بفرما اینم سیو
ممنون میشمکد:http://rapidshare.com/files/288536036/Save0.sgd.html
Printable View
بفرما اینم سیو
ممنون میشمکد:http://rapidshare.com/files/288536036/Save0.sgd.html
دوستان چه مدلی سیو کنم ؟
ما که تا آخر رفتیم هیچ باگی ندیدیم
راستی چرا تا 68 درصد بیشتر نرفت؟؟؟
دوستان من می خواستم این بازی رو بگیرم ولی فهمیدم که بزرگی مشکلات نصبش اندازه ی gta هستش . میشه بگین الان نسخه ی درست و حسابی و بدون دردسر ازش اومده بیرون یا نه ؟
من یه مشکل عجیب دارم با این بازی نمیدونم واسه چی بازی سیو نمیشه.حتی یه user جدید هم درست کردم و با اون تا یه جاهاییشو رفتم ولی بازم سیو نشد نمیدونم چی کار کنم تو منوهاشم که گزینه سیو نیست Help me plz
نسخه اورجینال این بازی واسه پی سی هم تو ایران گیر میاد؟
قیمتش حدودا چنده؟
متاسفانه نشد! عنوان میشه که سیو خرابه و باید پاک بشه... Corrupt Save!نقل قول:
دیگه مجبورین بازی رو از نو برین ولی این بار با کرک Reloded
چون کارهای فرعی رو انجام ندادین. 80% بازی شامل تموم کردن بازی, پیدا کردن معماها و باز کردن آپگرید ها و 20% بقیه شامل انجام دادن بخش Challenge میشه.نقل قول:
مشکلات نصب که نداره. مشکل بزرگی که داشت کرک بازی بود که خوشبختانه حل شده. (کرک Reloded)نقل قول:
برنامه های Microsoft Visual C++ 2005 و Microsoft Games for Windows - LIVE رو هم باید همیشه داشته باشین که قبلش تو Grand Theft Auto IV وجودشون تجربه شد.
نقل قول:برنامه Microsoft Games for Windows - LIVE رو نصب کنین و بعدش کلید Home رو بزنین و اکانت افلاین بسازین.نقل قول:
البته قبلش مطمئن بشین که کرک Reloaded رو کپی کردین.
کد:http://rapidshare.com/files/280134447/baa-co-rel.rar
نسخه ارجینال میشه 49 دلار.نقل قول:
من هم بالاخره بازی رو تموم کردم . بدون کوچکترین مشکلی.واقعا زیبا بود و یکی از بهترین بازیهای چند سال اخیر.
من تمام آیتمها رو به طور کامل گرفتم ، شد 85 درصد . بقیه اش یعنی 15 درصد باقی مانده مال Challenge هستش که من یه مقدارش رو رفتم شد 92 درصد.
آقا کسی اکسی چيزی از مکان اين ridler ها نداره؟ همشون رو ميگم
دوستان کسی میتونه طرز کار دقیق چهارمین سلاح بتمن را بگه ( همون سلاحی که صفحه نمایش داره ) .
آخه تو اون مرحله ایی که باید کنتور های برق را قطع کنیم و زمان هم کم داریم نمیشه قبل از تمام شدن وقت کنتور ها رو خاموش کنم .
شما با توجه به نواری رنگی که روی صفحه نمایش نشون میده باید برق رو قطع کنینقل قول:
دوستان کسی میتونه طرز کار دقیق چهارمین سلاح بتمن را بگه ( همون سلاحی که صفحه نمایش داره ) .
آخه تو اون مرحله ایی که باید کنتور های برق را قطع کنیم و زمان هم کم داریم نمیشه قبل از تمام شدن وقت کنتور ها رو خاموش کنم .
دقت کنید باید با توجه به حرکت دادن دکمه ماوس و دکمه Aو D روی کیبورد رنگ اون نوار رو هرچه سریعتر سبز کنی.
سلام ...دوستان یه مطلبی در مورد نحوه ارائه بازی بتمن در یک مجله خوندم گفتم بنویسم شاید خوشتون امد..:
بتمن در دو بسته برای سه پلتفرم PS3 xbox 360 و PC عرضه می شود و اگر کمی خوش شانس باشید و از تخصیص هزینه زیاد
برای یک بازی ترسی ندارید بسته مخصوص کلکسیونرها یا Collector`s Editin بسته ای هست که می تواند در کلکسیون افتخارات خود نمایی کند
این بسته شامل یک جعیه پلاستیکی با ارم بتمن و داخل ان علاوه بر دیسک بازی یک Batarang پلاستیکی در سایز واقعی به همراه پایه اش
یک کیف چرمی که دفترچه ای مربوط به توضیحات شخصیت های بازی و یک دیسک بلوری از مراحل ساخت بازی و مصاحبه با دو صدا پیشگان
اصلی یعنی مارک همیل (جوکر) و کوین کانری(بتمن) می گردد.
