهنگ در حالت نرمال دیگه,درسته؟
حالا اگه فعالیتمون رکورد کردن باشه این زمان کم میشه,درسته؟آیا قانون خاصی داره که چقدر کم میشه؟
خب حالا با انجام کار گفته شده و اینکه فضای کافی داشته باشیم , شما میدونید یه i7 حدودا چند ساعت با یک بار شارژش برای رکورد دوام میاره؟نقل قول:
البته ریویوها هم دیگه چیزی نداشتن بذارن تو بخش نقایص گیر دادن به کیفیت بدنه! ... یه ضعف نیست ، صرفاً حرف اینه که "همه چیزت که خوبه، کاشکی بدنت هم خفن می بود که نورعلی نور بشه" ... من فکر می کنم D2 بدنه بسیار خوبی داشت و بعدش D2+ و با اختلاف اندک S9 ... باز هم اینا کیفیت بدنه شون بالاتر از متوسط هستند به نظرم و یه ضعف جدی نیست.نقل قول:
فکر نمی کنم تفاوت کیفیت بدنه (از اون لحاظ که اینجا داریم بحثش رو می کنیم) تفاوتی در طول عمرش برای این مواردی که شما گفتی (پرتاب روی سطوح نرم از ارتفاع مطمئنه!!) ایجاد کنه.
اون لوازم جانبی که میگی رو من ندیدم ... اما بازوبند رو اغلب میشه یه کاری اش کرد .. مثلاً بازوبندهای ipod اغلب می تونن بالاخره یه جورایی برای مدلهای غیر ipod استفاده بشن ..