دوباره سلام
اينبار يه جاي ديگه گير كردم
اون جا كه بايد دنباله اثر انگشت هارلي بگردم ولي يه دفعه اثر انگشت پاك ميشه و فقط جاي اثر انگشت هاي قبلي كه پيدا كرده بودم باقي ميمونه
اين عكسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اينم سيو منکد:http://a.imagehost.org/0529/ShippingPC-BmGame_2009-10-05_17-50-20-35.jpg
کد:http://www.mediafire.com/?tmzjynzzxdj
آخه یک بار تو دو ثانیه ردیف میشه ولی بعضی موقع ها تا یک دقیقه هم سبز نمیشه .نقل قول:
ترتیب خاصی داره فشار دکمه ها ؟
نه ترتیب خاصی نداره ...فقط بعضی مواقع حساستر میشه که باید دقت زیادی به کار بگیری.نقل قول:
آخه یک بار تو دو ثانیه ردیف میشه ولی بعضی موقع ها تا یک دقیقه هم سبز نمیشه .
ترتیب خاصی داره فشار دکمه ها ؟
منم این ابر اثر رو 10 روز قبل تمام کردم به صورت موازی هم رو PC هم رو Console
ایم که کدوم برتر بود رو نمیگم چون کاملا واضح هست
فقط برای اون دسته از دوستانی که هنوز بازی رو نگرفتن بگم حتما این بازی رو تهیه کنید و انجام بدید
چون بی نظیره
موفق باشید
امروز ساعت 3 و 20 دقیقه بازیو تموم کردم در 66 درصد تموم شد.
نقل قول:
سلام درسته بازی بی نظیریه ازون معدود بازیهای که از روی فیلم ساخته شده
و بسیار عالی هم از کار در اومده خب اول از گرافیک که من بیشتر بهش توجه
میکنم. باور کنید اینقدر بافتها با دقت طراحی شدن:18: که من اصلا کفم برید
بسیار شفاف و با کیفیت من میدونستم Edios کمپانی نیست که گند بزنه
به بازی در وحله بعد گیم پلی بازی که بسیار نرم و انعطاف پذیره صحنه های
اسلو موشن زیبایی هنگام مبارزه بوجود میاد که ترکیبی هستن بعدشم
دیالوگها و شخصیت پردازی بازی هم که دیگه تعریفش جای خود داره شما در
بازی با انبوهی از شخصیتها روبرو میشید که هر کدوم یک بیوگرافی چدا گانه دارن
و تاثیر مستقیم و یا غیر مسقیم در روند بازی دارند. من فقط تنها ضعفی که
میتونم به بازی بگیرم :27:اینه که چرا اینقدر بازی نرم و روانه و اصلا رو اعصاب
نمیره و پیدا کردن قسمتهای مخفی بازی هم لذت خاص خودشو داره و در طول
بازی شاید مدتی شما رو در گیر کنه تا راه پیدا کردن اونها رو پیدا کنید شما تقریبا
مثل یک کاراگاه در بازی عمل میکنید تا مراحل رو طی کنید.
از روی کدم قسمت فیلم درست شده..؟؟؟نقل قول:
سلام درسته بازی بی نظیریه ازون معدود بازیهای که از روی فیلم ساخته شده
و بسیار عالی هم از کار در اومده خب اول از گرافیک که من بیشتر بهش توجه
میکنم
چه جالب! منم رو 66 درصد تموم کردم.نقل قول:
راستی اگه Challenge ها رو برید درصد میره بالاتر!
challenge ها مگه خودش درصد جداگونه نداره؟نقل قول:
بچه ها این علامت سوالی هستش که وسط دریاست. اونی که در قسمت شمال شرقی نقشه روی یه جزیره هستش رو میگم
چجوری بگیریمش؟
اصلا گرفتنیه یا عکسه؟
سلام دوستان کرک BOYS TEAMPC مشکلی داره ؟
اگه تکراریه ببخشید
به یک برج در دوردست _که روش یک W بزرگ هست)نگاه کنید و اسکن کنید.نقل قول:
بچه ها این علامت سوالی هستش که وسط دریاست. اونی که در قسمت شمال شرقی نقشه روی یه جزیره هستش رو میگم
چجوری بگیریمش؟
اصلا گرفتنیه یا عکسه؟
دوست عزیز BOYSTEAMPC مزخرف ترین نسخه این بازی تو بازاره!نقل قول:
ولی اینم اگه کرک Reloaded رو بریزی و وییدئوهارو Rename کنی بدون مشکل اجرا میشه!
وااااای پسر آخر گرافیکه . همین الان از رفیقم گرفتم .
خیلی باهاش حال کردم البته وقت نداشتم ، فقط جوکر رو بدرقه کردم .
این قسمت بدرقه جوکر چقدر خسته کننده بود .
این قسمت با وجود خسته کننده بودن به بازیباز ایننقل قول:
وااااای پسر آخر گرافیکه . همین الان از رفیقم گرفتم .
خیلی باهاش حال کردم البته وقت نداشتم ، فقط جوکر رو بدرقه کردم .
این قسمت بدرقه جوکر چقدر خسته کننده بود .
هشدار را میدهد که به چه جایی اومده و اگر کوچکترین مشکلی پیش بیاد با چه خطراتی مواجه خواهدشد.
نقل قول:
يعني كسي تا به حال اين مشكل رو نداشته:41:
مي دونستم بايد بازي رو از اول برم :41:
نقل قول:
این بازی اینجاش یکم بی معنیه یعنی افراد جوکر که به زور اصلحه دارند تونستند arkham رو بگیرند. با جور در نمی یاد. راستی اون قولی که موقع بدرقه کردن جوکر می بینی چه خصومت شخصی با بتمن داره که این جوری باهاش صحبت می کنه.
یعنی شما نمیدونی Joker و Batman دشمنن؟این Joker خیلی کینه ایه!! :دی
شورش کردن (افراد زندانی) و تفنگ های پلیس ها و گارد هارو ورداشتن !نقل قول:
چه خصومتی داره ؟؟؟؟؟ :13:
اگه یکی تو رو می گرفت می بردت زندان چطور باهاش صحبت می کردی ؟ :18::27:
:46:
این غوله یکی از دشمنان بتمن هست که در همون دیدار اول به بتمن میگه که در اولین فرصت که به دستمنقل قول:
این بازی اینجاش یکم بی معنیه یعنی افراد جوکر که به زور اصلحه دارند تونستند arkham رو بگیرند. با جور در نمی یاد. راستی اون قولی که موقع بدرقه کردن جوکر می بینی چه خصومت شخصی با بتمن داره که این جوری باهاش صحبت می کنه.
بیفتی میکشمت.
اینطور هم که نشون داد اخرای بازی زنده مونده....
دوستان میشه بگید توی پوشه movie چند تا فایل دارید آخه من که اصلا این ایرادی که دوستمون گفتند رو تو پوشه فیلمها ندیدم نکنه مال من سانسور شده است؟؟؟
نقل قول:
وضعیت پوشه Movies - مجموعا 72 فایل به حجم 2.79 GB شامل 41 فایل BIK و 31 فایل TXTنقل قول:
خب اگه اون حروف O اول فایلها (8 مورد) نباشه یعنی همه چی درسته دیگه.
سلام
من تو یه قسمت گیر کردم
تو اون قسمت که دنبال اون دختر عوضیه هستیم بعد اون پشت شیشست دو تا از دوستامون هم با طناب به سقف آویزون هستند و زیرشون هم برقه
من برقها رو قطع میکنم دوستام رو هم آزاد میکنم
فقط بعدش نمیدونم باید چطوری بمب رو خنسی کنم؟ زمان تموم میشه
باید چه کنم؟
ممنون
نباید بمبو خنثی کنی .اونورت یه دره باید درو با شماره4 که برقارو قطع میکنه باز کنی.بعدش بری بیرون
راستی بچه ها کسی save کامل batmanو داره؟
از اول مرحله تا آخرش
اگه کسی داره لینکشو بذاره
اخرش یا مرحله آخرش؟
چون فرق دارند با هم!!
یکی همه معما ها رو حل کرده و رو 100% بازی رو تموم کرده
یه کی هم مثل من اصلا به معما ها توجه نکرده و رو 61% بازی رو تموم کرده
نه کل مرحله ها
مثلا خواستم مرحله 5 رو برم SAVEشماره 5 روبریزم اگه خواستم مرحله ی دو تا مونده به آخرو برم SAVE دوتا مونده به آخرو بریزم.چون میخوام دمو هارو ببینم
سلام.
ببخشید این رو من چه جوری باید سیو کنم.
هر بار که میام میزنم continue دوباره از اولش میاد.